- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Így ez nem ad rendes képet természetesen arról, hogy ért-e valamit a 4.3 ezen a fronton, bár Te korábban is így használtad. Root nélkül én is kilőttem, amit lehetett, most töltöttem másodszor, de nem használom olyan ütemben a telót a szabi alatt mint egyébként. Így nekem is van javulás. A fotót meg szoknom kell, kíváncsi vagyok, hogy a képek jobbak lesznek-e és ha igen, miben.
-
besaints
tag
Sziasztok!
Feltettem a root-os 4.3-at Flashtool-lal, a frissített Topic összefoglaló alapján, és úgy tűnik, megy is szépen. Nem értem akkor: miért kell várni a root-os 4.3-ra? (Első gondolatom az volt, hogy átírom a régiót, mert én vodés vagyok, és vodás még nincs, és akkor felteszem PCC-vel, de akkor az nem lett volna root-olt, hát ezt a módot elvetettem.)Eddigi kérdéseim:
- a beállítások, tárcsázó stb. világos színű lett. Nem lehet ez inkább sötét?
- Flashtool után nem felejtette el a régi app-okat, beállításaimat. Pedig arra számítottam, hogy mindent újra kell raknom (2 mentést is csináltam pedig, de így nem kellett használnom: Titanium, és a beépített Bizt. Mentés app.) Mit csináltam rosszul? A leírásban nem volt benne, hogy Factory Reset-et kellene csinálni!
- tetszik az új kamera sw! :-)
- a tárcsázóban még mindig nem csinálták meg a Vibrate On Connect funckciót, ehhez én továbbra is az ExDialler ConnectVibrate plugin-t használomBoldog Karácsonyt!
-
törölt tag
Köszönöm, és látom fent van egy link a 4.3-as rom-hoz, de z t-mobile-os. Ez nem baj? Feltehetem a független telefonra is? Minden jól fog működni?
Valamint, ha megcsináltam, és közben kijön a gyári is, akkor a gyári állapot visszaállítás után mire áll vissza? a 4.2.2-re, vagy a 4.3-asra?
-
Smiro
senior tag
Én most nem tiszta telepítést raktam. Majd a 4.4-nél. Kíváncsi lennék, hogy konkrétan mi a különbség a tiszta és a cwm között. Azt, hogy mi lehet, azt esetleg tapasztalhatom, ha valami akad, vagy nem indul. De ha minden korábbi progi müxik és az új szoftver minden része is, miben nyilvánulhat meg a különbség
Talán az akku idő
Érdemes lenne egy 100%-ra töltött telóval ugyanazt a játékot nyomni mondjuk fél órán át, hogy kiderüljön, van-e eltérés.
-
törölt tag
Ki sír? Ember... Fuss már neki újra az első hozzászólásom értelmezésének legyél olyan kedves! Marhára nem tudsz értelmezni és ez már KISSÉ unalmas...
Ki mondta, hogy gond van?
Jézusom! Elhiszem, hogy ünnep van, de na... Igyál egy kávét inkább! Kissé megborít, hogy épp írom félig, hogy tudom hogyan kell megoldani, erre totál kicsavarod a dolgokat.
A feltett kérdésre, HA nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni akkor ne koptasd a "válasz" gombot! -
törölt tag
Ha felfognád...
De nem! Te fújod a magadét.
Nem pont magamról beszéltem. Mondjuk mivel Win 8.1-em van, kicsit szívnék a Flashtool driverrel, mert kellene egy restartbuherát csinálni. Tudom hogyan kell, de ehhez mondhatni nincs most hangulatom. XP-s gépen megoldhatnám, HA nagyon akarnám. De nem!
Ha már a Sony volt "olyan cuki, hogy belehalok", hogy állítása szerint tegnap óta publikusan elérhető (már ahol...) a 4.3, akkor azt legyen már olyan kedves effektíven is elérhetővé tenni PCC és UC alapon is! Mert tegyük fel úton vagyok és mobilról netezek. Akkor is azt mondod, hogy 2 kattintás?Biztos amikor egy tablettel meg egy telefonnal épp a Párizsi gépen ülök marhára megvalósítható lenne...
Amiért én (is) fel vagyok háborodva, az az, hogy a GYÁRTÓ PUBLIKUSAN KÖZÖLTE, hogy elérhető, ugyanakkor EGY nap után semmi. A szolgáltatós telefonokat megérteném, mivel a T, Telenor, stb. nem fog már év végén dolgozni. De a gyárilag függetlennel mi a frászra is kell ennyit várni?Főleg úgy, hogy már kész van a ROM...
Lehetőleg innentől CSAK a lényegre! Nem kell belekavarnod semmi mást! Nem érdekel a Flashtool, csak amit elsőre is írtam! Remélem ezt már sikerül fel is fognod!
-
törölt tag
Mondom... Szakadj már el a felpakolós ROM-tól!
Meg, mint írtam a szolgáltatótól is! Független telefonnal várom a tetves 4.3-at és rajtam kívül sokan mások is!Tehát kihez is menjünk? Mert uram bocsássa, azt hagy döntsem már el én - és bárki más -, hogy hivatalos progival rakjuk fel az updatet! Főleg úgy, hogy a SONY ÁLTAL PUBLIKÁLVA TEGNAP ÓTA ELÉRHETŐ!
Tetszikérteni?
-
törölt tag
Ha nem a Sonyn akkor mégis ki a ló*** közölte, hogy "Hivatalosan elérhető"?
Biztos az Apple nem?
Most szakadj már el a felrakhatta volna dologtól!Hivatalos OTA/PCC updateről beszélünk ami a mezei usernek van kitalálva!
locaLpatrioT-al tudok egyetérteni! Akkora baromság ez a régiósítás, mint a megyerendszer! Ha megcsinálta, publikálhatja. Annyira nem fogják lezúzni a Sony szervereit...
+: Nekem gyárilag független... Akkor mégis kire várjak, ha nem a Sonyra?
-
naturepalmer
tag
Tessék, saját készítés: Google Drive - T-Mobile HU 4.3 FTF
-
SkyS1gn
félisten
Legalább itt már van hívás gomb, 4.2 alatt nem volt, úgy tudtam új számot hívni ha elmentettem
Most raktam fel épp a 4.3 vissza, de most mindenem oda ami nem sd-n volt.
Amúgy összejött először hogy adb-n toltam át a filet, de az ezt megelőző backup próbálkozásom meg letörölte az eredeti rendszert tehát még ha át is tudtam tolni rá a 4.3.zip-et TWRP-ben adb-vel, nem volt mire ráépülnie...
Szóval maradt az újra .67 + root + recovery stb...
-
SkyS1gn
félisten
És hogy?
Fogalmam sincs, system/app mappába raktam bele a timeshift Z1 kamera .apk-ját, permissions rw-r-r restart és bootloop...
Ez ilyet nem tud művelni
Hogyan tudok rá rakni valamit is?
Ha sehogy akkor .67 fel de nemtalálok flashtollos verziót se már, aztán root... meg újra az egész... óó a retkes kurv@ életbe.
-
SkyS1gn
félisten
Jó tapasztalataim vannak:
1 - a commander jobban fut, eddíg rohadt forró szokott lenni a hátlap és olyankor be-beszaggat picit (gondolom visszaszabályoz), most csak langyos és fut pöpecül!
2 - Lehet túl korai kijelenteni de az akksiidő sokkal jobb, eddíg volt talán 3 óra átlagos használattal, sok net youtube, mostmeg commandereztem egy csomót és 2óra 4perc kijelzőidőnél járok aztán van még bőven akksi
3 - gyorsabb/szebb/"smoothabb" és vannak gyári témák
Hosszabb távon megerősítem ha marad a szitu!
-
SkyS1gn
félisten
Mindjárt megmondja hogy hax mert át van írva a DPI 320-ra és miért kicsi minden
(#13596) dekrer
Linkem? Nem kell flashelni, root kell hozzá csak átírod és teló restart! Én root explorerrel csináltam:
system/build.prop >> open with >> text editorLegörgetsz, a legalsó bekezdés:
ro.sf.lcd_density=480(480 az alap, 320 az xperia Z ultra) köztes beállításokkal szétcsúszhatnak dolgok, de az Ultra értékén faint!
-
Nem. Mert 1 termékre 1000 a szálíltás, ha veszel még egyet akkor a másodiknál már nem 1000 lesz hanem 880..
Csak azért írtam, mert azt írtad 4437 Ft az ára, közben 5437. (Szóval spóroltok 120 Ft-ot a szállításon, és ha még nem egy városban laktok, akkor postázgatni kell itthon, a másik félnek utalgatni (szintén plusz költség.)) Nem nagyon szokta megérni ez a közös rendelgetés. -
SonyNex7
senior tag
Akkor jó!Egyébként nekem a neon kék óra van kint.Ha ilyenkor rányomok a lezáró gombra,total fekete lesz a képernyő akkor sokkal halkabb
Lehet az ellen tenni vmit hogy berakáskor kivételkor ne rezzenjen mert este halk szobába nagyon durván hangos.
Kicsit visszább reagálhatnál a kérésemre.köszi -
SonyNex7
senior tag
Samsungot a sonyba?:-)
Kicsit húzós az ára.lehet csak 32gb lesz belőle.
Hogy jobb átmásolni a filmeket?Kábel,airdroid,kártyaolvasóba betenni?Samsung series7 notim van.Otg kábel+pendrive megoldás nem gyorsabb?Esetleg privátba átküldhetnéd a programcsomag listád.:-) és egy kis magyarázatot a szoftveres és hardverés dekodolás elönyeiről,különbségeiről.
Hálás lennék.köszi -
SonyNex7
senior tag
Hálás lennék ha ezt nekem is átküldenéd,programokat mert pont ez lett volna a kérdésem.
Megjöttek a cuccaim(dock,gyorstöltő,fólia).Nillkin flippes tök eszméletlen jó,csak ajánlani tudom.Igazi minöségi darab.Nillkin fóliát adtak hozzá ujjlenyomat mértéke felére csökkent,és nem is látszik hogy rajta van,kijelző érzékenysége nem változott.
Memória kártya a következő.Mit ajánlatok?Márkában?Gyorsaságban?Van különbség méretekben,gyorsaságilag,vagy bármelyiket könnyedén használja.32 vagy 64?
köszönöm -
csuzda
aktív tag
Köszönöm a választ. Azt a cikket hol fogom tudni majd megtalálni?
Esetleg nem írt már valaki ilyen cikket?pszichiáter: Úgy érzem "örömmel" fogok idejárni, ha minden egyes dologba így kötnek bele
Jópofának jópofa, csak az nem jópofa hogy a két telefonért ugyan annyit kellett fizetni... Ez így máris nempofa nemde?
-
Roland861010
veterán
Úgy látom nem érted amit írtam amit sajnálók, lehet jobb lett a rendszer lehet stabilabb de Mindig is ez volt a Sony kifogása hogy a felhasználói felületük miatt tart sokáig.Anno a Sony Xperia S-nél is ez volt a kifogás nem magával a készülékkel van a bajom hanem magával a gyártó kifogásaival miért tart sokáig 1 rendszer portolása!
De ha te ezt nem tudod megérteni akkor én sajnállak téged! -
Roland861010
veterán
Kedves kolléga ,
Nem kell minden egyből nem kell venni Nexust , csak ha már 180.000 Ft ad az ember egy készülékért el várja a gyártótól ,hogy annyira megtiszteli ,hogy nem arra fogja a frisitések késlekedését ,hogy nagyon más a kinézete a Sony kezelő felületének és arra nagyon sokáig tart a portolás .Engem az se zavarna ha nem nyúlnának hozzá a kinézethez majd én megcsinálóm magamnak az hogy a szoftverjeiket optimalizálják hozzá az rendben meg a hardverjükhöz gyúrják hozzá és ennyi kéne csak és boldog lenne mindenki ! -
Mattycska
csendes tag
szia.
A wifi beállításoknál a proxyt nézted már? nem lehet hogy véletlenül benyomtad hogy használjon proxyt? Vagy ha esetleg proxyt használsz akkor a beállítások megfelelőek? Username / password páros jó?
Másik wifin is ezt produkálja? vagy csak azon az egy hálózaton? esetleg a router beállításokban nem történt változás?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest