- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
szatmazs #12820 üzenetére
Sziasztok
Szerintem próbáld meg aktiválni. László, Impalaman blogjában és az első hozzászólásban is le van írva a mikéntje.
Egy kérdésem viszont lenne. Senki nem jött még rá, hogy hogyan lehet ezt az emelkedő hangerőt kikapcsolni és egy fix hangerővel megszólaltatni a csengetést? Idegesítő, hogy zajosabb környezetben mire meghallja az ember addigra egyesek már leteszik a telefont. Én szórakoztam a build.prop file értékeinek átírásával, de kevés az eredménye. Szubjektív a dolog, de ha a 0 helyére 1-et írok be akkor talán egy kicsivel előbb erósödik fel. Mondom talán.... -
Pter_
tag
válasz
szatmazs #3515 üzenetére
Megoldottam azt is. Csináltam backupot sms-ekről, call logról, aztán nyomtam egy teljes wipe-ot, dalvik cache-t is. Aztán újra telepítettem az új romot. Azóta nincs ott a reboot required felirat. Valószínű, hogy még az előző rom cserénél történt a hiba, ugyanis a dalvik cache-t nem wipeoltam.
-
Pter_
tag
válasz
szatmazs #3504 üzenetére
A reboot required nálam is ott van, már kérdeztem én is, hogy miért lehet, még nem kaptam választ.
A telepítési problémára a megoldás, hogy recovery módban indítsd újra a telefont (pl quickbootból) és javítsd az sd kártya ext partícióját. Ezt sajnos minden újraindításnál meg kell tenni :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest