Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Fut fut, nem törlöm le, egy hónapot legalább végig akarok tolni. Azért az új akksit már berendeltem
Viszont nekem ha nem használom is lemerül estére, szóval akár két óra kijelzőidővel is enni kér már. Nagyjából mindegy, hogy használom (Messenger, Chrome, ilyesmi alap dolgok, nem játék) vagy csak kikapcsolt kijelzővel egész nap a zsebemben van. Ezen factory reset illetve komplett rendszer újratelepítése sem segített, de hát két éves, ilyenkorra már várható az akksi jelentős degradálódása.havri1: volt olyan is, az egyik ciklus ilyen volt, a képen talán látszik is a grafikonon. De azóta is volt ilyen, ma éjjel pl direkt megvártam, míg fullra lemerült és vissza sem tudtam kapcsolni, majd reggel teletöltve vettem le. Nagyjából wgyébként 10% körül szoktam felrakni tölteni és megvárom, hogy telerakja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest