-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shummo
senior tag
válasz
xy.zsolt #19451 üzenetére
Elnézést hogy nem jeleztem, Az akksi megjött. Termék külsőre rendben van, adtak hozzá mindent.
Viszont a cserét elnapoltam. Töröltem a FB alkalmazást, így jelentősen javult az akksi teljesítményem.
Accubattery szerint is 78%os az akksi, szóval elvileg még felesleges cserélnem. Szóval marad még a szekrényben picit.
Elnézést ha ezzel kitoltam veled. -
Shummo
senior tag
válasz
nobillgates #19226 üzenetére
Köszönöm
-
Shummo
senior tag
sziasztok. Eljutottam addig hogy rendelnék egy nohon akksit az MI 8 telefonomba.
Esetleg van valaki DEBRECENBEN aki tudna a cserében segíteni? Vagy tudtok ajánlani valakit?
Köszönöm -
Shummo
senior tag
Tegnap 75% merülés alatt lett 3:30 kijelzőidőm, szóval igazat adok annak amit mondtál.
Az én merülésemet valószínűleg más okoozhatta korábban. Akkor 2 órát se érte el már tölteni kellett.
Viszont hogy máskor ne legyen akkora cumi ezzel, csinaálni egy NANDROID mentést TWRP-ben. Elég sok minden van it... szóval, miket kell lementeni a visszaállításhoz? Illetve mire kell még figyelni? -
Shummo
senior tag
Na a tájékoztató alapján újrahúztam az utolsó eu dev romot. (20.08.20). Egyelőre még nem volt downgrade.
Ameddig belaktam nem vettem észre semmit, miután leraktam, megint előjött aandroid.system.suspend@1.0-service
...
Olyan kérdésem lenne, hogy ez az akksi gyilkos bug az MIUI 12 Stabil romba is benne van? -
Shummo
senior tag
-
Shummo
senior tag
Ha EU DEV miui 12ről vissza szeretném menni az utolsó 11-es eu dev romra (xiaomi.eu_multi_MI8_20.3.26_v11-10.zip), akkor annak mi a menete?
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Ujrahúztam tiszta telepítéssel a legujabb eu devet.
Pár napig hibátlan volt. Most újra elkezdte ezt a Bluetoothos hülyeséget. Nem kapcsol be csak újra indítás után. Este pedig folyamatosan ébren tartja a telefont.
Van már erre valamilyen megoldás? -
Shummo
senior tag
Hali. EU stabilról hogy tudok átmenni fejlesztőire úgy hogy minden maradjon? Ha meüből kiválasztom a dev pakkot, akkor az úgy jó lehet nem?
-
Shummo
senior tag
sziasztok. Feltennék EU dev rom helyett egy Stabilt. Valaki meg tudja mondani ennek mi a menete? Leírásban sajnos nincs benne
-
Shummo
senior tag
Valakinek sikerült már a Google payt használni EU Deven? Vagy bárhogyan az MI 8al?
-
Shummo
senior tag
EU dev 9.6.13. van a telefonomon. (mi8). Egyik pillanatról a másikra az ujjlenyomatolvasó megbolondult. Egy csomó idő eltelik, mire ébred a telefon. Néha a kikapcs gombra se reagál időbe.
Visszarakhatom egyszerűen csak pl a 9.6.5t? Beállítások menüből a csomag kiválasztásával? Vagy ez olyan downgrade ami bajt okozhat?
-
Shummo
senior tag
válasz
huliganboy #8403 üzenetére
Hiba javítva.
-
Shummo
senior tag
Van ötletetek hogy tudnám kideriteni miért nem lehet egy idő után a hangot a gombokkal változtatni? Global deven a macrodroid volt a hibás. Törlés után jó lett. Most EU deven vagyok és nincs is macrodroid (tasker van helyettem)... Vajon mitől lehet ez?
Képernyő képet se tudok csinálni a hangero gombbal
-
Shummo
senior tag
Hali. Nyitnám a BLt végre, és menne fel az eu dev.
1. Megkérhetnék vkit, hogy egyszerűen röviden a sorrendet, hogy mi után mit csináljak leírja? ( a folyamatot már megoldom az összefoglalóból)
BL niytás > twrp > twrpből EU dev?
2. másik kérdésem. hogy tudom a legteljesebb biztonsági mentést csinálni? Ami magába foglalj a beállításokat is? (appok beállításait is)
köszönöm
-
Shummo
senior tag
Global deven vagyok.
-
Shummo
senior tag
És az hogy lehet, hogy a beállítások > Mi fiók> fiókbiztonság > készülékek alatt ott van a telefonszámommal az MI8 és aktiválva jelzéssel.
UNLOCK progi pedig azt irja: Can't unlock, Your account isnt associated with a phone number.
(2 kártya is van benne, és a regelt a SIM2be van. Ez esetleg lehet baj?)
-
Shummo
senior tag
Meg tudta már valaki oldani, hogy ha felteszek egy V10 themet, (Pie global dev romra), és mellé be akarom kapcsolni az AOD-ot, akkor ne fehér kijelző legyen és fagyás?
-
Shummo
senior tag
Hol tudom megnézni mennyi van még hátra a BL nyitáshoz?
-
Shummo
senior tag
Van egy kis bajom. Nem működik az MI átköltözés.
A Honor8on a QR-t beolvasva nem tudom mivel megnyitni a QRt.
De letöltöttem netről az MI movert, > start > majd beolvasom még1szer a QR-t, de nem történik semmi
Vagyis kilép a progiból a honor és ennyi.
-
Shummo
senior tag
Csak giyekszek körbejárni a dolgot. Megy nekem is fel a dev. Csak Honor 8-ról jövök. és berögződött, hogy sokszor egy rollback rommal vissza kellett menni egészen 7.1-re. És onnan végig frissítgetni egyessével, ha baj van.
Sőt BLt is nyitni fogom, de ma jön meg a csomag, szóval az még odább van
-
Shummo
senior tag
[Erre esetleg valaki tudja a választ?]
SZERK: ha nyitom a BL-t akkor úgy vissza tudok menni téglásítás nélkül??
-
Shummo
senior tag
Ez az utolsó bejegyzésem.
2018-12-06 23:35
GBASMA, Send item abroadKicsit kezdek most már aggódni. Gearbestről jönne a teló holland Postaval. De még csak érdeklődni se tudok sehol a csomag helyzetéről. Szerintetek az rendben van hogy 1 hét alatt nem jut el MO-ra?
-
Shummo
senior tag
Én másik oldalról kérdezném, azaz, hogy milyen hátránya van az EU stabil romnak?
Ha vissza akarok térni, akkor nyilván gyalulni kell a telefont.
Egyéb? Van ami esetleg rosszabb benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest