- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Visszamondta a gyerek a telefoncserét
Hiányozna neki az LG-mből a normális GPSSzoval ha valaki megunta a Pulseát és elcserélné egy 3 hetes LG km900-ra, akkor az jelentkezzen.
-
-
madmike
őstag
a fólia is több mint a semmi, a hátlap annyira amugy se gáz.
egy kérdés. a trackballnak mennyire kell könnyen benyomhatonak lennie addig a pontig ahonnan már a benyomás funkció jön? (na ezt jol megaszontam) hogy értsétek mire is gondolok. a srác telefonján 1mm-t ugy lehet benyomni a trackballt, hogy az tulajdonképpen semmilyen ellenerőt nem fejt ki.
-
madmike
őstag
sziasztok!
most voltam megnézni a jövendöbeli Pulseomat. Sajnos a gyerek nem tokban tartja, ez meg is látszik rajta. A hátlapon van néhány karc,meg a menü gombon. nameg a folia is csereérett. szoval hátlapot és foliát lehet hozzá kapni? ha igen milyen árban? ebayen nem találok. -
madmike
őstag
ez a kijelzö dolog jol hangzik.köszi
döntöttem,elcserélem az Arenám egy Pulsera.
Már ma is nyélbe üthetném a boltot,de nem találom a telefonom garanciajegyét, valszi otthon maradt muteréknál,oda meg csak hétvégén megyek,szoval legkésöbb jövö héten meglesz.
Biztos nagyon sok kérdésem lesz majd,bár volt már winmo-s és symbianos telefonom is,de a linuxban abszolut nem vagyok jártas. -
madmike
őstag
ok,köszi,akkor ettöl nem félek. az arenám se bir ki többet.
szerintem nyélbe fogom ütni a cserét.még egy pár kérdés hogy dönteni tudjak:
a kijelzö mennyire karcolodik?
a ház hogy birja a strapát? (arénát nem kell féltenem(fém ház,üveg a kijelzőn))
a csatlakozok fedlapját könnyü letörni?pl ha zenét hallgatok és bevágom a zsebembe a telót?
van esetleg valami FAQ a telefonról?
használt telefonnál van valami amit érdemes megnéznem mielött elcserélem?
Elöre is köszi! -
madmike
őstag
-
madmike
őstag
válasz
CoolBoy323 #3584 üzenetére
anno elolvastam az elsö 2000 hszt-most nem szeretném a maradékot
llaszlo kapacitiv az LG kijelzöje, multitouchot is támogatja, multimédiás képességeiben is jobb mint a pulse, ellenben maga a vas nagyon gyenge, a lassu proci elrontja az egész varázsát.
-
madmike
őstag
sziasztok!
régebben irtam ide,akkor telovásárlás elött álltam. sajnos nem a Pulse-ot vettem végül, hanem egy Arenát,de már bánom a zárt oprendszer miatt. Most lehetöségem nyilt elcserélni egy 2 honapos Pulsera, bizonyos BOOTB user telefonjára (esetleg ismeri valaki? ). Közben valahol olvastam hogy kijött hozzá egy hivatalos frissités, sikerült kijavitani benne a készülék eddigi hibáit? mi hir az 1.6-os, 2.0ás frissités lehetöségéröl?
elöre is köszönöm a válaszokat. -
madmike
őstag
detto, készülékbeszámitással vettem. Utánajártam hogy minek kell megfelelnie a csere készüléknek. irták hogy az imeis matricának sértetlennek kell lennie és ezt a futár le is ellenőrzi.
jött a srác, odaadta a telót,aláirtam. már épp indulna,amikor szolok neki,hoyg én is jövök egy telóval. "Ja tényleg...." elvette, zsebrevágta és már ott se volt -
madmike
őstag
válasz
bounty123 #2532 üzenetére
azzal tisztában vagyok, hogy nagy kapacitású az akkumulátora,de ahol most tartok a visszaolvasással,ott sokan panaszkodnak az akkumulátorra.
Más téma. Ma végre megtapizhattam egy bekapcsolt Pulse-t az egyik T-pontban. Kellemes csalódás volt. Abszolút nincs gagyi érzete. A trackball nem begyere,de a kijelző még fóliával is kellően érzékeny volt. A gyorsaságra szintén nem tudnék rosszat mondani. az 5310em sokkal lassabb nála.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Nemrég amikor felvetődött bennem hogy telót veszek, egyből a Pulse tünt a befutónak,föleg a Mobilarénás teszt után.
Tegnap elhatároztam, hogy végigolvasom a topicot.. Most az 1300.hsz-nél tartok
Lenne pár kérdésem, melyekre, gondolom,majd a továbbolvasás során választ is kapnék,de most fogalmazódtak meg, igy feltenném őket.
Aggaszt a sok akkumulátor probléma, hogy reggelre lemerül a teló, holott este még mondjuk félig volt. A moddolt romok javítottak ezen? Alapvetően ez az aksi kérdés az egyetlen ami miatt kicsit megijedtem a telótól. Alapvetően ugyis feltölteném minden este,de ha éjszakára odarakom az ágyam mellé(töltés nélkül) akkor lehetőleg ébresszen is fel reggel.
Megjelent e már rá az iGO?
Mi hir a 2.0-ás Rom-ról? (vagy már van is,csak még nem tartok ott az olvasással?)
Elsőre ennyit lenne.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest