- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Netfone
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Fut fut, nem törlöm le, egy hónapot legalább végig akarok tolni. Azért az új akksit már berendeltem
Viszont nekem ha nem használom is lemerül estére, szóval akár két óra kijelzőidővel is enni kér már. Nagyjából mindegy, hogy használom (Messenger, Chrome, ilyesmi alap dolgok, nem játék) vagy csak kikapcsolt kijelzővel egész nap a zsebemben van. Ezen factory reset illetve komplett rendszer újratelepítése sem segített, de hát két éves, ilyenkorra már várható az akksi jelentős degradálódása.havri1: volt olyan is, az egyik ciklus ilyen volt, a képen talán látszik is a grafikonon. De azóta is volt ilyen, ma éjjel pl direkt megvártam, míg fullra lemerült és vissza sem tudtam kapcsolni, majd reggel teletöltve vettem le. Nagyjából wgyébként 10% körül szoktam felrakni tölteni és megvárom, hogy telerakja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged