- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
wukodlak #15671 üzenetére
Ha nem zavar a Blade kijelző hibája, meg hogy a különböző SD kártyákat nem szereti akkor szerintem azt. Ezeket épp ebben a percben olvastam. Ha nem lenne a kijelző olyan vacak akkor én azt választanám. Az SD hibát csak most olvastam, pedig szinte folyamatosan követem azt a fórumot.
Nekem kisebb kijelző tuti nem kellene, mint ez (3.2" a minimum nálam). A másik kettő amit leírtál az mind kisebb ha jól tudom. -
Eclips21
őstag
válasz
wukodlak #15647 üzenetére
én a baldet venném meg kijelző méret miatt a leginkább meg hát ügye az optimus 1.6al jött és frissíthető 2.1re, de a balde 2.1el jött ki és év elején 2.2lesz rá az optimusra meg sose lesz hivatalosan szal akármiylen gagyi a tokja a bladenek én azt venném
de előtte ezért próbáld ki mind2 telót
-
rum-cajsz
őstag
válasz
wukodlak #14787 üzenetére
És ez az?
web'n'walk (wnw)
Név: web'n'walk
APN: wnw
Proxy: nincs beállítva
Port: nincs beállítva
Felh.név: nincs beállítva
Jelszó: nincs beállítva
Szerver: nincs beállítva
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS Proxy: 212.051.126.010
MMS Port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Hit. Tyípusa: PAP
APN típus: default,mmsNekem eddig soha nem volt gondom ezzel. Automatán letöltötte a beállításokat, bármilyen romot használtam.
-
törölt tag
válasz
wukodlak #14389 üzenetére
Szia!
A kontaktok kezeléséért nem az ADW.Launcher felel. Az FLB-romokban lévő kontaktkezelő nem ismeri a csoportokat. Próbáld ki a Marketről a Contacts Groupu alkalmazást, az megoldja ezt a gondot.
Ha a saját csengőhangokat bemásolod a /system/media/audio/ringtones mappába (root jog szükséges), reboot után kiválaszthatók lesznek. Vagy a Marketről letölthetőek alkalmazások ilyen célra. -
bucsupeti
senior tag
válasz
wukodlak #14363 üzenetére
Az FLB 1.5 és FLB 1.6 között a különbség az hogy az 1.6-ban már van SWAP kezelés a kernelben. Egyébként a két rom egyforma.
Tehát az 1.6-ot tedd fel nyugodtan.
A telepítés úgy megy ahogy leírtad, azzal a különbséggel, hogyha akarsz swap-ot meg ext partíciót, akkor azt a flash-elés előtt kell megtenned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amazon Fire TV stick/box
- Robot fűnyírók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest