Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szityu161
tag
válasz
Steve198310 #29099 üzenetére
kingrootal most rootoltam vagy fél órája
-
Steve198310
őstag
Sziasztok!
5.1.1 10.7.A.0.228-as gyári romot lehet már ROOTol-ni ?
Meg érdekelne valami faszán futó főzött rom ami ajánlott. (zárt a mobil)
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Nemrég cseréltettem micro USB csatlakozót a Z-be. Na meg egy új hátlapot tervezek rá mert szegény szanaszét repedt. Hátlap előtt meg gondoltam egy aksi csere nem ártana mert egy nap kétszer tuti kell tölteni. A kérdésem az lenne hogy aksit honnan szabad rendelnem ami nem valami használt telefonból bontott kitudja mennyire használt aksi? Na és gyári hátlapot ragasztó csíkjával együtt? Aki tud tippet adni, annak megköszönném. E-bayről nem tudom mi az ami megbízható. -
Reverting
őstag
Koszi sracok az infokat, es a linket is, megrendelem.... a raszto szettre lenne valakinek infoja... vagy h keressem az ebay-en...
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Gyári legfrisebb romot honnan tudom beszerezni flashtoolhoz? Meg még annyi lenne, hogy win 10-en működik.
-
AthlonXP
őstag
Igen, időközben sikerült.
Valamiért csak a szinkronizálást hozta be, ill. a webes felületen is csak a sima belépés opció ment.
De most sikerült előcsalogatni jelszó módosító opciót. Valószínűleg az volt a baj, hogy a telefon az auto belépés miatt még be volt jelentkezve a korábbi azonosítóval, de persze azzal már nem tudott mit kezdeni. Így most kiléptettem a fiókból és az utána való belépéskor már kérte az új jelszót....Köszönöm a segítséget!
-
AthlonXP
őstag
Na igen, eddig eljutok, de mint írtam, nincs lehetőség jelszót változtatni. Azt írja, frissítsem az adataim és ennyi.
Kiválaszthatom a jelenlegi fiókomat, ahol tovább lep a szinkronizálás fülre, de ott nem tudok csinálni semmit, csak kiválasztani, mit szinkronizáljon, majd.
Ill. tudok még új fiókot hozzáadni, ennyi az össz opció. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
tegnap megváltoztattam a Gmail fiók jelszavamat PC-n és ma szerettem volna a mobilon is, de sehol sem találom a lehetőséget. Most ugye próbálna bejelentkezni a szinkronizáláshoz, de nem tud, mert nem jó a jelszó. Megváltoztatni viszont nem tudom. Olvastam több lehetőséget is, de egyik rosszabb, mint a másik ( pl. hogy csak 72 órával a változtatás után lehet mobilon is alkalmazni az új belépőt, vagy teljes gyári reset kell a telónak és stb... ).
Szóval mi lenne a megoldás? -
Studi
veterán
válasz
Reverting #29087 üzenetére
Van róla video a youtubeon, xperia Z disassemble néven keresd. Elég tré, de a fő fogásokat látod rajta.
Én már megcsináltam, nekem csak annyi bajom van, hogy a hátlap el van deformálódva valószínűleg a hőtől, és ezért mindig újra szétnyílik ugyanott. De ez már így volt az első szétszerelés előtt is.
Megjegyzések:
- a hátlap ugyebár ragasztott, a ragasztót nem tudod újra felhasználni, ebből mindenképp újat kell venned. Mivel a postaköltséghez mérten olcsó a ragacs, érdemes venni tartalékot is egyből
- van, aki próbálkozott nem formára vágott, hanem szalagban kapható ragasztóval. Kis kézügyességgel biztos az is jó, de a vízzáróság 100% hogy ugrik vele.
- a telefon belében nálam minden össze volt ragasztva mindennel, ezeket a kis ragasztószalagokat elég sniccerrel átvágni, ha szükséges.
-a az akku is bitangul bele van ragasztva, ha nem akarod azt is cserélni, akkor szerintem ne vesződj a kifeszegetésével, csak húzd le, amíg szerelsz. Célszerű valami pos-itet az akkucsati és az érintkezője közé rakni a biztonság kedvéért. -
Reverting
őstag
Hi... hangszoro problema elojott nalam is... szoval neha hallom a masik felet neha nem... ha kicsit nyomkodom a hatlapot akkor megjavul egy idore...
Valaki aki tul van rajta tudna adni linket (ebay... stb.) ami bevalt es nem kell fel ev mulva ujra hangszorot cserelnem... Nem tudom kell e meg valami hozza, gondolom csak ki kell cserelni, semmi forrasztgatosdi... esetleg hatlap leszedese es vissza rakasa a problemasabb, ha erre is van link... vagy valaki aki jartas a szervizben es mar csinalt ilyet?
Koszi
-
válasz
zimmerferi #29085 üzenetére
Ja 03.19-20-21.experimental-s kiadás van
-
npnp
tag
Hello!
hmm, rossz hír. Mennyi egy nem cserélhető aksi cseréje?
Illetve, sikerült flash tools-szal feltenni a C6603_10.7.A.0.228_1271-0334_R2E nevű valamit, ergo ez a Lolipop?
Jó teljesítmény egy bekapcsolhatatlan telefontól...
Vagyis, ha flesselni lehet, akkor nincs akkora gáz?
P
-
npnp
tag
válasz
BLUE TORNADO #29079 üzenetére
Szia!
Semmi, hulla. Ha rádugom a PC-re, állandó kék led világít, de csak első alkalommal. A következő rádugásnál már csak felvillan a zöld egy pillanatra, majd csönd és fekete minden
Olyan, mintha nem lenne töltés....További ötlet?
Most olvasgatom a neten, rengeteg panasz van a "nem tölt és nem indul" címszó alatt.
Ez valami Sony Z -betegség?
P
-
npnp
tag
Hello!
Haverom Z-je megkergült:
Nem lehet bekapcsolni. USB kábel bedugásakor ( mindegy, PC vagy töltő), pár másodpercig piros LED, aztán elindul Sony és Xperia felirattal, majd megszűnik minden, kis szünet után újra piros LED, Sony felirat és így tovább ciklusban.
Ötlet, mi lehet?
P
-
HD5570
aktív tag
válasz
zimmerferi #29076 üzenetére
Imént próbáltam,de ugyan úgy nem megy a kamera benne. Device Tree-ben van valami gebasz ami gondolom elég komoly lehet ha ennyi idő alatt nem tudták fixálni.Ránézhetek én is,de tized annyira nincs közöm az egészhez mint a cm-es srácoknak és ha ők nem tudják a megoldást...
-
törölt tag
válasz
besaints #29074 üzenetére
Nekem merült a telefon mint nyeletlen balta a vízben.
A wakelock detector ezt a fingerprint scanner local folyamatot mondta ki bűnösnek, de hiába korlátoztam nem változott semmi.
Aztán töröltem az aldi appot és minden szuper lett újra.Azért is fura ez az egész mert a z-ben ugyebár nincs ujjlenyomat olvasó.
-
besaints
tag
válasz
besaints #29071 üzenetére
Fejlemény van: [link]
Tudnátok tippet mondani, hová lehetne elküldeni ezt, aki ért is hozzá, mondjuk valami Sony központ?
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): android.os.DeadObjectException
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at android.os.BinderProxy.transactNative(Native Method)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at android.os.BinderProxy.transact(Binder.java:503)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at android.hardware.fingerprint.IFingerprintServiceLockoutResetCallback$Stub$Proxy.onLockoutReset(IFingerprintServiceLockoutResetCallback.java:84)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService$FingerprintServiceLockoutResetMonitor.sendLockoutReset(FingerprintService.java:775)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService.notifyLockoutResetMonitors(FingerprintService.java:604)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService.resetFailedAttempts(FingerprintService.java:311)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService.access$000(FingerprintService.java:90)
03-15 00:11:18.262 W/FingerprintService( 1762): at com.android.server.fingerprint.FingerprintService$3.run(FingerprintService.java:147)
[..]
03-15 00:11:18.262 D/AndroidRuntime(11060): Shutting down VM
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): FATAL EXCEPTION: main
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): Process: com.android.systemui, PID: 11060
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'long com.fingerprints.system.FpcD.legacyDbPreUpgradeNative()' on a null object reference
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1615)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1558)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at com.fingerprints.service.ILegacyFingerprint$Stub$Proxy.preUpgrade(ILegacyFingerprint.java:94)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at com.fingerprints.service.LegacyFingerprint.preUpgrade(LegacyFingerprint.java:55)
03-15 00:11:18.263 E/AndroidRuntime(11060): at com.android.keyguard.KeyguardAbsKeyInputView.startFingerprintDBMigration(KeyguardAbsKeyInputView.java:367)
[..]
03-15 00:11:18.265 D/ActivityManager( 1762): New dropbox entry: com.android.systemui, system_app_crash, 46092594-97e1-40d7-889c-04a9c739a99b
03-15 00:11:18.266 W/ActivityManager( 1762): Process com.android.systemui has crashed too many times: killing!BugReport:
03-14 21:35:57.653 26968 26968 V SecuritySettings: No fingerprint hardware detected!!
03-14 22:36:26.083 1762 1762 W FingerprintService: Failed to open Fingerprint HAL!
03-14 22:36:26.083 1762 1762 V FingerprintService: Fingerprint HAL id: 0 -
besaints
tag
Sziasztok!
Régi Z tulaj vagyok (még most is jól megy, aksit cseréltem nemrég, most ragasztóra várok), régen voltam itt, és látom még mindig jó a közösség!!
Ma frissítettem Z5-ön 5.1.1-ről 6.0-ra, de elkövettem azt a hibát, hogy:
- nem csináltam full mentést (csináltam, de csak felhőset, app-ok és fényképek nélkül, helyhiány miatt)
- kikapcsoltam a debug módot
- nem raktam fel előtte az AirDroid-ot
- nincs bekapcsolva a képek automatikus felhőbe töltéseSzóval az a problémám, hogy System UI lefagy, miután a zárképernyőn megadom a helyes jelszavamat, és visszadob a zárképernyőre (Ha nem jót írok be, kiírja, hogy nem jó).
Ez azért kellemetlen, mert így nem tudok hozzáférni a belső tárhelyen lévő képeimhez/videómhoz. A készüléken aktív a titkosítás is.-Xperia Companion: zárképernyő feloldásra vár, ez ugye lefagy, Windows ugyanezen oknál fogva nem mutatja a képeket.
-Xperia Companion: a "Javítás" minden adatomat törölné
-Flashtool: minden adatomat törölné
-Debug Mód (adb másolás): nincs bekapcsolva a készüléken (ugye nem lehet utólag, kívülről?)
-Root, CWM: nincs rajta
-csökkentett mód, sokszoros újraindítás, SIM/SD kivétele: nem vitt előreVan bármi remény, hogy hozzáférhetnék a képeimhez?
Azt láttam, hogy webes Google Play-en keresztül tudok feltenni app-ot. Az AirDroid-ot is így tettem volna fel rá, de gondolom el is kéne indítani vagy konfigurálni (Nem reagál sem a http://web.airdroid.com/-ra sem a http://192.168.0.12:8888, ahol IP biztosan jó, port csak tipp). Van ilyen app, ami így távolról feltehető és magától megosztaná a képeket WiFi-n pl.? Vagy SD kártyás "autorun" funkció, amiben egy script indítana egy másolást SD kártyára?
Régen Google Play web-en keresztül lehetett távolról törölni app-ot, már nincs kint az az opció vagy 1-2 éve. Az a gyanúm, hogy a Nova Launcher kavart be, azt le lehetne szedni mégis valahogy?
Azért ez a tippem, mert itt felmerült:
[System-UI-stops-after-6-0-update]Bármilyen ötletet szívesen veszek és kipróbálok, előre is köszönöm.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék valakinek van-e hasonló gond a telcsivel hogy a Felső hangszóró néha nem működik! Hív valaki és nem hallom a hangját ha kihangosítom akkor jó! Úgy szokott megjavulni ha picit megkocogtatom a telcsi felül! Ez a jelenség javítható még? Esetleg tudnátok mondani Szervizt hova lenne érdemes elvinni! Köszönöm szépen! Xperia "Z"-ről van szó
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Bnőm Z-jét rádugom USB-n a gépre, a sajátgép kiírja, hogy Xperia Z, de abba belépve a nagy üresség fogad. hiába húzom ki-be 150-szer, ugyan az. Valaki?
-
SApa13
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Néhány napja vettem egy használt Xperia Z-t. Az eladó azt mondta, hogy időnként lefagy és ugrál a képernyő. Azt gondoltam, hogy egyszerű szoftveres probléma és hipp hopp megoldom.
Frissítettem hivatalosan 5.1.1-re, majd miután ez nem orvosolta a problémát az xda-ról főzött romot is, de a probléma nem oldódott meg. Emiatt valami hardweres gond lehet. Ha valakinek volt már hasonló gondja,vagy van valami ötlete ne habozzon megosztani velem.
Az eladó azt mondta, hogy szervízben nem volt és ő sem buherálta (ezt el is hiszem, mert 4.3-as android volt még rajta).Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Betlilaci
újonc
válasz
szunyi777 #12153 üzenetére
hali látom te is megvoltál lőve a sonyval.... egy kis segítséget ...ha kérhetnék
Xperia M2 -m van és se kép se hang próbáltam: PC companion, recovery/factory, reset gomb, usb kábel csere, töltő csere, mindent ..... se kép se hang ( csak a pici piros led villan ki néha , jah éés meg is bontottam hogy tudjam az akksit kivenni) .... nem melegszik (nem tölt) -
lmisi
senior tag
Kontaktos lett a felső hangszórom (Néha teljesen elnémul, néha kis rázásra visszajön a hang).
2 év 2 hónapot bírt a szerkezet, tudna valaki szerelést vállalni Budapest környékén egy akkucserével egybekötve? -
Smiro
senior tag
GPS műholdvesztés mennyire jellemző a Z-re? Az előző Z-nél ilyen problémát nem tapasztaltam. A jelenlegi telefonom navigálás közben - főleg városban - rendszeresen eldobja a jelet és keresi a műholdakat. Előbb a navi programra gyanakodtam, de a GPS Status és GPS Test programok futtatásánál egyértelműen a jelvesztés a ludas. Még garis a telefonom, reklamáljak, vagy valahol lehet piszkálni a GPS beállítást?
-
flegga92
senior tag
Én a Z-met törötten vettem. Akitől vettem direkt eladásra vette meg 2 ebayes kijelzővel is befürdött... Legelőször a legolcsóbb aztán pedig közepesen drágát vett. Ezek után nem akart vele szívni 10ért nekem adta a telefont, én pedig megvettem ezt bele és 20ért lett egy ilyen telefonom. Ez 2 éve volt, nekem megérte. Most már meggondolnám, hogy megéri e eléggé a béka segge alatt van az ára. Lehet próbálkozni természetesen olcsóbb kijelzőkkel is, aztán lehet visszakérni a lóvét, meg elszórakozni 3 órát a szereléssel. Innen egyedül hátlap ragasztót nem szabad venni, eddig egy sem fogta meg, inkább tekercseset venni.
Neked kell döntened, hogy kockáztatsz e egy ismeretlen kijelzővel pár ezer forintot amikről elég sok rossz tapasztalat van (Nekem is van személyes is más telefonnal), vagy inkább olyannal amiből már kettő is be lett építve. Egyik 2 éve másik fél éve kb.
-
Kenny88
tag
Hello rendelt mar valaki ebay-rol Z-hez ilyen kijelzot.
Vagy tudtok ajanlani valamit a torott kijelzore ? koszi -
flegga92
senior tag
Sosem értettem ezt, szerintem tök felesleges másik néven kihozni egy telefont, mert más az alakja. Eddig legalább tudta mindenki hogy a Z a Sony zászlóshajója. Szerintem ettől nem fognak többet eladni, aki eddig nem vett Sony-t az a Sony miatt nem vette, nem a Z széria miatt.
-
Smiro
senior tag
-
flegga92
senior tag
-
Benir8
senior tag
Sziasztok! Lenne egy segítség, hogy honnan rendeljek jó kijelzőt? A belseje és a külseje teljesen berepedt.
Bármilyen javaslatot elfogadom. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
nexion218 #29034 üzenetére
"Mintha nem egy alkalmázás lenne a lépésszámláló, amiből kb. 30 van a Play Store-ban."
Én sem értem, hogy minden telefonteszt fele abból áll, hogy ecsetelik, mit tud a böngésző, meg a zenelejátszó és hogy milyen jegyzetelő okosalkalmazás van benne, a stb, stb. Ezekből azt szedem le a Play-ből, ami nekem tetszik, és nincs az a szögmérő mellyel mérhető lenne, mekkora ívben sz@rok a gyárilag feltelepített cuccokra (első lépésként tiltom és törlöm őket). Csak akkor érdekel, ha az egy fizetős alkalmazás exkluzív ajándékként adott full verziós példánya - de ez nagyon ritka.
Az én Xpera Z-m két éve van meg, de még most sem érzem, hogy egy újabbra el kéne költenem 100ezret, vagy annál is többet
-
nexion218
tag
válasz
#03372544 #29032 üzenetére
Vmiért az az általános miszkoncepció, hogy a SONY szar, bezzeg a Samsung... Ilyeneket hallottam pl., hogy a Samu-ban van lépésszámláló, a SONY-ban nincs...
Mintha nem egy alkalmázás lenne a lépésszámláló, amiből kb. 30 van a Play Store-ban...
Vagy túl fapados a SONY, mert nem lehet betűstílust váltani... Bezzeg a Samu, ott van hupilila cicomás betű...
Meg törik a SONY... Majd miután ezt kimondta a zsebében úgy tört ketté a Samu, ahogy volt, az enyémnek még mindig semmi baja...
Ízlések és pofonok, azt nem értik az emberek, hogy az alapvető funkciók a közös oprendszer miatt mindegyik Android-os telefonban ugyanazok, a többi meg már ízlés kérdése. Kinek a szőke, kinek a barna. És mindegyikből van szar széria meg hibás gyártás is. Kis túlzással az azonos kategóriás készülékek között a formán meg színen kívül nincs nagy különbség szerintem.
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy alig használt 21 hónapos Xperia Z-t(Telekomos) mennyiért tudnék eladni?
Az előfizetés már lejárt róla, a hátralévő részleteket kifizettem egyben, nincs tiltva teljesen tiszta ilyen értelemben. Nem törött nem kopott, nincs megviselve a külseje, csak telefonálásra használtam, meg néha zene és rádió hallgatásra. Az akkumulátora kibír 4 napot is átlagos használat mellett, de volt olyan hogy csak telefonálásra használtam és kibírt 7 napot is.Nem igazán használom és sajnálom hogy a fiókban porosodik, gondoltam akkor már profitálnék belőle egy kicsit. -
nexion218
tag
válasz
Oryctolagus #29029 üzenetére
Két ujjal húzod le.
-
Oryctolagus
tag
Van valamilyen beállítási lehetőség arra, hogy a fentről lenyíló menü már ez első lehúzáskor teljesen lenyíljon?
-
Smiro
senior tag
válasz
valamioliver #29026 üzenetére
Gyári alapra állítás? Nem rendszer frissítés közben nyúltál bele véletlenül
-
valamioliver
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van egy Xperia Z-m és nem kapcsol be rendesen. Bekapcsol Sony logo minden más és mikor előjön az a kettő "táncoló" vonal (ilyen kis animáció) Lefagy és újraindul folyamatosanm megállás nálkül. Próbáltam újra rakni Sony PC Companional, Flashtoolal több ROM-ot is ráraktam de semmi. Tudnátok segíteni? A válaszokat előre is köszönöm!
Telefon: Sony Xperia Z c6603
Android lollipop 5.0.2 -
nexion218
tag
válasz
lacus83 #29024 üzenetére
Vadássz neki egy működő használtat, majd sutyiban húzz át minden adatot és beállítást.
Sztem lassan olcsóbbért kapsz egy komplett használtat, mint a sok alkatrész meg a posta... Vmi kisebb sörmanufaktúra szűretlen vagy barna sörét szeretném, thx.
(Amúgy máskor meg érdemes a garit megpróbálni. Legrosszabb esetben visszadobják és megmondják mennyiért csinálják meg. )
-
lacus83
senior tag
Sziasztok!
Aki megoldja a problémámat vendégem egy sörre
A történet a következő.
Asszony összetörte a Sony Z c6603 telefonja érintőjét.
Az alkatrész csere közben sajnos repedt a kijelző.
Problem solved,érintő csere lett kijelzővel.
A két egység egyben lett cserélve.
Össze lett rakva a cucc,azóta nem lép felsorolt hálózatra a kêszülék.
Sim kódot elfogad, feloldja de nem lép fel.
Hálózat keresés lezajlik, látja telekom 3g illetve lte is.
Rákattintva fut a regisztálás de hibával ledobNem igazán értek ehez a telefont sem én javítottam.
Mit tudunk tenni?
Az asszony már lelki traumás én pedig lassan idegbeteg mivel nem jutunk 1 ről kettőre.
Gar még lenne de igy javitás után kétlem hogy megcsinálnák.
Gyári alap vissza állítás megvolt.
Más simemmel is ugyan ez a helyzet.
Telekom függő,wifi megy de gondolom az külön antennaAntenna lett rendelve ami úton van ebayes.
Sok idő eltelt már igy is,de itt most nem ez az egyhónap szopó ág a lényeg hanem hogy félünk kuka a telefon.
Akinek van ötlete és nem fél megosztani azt nagyon megköszönöm, a sörre pedig utalom a zsétÜdv
Egy sokat halgattó már mindennapi veszekedésekbe beleőszülő férfi társadalom tagja.
Asszony kinyir ha ebből nem lesz telefon -
kaszaf
aktív tag
válasz
HD5570 #29020 üzenetére
Hát nem tudom de az én telefonom "nem kompatibilis" a CM verziókkal. Többel próbáltam de mindnek problémái vannak. Legutóbbi 12.1 nightly pl. 2 nap után elkezdte nem látni a simet. Ráadásul a wifi sem működött a lakás azon részén ahol a gyárival simán volt térerő.
Korábbi verziókkal is ez volt a helyzet (stable romokkal is).
Pedig tetszik de így csak kínlódás nekem.
Senkit nem akarok elriasztani lehet csak nekem nincs szerencsém.
-
.Benett
tag
Sziasztok !
Valaki mondja meg, hol lehet kapni a kis gumi tömítést a töltő fedélre mert elszakadt leesett és nem záródik be a töltőfedelem -
HD5570
aktív tag
Készenlétit javulást igen,de nem tudom hogy ez annak tudható-e be,hogy nincs belakva a rendszer.Hosszabb ideig nem tudtam tesztelni,mert használom a kamerát napi szinten
dilajoska1(ha nekem szólt a kérdésed)
Ugyan úgy el lehet készíteni Z1-re,viszont akkor a 0-ról kell újraírni a scriptet,mert teljesen más a chipset a mint a Z-ben.Még mintának sem lenne jó.
-
dilajoska1
őstag
Esetleg Z1-re nem fog készülni?
-
HD5570
aktív tag
válasz
wody21 #29010 üzenetére
Köszönjük.Munka már nagyon nincs vele,várunk csak hogy javítsa a forrásban a kamerát a Cyanogenmod csapat de sajnos elég lassan megy a fejlesztés.Konkrétan január 22.-én volt a legutolsó build,azóta semmi.A többi telefont meg napi szenten foltozgatják.Nem lenne túl szerencsés ha leállítanák a fejlesztést így,majdnem kész állapotban.Reménykedünk.
[itt] lehet követni,hogy jön-e új build
-
Smiro
senior tag
Mindenkinek köszönöm! Tesztet mindjárt futtatom. Sygic programot használtam az előző telefonom 2 évig. Most az új telefonra megvettem a teljes programot, és teljesen rossz, kilép a programból is. Ráadásul megvettem egy évre a traffi kiegészítőt is, teljesen rossz az is. Vidéken semmit nem mutat, Pesten egy helyen, az Üllőin. Marha nehéz lehet felmásolni az adatbázist. Az új Z meg szétégeti a kezem, fülem basszus.
-
nexion218
tag
válasz
M_AND_Ms #29005 üzenetére
Nekem sincs bajom a telefonnal/GPS-szel, nem is azért írtam. Csak kíváncsiságból gondoltam kipróbálom a "hivatásos" tersztelő progit és meglepett, hogy besült egy ingyenes navigációs alkalmazáshoz képest... Pedig pont azt vártam volna, hogy a lakás miatt a navi program esélytelen és esetleg a teszter lát vmi halvány jelet.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
nexion218 #29004 üzenetére
Azért csak menj ki a szabad ég alá és adjál neki netet is, ugyanis akkor a műholdak adatait onnét szedi le, ami meggyorsítja az egyes holdakhoz való kapcsolódást.
Alapból nincs ilyen hibája a Z-nek. Nekem bárhol, bármikor szinte azonnal működik, akármilyen program is várja a jelet. -
nexion218
tag
Én a Nokia HERE Androidos verzióját használom, mindig offline (tehát csak műhold), teljesen tökéletes. Esetleg próbáld ki más programmal (pl.: HERE), ha azzal OK, akkor szoftveres a probléma, mivel ugye új a gép, tehát nem volt leejtve, bütykölve stb. Ha meg azzal sem jó, akkor gari, az a legbiztosabb.
Nem vagyok nagy "guru", de ahogy elnézem, minden telefonnak volt már mindenféle baja, valakinek ez nem jó, valakinek az nem jó, vki utálja a Lolli-t, mert fos meg melegszik és a KitKat jobb volt, én a KitKat-tól sírógörcsöt kaptam és imádom a Lollit... Hacsak nincs vmi őrült hardveres gebasz, akkor 99%-ban szoftveres probléma okozza az androidok baját szerintem. Lehet nem is a konkrét app (nálad ugye a Sygic), hanem egy másik, ami a telefonon van és "összeveszik" az újonnan felrakottal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xbox Ultimate előfizetések
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest