- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Kb. két hónap után megjött a Nohon aksi. Hajszárítóval leszedtem a hátulját, de az ujjlenyomatolvasó csatlakozóját bénán szedtem le, és kb. két fog letört. Mérges voltam, de az ujjlenyomatérzékelés működött tovább. A telefont legyalultam és odaadtam az unokaöcsémnek, mert nekem időközben megjött a Poco F3. Jó telefon volt, de már nem biztos, hogy el tudom mesélni mennyivel lett jobb az aksi...
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Volt már gondom az aksival. Az AccuBattery olyan 66% körül mondta. Rendeltem én is ezért egy aksit a lenti helyről, ami nekem sem jött még meg, illetve a track number nem követhető.
Az elmúlt pár napban az aksit csak 73-75%-ig lehet tölteni. Van ötlet, hogy mi lehet a probléma?
Közben megjött a POCO F3, és tegnap be is laktam, de a MI8-at megtartanám második telefonnak, ha menne...
Előre is kösz! -
Tarokk79
aktív tag
-
Tarokk79
aktív tag
Én is vettem ilyet, mert nagyon mondták nekem is, hogy mennyire jó, de nekem azért felemás a véleményem. Nekem MI8-ra Spiegen tokból kilóg, de nem olyan zavaró (már meg is szoktam). Itthonra nekem jó. A feleségemnek mix2s-en vékony tok van, nagyon ki is lógott. 2 napon belül leejtette és eltört a mágnes. Azt mondta, hogy neki jó a régi.
Kocsiban tetszik, ahogy rácuppan, de nekem kicsi a hely a kábelnek és gyorsan lefordul róla. A mágnes erős elbírja akár a telefont is, de előre-hátra könnyen kimozdul a vezeték. Van, hogy a kábel a saját súlyát nem bírja el és lejön róla, ha nem jól rakom le.
Összességében szerintem oké, de mindennek ára van. Nem volt drága nekem és hamar megjött spanyol szálítással.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
FrankMonzano #19246 üzenetére
Nekem is az a gondom, hogy mi 10-ért kb. 150-et nincs kedvem kiadni, mivel a telefon még oké, csak az aksi merül gyorsan. A másik ami kicsit aggaszt a támogatás.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
nobillgates #19188 üzenetére
-
Tarokk79
aktív tag
Milyen mágneses kábelt?
Annyi kiegészítést tennék a tegnap estihez, hogy közben írt nekem a céges telefonos, hogy a Vodánál is be van kapcsolva a VoLTE és szerintem a VoWiFi is.
Ha látom az opciókat, akkor be van kapcsolva?
[kép] [kép]
Ha mind a kettőn be van kapcsolva, akkor az okozhat gondot?
A Voda-s VoWiFi-nél kell valami extra dolgot csinálni? -
Tarokk79
aktív tag
válasz
nobillgates #19179 üzenetére
Köszönöm a segítségeket
.
Az USB csatlakozót kitakarítottam és most úgy néz ki, hogy jó, de majd az idő eldönti.
Felraktam az AccuBattery programot egyelőre 53%-ot mond, de várok egy hetet vele.
A VoWiFi-nél meg tényleg driver hiba volt. Nem vettem észre a linket és nem raktam fel a legfrissebbet. Viszont most már mindent úgy látok, mint a leírásban, kivéve hogy mintha nem menne
. Itt is a carrier check disabled a jó?
Most jelenleg a SIM1 a Telekom itt engedélyeztem a VoLTE és VoWiFi beállításokat a szolgáltatónál. A SIM2 Vodafone, ott nem tudtam, mert céges és nem tudtam elintézni. A következő beállításokat csináltam:
[kép] [kép] [kép] [kép]
Kell még valami? -
Tarokk79
aktív tag
válasz
havri1 #19173 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Kitakarítani mivel? Sűrített levegővel?
Lenne kérdésem a VoLTE, VoWiFi-vel kapcsolatosan. Nálam SIM1 Telekom, SIM2 Vodafone. Úgy olvastam, hogy a Vodafone-nál nincs VoWiFi és a VoLTE-t nem támogatja a készülékem. Viszont a telekomnál úgy olvastam mind a kettő van és mind a kettő elérhető MI8-cal.
Szóval a Telekommal kezdtem. Felhívtam őket, bekapcsolták, kaptam sms-eket. Utána beütöttem a *#*#86583#*#* kódot és engedélyeztem a VoLTE-t, de a beálltásoknál még mindig szürke.
A VoWiFi-nél meg [ez] alapján eljutottam ida, hogy a "setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb" parancs után felismerte a készüléket a gép, de a PDC nem ismerte fel a telefont.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
Tarokk79 #19088 üzenetére
Újra raktam a rendszert és megjavult a SIM problémám. Örülök neki, így most elnapoltam a lecserélését. Viszont az USB csatalkozóval gond lehet, mert nem mindig veszi fel a töltést. Valaki már cserélt vagy cseréltetett ilyet? Van tapasztalat rá (hol, mennyiért, ...)?
Ha már elvinném szervízbe, akkor talán már az aksit is lehet érdemes lenne kicserélni. Arra van valami módszer, program, hogy mennyire jó az aksim még? -
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Mi 8-am van EU dev 20.9.4, tegnap mintha nem ment volna az egyik SIM kártya, ma meg már a másik sem. Újra indítottam, de nem lett jó. A beállításoknál nem tudtam bemenni a "SIM-kártyák és mobilhálózatok" menüpontba. Van tapasztalat ilyen hibával kapcsolatban? Tipp? Ha szerviz, akkor hová érdemes, vagy mindegy?
Előre is kösz
-
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék pár napig hotspotot üzemeltetni a készülékemről munkához, ezért jó lenne, ha stabil lenne a net. Viszont azt vettem észre, hogy híváskor dobja a mobilnetet. 2 SIM-em van egy T-s és egy Vodás. Mind a kettőn van 3 GB net és 4G-s hálózat is. Nem jötem rá, hogy mikor dobja és mikor nem. EU fejlesztői friss romot használok.
Valaki képbe tud hozni, hogy mikor, miért dobja? Esetleg mit lehet ellene tenni
?
Előre is kösz
-
Tarokk79
aktív tag
Tudtok pár példát mondani, hogy mit nyernék, ha global stabil ROM-ról áttérnék EU stabil vagy fejlesztői ROM-ra? A fejlesztői ROM esetében az update az egyszerű, ugye (mint a gyári ROM-nál)?
-
Tarokk79
aktív tag
A MI Unlock programban, ha aktív az unlock gomb, akkor nem kell várnom már, hanem unlockolhatom a készüléket?
Érdemes lehet a Global stabil 10.3.2-ről átállni a 10.3-as EU stabilra?
Ha átállok, akkor az updateket manuálisan kell majd végig vinnem, vagy automatikusan fognak jönni az updatek?Más javaslat?
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Kb. 1 hete használom a MI8-at (Global 10.3.2.0 stabil) és a következőket vettem észre(, vagy kérdésem van):
1, A Gmail sokáig nem írja ki, ha kaptam levelet, ha nem aktívan használom a telefont.
2, A névjegyzékben (google címtárat használom) a kedvencek teljesen összekavarodtak. Néha olyan neveken látom pl. a testvérem, amit sose láttam még, utána meg megint jól látom. Van, hogy felhívok valakit, de nem az ő száma van a neve alatt...
3, Hogy a melyik SIM adatforgalmát használja lehet gyorsan álltani?
4, Melyik gcam-ot használjátok most?Amúgy tetszik, de ez a notch-ot nehéz megszoknom. Pláne az zavar, hogy nem látom fent az értesítéseket.
Előre is kösz,
Tarokk -
Tarokk79
aktív tag
Letöltöttem a PleasureGlow_6.2.030.apk (san1ty) gcam-ot a következő linkről:
Viszont itt nem látok sok beállítási lehetőséget. Jó verziót töltöttem le? Hogyan lehet részletesen beállítani a fényképezőt?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest