- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nobillgates
tag
-
nobillgates
tag
válasz
Tarokk79 #19183 üzenetére
A tárcsázóba írt kód az csak a gombokat aktíválja, amivel be-ki tudod kapcsolni, de ettől a VoWiFi még nem fog működni, csak ha a PDC-vel aktiválni tudod. Ha működik akkor a státusz mezőt ha lehúzod akkor ezt kell látnod:
De előtte a PDC-n ezt :
Ha ez a profil aktív a DIGI-s simmel biztosan működik, de ahogy azt korábban is írtam, a Vodán nem. Ahhoz valőszínűleg valami más profilt kellene aktíválni, de hogy melyiket arról gőzöm sincs. Mint ahogy arról sem, hogy a DIGI-hez miért pont ezt kell aktíválni. Ha a WiFi-t kikapcsolom, akkor a VoLTE aktiválódik automatikusan, de mondom csak a DIGIN. A párom telenoros de nála is CSAK A DIGI működik. -
nobillgates
tag
válasz
Tarokk79 #19174 üzenetére
Ha lenyitod a PDC lenyílót ott sincs semmi? Ha van akkor arra kattints, ha nincs semmi akkor sztem drive gondod van. Egyébként szerintem ha sikerül is aktiválni a DT_Greece profilt, a Voda azzal sem működne csak a digi. Az egyik sim nekem is Voda, igaz feltöltős, de azon nem működik a VoWiFi.
Az XDA-s leírás alján vannak miniatűrök, ha arra kattintasz, láthatod, hogy hol és mit kellene látnod. -
havri1
félisten
válasz
Tarokk79 #19174 üzenetére
Tisztítani? Mármint a csatlakozót? Nekem a féktisztító a bt headsetem mikrofonját kinyírta, én azt nem használnám. Óvatosan levegővel kezdeni, aztán tiszta alkohollal talán. Nézz bele, nincs e szösz, azt piszkáld ki fa pálcikával, ne fémmel!
Vodafonenál hivatalosan nem támogatott a készülék, de tudja. Írd be még1x a kódot, mert lehet most kapcsoltad ki
Voda hívás alatt akkor működik, ha hívás közben van 4G, illetve a HD hang megjelenik a hívó neve mellett a kijelzőn.
Wifivel kapcs passz, sose volt vele dolgom. -
havri1
félisten
válasz
Tarokk79 #19171 üzenetére
Én tuti cserélnék, ha valamiért szét kellene szedni (2 éves elmúlt már az enyém).
Accu battery nevű app adhat egy hozzávetőleges infót az állapotról. Minél több ciklust mér, annál pontosabb. Tehát legalább 1 hétig használd. Első pár alkalom alatt nagyon ugrál az érték.
Nohhon akksikat dicsérik, én azt rendelnék kintről, és vinném a szervizbe. -
Tarokk79
aktív tag
válasz
Tarokk79 #19088 üzenetére
Újra raktam a rendszert és megjavult a SIM problémám. Örülök neki, így most elnapoltam a lecserélését. Viszont az USB csatalkozóval gond lehet, mert nem mindig veszi fel a töltést. Valaki már cserélt vagy cseréltetett ilyet? Van tapasztalat rá (hol, mennyiért, ...)?
Ha már elvinném szervízbe, akkor talán már az aksit is lehet érdemes lenne kicserélni. Arra van valami módszer, program, hogy mennyire jó az aksim még? -
darvinya
titán
válasz
Tarokk79 #17887 üzenetére
Waze alapból már bug-os, azaz amióta Google a tulaja, azóta rosszalkodik.
Viszont net csak akkor van, ha azon a kátyára jön hívás.
Szolgáltató válogatja, hogy adott torony mit támogat egyszerre.
Telenor-nál VoLTE, 4G, 3G, 2G hálózaton van net hívás alatt, de 4G-nél a hívás alatti hálózat váltást a net hálózat felépülést meg kell várni, különben nem lesz net. -
Zoleee89
aktív tag
válasz
Tarokk79 #17887 üzenetére
Szolgáltatónál engedélyezve van a VoLTE? Nekem amíg nem volt, addig csinált hasonlót (ugyan azon a kártyán fogadtam a hívást, mint amin a net is volt és még se volt internet elérésem)
Sziasztok,
Facebook app-ból akarok letölteni pdf fájlt és automatikusan a letöltések alkalmazással tölti le. Ezzel nem is lenne gond, de ha megakarom nyitni, akkor a MI saját böngészőben akar letölteni egy xy.bin fájlt. Ezt miért így csinálhatja és van-e rá valami megoldás, hogy normálisan tudjak fájlokat letölteni?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Tarokk79 #15647 üzenetére
Egyedi preferenciák döntik ezt el szerintem.
Nekem pl. a root (magisk) fontos többek között a reklámszűrő miatt és egy alkalmazás miatt is, ami közvetlenül tudja kapcsolni a mobiladatot, bluetooth-t stb.
A frissítés ugyanolyan egyszerű, megy OTA-n vagy kézzel indítva is a ROM letöltése után.Itt nagyon jól össze vannak foglalva a különbségek.
MIUI Global vagy MIUI Eu. -
gigabytman
tag
válasz
Tarokk79 #12652 üzenetére
Olvasd el a #12643-as hozzászólásomat. Pont erről (is) írtam/kérdeztem. Az ok egyértelmű: az android 6.0 óta bevezetett energia menedzsmentje a "DOZE". Azt nem tudom, hogy maga a MIUI nem tudja kezelni a Gmail-t, vagy ez android szintű dolog, és akkor csak root-olt telóval lehetne megoldani. Amíg erre nem kapunk a témában tapasztalt kollégáktól választ/javaslatot, addig az van amit fentebb írtam:
1. Manuálisan ébreszted a kijelzőt (és akkor azonnal megjön a gmail értesítés).
2. Összekötöd USB-n PC-vel és kiadod az "adb shell dumpsys deviceidle disable" parancsot.
Nekem is csak 3 hetes a készülékem, és nem ismerem a MIUI-t. -
bojtix
tag
válasz
Tarokk79 #12345 üzenetére
Kipróbáltam a júniusi verziókat, de vissza is ment a májusi, mert nekem úgy tűnik, hogy a képek minőség hasonló, de az újak a valósághoz képest világosabbak, és valószínűleg ezért a színeik is fakóbbak.
Direkt autómatán lőttem több képet is javított hdr nélkül, ugyan arra a pontra fókuszálva. -
bojtix
tag
válasz
Tarokk79 #12317 üzenetére
Elvileg jót töltöttél le. Én is csak a full manual módot hiányolom... Egyébként a gyárihoz képest sokkal jobb képeket lehet vele lőni. A videót meg nem próbáltam, így arról majd más nyilatkozik.
Most nézem, hogy vannak fent újabb verziók is. Kipróbálom hátha valamelyikben bűvültek a beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged