- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Smiro
senior tag
válasz
voncci #17991 üzenetére
Mielőtt megvetted kellett volna érdeklődni... Egyébként rövid idő alatt fel lehet pumpálni áramról ugye. Na meg van power bank is, ha erdőben, vagy sivatagban - nem írom, hogy dolgozol, mert ha dolgozol, gondolom nem nyomkodod a telefonod - lesed a képernyőt. Ha meg az a munkád, hogy a telefon képernyőt használd, gondolom van 230 is a közelben. De jó, hogy emiatt panaszkodsz, mert így legalább tudom, hogy mennyi sokkal jobb üzemidős telefon van, ami speciel nem igazán érdekel. Ez a telefon még mindig toppon van, úgy gondolom. Próbáld az előnyeit is figyelni, mintsem fikázással berobbanni a közéletbe. Engem nem győztél meg, hogy nem jó a telefonom.
-
voncci
aktív tag
Igen, persze sok minden befolyásolja a fogyasztást, de ennyire rosszra nem számítottam
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #17988 üzenetére
Tehát nagyon sok összetevő van, ami ezt nagyon durván képes befolyásolni.
1sim 2 sim, 3g,4g, WiFi, GPS, sok szar a háttérben. Nagyon egyszerű amúgy.
Minap végeztem egy tesztet.
Szűz rendszer, és felraktam újra accu batteryt, ami mutatja a pillanatnyi fogyasztást.
Egyre több lett, ahogy be lett lakva. -
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Info kellene. Pár napja vettem egy ilyen telót, de valahogy soványnak tűnik az üzemideje. Előtte poco f1-em volt és úgy tudom, hallottam, hogy Mi8 sem sokkal rosszabb üzemidőben. Ehhez képest 5ó kijelzőidő is nehezen jön össze. Nem tudom, hogy az aku adta-e meg már magát. Nálatok, hogy alakul ez, rendeljek új akut??? Köszönöm előre is a válaszokat. -
plejik
addikt
Miui 12 alatt van rá valami mód, hogy gesztusokkal tudjak zenét váltani a képernyőn? Ne kelljen állandóan felébreszteni a kijelzőt ha zenét akarok váltani a kocsib.. :/
-
morfeus08
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy más is tapasztalta hogy színséma beállítás nem működik? Az legutóbbi frissítés óta mindegy mire állítom semmi változás nem történik.
MI8 MIUI Global 11.0.4 -
Steve1207
veterán
Az utolsó frissítés óta ismét elkezdte, hogy nem mindig éled fel a kijelző, várni kell fél percet, hogy magához térjen.
-
havri1
félisten
Ezt hogyan lehet letiltani? Igazából nekem az alap Google kereső kell csak, semmi más. Minden Google szarságot tiltanék.
-
-
Karavik
veterán
válasz
Peter.70 #17964 üzenetére
Nem, app váltás gesztusvezérléssel - ezt azért írtam külön mert nem kapcsolódik az első mondathoz. Külön gondolatmenet akart lenni, de kapcsolódva ez előzményekre.
Osztott képernyős mód és lebegő ablak két különböző funkció ill. lehetőségek,
amik neked jó lehet 2 telefonhasználat helyett... -
Karavik
veterán
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17956 üzenetére
Igen, akartam írni, csak már elkestem (utána olvastam a Tiéd). De amit írtál, rohadt hasznos.
Így használom a mi home appot, mert természetesen az egyik fele a cuccaimnak china, másik global -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Hogy lehet egyszerre több alkalmazást futtatni a telefonon és váltogatni a futó alkalmazások között?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok
Ismeretlen források telepítés nektek megtalálható legfrissebb EU dev esetén?
-
JoHn123
tag
Sziasztok! Valószínűleg egyedül vagyok a problémával mert nem olvastam máshol hasonló panaszt: mi 8 pro, a legutolsó eu dev frissítés óta a galéria alkalmazás állandóan összeomlik. Próbáltam újból flashelni a romot, és a kamera app gyorsító tárát törölni, (tudom hogy a galériát kéne, de nem lehet mert mikor kikeresem rámegyek már el is esik és visszadob a beállításokba) az akksi is gyalázatos. Valami ötlet a teljes törlés és újbóli belakás előtt esetleg?
-
7T Pro lett végül, sokat számított, hogy már nem akartam notch-os készüléket, a kivágott kamerás cucc meg még inkább zavaró számomra. A 8 és 8 Pro meg kivágott kijelzős, a mi 10 és 10 pro is, plusz elég combos ára lett. Néztem a poco f2t is, de az OIS nélküli kamerája számomra sajnos kevés, amúgy jó lehetett volna. Mióta megvan a második gyerkőc, kevesebbet használom a DSLRt. P30 pro is játszhatott volna, de ott meg féltem, hogy a soc gyenge lesz, plusz notchos.
-
Eljött az idő, sok gondolkodás után végül eladtam a mi8asomat, így búcsúzom a topiktól (oneplus lett a befutó, mert a mi10 pro árazása nálam kiverte a biztosítékot). Szeretném megköszönni mindenkinek még egyszer, amiért fogtátok anno a kezem a bootloader nyitás/rom csere benázásomnál, a xiaomi.eu-s rommal valóban sokkal jobb telefon lett.
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #17942 üzenetére
Igen, tiszta telepítés, újra beállítás.
Milyen romon vagy? -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Hogyan a legegyszerűbb újratelepíteni a telót? Illetve visszaállítanám a beállításokat, de úgy tudom akkor a töredékeket is visszarakja. Töltsem le újra az alkalmazásokat és állítsák be újra a beállításokat?
-
havri1
félisten
Valamelyik nap felraktam update-al a mostani eu romot. Akadozgatott, toltam egy tisztat.
Így most valamiért eltűnt a miui 12-es értesítési sáv, meg a rács meg minden. Teljesen miui 11 lett. Miért?
Tiszta előtt az új volt.. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
cheerokko06t #17936 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nem használok munkaprofilt.
Ki lehet azt kapcsolni?
Én egyelőre nem találtam ilyen opciót. -
darvinya
titán
válasz
Peter.70 #17933 üzenetére
Mit nem értesz?
Azt nem érted, hogy minden Xiaomi MIUI készüléken alapból van lopás védelem, amit nem tudsz kikapcsolni.
Azért küld SMS-t, mert nincs net és nincs fiókod, adott SIM kártyához rendeli a készüléket.
De új SIM kártyát nem fogad el, ameddig fiók nélkül adott SIM-es gyári visszaállítást nem végeznek.
Ha ki veszed a hozzárendelt SIM kártyát, és utána gyári visszaállítást csinálsz, akkor következő SIM kártyánál már lezárt telefon fogad, hiába végeztél visszaállítást.
Persze ott van még a Google fiók telefon védelem. -
darvinya
titán
válasz
huliganboy #17923 üzenetére
Nálam Pro-n 11 alatt is van, de csak gond van vele.
LDAC előző verzióig jó volt, most meg játszani kell, hogy ne torzítson, mert túl vezérelt jelet küld. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #17923 üzenetére
Ez egy audio codec
-
g_g_g
Topikgazda
EU dev friss verzió elérhető.
20.7.9 letöltése -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Azt hogy lehetne ki védeni hogy a telefon ne akarja állandóan aktiválni a SIM kártyákat, és ezért kuldozgeti az sms-eket? -
Lacerta
aktív tag
Kb. az elmúlt két EU dev frissítés óta rajta szoktam kapni a telefont, hogy a háttérben elindul a Chrome. Amikor élesztem a képernyőt, egyszercsak az van rajta. Amúgy nincs neki megengedve az automatikus indulás.
Tapasztal más is ilyet? Mi a fene okozhatja? -
bullw
tag
Érdeklődni szeretnék. Párom redmi note 5 készülékén kijelzőt és akksit akarok cseréltetni. Az akksi már megjött, kijelző is érkezik lassan. Szóval Budapesten, vagy vonzáskörzetében van valakinek valami jól bevált szervízzel tapasztalata, ahol megcsinálják és meg is lehet várni amíg elkészül? Googleben kerestem én is már, csak gondoltam itt is hátha van aki a miénket is csináltatta már.
Köszi! -
-
darvinya
titán
válasz
Zsoleszhun #17916 üzenetére
Őőőő…csak érdekel, hogy ez mit véd, ha olyan vékony, mint egy fólia?
Fantáziámat megmozgatta, de belegondoltam, hogy ez csak karcolás ellen védene. -
Zsoleszhun
addikt
-
r0by
addikt
Hali!
Csak egy egyszerű kérdésem lenne az AOD-al kapcsolatban. A fényerejét lehet valahogy változtatni? Valahogy nem találkoztam vele a beállításokban, és jó lenne kicsit lejebb vinni.., mondjuk a felére. -
Just_Reboot
addikt
Az MI8 Telegram community csoportba fel tudna valaki venni?
-
Steve1207
veterán
Sphinx Kernel v3.4-ben javítva a túl magas fényerő hiba, szerintem az első kernel, amiben normálisan működik. Teljesítményre eddig nagyon hasonló az eu-ban használthoz, teszek vele pár nap próbát, hogy az üzemidő hogy alakul.
-
Steve1207
veterán
Amúgy nekem hasonlít arra a problémára, ami pár héttel ezelőtti eu dev-en volt, hogy mintha lefagyott volna a teló, de közben csak várni kellett vagy 1,5 percet, mire magához tér. Igaz itt úgy is maradt restart után. Ettől függetlenül lehet csak beakadt valami, lehet meghülyült a launcher. Ha később is csinálja akkor érdemes vele foglalkozni szerintem, addig fölösleges rágódni rajta.
-
Pter_
tag
Sziasztok! Adott egy global stabillal futó készülék, kb. másfél éves. A napokban a nyári melegben a zsebemből kivéve egyszerűen nem tudtam bekapcsolni, hiába próbáltam ujjlenyomattal feloldani, fekete képernyő fogadott. Gondoltam újraindítom, de 30-40 próbálkozás után sem ment. a bekapcsológomb hosszú megnyomása után előjöt a boot menü, de utána újra csak a fekete képernyő fogadott, aksi kb 80%-on volt. Vidéken voltam, utánaolvasni nem tudtam a dolognak, mert a telefonon kívül más eszköz nem volt nálam, így azt a megoldást választottam, hogy wipeolok mindent a telefonról, ez sikerült is, újra belaktam, azóta hiba nélkül megy, ennek már majdnem egy hete.
Van valakinek elképzelése, hogy mi lehetett ez? Járt már más is így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest