- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4555 üzenetére
Valóban nincs túlragozva, de a lényeg benne van.
-
Totyasrác
tag
válasz
CoolBoy323 #4555 üzenetére
Szerintem várd meg norbesz véleményét, az legyen a mérvadó - mi ehhez nem értünk, valószínűleg a GURUk megmondták már a tutit ez ügyben is
(Szerintem tényleg ne erőltesd, amit linkeltem, ott van letölthető, root-olt verzió a Huawei oldaláról letöltve/megkezelve, de főként tesztelésre ajánlja Paul)
-
Totyasrác
tag
válasz
CoolBoy323 #4551 üzenetére
Ezt nem erőltetném - ezek többet takarnak állítólag, mint a custom ROM-ok, ugyanis a rádiós egység sw-e is benne van. Ha mondjuk egy dél-amerikait feltolsz a telefonodra, azzal máris levélnehezékké alakítod, onnét nemigen van visszaút
(Paul és még egy srác már dolgozik az egyik ilyen kibontásán, állítólag semmi új nincs benne, idézem: "Boo! They're just teasing us with the old stuff.")
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4551 üzenetére
(4538)-as hozzászólás
Amúgy az iGo nem olyan lassú, azt hittem rosszabb lesz.
-
Skynet258
veterán
válasz
CoolBoy323 #4520 üzenetére
A Google pedig elég gyorsan válaszol, ha megkérdezed...
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #4497 üzenetére
eredeti honlapról van szóval nem hiszem
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4435 üzenetére
Szavaidban a megoldas restore de nekem is szokta csinalni, de megjavul egy factor resetelecsktol. alatam levo csak alatomosan gondolta, hogy szerviz de nem lessz ebbol szerviz nyugodj meg es egy kalapaccsal a kezedben formazd meg szeppen.xD
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4435 üzenetére
kibekapcs 56x, a sim kártya bectatása, és semmi, nincs hálózat :S
ilyenkor kell a decemberi update fel, és go trémobil?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4364 üzenetére
Ennyire nem figyeltem a részletekre.
A lényeg, hogy aksit árulnak "Pulse"-hoz.
-
petertel
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4356 üzenetére
A t-s frissítés előtt nem volt ilyen. Bár lehet hogy nincs is köze hozzá. De az aksi merülés miatt nagyon idegesít. Le töröltem pár játékot, de nem azok voltak .
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4345 üzenetére
ez egy uj gomb a billen felfedezemm..xD
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4333 üzenetére
spica ez egy telefon. Es nexus szoftware ment. rocenestelenul.xD
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #4304 üzenetére
haver spicáján is szar.
-
komloskaroly
tag
válasz
CoolBoy323 #4318 üzenetére
Szia igazad volt szedtem egy másikat
ez most működik köszi
eszembe se jutott hogy a progi amit erőszakolok az is lehet rossz
már mindent meg próbáltam csak ezt nem még egyszer kösz
üdv -
komloskaroly
tag
válasz
CoolBoy323 #4316 üzenetére
Szia nem tudom miért nem megy fel telepitettem
a kártyára rátettem az igo mappát a gyökérbe
benne a content mappa plusz license plusz prepaid
elinditom a progit még nyelvetválasztani enged azután még a kezdőképernyőnél a feléig elér a töltés és akkor kilép
valami ötlet esetleg erre -
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #4308 üzenetére
amennyire en olvastam, a spican is dog lassu. ahogy egyebkent allitolag az iphone- on is. magyaran az igo minden mas (ertsd: nem WM) platformon egyelore meglehetosen szarul fut, nyugodtan olvass utana tesztekben, forumokban.
en is kiprobaltam egyebkent, es tenyeg tetu, de a copilotnal nem sokkal rosszabb, a terkep viszont durvan karpotol. eddig sem voltam megelegedve a teleatlas-os szarokkal, de kedden mosonmagyarovaron volt dolgom, es basszus, a varos fo utcajan peldaul csak 30 felettol ismerte a hazszamokat, az elotte levo szakasz valahogy nem volt az adatbazisban. itt ment el a kedvem az egesztol, es kezdtem alternativat keresni, mert ennyire azert nem szabadna megbizhatatlannak lennie egy navigacionak.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #4306 üzenetére
Ilyen szintű újítások azért nincsenek a frissebb OS-ekben. Szerintem szimplán nem fort még ki.
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #4304 üzenetére
Nade mondom, a windows-os pda-m hardvere fele olyan erős, mint a Pulse és azon jól megy. Meg a többi navi is egész jól fut a Pulse-on. Szóval inkább némi optimalizálás kéne szerintem, remélem lesz is.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4258 üzenetére
Persze, semmi gond, csak akkor ne beszéljünk igényességről.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4252 üzenetére
Mondjuk abban igaza van, hogy ha tökéletességre törekszel, akkor lehetnél igényesebb a helyesírásodra is...
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4249 üzenetére
azért írogatsz x-eket... na tudod.
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4244 üzenetére
Bocs nem érek fel a Ti szintetekhez, ahol hallani kell a hívófél nevét ( anyám hív, mondja anája, nem veszem fel ). ÉS szöveget kell felolvastatni a telefonnal.
Bevallom basic user vagyok.... Csak net kell, social networking meg navigáció.. NEm szólok bele ebbe a témába.....
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4235 üzenetére
1.6-tól vagy 2.0-tól van benne szövegfelolvasó. De jó még nekünk az 1.5.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4235 üzenetére
Mindenki erősködött, hogy nem szükséges az 1.6 vagy újabb verzió. Alap dolgokhoz nem is, de hogy kényelmes legyen a telefon, meg a bugok javítva legyenek ahhoz nem ártana egy újabb kernel.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4210 üzenetére
Ilyen még nem volt. Copilottal volt olyan, hogy egy parkolóban mentem keresztül gyalog és folyton újratervezte az utat.
De ott nem vett fel új útvonalat.
Ami nekem +, hogy qwertz billentyűzetet lehet beállítani. A copilotban csak ABC sorrendben voltak a betűk. -
Totyasrác
tag
válasz
CoolBoy323 #4205 üzenetére
Bevallom, felwarezoltam összehasonlításképp, aztán le is szedtem másnap. Semmi bajom a Sygic-kal (illetve pl. iGo-val hasonlítva kevésbé részletes a Mo.-térképe, de egy-egy utca eldigott kistelepülésen pl., ennyi).
Igazából számomra hatalmas eltérés nincs ezek közt (iGo, NDrive, Sygoc, GarminXT), a kezelhetőséget szokni kell (mindnek más a logikája), utána meg kellemes női hang elnavigál, ahová kérem...
Ha baromi fontos a POI-k használata (mittomén benyakút/bank), ott lehetnek eltérések, de alapvetően egyiket sem tudnám jobbnak/többnek mondani, mint a másikat...Ja, még egy megjegyzés, most az akku témájában: tegnap reggel vettem le töltőről, estére 75%-on állt (telefon+bluetooth kihangosító, SMS-ek, pár info keresése a weben, ilyesmik), reggelre 65% volt az akku (normál mód, bekapcsolva éjjel), most így másnap délután 1-re 48% (ma is telefonáltam már rajta, ShopSavvy, meg pár app-ot kerestem Marketen, SMS-ek ilyesmik). Valszeg elég lesz majd estére feltolni töltőre.
Szerintem nem rossz teljesítmény -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4202 üzenetére
Most épp nincs jel. De azon elgondolkoztam, hogy a jelet az adott app, (sygic, copilot, ndrive stb) találja vagy a teló HW/SW-je. Mert általában azt figyeltem meg pl copilotnál, GPS status-nál és több appnál volt ilyen, hogy sehogy sem találtak jelet amíg végül egy reboot megoldotta ezt.
Mégis honnan tudnám, hogy gyors meg hogy működik ha még soha nem használtam volna?
Most várok egy gps jelre vagy majd rebootolok.
Most írtam le de már talált.Ami tuti van, gazdaságos, leggyorsabb, legrövidebb, aztán gyalogos útvonal.
Lehet benne több pontból álló útvonalat megadni. -
Totyasrác
tag
válasz
CoolBoy323 #4192 üzenetére
NEM csak warez van. Én megvettem a Sygic-ot (15e Ft egy fullEU navigációért szerintem nem sok), zsír módra szalad. Mire bebootol, már látja is a holdakat.
Ha valaki ilyesmiben gondolkodik (és bp-i...), menjen be a Speedshop-ba, kérdezzen rá arra amit akar (nDrive is van talán, de Sygic tutira), ki lehet próbálni (SD-t berakják install, működik), nem kötelező megvenni, de azonnal kiderül, támogatott-e az adott telefonon/oprendszeren a cucc.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4199 üzenetére
Azért divatmajom szín, mert az iPhone az fehér? Érdekes egy hozzáállás. Nem azért veszik az iPhone-t, mert fehér hanem mert igényes és jó minőségű meg persze egy réteg divatból is. De az androidnál is lesz előbb-utóbb ilyen teló. És azért nem venni, mert sok embernek ilyen van, az szerintem hülyeség.
Az Apple rekordnyereséget ért el most. Biztos a sok buzi veszi a telefonokat.
Ha fehér lenne a teló akkor a sok taperolós buzi zsíros ujjlenyomat nem látszana ami sokkal idegesítőbb meg undorítóbb a feketén.
Ez a fekete és fehér MacBookoknál is így volt. A feketén minden kosz, ujjlenyomat látszódott a fehéren, meg alig látszódik valami. -
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4192 üzenetére
Az autóban történő használathoz ha veszek egy sima szivargyújtó-USB átalakítót, az elég a biztos áramellátáshoz?
1600 Ft kb.
Ja, és autós tartót is kell vennem, valami univerzális izé biztos jó lesz...
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4189 üzenetére
A program ingyenes, a térképekért kell csak fizetni. Kipróbálni viszont ki lehet a marketről.
Enyém pont ma reggel nem volt hajlandó pozicionálni, de egy restart megoldotta. Ez volt az első ilyen alkalom. -
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4181 üzenetére
Coolboy: Köszi, sikerült elindítani
.
Recoveryben wipoltam és elindult rendesen, igaz a t-s rommal.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #4181 üzenetére
Persze már egy hete rendesen használtam, reggel kezdte, de most megpróbálom recoverybe tenni úgy ahogyan írod.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4177 üzenetére
Visszafelé (PC-ről telefonra) tökéletesen működik.
Amúgy Windows-hoz van valami alkalmazás amivel USB-ről olvshatom az SD-kártya tartalmát? Most ha összekötöm, megjelenik meghajtóként de nem nyitható meg.
-
Totyasrác
tag
válasz
CoolBoy323 #4162 üzenetére
Nekem azt csinálja (gyárival és 1.7-tel is), hogy ha engem hívnak (tehát volt csörgés), majd befejezem a beszélgetést, és lerakom a telót, a hangszóró ~3 másodpercre sistereg kicsit, aztán mintha elvágták volna. Különösebben nem zavar (pláne, hogy ez az egyetlen hibája az új ROMmal
)
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4162 üzenetére
De rákerestem vazze és nem volt találat.
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #4138 üzenetére
Valami hihetetlen mértékben lelassította gépem, kasza.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4144 üzenetére
Tudom. De a biztonsági képernyőzárat az is kikapcsolja. Szóval nekem felejtős. Amúgy szép tetszik nekem is.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4142 üzenetére
Az tény, de ingyenes.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4138 üzenetére
Ezt a Pandahome alapból tudja. De mindkettővel az a baj, hogy kikapcsolja a biztonsági képernyőzárat. Nekem ez fontos így marad az alap lockscreen.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4105 üzenetére
Gratulálok. Ezért a HSZért èrdemes volt belèpned.
-
szacso
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #4021 üzenetére
Más navigációs szoft-ra gondolsz? Most az NDrive-t használom (vettem hozzá Mo.térképet),de mindig elveszti a műholdjelet.A "GPS status" progiban sem talál fix-en 1-et sem.Az az érdekes,hogy dec.-ben használtam már ezzel és akkor működött...
Azóta volt a szoft. frissítés+ egy "factory reset" mert a Market nem működött és most ez van.Lehet,hogy a dec.-i frissítés tett be neki?Üdv.: szacso
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3961 üzenetére
Sima ext az nincs.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3961 üzenetére
Igen ezekre a problémákra gondoltam én is.
Nem tudom, hogy particionáltad, de csak ext2, ext3 vagy ext4-et lehet létrehozni recoveryből, szerintem neked is ext2-es, ha a telefonnal csináltad. -
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3959 üzenetére
telepítés után csinálj még egy ext2 repairt, mert anélkül sok gond van a progikkal, ha ez sem segít, tedd vissza az eredeti romot :-(
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3957 üzenetére
Ne kezdjétek megint!
Ezek a hibák elvileg akkor szoktak előjönni, ha a romváltás előtt nem wipeoltál. Sima wipe, dalvik wipe, esetleg ext wipe. Aztán jöhet az új rom. Ha nem így tettél jöhetnek a hibák. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3954 üzenetére
Érdekes mindenki másnál jól működik. Biztos warez verziónk van.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3898 üzenetére
koszi es vanmikor egesznap toltton vanfolyamatos hasznalatban van es nem mozdul ki a letoltes akuikonon. magyaran 2ora folyamatos hasznalatotbir ha fel vantoltve
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3896 üzenetére
de a t nel vettem.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3883 üzenetére
Nem tudom mas nem magyar forumokon legelso hz ba rakjak az okossagokat. Meg vissza nezni se kelljen. Itt megjuan fele mberkek vannak sajnos.
-
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3881 üzenetére
nem akarlak baszogatni, meg flame-et generalni, de nezd mar meg a tegnapi, 3849-es sorszamu hozzaszolasomat, ahol mit tesz isten, epp a memoriakartya particionalasarol volt szo, es hogy hogynem, ez a problema is szep kerek mondatokban ki lett benne fejtve. es igen, nem egyszer, hanem inkabb legalabb tizszer volt eddig leirva itt a topicban ez a problema, es remelem, nem kezded el bizonygatni, hogy nem, amikor 50 hozzaszolassal ezelottre sem emlekszel.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3877 üzenetére
Lásd az előző hszt. De megint én vagyok a kocsog.
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3873 üzenetére
Te ez minden nap elhangzik 3-szor, itt is és modacon is. Ha újraindítod a telót elromlik az ext, ha 2-es, ha 3-as, ha 4-es. Recoveryben kell újraindítani a telefont és nyomni egy ext repairt. Utána a market menni fog.
-
llaszlo
veterán
válasz
Mondjuk vissza kellene olvasni a topicot. Meg nem kéne vitatkozni hanem inkább a megoldást keresni.
Megint gonosz vagyok. -
bounty123
őstag
válasz
Nem volt teló újraindítás azóta?
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3870 üzenetére
Bocsi, mellényomtam, Indynek akartam válaszolni.
És szerintem is csinálj egy repairt, új romnál mindíg kell
sajna, mert csak úgy működik jól a telepítés. -
bounty123
őstag
válasz
recoveryben ext repair volt?
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
Ha van ext2 particiód,javitsd meg!
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3863 üzenetére
Beautiful widget, ha tetszik küldj privit és átküldöm.
van több változata is. -
sippet
senior tag
válasz
1.7 vanilla nálam is. más programokat enged telepíteni, vagy csak ezt nem?
-
Pter_
tag
válasz
Nekem a MArket simán megy, csak ez a bill progi nem akar. Azt kérdezi a telepítésnél, hogy felülírja-e a már létező programot, amikor igen nyomok, akkor viszont leáll hibaüzenettel. De a program előző verziója nincs telepítve egyébként...
-
sippet
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3860 üzenetére
kipróbáltam, nálam simán telepíti. settings/applications/unknows sources be van pipálva?
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3853 üzenetére
Nekem azt mondja: "Hungarian Soft Keyboard could not be installed on tis phone"
Mindez 1.7 Vanillán. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3843 üzenetére
Filmeket szoktam nézni, csak híreket nem.
Bár nem a C11-et meg nem is a BK-t.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3841 üzenetére
"minden nélkül meg lehet élni látod"
Ezért nem nézek TV-t meg olvasok híreket. Mert ott hazudnak a legtöbbet. -
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3839 üzenetére
Jó iwiw nélkül megvagyok, de a web'n'walk hírcentruma nagyon jó volt reggelente.
-
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3833 üzenetére
használd az apndroidot, az átengedi az mmst, de mást nem enged
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #3818 üzenetére
Nagyon úgy hangzik, hogy a 3g kapcsolat ikonjáról beszélsz, csak az a fura, hogy azt eddig még nem láttad. Ha nincs net előfizud, akkor jobb ha letiltod az adatkapcsolatokat a settingsben, mert (kellemetlen) meglepetés érhet a köv. T számla láttán.
Munnergep: nekem is mintha több akksit enne most a gép 1.7-tel, nyomozok, hogy mi lehet. Pedig kb. ugyanazokat tettem fel mint előtte.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3821 üzenetére
valahonan meg is csak sikerult megszereznem a 1.7 koszonom probalom is ki. MAr csak az eredetire leszek kivancsi.
-
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3799 üzenetére
ennyire nem vagyok debil
Az zavar, hogy a leghalkabb üzemmód is hangos. Ennyi -
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3821 üzenetére
Koszonom, de a modaco member tag nak adja oda. be vagyok regizve de nem akkarja megnyitni.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3818 üzenetére
Szia a vanilia 1.7 eltudnad nekem kuldeni? kohontem. nekem 1.6 van
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3815 üzenetére
Van ilyen hsz. több is
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3813 üzenetére
Magyarul itt is leírták valahol. Használd a keresőt.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3811 üzenetére
Modaco-n minden le vagyon írva. Winfoshoz nem értek.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3807 üzenetére
nekem mar sikerult. van egy file ami engedi
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3799 üzenetére
Nem megy lejjebb a hangerő. Én minimumon is elég rendesen hallok mindenkit.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3787 üzenetére
Szerintem ez valamiféle védelmi funkció, hogy véletlenül ne lehessen nyomkodni, szerintem a giroszkópot használja, de számomra is furcsa.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3789 üzenetére
Melyik menüből? Mert nekem konkrétan a Panda beállító panelje kellene. Ahol meg lehet adni pl, hogy hány képernyőt használjon, meg egyéb beállításokat.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3784 üzenetére
Lehet, hogy nem puskázsra találták ki.
Én eltetetném mindenkivel a telefont az asztalról.Gonosz vagyok.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3782 üzenetére
Egy biztos elektorom elven működik. Nekem megy egy ujjal is.
De kettővel nyilván könnyebb, mert nem fordul el meg csúszik a teló. Szerintem semmi értelme az asztalon nyomkodni.
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #3774 üzenetére
Állítólag a decemberi update-el ez a limitáció megszűnt. Gyakorlatilag viszont nekem sem reagál rádugott USB kábel nélkül továbbra sem.
-
Akron99
aktív tag
válasz
Hát nekem reagál letéve is a képernyő
..biztos zárlatos -
llaszlo
veterán
válasz
Gondolom a kapacitív kijelző miatt van. Mivel elektromos elven működik és záródik az áramkör ha a kezedben van.
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3771 üzenetére
Ha bedugod a töltőt, akkor tudod
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3769 üzenetére
Én próbáltam FORCE CLOSE lett belőle.
-
kaller1
veterán
válasz
CoolBoy323 #3678 üzenetére
Sztem 120k lesz előfizetéssel...
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #3675 üzenetére
annyira nem brutál azért ámbár nem lett szebb mint volt
de nem szeretnék ilyen balesetet legközelebb , bár magamat ismerve lesz
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3609 üzenetére
Műkörmöm nincs. Annak nem is való ilyen telefon. A zsebemben tokban van. Mikroszálas kendővel elég minimális az esélye a karcolásnak.
Ennyi erővel tartsd a dobozában, mert megsérülhet. -
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3598 üzenetére
Félreértettél,
vagy én irtam rosszul? (nem hiszem
) de wifi és a 3g nem függ össze, illetve annyiban, ha nincsen wifi, és gyorsabb net kell akkor a 3g-t visszakapcsolom és azt használom.
-
Eclips21
őstag
válasz
hülyeség mi köze lenne már a wifinek a 3g hez? a 3g a mobilnetnél számít csak
-
kaller1
veterán
válasz
Hogy lenne már gyorsabb...
-
madmike
őstag
válasz
CoolBoy323 #3584 üzenetére
anno elolvastam az elsö 2000 hszt-most nem szeretném a maradékot
llaszlo kapacitiv az LG kijelzöje, multitouchot is támogatja, multimédiás képességeiben is jobb mint a pulse, ellenben maga a vas nagyon gyenge, a lassu proci elrontja az egész varázsát.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #3546 üzenetére
Ha megmondod hol keressem, megkeresem.
-
szatmazs
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #3505 üzenetére
természetesen reboot után is marad
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #3456 üzenetére
Honnan szedted le? Nekem user/pass-t kér.
szerk.: bocs, meg van.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3458 üzenetére
Az előbb írtad, hogy 14-15-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest