- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Te rendeltél aksit? Ki is cserélted? Mik a tapasztalataid? Az enyémet az AccuBattery 2300 mA-esnek írja szemben a gyári 3400-al és egy napot se bír, tölteni kell. Mondjuk a töltés még mindig nagyon gyors, de rendeltem aksit én is.
Nehéz volt kicserélni? Hátlap rendesen visszatapadt?
-
havri1
félisten
Sajnos nekem is volt már olyan csomagom NL-es, ami nem éledt fel, és kézbesítve lett közben rendesen. Nem tudom, mi alapján dől el, hogy lehúzzák e, ha EU-ba ér, vagy sem.
Tehát én a nem megbízható kategóriába sorolom az NL-es nyomkövetést. Viszont az tény, hogy a feladás megtörténik CN-ben, akkor az NL post kap egy infót, hogy beregisztrálták a küldeményt, de valójában csak akkor éled fel, amikor kézbe veszik EU-ban valahol. Ha repülővel jön, 1-2 héten belül, ha hajóval, sokkal több.
De a holland posta most lassú, 70 napokat húzta szinte az összes amiket rendeltem legutóbb. -
xy.zsolt
őstag
Olvass hozzászólásokat! Köszi, képben vagyok amúgy, nem ma kezdtem rendelgetni aliról. Olyan még nem volt, hogy 1 hónap alatt még a raktárt sem hagyja el valami. Gyanús volt, megnéztem a review-kat és azok után írtam amit. És helyesbítettem is miután megtudtam ténylegesen mi történt. Minden szarral tudnak a cégek chat-en bombázni....inkább ezt írták volna a folyamatban lévő rendelések gazdáinak. Nem pedig a megkeresésre Boldog Új Évet kívánó választ küldeni ÁPRILISBAN
Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest