- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Köszöntem a sok infót és segítséget!
De a hétvégétől már egy F2-t nyúzok.További kellemes telefonozást Mindenkinek!
-
spiky03
veterán
válasz
FrankMonzano #18862 üzenetére
Engem egyik sem izgat.
Ha jól emlékszem a Mi8 is 60hzes.
Játszani nem játszok rajta, szelfiket meg nem csinálok.
Így nekem egyik sem mondható hátránynak. -
spiky03
veterán
válasz
FrankMonzano #18857 üzenetére
Én Poco F2t tervezek majd venni Mi8 után.
-
spiky03
veterán
válasz
Steelheart2 #18141 üzenetére
Én Poco F2re tervezem majd lecserélni, december környékén.
Remélem lesz még belőle akkor is.Mi10 nem tetszik a lekerekített szélek meg a lyuk a kijelzőn.
Az F2n meg nincs semmi csak a sima kijelző. -
spiky03
veterán
válasz
huliganboy #17849 üzenetére
Az a fura, hogy eddig működött rendesen.
Nah mindegy akkor, remélem megjavul.
-
spiky03
veterán
Az ugyan mitől lehet, hogy tegnap óta a Gmailes leveleket csak úgy kapom meg ha belépek a Gamilbe.
Nem jön róla értesítés.Másnál működik rendesen?
Semmit sem állítottam el.
Telót is újraindítottam már.Stabil global.
-
spiky03
veterán
válasz
hmatthew19 #17740 üzenetére
En majd a Poco F2re tervezem.
Olcsobb mint a Mi10 de tudasban hasonlo, nah meg nincs notch.
A 108 megapixel meg nem annyira mozgat szerencsere.Amugy a Mi8 helyettis meg a Poco F1et neztem csak abban nem volt meg NFC es azt meg suerettm volna mert amiota lehet csak teloval fizetek bankkartya helyett
-
spiky03
veterán
Olyan lehetőség van, hogy időzíteni lehessen a csengetést?
Pl este 8tol néma legyen csak rezegjen reggel 8ig utána meg újra legyen rajta hang?Vagy ehhez kell külön app?
Köszönöm
-
spiky03
veterán
Nekem a Vodanel azt mondtak, hogy ok nem allitanak semmit sem. A telon kell bekapcsolni es utana jo lesz. De van, hogy belemkwll tenni a kartyat egy masik teloba... Az elado azt mondta o gy iPhoneba tette bele majd vissza a Mi8ba es jo lett.
En nem kiserleteztem meg csak ki-be kapcsoltam de nekem nem jelent meg a jel.En is flottas csomagban vagyok amugy.
-
spiky03
veterán
válasz
FrankMonzano #16946 üzenetére
A Ph appja.
Az áruházból letölthető. -
spiky03
veterán
Nem tudom mi történt de mar van Viber ikonom az AODon.
Lehet a múltkori frissítés billentette helyre. -
spiky03
veterán
Tudtok ajánlani itthon jó helyet ahol lehet üvegfoliat venni a telora?
Sajnos tegnap kb 20 centiről kiesett a zsebemből a betonra és 2 helyen keresztbe repedt, valamint 3 helyen a sarkok betörtek.Kintről nem rendelnek mert kitudja mikor érkezik meg.
Köszönöm
-
spiky03
veterán
Már csak egy kérdésem lenne.
A Vibert, hogy tudom az AODre varázsolni, hogy megjelenjen a kis ikonja ha kapok üzenetet?
Mit kell hozzá beállítani?
Mert a Gmail, meg a Massenger az megjelenik de a Viber nem.Köszönöm
-
spiky03
veterán
Szerintetek mennyiért lehet majd eladni ezt a telót?
Mert gondolkodom, h majd lecserélem egy Mi10re vagy Mi10 prot pár hónap múlva ha olcsóbb lesz.
Mondjuk ezzel sincs semmi bajom, csak azon kisebb a noutch. -
spiky03
veterán
Nah ma megerkezett hozzam is a 10es Android!
Vegre nekem is fekete lett a gmail. -
spiky03
veterán
válasz
randras_83 #16029 üzenetére
En ugy tudom, hogy majd jon arra is.
Talan majd mostanaban kezdik el teriteni ezekre is.Mar en is nagyon varom mar.
-
spiky03
veterán
válasz
aprokaroka87 #15713 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Igen mi is a 10re gondoltunk, hogy az lehet a ludas.
Azt tudni, hogy a 8as megkapja e az Android 10et?
-
spiky03
veterán
Stabil romon tényleg nem lehet a Gmailben sötét témát választani?
Ban erről valakinek valami infója, hogy mikor lehet?
A play áruházban ott lehet.Havernal a Mi9 pron ott van ilyen opció.
Köszönöm
-
spiky03
veterán
válasz
gigabytman #15447 üzenetére
Koszonom en is a segitseget!
Igy mar nalam is ujra felugrik a kartya. -
spiky03
veterán
Olyan beallitas van valahol a teloban, mint a Sony XZben,hogy erzekeli ha a kezemben fogom es akkor addig nem kapcsolja le a kijelzot?
Mert pl ha egy hosszabb cikket olvasok akkor van, hogy kozben kikapcsolja a kijelzot.
Vagy csak az a !egoldas van, h feltolom maxra a kijelzo kikapcsolaat?
Csak ilyenkor meg mindig sokiag dog vilagitani ha nem kapcsolom ki manualisan. -
spiky03
veterán
A fórumon adott kóddal elvileg aktivaltam a VoLTEt.
De fent az állapotsoron nem mutatja. Gondolom be kell mennem a Vodafonehoz és ott is kérni, hogy kapcsolják be?
-
spiky03
veterán
Az ugyan miert lehet, hogy reggel meg ott volt a rendszerfrissitsnel a 11es Mui delutanr meg eltunt?
Melobol hazaerve akartam frissiteni, hogy ne a mobilnetet terheljem a letoltessel, de jol megszivtam mert eltunt a frissites. -
spiky03
veterán
Tegnap olyat történt, ami eddig még nem.
Este 10kor levettem a telót a töltőről 100%on, reggel 6ra meg lement 36%ra!
Valaki tapasztalt már ilyet?
Az aksinal az android rendszer használt a legtöbbet 84%ot.
Kikapcsoltam majd be, és úgy látszik utána helyre állt.
Úgy látszik ennek a telonak is kell a heti újraindítás legalább... -
spiky03
veterán
Bocs a hulye kerdesert, de sehol sem talalom azt a beallitast, hogy zarolt kepernyon mutassa az orat meg az ertesiteseket, azoknak is csak az ikonjat!
Nagyon megkoszonnem,ha valaki mrgirna merre lele?
-
spiky03
veterán
Masnak is volt olyan, hogy egyik naprol a masikra hirtelen elkezdett gyorsan merulni a telefon?
Nap este vettem le a toltorol 10 orakor 100%on majd reggelre 6 orara lement 87%ra.
Korabban ugye kb 4%ot merult este. Nincs bekapcsolva a net se a BT este.
Majd napkozben is folyamataosan merult, hogy delkorul mar toltore kellett nem mert 40% korul volt csak...
Gondolom am multkor ez lehetett az apos telefonjaval is.Haver azt mondta, hogy nala is van ilyen jelenseg kb evente 1x.
Akkor ez ilyen Xiaomi betegseg lenne? -
spiky03
veterán
Sziasztok!
Arra van esetleg valami otletetek, hogy aposnak a telojan miert a Xiaomi aktivalas eszik a legtobbet?
Ket napja vette eszre, hogy drasztikusan csokkent az aksi ideje es osszehasonlitottam az enyemmel es nalam pl az 1%-ot evett csak nala meg az volt a legelso helyen.Vagy tudtok valami modszert, hogy kideritsuk mitol lett ez a jelenseg nala?
Nagyon koazonom az o neveben ia!
-
spiky03
veterán
Nekem is megy sima stabilon a fekete messenger.
Elkuldtem a nagy felholdat majd jott a holdeso es meg is jelent a fekete opcio. -
spiky03
veterán
Arra van valami megoldás,hogy a gyári időjárás is helymeghatározás alapján működjön?
Mert én csak városok megadását találtam benne.
Mert ezt használnám az időkép helyett.
Vagy van esetleg valami jobb megoldásotok?Köszönöm
-
spiky03
veterán
Köszi mindenkinek az infót.
Sikerült megoldani. Haver küldött egy apkt és minden megy ahogy kell.
Mondtam én aposnak, hogy ez egy jó telefon és nem kell rögtön pánikolni. -
spiky03
veterán
Használja itt valaki a telót Android Auto alkalmazással kocsi fejegységével összekötve?
Mert apósék most vettem új verdát meg egy Mi8-at és amikor összeköti a telót a fejegységgel kábelen, akkor azt mondja, hogy nem jól jeleníti meg a telefont, összehúzza a kijelzőt és nem látni semmit sem és nem tud nyomni semmit sem.Tapasztalt ilyet valaki? Vagy van erre valami megoldás, hogy rendesen mutassa a telefont?
Gyári ROM van rajta.Köszönöm
-
spiky03
veterán
Abban tudtok infót adni, hogy mit állítsak be, hogy pl tudjak feltelepitett appal bankkártyával fizetni?
A.simple az működik az NFS fizetés rendben.
Viszont tegnap be akartam fizetni a gázszamlat és csak tekert majd jött hogy sikertelen fizetés.
Utána beléptem a Sonyn és ott meg ment rögtön.
Milyen engedélyeket kell megadni esetleg?Nagyon köszönöm
-
spiky03
veterán
Tegnap este fél10 vagy 10 óra körül vettem le a töltőről a telót 100%-on.
Reggel 10-re pedig merült 4%-ot.Ezek használták az este a telefont, amíg én aludtam.
Se mobilnet, se wifi nem volt bekapcsolva.
A hálózatkeresés vitte a prímet. Lehet ezzel végül kezdeni valamit, vagy fogadjam el, hogy így van és kész? -
spiky03
veterán
Ma hasznaltam a wazet eloszor a teloval.
Azert ez a dual GPSnem teljesen olyan mint a reklamban.
A rakparton jottem es egy felhajtora tervezte az utat en viazont nem arra mentem hanem tovabb a rakparton es csak akkor tervezte ujra az utat Csilla amikor mar a kanyaron tul voltam.
Nem erzekelte a masik utat.
Nah sebaj szerencsere utana rogton ujra tervezt.Amit megjobbnak talalok ebben mint a Sonyban volt az a NFC. Sokkal gyorsabb a fizetes ezzel a teloval mint a Sonyval volt. Az uzemidorol nem is beszelve, nalam is volt majdnem 8 oras SOT ido es meg volt 20% benne.
Most ugy kezdtem el tolteni,ahogy a videoban ajanlottak. Nem meritem nagyon 40% ala es csak 90%-ig toltom fel. Ezt mondjak a nagyok igy huzza a legtovabb az aksi.Ki, hogy tolti?
-
spiky03
veterán
Abban tudok segiteni, hogy azt hogy tudnam beallitani, hogy a lezart kepernyon megjenlen a gmailes ertesites is?
A messenger az megjelenik de a gmail mar nem. Pedig minden ugyan ugy van beallitva mind a kettonel. A frissites elott meg jo volt, de moast a gmailt sehogy sem jelzi...Valamint a notcht mar nem lehet kikapcsolni? Mert az is eltunt a frissites ota.
Koszonom!
-
spiky03
veterán
válasz
Nagya21 #4665 üzenetére
Megvettem én is gyorsan.
Mondjuk a Sony vettem meg mert ott tudtam a Telenorral fizetni.
Viszont a Mi8on nincs rajta a Play könyvtárban.
Amúgy ez a Nova mennyire fogja vagy meríti a telót?
Valamint azt, hogy kell benne beállítani, hogy a menü háttér is átlátszó legyen és lehessen látni a háttérképet?Az NFCt hol tudom bekapcsolni? A fenti állapotsavon nem látom.
-
spiky03
veterán
válasz
Des1gnR #4595 üzenetére
Gratula hozza!
En meg azt kerdeznem, hogy hogy tudom bekapcsolni ezt?
Mert csak a led vilagit. Igaz most, hogy jott egy gmailes level ott felvillant.Valamint egy olyan kerdes, hogy akkor olyat nem lehet beallitani, hogy ha pl jon mail vagy messenger uzenet akkor az az allapotsorban megjelenjen, mint a sonyn volt?
Mert igy csak ugy latom ha lehuzom az allapotsavot.Aktivaltam ma en is a fejlesztoi reszt. Meg nem neztem at, hogy miket kaptam plusz beallitasokban.
-
spiky03
veterán
Nah megtortent ma a beuzemeles!
Meg szokni kell a Sony utan, foleg azt, hogy itt nincs menu, hanem csak jobbra huzva az osszes ikon.
Lenne par kerdesem amiket nem talaltam meg.
Hol tudom azokat az appokat letiltani amiket nem akarok hasznalni? Pl Play music meg a tv, mert nem talaltam
Valamint az akut kilehet tenni, hogy mutassa a szazalekot is? Ne csak akkor amikor lehuzom fentrol a savot?
A feltelepitett appokat, hogy lehet nevsorba rendezni? Mert most ossze vissza van.
A fokepernyorol, hogy tudok ikont torolni? A zenet akarnam eltuntetni de tartom hosszan lenyomva nem jelenik meg fent a kuka, mint a gogle sav torlesenel.Hazai gsm boltban lehet venni ra normalis uvegt? Mert mar hasznalnam es az meg nincs ra, en is zsebben hordanam. Kinabol meg kitudja mikor erkezne meg. Vagy azalatt a mondjuk 1 honap alatt nem karcolodna annyit? Olyan kamera keretet szerintem majd rendelek.
Koszonom a segitseget ismet!
-
-
spiky03
veterán
Koszonom mindenkinek az infokat.
Az 5/128 termeszetesen csak eliras volt.
Akkor majd szepen atpakalok ra munden progit amiket most hasznalok a Sony a gyari ROMra. Aztan max kesobb valtok erre a devre vagy mire, ha szukseget erzem.
En is a melegedes es a hamar merululo aku miatt is akarok valtani. Nah meg kvancsi vagyok arra a dupla GPSre. Mert pl a multkor is a Wazze az ellwnkezo iranyba tette a kocvsit a terkepre es nem arra amerre haladtunk.
Remelem ez tovabb birja majd.Meg egy kerdes, ha szabad.
Tok elvileg lesz a csomagban de uvefolia az talan nem. Abbol van valami bevalt, ajanlott rab?
Vagy mindegy milyet veszek csak Mi8ra valo legyen? -
spiky03
veterán
Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor csütörtöktől én is egy Mi8-as tulajdonosa leszek.
Egy Sony Xperia XZ-t fog váltani. Remélem jó cserét csinálok?
Eddig csak Sony telóim voltak, de sajnos azoknak már nagyon elszálltak az árai és ezért döntöttem a Mi8 mellett, mert kb fele áron kapok egy jobb/erősebb telefont.Egy 5/128-as feketét rendeltem a 220volttól.
Tudtok adni pár tanácsot, hogy mit érdemes letölteni vagy épp letiltani a telón?
Még Xiaomi szűz vagyok.Gondolom akkor még a Mi Accontot is csinálnom kell a vásárlás előtt? Vagy anélkül is tudom rendesen használni a telót?
Elolvastam az összefoglalót és én maradok kezdésnél a gyári ROM-nál.
Egy kérdés rögtön. Olyat tud a teló, hogy koppintásra ébredjen vagy kapcsoljon le a kijelző? Mert a kikapcsolást azt használom a Sonyban is, és azt szeretem.
Eéőre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged