- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
rosszkutya #17289 üzenetére
Engem sajnos mindkettő, de vezetés közben jah, elég rossz, hogy Waze nem marad előtérben.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
huliganboy #17293 üzenetére
Samsung telefonnal lehetséges hogy sosem tapasztaltam ilyesmit?
Már gondoltam kalapácsra vagy baltára megoldásként.Ne értse félre senki, nem leszólni akarom ezt a Xiaomi-t mert rengeteg dologban egy iPhone Xr és X mellett, meglepő szolgálatot tesz, viszont ez a böngésző szerencsétlenkedés megoldhatatlannak tűnik vele.
-
Peter.70
addikt
Az mitől van, hogy eu dev 12-es rom van fent és a telefon aktíválni akarja a SIM kártyát, és SMS-t küld
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok az mitől van hogy befagy a Google Chrome?
Semmi nem segített, apk törlés-újratelepítés sem, a notification bár lehúzása ideglenesen megszünteti a problémát de újra előjön, roppant bosszantó. -
retesz147
addikt
Én két problémával még találkoztam, az első nem tudom, hogy MIUI vagy Chrome bug. A második az Android 10 óta van így. Én egy fél megoldást a 2-ra találtam.
1. Chrome. Legújabb van fent, de korábbi verziónál is és most is kint van egy weblap/webhely a kezdőképernyőn, ami pont a PH oldala, ami Asztali webhelyként van kimentve a főképernyőre... Ez anno működött is, 100%-ban asztali webhelyként nyitotta meg a PH oldalt. Na ez most változott... Kimentés után az elején még asztaliban nyitja meg, de pár megnyitás után már mobilos nézetben (utálom, szerintem használhatatlan).
Találkozott valaki ezzel a problémával? Ez miui vagy chrome bug?
Tehát a főképernyőre kimentett weblap mindig asztali módban nyíljon meg, ne térjen át mobilos weblap verzióra.2.Waze. A Waze Android 10 óta hívás közben nem marad előtérben. A Waze alkalmazásban ez a funkció be/ki kapcsolási lehetősége el is tűnik. Így vezetés közben, ha hívnak, vagy hívok akkor a hívásképernyő van, nem tér vissza Waze-be. Ez Titeket nem zavar, vagy Ti megoldottátok ezt és Nálatok ez nem gond?
Én egyetlen megoldást találtam rá a Waze fórumban, de sajnos csak fél megoldás, mert mikor hívnak, akkor jó, akkor a Waze marad előtérben, de mikor én hívok BT autós fejegységről, akkor kicsengés után nem tér vissza a Waze-be, hanem marad a hívásképernyő.
Waze hívás közben előtérben marad Android 10 MIUI -
kuksa90
őstag
válasz
randras_83 #17273 üzenetére
Nem tudom, engem nem hoz tűzbe az akksihasználat. Estig kibírja, éjjel töltés. Ha elfelejtem, akkor reggel még él - pár százaléknyi van benne - a gyorstöltés meg feltolja, mire kell. Wifi, Bluetooth, mobilnet folyamatosan bekapcsolva, fényerő maxon...
-
havri1
félisten
válasz
randras_83 #17281 üzenetére
Na, wipe óta meg alszik
-
havri1
félisten
válasz
Nálam az akku battery 0% alvást regisztrált. Valószínűleg nálam sem alszik. Mondjuk nem merül jobban mint a 3.19 ami fent volt tisztán.
-
retesz147
addikt
válasz
havri1 #17275 üzenetére
Dettó...hirtelen én sem tudnék váltani, főleg úgy, hogy kb 150k körül maradjak, mégis egy új, erős készülékem legyen...Annó 1-2 hónaposan a Mix-et 120-ért vettem. BB volt...most, pffff, ezért mehetnék vissza a középkategóriába, igaz, azóta azok is fejlődtek, a mérce feljebb csúszott ott is...
Nekem marad a Mix még jó darabig (max kap egy új akksit) és megállok a MIUI12-nél, még nem annyira döcög, hogy gond legyen, meg remélem még optimalizálnak kicsit rajta. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
Szerintem csak megjelenítési gond,
MIUI 12 óta van.
Legalábbis a fogyasztásban nem úgy néz ki, mintha folyamatosan ébren lenne. -
havri1
félisten
válasz
retesz147 #17272 üzenetére
Az a baj, hogy nem látok alternatívát.
Eddig általában úgy volt, hogy a közel csúcskéstülékhez 120e körül hozzá lehetett jutni a megjelenés után pár hónappal. Így volt mi4, mi5, mi8 esetén is. Mi9 lite is szerintem jó vétel volt 80e körül.
Vártam a mi10-et mint a messiast, de ez a 200-300e Ft-os ár.. Tudom, jó kijelző, erős proci meg minden, de ezt túlzás szerintem. -
Peter.70
addikt
Most tettem vissza a 12-es ROM-ot, és nem működik a gesztus vezérlés
-
retesz147
addikt
válasz
havri1 #17271 üzenetére
Szépen lassan sajnos ez várható...mégiscsak cca. 2 éves készülékek...
Bár a most megjelenő olcsóbb készülékek még most sem érnek fel egy Mi8 szintjéhez, ott nem tudom, hogy fog szuperálni, ha ilyen hardwerigényesre csinálták meg (igaz, a Szuper bolygóközi inváziót ők meg sem kapják). -
havri1
félisten
Sima háttér, virtuális gombokkal valóban nem akad. Kevés lesz a hw a teljes miui 12-höz? Csodás..
-
kuksa90
őstag
válasz
Karavik #17267 üzenetére
Ööö... hogyan lehet a Marsról eljutni a földre? Nekem nagyon bejön a super wallpaper, de csak a vöröske van...
Gyári téma, Nova launcher,izgőmozgó háttér, gesztusvezérlés, semmi röccenés. Mondjuk, meg is ugrálnám, ha 8 Gb RAM-mal nem azonnal, és nem folyamatosan reagálna.
-
Istuu15
senior tag
-
Karavik
veterán
válasz
Steelers #17256 üzenetére
Én is írtam már többször, hogy az animációk akadozását nem a ROM, hanem a launcher okozza. Bár ez nem is igazán hiba, hanem inkább design probléma, hiszen MIUI12-tól a system launcher eléggé combos lett, mert bele integrálták az animációkat, a gesztusvezérlést és a recents app tálca kezelést is. Következésképp MIUI12 launcher + full screen gesztusvezérlés + super wallapaper = kisebb fajta erőmű kell a meghajtásához.
Nem véletlenül hivatalosan SD845+ SoC támogatja csak a super wallpaper (Mars, Earth...) használatát. És itt még "csak" egy háttérképről beszélünk...
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
havri1 #17261 üzenetére
Telepítés után újra indítottad a telefont?
Ez egyéni érzékenység függvénye is lehet.
Bár én is elég érzékeny vagyok rá, de mekem ez a verzió ilyen szempontból megfelelő.
Nálam a Super Wallpaper esetén akadozott az animáció, most egy statikus van.
Esetleg ha nálad nem ilyen van, tehetsz egy próbát ilyen irányban is.Pontosan milyen funkcoóknál érzed laggolást?
-
havri1
félisten
Az hogy lehet, hogy valakinél nem akadnak az animációk, és tobbunknel igen?
-
Szoszo94
őstag
válasz
randras_83 #17257 üzenetére
Hol lehet kivenni alkalmazásokat a dark mode alól?
Tényleg van pár (pl facebook) amit rosszul kezel és olvashatatlanok az értesítések. -
xy.zsolt
őstag
Hogy lehet letiltani a google hír notification-t úgy, hogy a gmail értesitéseket azért megkapjam. Komolyan mondom, a frissítés óta bombáz hírekkel a google
-
Istuu15
senior tag
válasz
rosszkutya #17243 üzenetére
Nálam ugyan úgy laggol a képernyője visszatérés
-
Steve1207
veterán
Magisk: utolsó stabil 204 nálam nem ment, viszont a tegnap megjelent 20409 már működik rendese és az app is írja, hogy telepítve van, minden megy, ahogy kell.
-
havri1
félisten
Felraktam. Kár volt
-
kuksa90
őstag
Én is feltettem a pro-ra a 20.5.7. verziót - eddig minden oké. Nem akad, magisk megy, hibát nem találtam. Nem tiszta telepítés, csak nyakába raktam az előzőnek.
-
havri1
félisten
Köszönöm!
Várok még vele, nekem nagyon érzékeny a szemem erre, nagyon zavar az akadas. -
rosszkutya
tag
válasz
havri1 #17241 üzenetére
Ez érdekes kérdés, mert a korábbi hozzászólások alapján, van akinek most is ugyanúgy laggol, és van olyan is, akinek az előző verzió jó volt, és pont, hogy a mostanival kezdett szaggatni az animáció.
Én azon szerencsések közé tartozom, akinél ezzel a frissítéssel - ahogy Karavik is jelezte - valóban minden probléma megoldódott, nálam nagyon gyors, és maximálisan akadásmentes minden. -
havri1
félisten
Lagolas megoldódott az új romban?
Már nem akad egyáltalán az animáció? -
Steve1207
veterán
válasz
xy.zsolt #17239 üzenetére
A google engem évek óta értesít, nekem ez nem újdonság. Kb mindig feldobja, szerintem alap dolog.
(#17238) kirk01: nem értem a magiskot, az alkalmazásban azt írja, hogy nincs telepítve, közben, amit régen rejtettem appokat, mert nem mennek a root miatt gond nélkül működnek. Szóval valami működés van, de a kezelőben nem mutatja aktívnak (és folyamatosan írja, hogy frissítsem - ezt amúgy már a magisk oldalán is postolták a miui 12 megjelenésekor, hogy valami probléma van vele).
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17229 üzenetére
Eddig 520 Mb jött le...
Viszont, ha nem működik a Magisk, akkor nincs miről beszélni... majd, ha ilyen alapdolgok működnek, akkor kisérletezek. -
Steve1207
veterán
-
darvinya
titán
Fejlesztők nem akarják rendbe tenni Sony Zene app-ját, hogy működjön.?
-
Steve1207
veterán
A heti frissítés óta nálam is jelentkezik, hogy "döcög és szaggat" a rendszer. Apró lag-ok folyamatosan jelen vannak, pedig az előző verzió teljesen simán működött. A magisk nem működök még, más nem nagyon van. Még a fényerőt tesztelem majd videós alkalmazásokban, mert az előző nem állította a fényerőt az app-ok által.
(#17231) huliganboy : mások a múlthetinél panaszkodtak erre, de nekem azzal minden oké volt. A mostanival viszont elkezdődött.
-
kuksa90
őstag
Sourceforge-ről nagynehezen elindult... (540 kbyte/sec
)
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
havri1 #17226 üzenetére
Igen, az is igaz, amit írsz, hogy a tartóban hívás esetén, nem alszik el a kijelező a beállított 30 mp után. Elhalványul, de ébren marad.
(ezt tudná tesztelni valaki?)De a proximity sensor sem okés, mert ha normálisan telefonálok és a fülemhez emelem, akkor sem alszik el a kijelző.
Próbáltam kalibrálni, nem sok sikerrel. Már ha jól csináltam egyáltalán.
Így sikerült.
VideóMost még azt sem tudom, hogy van-e köze a két dolognak egymáshoz......
-
Lacerta
aktív tag
Feltettem a mai eu devet.
Mit kell tennem, hogy az állapotsávon az ikonok ne feketén jelenjenek meg a kezdőképernyőn?
Máshol fehérek, ahogy kell. -
g_g_g
Topikgazda
Másnak nem problémás, hogy a MIUI12 óta hívás közben nem alszik el a kijelző, hanem csak elhalványul?
A telefon az asztalon van egy tartóban és Jabra bt headsettel használom. -
g_g_g
Topikgazda
Google drive link
-
kuksa90
őstag
Kilőtték a szervereket? (no mirror)
-
g_g_g
Topikgazda
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
xy.zsolt #17209 üzenetére
Ez a hivatalos oldal, de itt mindig később frissül (még most is az előző van kinn): Xiaomi.eu
Itt szoktam figyelni, hogy van-e már feltöltve:
Androidfilehost
Sourceforge
Ezeken a helyeken a mappa nevét kell figyelni és, hogy benne van-e a nekünk szükséges verzió.Szerk.:
Igen, azt töltheted nyugodtan, nálam már muzsikál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest