Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem sietted el. Már megvan egy ideje.

-
Becsatlakozom a topicba én is egy modellel.
-
Bubaaa
senior tag

Ha az előzmények sávnál lefelé pöccintem,akkor előjön. 26 előtt ez automatikusan előjött.

-
Bubaaa
senior tag
Messengeren ha akaorok egy fotót küldeni,nem jelenik meg a küldés gomb,hanem beteszi a fotók alá. ha itt ott pöccingetem,akkor elő jön. Gondoltam hogy majd a frissítéssel megoldják,de nem sikerült.. Nálatok működik normálisan,vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
-
DjBlero
őstag
Tölthető az iPadOS 26.1
-
pècsimunkás
addikt
26.0.1 után èszre vette valaki, hogy romlott az üzemidő?
Talán az i17pm topikban olvastam, , hogy romlott valkinek- valakiknek az üzemidő.Megmondom őszintén, èn nem vettem èszre semmit.
Meg az új kinèzet sem zavar abszolút, mert csak pár hónapja használom az iPadot, igazából èszre sem vettem semmit
...
Alapvetően az alsó sort használom:
+ böngészőből a YouTube. Szóval nálam semmi extra, az utolsó frissítés után.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Milyen apple pencil alternatívát tudnátok ajánlani.ipad 11-hez? Az eredeti árát soknak tartom. Van ebben a tabletben vezetéknélküli töltési lehetőség a ceruzákhoz, vagy olyat kell keresni amit usb-ről.kell tölteni?
Előre is köszönöm, ha válaszolsz!

-
Bubaaa
senior tag
Csak nem bírtam ki,feltettem én is a 26-ot. Nekem tetszik. Nem tapasztaltam lassulást,döcögést...
Viszont amit hiányolok, telefonon be lehet állítani a mélységeffektust,itt ezt nem ajánlja fel.
A widgetek alatt nem jelenik meg a név.. Ez eddig is így volt,csak nem tűnt fel,vagy csak most nem írja ki?
Ha átlátszóra,vagy színezettre állítom a testreszabásnál az ikonokat,az időkép widgetjén csak azok az infók jelennek meg ami szöveges,a képek helyén fehér semmi van..
Ezeket tapasztaltam eddig,nem nagy dolgok,simán együtt lehet vele élni. -
válasz
hegedus001
üzenetére
Nekem mondjuk az jutott eszembe, hogy sikerült a Windows 7 Aero-t importálniuk 16 évvel később. 😁
-
hegedus001
aktív tag
Ugyan M' iPad pro -n de pár hete fent van a Beta. Hát, nekem kifejezetten nem tetszik, eléggé dzsunka lett pár ikon, mint valami kínai telefonos android 10 évvel ezelőttről... A régi szebb volt na. Ez az átlátszó üveg stílus meg borzalom, sokkal nehezebben látható néhány helyen ha alapon hagyod az áttetszőséget.
-
Bubaaa
senior tag
Huu,én várok vele pár hetet,aztán majd ha már tudom mire számítsak felrakom.
-
-
Nem ma kaptuk volna meg az iPadOS 26-ot?
Mert a 18.7 jön lefele. -
lacuska74
tag
Ajánlanátok hozzá utángyártott pencilt?Kicsit sokallom az eredeti árát.
-
-
hematoma1
senior tag
Ha rátöltöm a google chromot , ugyan úgy tudom használni mint androidon?
-
hematoma1
senior tag
válasz
hegedus001
üzenetére
Köszi
-
hegedus001
aktív tag
válasz
hematoma1
üzenetére
Elvileg semmi nem kell. Megnézik a SN-t, hogy mikor lett aktivával. Onnantól van 1 naptári éved. Akármilyen szürke/fekete forrásból is származhat. Lopott is lehet. Nem érdekli őket tudtommal.
(Bár semmilyen Apple cuccom nem romlott még el soha 6-8 év után sem - akksin kívül persze - szóval sokra szerintem nem mész azzal az 1 évvel
) -
hematoma1
senior tag
válasz
hegedus001
üzenetére
Akkor nem kérnek számlát?
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok.Ha papirok nélkül veszek egy Ipadot, attól még érvényes lehet rá az 1 év Apple gari?Gondolok it arra, ha szervízbe kell vinni kérik a vételi számlát? Vagy elég a beaktiválási időpont.
-
-
hematoma1
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Apple 1 év gari többi az övéké.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
hegedus001
üzenetére
Ami Emagos dolgom elromlott- nem sok minden, de vita nèlkül èlt a háztól- házig garancia.
3 alkalommal volt rá szükségem eddig.
Nálam maximálisan ajánlott cèg az eMAG. -
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni Tőletek.Leszeretném cserélni a Samu S6 tabomat és az Ipad(2025) és a Samu S10FE között vacillálok.Melyikkwl járnék jobban hosszútávon?Főleg böngészés,Sonos/NAS vezérlés néha egy kis filmnézésre kellene. -
hematoma1
senior tag
válasz
hegedus001
üzenetére
Pedig OTP-és részlet.
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok.Én is szemezek egy ilyennel. Az Emagnál nézegettem,most 20 hónapra 0 százalék. Szerintetek milyen gar5i van rá. 3 éves vagy csak az 1 éves Apple?
-
FERA88
tag
Sziasztok. Vettem egy ilyen remek gépet
Első ios-os gépem lett, ezelőtt csak androidot használtam. Képregények, könyvek olvasására. Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet konkrét mappákat is átmásolni a tabletre? Apple Devicessel másolok. Sajnos csak magát a fájlokat engedi, pl pdf.-et magában, ezzel az a baj hogy külön létre kell hozni manualisan a mappát, ami a Windowson van. Simán USB kábellel kötöttem össze a gépet. Marha sokáig tart mire így létre hozom ugyan azokat a könyvtárszerkezeteket. Próbáltam rar.ba tömöríteni de azt meg nem ismeri fel a tablet. Van valami másik jó program, vagy megoldás hogy simán tudjam másolni a mappákat a fájlokkal? Köszönöm szépen a segítséget
-
-
basaja
senior tag
Másfél év iPad, és fél év iPhone használata után( előtte 15 év droid) azt mondom: van amiben a droid sokkal emberibb, de összességében nekem az alma jobban bejött. Pár hülyeségen kívül számomra élhetőbb a cupertinoi ökoszisztéma, azt kell mondjam, nem bántam meg a váltást😉
-
-
-
Dika22
tag
Sziasztok! Jelenleg egy Xiaomi Pad 6-om van. Megérné erre az Ipad-ra lecserélni?
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az Apple Intelligence hogy tetszik a Pro-don?
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem csak egy belépőszintű iPad-em van.
-
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
nikilauda
üzenetére
Van egy 9,5 èves HP Windows tabletem.
Kb 8 èvig volt napi használatban.
Most is működik egyenként, ès filmek másolására használom, vinyók, pendriveok között.Ez mellett van egy Realme tabletem. Ezt szoktam bevinni a melóhelyre pèntekenkènt, hogy 2 szünetben megnèzzük kollègákkal a darts Premier Ligue elődöntőit, ès a döntőt, mert nagyon kèsőn vannak a meccsek, ès másnap nèzzük meg ezeket a meccseket.
Az iPadig minden másra is használtam.Aztán jött az iPad...
Szóval nekem is van 3 tabletem
.
Bár az èn szituációm ugyebár más mit a fórumtársè.
Neki- ahogy írtad is, erős hobbija van.Talán az Air mellé egy Mini, ide- oda vinni. Kisebb, könnyebb. De max ennyi.

-
janeszgol
félisten
Reagálok a saját hozzászólásomra. Megrendeltem a tavalyi iPad Minit, meg az idei sima iPadet. Mindkettő 128 GB-os. A tavalyi Miniben gondolkodtam a 256 GB-os verzión, eredetileg is azt akartam megvenni, de szerintem elég lesz a kisebb is.
A konzol szintű játékokat úgyse teszem fel, a többinek meg elég a tárhely. -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Örülök, hogy segíthettem, egyébként a pöcök:
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A Xiaominál van egy extra kis pöcök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+ böngészőből a YouTube.