- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aSomaEmber
újonc
Nekem is dettó ugyan ez mocskos undorító, azt figyeltem meg, hogy tegnap hazafele raengedtem a mobilnetet, a telefon úgy felforrósodott mintha valami kemény játékot tolnek, és olyankor ez a "gépi " hang ütemesen 2,5 mp enkent jött, ahogy leszedett mindent, visszahult, a hang normalizalodott és csak random tolta be ezt a hangot.... Szerintem be szurodik a "hardver hangja " vagy minek nevezik ezt... Próbáld meg te is, valamivel böszmén terheld meg, hogy te is ezt tapasztalod? Nagyon kíváncsi vagyok.
-
aSomaEmber
újonc
válasz
adamsauvage #19917 üzenetére
-
aSomaEmber
újonc
Sziasztok! Rootolt romot tettem fel elvileg a legfrissebb walkman szoftver van fent, ti nem vettetek észre rocogest, gépi hangot illetve megakadast a zenekbe? Baromira zavaró valahogy le tudom gyalulni és újra telepíteni, ha a neten megtalalom?
-
aSomaEmber
újonc
Sziasztok!
Feltettem ezt a rootolt 4.4 et és lenne 2 kérdése.
1. Hol lehet beállítani a dupla koppintásos kijelző zár ébresztőt?
2. nektek is nagyon halk a gombnyomás/képernyőzár? van erre valami orvosság? -
aSomaEmber
újonc
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan "problémám", hogy halk a telefon, csengőhang, sms, email, ébresztő, mp3 rendesen szól(kicsit halkabb mint a többi, de azok ugye nem vízállóak...
, viszont a gombok hangereje, ha lezárom a képernyőt, vagy ha feloldom kint az utcán nem is lehet szinte hallani... tudom, hogy a telefon képes lenne nagyobb hangerőt is kicsikarni magából, de egyszerűen nem találok rá opciót, hogy feljebb húzzam...
valami ötletetek tanácsotok nincs?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest