-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok
tag
válasz
Knife.McL #19327 üzenetére
A chrome://flags/chrome://flags/ oldalon ki kell kapcsolni a Dynamic color gamut opciót.
-
Smiro
senior tag
válasz
Knife.McL #19275 üzenetére
Órát, karkötőt nem hordok, illetve Schaffit igen, de az csak annyira okos, hogy az időt mutatja rendületlenül nálam, idestova 50 éve
De munkahelyen, otthon, kocsiban csatlakozik kihangosítóra, fülesre, hangszóróra órákon keresztül, más eszközre csak rövid ideig, azért ezt nem is figyeltem. Amikor valamelyik cucc nem akar csatlakozni, vagy leszakad, ott az aku szint kezd halványulni.
-
Jabby
őstag
válasz
Knife.McL #19275 üzenetére
Nálam az eszköz Amazfit Bip, az app Mi Bandage és Amazfit megy párhuzamosan.
Jelen pillanatban az Amazfit 21 órája van folyamatosan csatlakoztatva megszakítás nélkül.
Talán 3 hete volt, hogy az értesítősávon megjelent egy üzenet, hogy probléma van a BT kapcsolatban, s a telón egy BT ki-, majd bekapcsolás után helyreállt a kapcsolat. -
havri1
félisten
válasz
Knife.McL #19053 üzenetére
A sötét módnál , egyéni alkalmazásokban, ki vannak kapcsolva a programok mellett az erőltetett dark mód?
Mert ez félig megoldás, ha az app alapban nem támogatja, ekkor jöhetnek hibák.
Merülés: Illik egy wipe data ilyenkor, mert okozhat ez is gondot. De akkor ugrik minden. -
Kecsotam
tag
válasz
Knife.McL #10242 üzenetére
Szia!
Sajnos nem ez lesz a gond nálam. Én nem a lezárt képernyőről lépek bele a kamerába, hanem a főképernyőről. Ma direkt kimentem a szabadba és újra kipróbáltam. A fényerőt is maxra felhúztam előtte. Szó szerint semmit nem lehet látni rajta. Magamat látom visszatükröződve. Pedig még a nap se sütött most száz ágra. De még a kocsiban is csak nehezen látom.
Bent lakásban gyönyörű a kijelző.
Nem tudok másra gondolni, mint erre a hülye üvegre rajta. Eddig nem akartam leszedni amíg a másik meg nem jön, hogy valami legyen rajta, de most már nagyon furdal a kíváncsiság.
Felrakásnál már az is fura volt, hogy az eddigi fóliák úgy szépen rácuppantak. Lassan eltűnt alóla a levegő. Ennél semmi ilyesmi nem volt.
Csak az a fura, hogy bent meg tökéletesnek látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged