Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Nincs megnyitva gmail. De wifi, bt, mobilnet, GPS, AOD 0/24-ben megy. Korábban próbáltam ezeket ki-be kapcsolgatni, gyakorlatilag semmi különbséget nem tapasztaltam üzemidőben. Szerintem ezek olyan jól vannak már optimalizálva, hogy tényleg csak akkor fogyasztanak, ha épp használatban vannak, akkor se sokat. Egyedül a szinkronizáció, ami ki van kapcsolva folyamatosan. Csak arra tudok gondolni, hogy valami az én felhasználási szokásaimmal lesz, mert az elődjénél (Redmi 4A) ugyanez volt a gond. Mondenki 6-8-10 órás SOT-okról írogatott, nekem meg másfél-2 nap alatt jött össze max. 2 (de az már jó volt). Itt néha 2 fölé szalad picit, talán 2,5. Facebook, messenger (lakatolva), böngésző megy. Ezekre ránézek alkalmanként. Más nem fut a háttérben elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest