- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knife.McL
tag
A váltás egyébként engem is utolért. Mi8 marad másodlagos.
Főegységnek pedig Nothing lett a befutó. Jól leakciózták fülessel Alzában, nem tudtam kihagyni. -
Knife.McL
tag
válasz
lovas93 #20050 üzenetére
Szia!
Ha Global stabil, akkor nálad is az lehet, hogy letiltja a MI Video Playert. Vagy az áruházban, vagy az alkalmazások között újra engedélyezni kell. Sajnos azonban nem sokáig lesz bent, mert újra letiltja egy idő után, hiába próbáltam eddig újratelepíteni, vagy frissíteni, folyton ez van. -
Knife.McL
tag
válasz
ElGatto #19280 üzenetére
Igen, nálam is ez van. A képernyőn megjelenő dolgok befolyásolják, mintha folyton korrigálni akarna, vagy váltogatni, hiába váltok át a megjelenítésben bármelyik lehetőségre, hogy milyenek legyenek a színek.
A vicc az, hogy simán böngészőben görgetés közben is váltogat és ez a screenshoton is látszik.
Próbálok mellékelni képet, ahol ugyanazon az oldalon kicsit lejjeb görgetve a zöld:
rgb(127,199,62) -ről
rgb(93,205,20) -re változik. -
Knife.McL
tag
Hamár statisztika, van közötte Mi band és vagy Amazfit eszköz?
Mert minden más eszközön nekem is jó a bt, bár egyik sem tart fenn kapcsolatot olyan hosszan mint az órák.
És ahogy írtad is a kulcsszó: "felváltva". Úgy tényleg nincs gond, csak egy órát ritkán váltogat az ember. -
Knife.McL
tag
Ha nem telepítem pár napig a frissítést durcás lesz és többet nem jön elő?
-
Knife.McL
tag
Egyébként viber miatt visszaálltam miui 11re,természetesen full wipe kellett.
Az elején még írta hogy frissítsek, de már azt írja ez a legfrissebb. Visszavonták? -
Knife.McL
tag
Ha valaki telepíti az új globalt, kíváncsi vagyok tapasztalja-e a hibákat amiket én.
-
Knife.McL
tag
Sziasztok! Én merész voltam, de megbántam.
Az ui jobb lett, kicsit mintha gyorsabb és szebb lenne, de...
De ha be van kapcsolva a volte, még mindig nem megy az sms, és ami még fájóbb, hogy a viber nem kommunikál mobilneten. Mintha korlátozná valami a hozzáférését, pedig ahol tudtam engedélyeztem. Ezen kívül az autómatikus fényerőállítás brutálisan leveszi a fényerőt, a kezdőképernyő hátteret elsötéti és bizony sokkal jobban merül.
Remélem hamar javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest