Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Te rendeltél aksit? Ki is cserélted? Mik a tapasztalataid? Az enyémet az AccuBattery 2300 mA-esnek írja szemben a gyári 3400-al és egy napot se bír, tölteni kell. Mondjuk a töltés még mindig nagyon gyors, de rendeltem aksit én is.
Nehéz volt kicserélni? Hátlap rendesen visszatapadt?
-
havri1
félisten
Sajnos nekem is volt már olyan csomagom NL-es, ami nem éledt fel, és kézbesítve lett közben rendesen. Nem tudom, mi alapján dől el, hogy lehúzzák e, ha EU-ba ér, vagy sem.
Tehát én a nem megbízható kategóriába sorolom az NL-es nyomkövetést. Viszont az tény, hogy a feladás megtörténik CN-ben, akkor az NL post kap egy infót, hogy beregisztrálták a küldeményt, de valójában csak akkor éled fel, amikor kézbe veszik EU-ban valahol. Ha repülővel jön, 1-2 héten belül, ha hajóval, sokkal több.
De a holland posta most lassú, 70 napokat húzta szinte az összes amiket rendeltem legutóbb. -
xy.zsolt
őstag
Olvass hozzászólásokat! Köszi, képben vagyok amúgy, nem ma kezdtem rendelgetni aliról. Olyan még nem volt, hogy 1 hónap alatt még a raktárt sem hagyja el valami. Gyanús volt, megnéztem a review-kat és azok után írtam amit. És helyesbítettem is miután megtudtam ténylegesen mi történt. Minden szarral tudnak a cégek chat-en bombázni....inkább ezt írták volna a folyamatban lévő rendelések gazdáinak. Nem pedig a megkeresésre Boldog Új Évet kívánó választ küldeni ÁPRILISBAN
Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- E-roller topik
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest