- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
madmike #3703 üzenetére
a trackball nem a legjobb minőségű, az enyémen is lötyög egy nagyon kicsit. egy miliméter? hát, annyit azért talán nem, de nem tartanám elképzelhetetlennek.
fóliáról ugyebár a napokban írtunk épp a te érdeklődésedre. én azt javasolnám, hogy ne használj fóliát, mert az csak rontja a képernyő érzékenységét, pláne ne vaterán vételezhető gagyit, mert az meg tutira. a zagg nevű cég árul a pulse-ra is fóliát, az 15 fontba kerül, ésvalószínűleg jóval jobb minőségű, mint az 500 forintért 6 db-os csomagban kaphatók. de mondom, elvileg úgy tűnik, hogy nincs is rá szükség.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
madmike #3703 üzenetére
Az enyémet is könnyen beengedi egy ideig (több is mint 1mm talán), aztán nehéz ténylegesen lenyomni. 1hetes a gép, 2x, ha lenyomtam eddig.
Az én gondommal kapcsolatban: azóta próbáltam teljesen leformázni a kártyát 1 partícióval, csak fat32 van rajta egészében és feltettem a pulse.zip tartalmát rá, dload mappa és benne 1 db kb 100mb-os file. Mit csinálok rosszul vajon? A kártya 4gb sdhc kingston.
-
sippet
senior tag
válasz
madmike #3600 üzenetére
a modacon most a napokban nagyon pörög a pulse képernyőjéről szóló topic. ott egy srác váltig ragaszkodik hozzá, hogy a telefon kijelzőjén nem műanyag, hanem üveg lap van (akárcsak az iphone-on, heron, milestone-on stb.). azt állítja, hogy próba-szerencse alapon kipróbálta, hogy konkrétan fogott egy tűt, és a hegyét jó erősen végighúzta a kijelzőn. semmi baja nem lett. én nem merném a büdös életben utána csinálni, de ha igazat mond, akkor a karcmentesség garantált. ennek a srácnak az érvei között szerepelt az is egyébként, hogy a legtöbb ember fólia nélkül használja a telefont, és még soha senki nem jelezte egyetlen topicban sem, hogy akár a legkisebb karc is lenne a kijelzőjén, pedig most már több mint három hónapja piacon van a teló, ezalatt valakinek csak összejött volna.
én az első magyarországi megjelenési napon (ha jól emlékszem, október 28-án) vettem, és kb. két nap múlva levettem a fóliát. azóta zsebben hordom, tok nélkül, és nem vigyázok rá különösebben, bár kulcscsomó mellé nem rakom, és nem is ejtettem le soha, de az biztos, hogy nincs rajta karc egy darab se.
mindenesetre ha igaz, hogy üveg a kijelző, akkor ez tök jó, és egy újabb érv amellett, hogy hiába olcsó a pulse, azért nem annyira szar, és bizonyos szempontból simán megállja a helyét akár a felsőkategóriás készülékekkel való összevetésben is.
FAQ: a modacon van a pulse-nak wiki oldala, ott minden információt megtalálsz. lehet, hogy vannak pontatlanságok, és nem is frissül túl sokszor, de az alap dolgok fent vannak.
-
sippet
senior tag
válasz
madmike #3590 üzenetére
en nem emlekszem olyanra, hogy ebben a topicban barki is arra panaszkodott volna, hogy normal hasznalat mellett fel nap alatt lemerult volna a telefonja. en mar legalabb haromszor leirtam, hogy nekem ugy bir egy napot, hogy be van kapcsolva a google sync, tehat egesz napos elo adatkapcsolat van 3G halozaton, emellett netezek vele kb. 2 orat, es telefonalok felet, emellett meg piszkalom is hebe-hoba (market, jatek stb.). es vannak, akik adatkapcsolat nelkul, 2G halozaton toljak, nekik ket napnal is tovabb birja. ebbol keszurheto, hogy semmivel sem rosszabb a teljesitmenye ilyen szempontbol, mint barmelyik hasonlo kategorias okostelefone.
az igaz,hogy a toltottsegi allapotot nem jol erzekeli, es nem egyenletesen fogynak a szazalekok, de ha kiismered a telefont, akkor ezzel meg lehet tanulni egyutt elni. akinek mas baja van az aksijaval, ott hardveres hiba van, de azt meg ugyis cserelik garanciaban.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
madmike #3590 üzenetére
Ha csak telefonálok és a 3g-t kikapcsolom (mailre, talkra, meg egy-egy keresésre elég a 2g), akkor bőven kibírja az egy-másfél napot, ha fél-másfél óra gps navigáció, 3g-s vagy wifis nethasználat is kell, akkor este 8 körül mindenképpen töltőre kell raknom. Amennyiben több a wifi, vagy a navigáció akkor már 5 körül rátolom az autós töltőre, eddig leghamarabb du-3 körül kellett a kocsiban töltenem, de akkor szinte egyfolytában neten voltam.
Nekem ezek a tapasztalataim az aksival.Ja és általában reggel 7-kor indulok munkába.
-
cx29
tag
válasz
madmike #3578 üzenetére
frissítésről: vegyes a tapasztalat ahogy én olvastam, személy szerint több a haszna mintha nincs fent. De be van Ígérve a 2.0 ás rendszer is. Ha sokat telefonálsz ne cseréld mert rettenetes a beszéd hangminősége
de ha szeretsz új dolgokat kipróbálni és sok alternatív alkalmazással játszadozni ( néha elfelejtem hogy ez egy telefon és rácsodálkozom mikre nem használható , navigációtól kezdve a számítógép wifin keresztüli vezérlésén át 3d játékokat is futtatva minden bizb.szra ) , szóval már köze nincs az 1 hónappal ezelőtti menülistámnak a mostanihoz és szerintem 1 hónap múlva már a mostanit is elfeledem
-
juan88
tag
válasz
madmike #2641 üzenetére
Én a töltőt is adni akartam neki, azt mondja neki az nem kell. Mondom, akkor én mit csináljak vel? Mire ő, oldjam meg. mondjuk ez érdekes egy gyerek volt, mondom neki nyugodtan jöjjön be, azt mondja, á nem kell azt, mondom ahogy gondolod báttya, én ki fogom bontani a telót és megnézem, h működik-e, meg megvan-e minden, nyugodtan várj meg akkor kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest