Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
Vkinek az aláírásában mintha láttam volna hogy a Z-re rárakta a 4.4.4-et,lehetséges?! ha igen milyen formában?
-
GeryPc
senior tag
Létezik olyan zseblámpa app ami nappali fénynél is produkál vmit? mert letöltöttem már hármat de számomra használhatatlanok,esete vaksötétben jó de nekem nappali használatra is kell
vagy a Z-nek a vakuja ennyit tud? -
GeryPc
senior tag
Van egy olyan gondom hogy sms írásnál eddig 4.3-alatt az ékezetes betűk miatt nem akart 3 sms-t küldeni de mióta 4.4 van rajta ezt csinálja néztem már szinte minden beállítást de nem tudtam ezzel mit kezdeni?!
-
GeryPc
senior tag
Érkezhet a közeljövőben vmi javítás 4.4-re?
Ha nem én is visszaraknám rá a 4.3-at
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest