- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
feribk #18776 üzenetére
Akkor jól csináltam, mert 30percet ment (kicsit többet) aztán bekapcsoltam, hogy megnézzem hány % a battery...
(#18777) kalimera: akkor az nem kevés (time) mire feltölti 100% -ra
Más:
Megéri venni rá előlap / hátlap fóliát ? (gondolom karcolódik, mivel "üveg")
/már néztem is hátlapi karbont meg előlapi simát (3rétegű) és asszem rendelek hozzá, és csak akkor veszem le az eredeti fóliákat.../(#18778) Cris99: Nekem sajnos "fedi"
------------------------------------
Am. a bill. zárat belehet áll. mint az xPeria X10 Mini Pro -nál ?L
-
roti13
tag
válasz
feribk #18593 üzenetére
Fél évig én sem mertem.. Aztán egyszer vettem a bátorságot, gondoltam ha nem víz álló akkor az addig derüljön ki míg garis, és akkor kapok egy full újat, de "sajnos" vízálló
Mindig nézd meg minden kupak megfelelően zár -e (ha becsukod és egy ici picit is kiáll vagy valami fura rajta bele ne tedd), csekkold le jó e a szigetelés a kupakon (nincs e kiszakadva, nem vált e le stb), és ha ezek megvannak akkor nyugodtan teheted..Arra figyelj hogy ne nagyon menj 1 méternél mélyebbre és max 30 perc.. ip57).
Csak nekem tűnt fel hogy a z2 ip58?
(Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben))
A Z csak max 1m.. -
SkyS1gn
félisten
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
feribk #18562 üzenetére
Ha letörik nem tudom. Mondjuk letörni nem lenne egyszerű 1 év után is masszívak. Az enyémen az ajtó teteje volt sérült, pont arra esett emiatt felülete ami ugyanolyan plexi mint a teteje vagy az oldala betört. Nem emiatt (hanem az ajtó gumi tömítésének a sérülése miatt), de az egyértelmű fizikai sérülés ellenére cserélték.
-
törölt tag
válasz
feribk #18534 üzenetére
A gyári eléggé megbízható!
Itt láthatod milyen "könnyű" leszedni:
https://www.youtube.com/watch?v=rQ0AfF4JgM8Itt meg az, hogy mit bír:
https://www.youtube.com/watch?v=zYgkK5jP8w4Amit eladtam elsőre Z, annak brutál volt már a fóliája. Aztán le lett szedve, és mint valami 0 perces készülék úgy nézett ki. Tehát igencsak erős!
-
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
feribk #18520 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, amikor kibontod van rajta egy sima egyszerű kis fólia ami könnyen lejön, ez alatt találod a gyári kemény fóliát a SONY felirattal ami védi a karcoktól. Szintén ilyen kemény fólia van a hátlapon, de ott a felirat magán a hátlapon van. Ezeket nem könnyű levenni és szerintem felesleges is, teszik a dolgukat rendesen.
Régen a megjelenés után elvileg volt akinek cserélték gariban a fóliát, de ez egyrészt városi legenda másrészt újabban elvileg nem, vagy nem tudok olyan esetről amikor történt volna hasonló.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
feribk #18452 üzenetére
Hali!
A Z mellett 2. telefonként az összes tavalyi és az előtti csúcsmobil megfordult már a kezemben a többi márkából is hála annak, hogy az egyik szolgáltató kiemelt partnerei vagyunk így elég csak igényelnem és 2-3 hónapra hoznak egy tesztkészüléket. Nem nagyzolásból írok csak azért, hogy nyilvánvaló legyen, van összehasonlítási alapom.
Hozzáteszem elsődlegesen a Z is és az éppen nálam vendégeskedő 2. telefonra is munkaeszközként tekintek, így nem elsődlegesen a fotózás a lényeg, de egy minimum szintet azért elvárok egy csúcs kategóriás készüléktől.
1. a kamerája való igaz nem a legjobb, de nincs is sok szégyenkezni valója a tavalyi high-end szegmensben. Jó fényviszonyok között hozza a tőle elvárható szintet, rossz fényviszonyok között viszont valóban kicsit zajosabb mint mondjuk egy S4 viszont fényévekkel jobb mint egy tavalyi M7-es HTC One.
2. a kijelző az tényleg fakóbb kicsivel még szemből is mint egy Amoled vagy IPS, de részemről még vállalható. (4.2 de talán még a 4.3 Rom is segített rajta valamennyit + ugye a fehéregyensúly beállítással is lehet játszani). A betekintési szög tényleg gyengusz de erről sem mondanám, hogy számomra akkora hátrányt jelentsen, hogy a telefon egyéb előnyeit háttérbe szorítsa. Tény ami tény a kijelző a Z és sajnos a Z1-nek is a leggyengébb pontja. Pára, víz csak abban az esetben szokott problémát jelenteni, ha a fedelek nem voltak zárva. Az persze, hogy pl sérül a fedelek tömítése az benne van a pakliban erre a felhasználónak kell figyelnie.
3. Az akksi nem a legcombosabb, S4-hez képest valóban érezhetően gyengébb, Note 2-3-hoz képest pláne, de a HTC One-hoz (tavalyi) képest tapasztalatból mondom, hogy nem. Mint mondtam nekem munkatelefon, 4 mail fiók szinkronizáció folyamatos 3G használat, ahol van Wifi, reggelenként és esténként 1-1,5 óra zene, ennek fele Bluetooth fülessel és rádió vagy net rádió hallgatása során. A kijelző használat visz sokat, de ezt már előttem is leírták vagy százszor. Mindezek mellett sok, értsd tényleg sok telefonhívás + 10-20 SMS. Ilyen használat mellett és persze az energiahasználati beállítások finomhangolásával átlag reggel fél hattól neccesen, de este 11-ig, éjfélig kihúzza a készülék. A többi készülék annyival bírja tovább nálam, hogy kb köv reggel kellene töltenem, de az nem opció mert a második napot azok sem bírnák ki töltés nélkül este pedig am is töltőre kerül.
Am nekem kb 2,5 hét volt mire beállt az akksi.
Remélem segített.
-
törölt tag
válasz
feribk #18470 üzenetére
Tudok róla...
Csupán 2014-ben már sem a vok/wok, sem az XD és társai nem a menő kategóriába sorolandóak.
dekrert is leszoktattam a cigi és pia után arról, hogy így írjon! Naponta kétszer csaptam a kezére! Egyszer azért, mert ROM-olgatta a Z-t, másodjára, mert pörgött és rövidítve írt! -
Deck
titán
válasz
feribk #18459 üzenetére
1. Kamerával nincs gondom de rakd fel a 4.3-at
2. Oldalról valóban fakó, meg az alap hülye szürke háttérkép és a szürke sávok miatt annak tűnik de ajánlom cseréld le ezt és nem lesz gondod
3. Akksinak be kell állnia és a 4.3-al jobb az akksi idő. Amúgy meg beállítás és attól függ mit csinálsz rajta. -
törölt tag
válasz
feribk #18452 üzenetére
1. A mobiltelefonokba szerelt kamerát nem kellene keverni a Nikonnal...
Nem profi fotózásra vannak kitalálva, és nem is fog egyetlen kamera sem olyat élesíteni, mint a CSI-osok gépe.2. A fakóságnak több oka lehet. Pl. egyszer jó kis párás helyen volt tartva. Na, onnantól ez szívás!
3. A Z akksija olyan amilyen. Nyilván meggyötörték és ebből kifolyólag akksicserés lesz.
Amúgy Greenifyvel lehet javítani rajta kissé, illetve a 4.3-as ROM-mal.Amúgy, ha ennyi bajod van vele, akkor miért vetted meg?
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest