Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detached
csendes tag
válasz
BUZZLGHTYR #29298 üzenetére
A tenger alatt jaro is csak akkor vizallo ha be van csukva az ajtaja...
En soha nem vittem vizbe, inkabb csak ugy fogtam fel h egy alapos esoben sem kell felteni...
Tobb elvarasom nem volt vele.
-
Detached
csendes tag
válasz
BUZZLGHTYR #29296 üzenetére
Az a baj h egy ido utan meg el kezd oxidalodni a nedvessegtol es vege...
-
flegga92
senior tag
válasz
Little Hulk #29292 üzenetére
Várom
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Little Hulk #29292 üzenetére
Teljes mértékben működik. Akár egeret, akár billentyűzetet kötsz rá.
-
flegga92
senior tag
válasz
Little Hulk #29289 üzenetére
OTG+USB egér.
-
M_AND_Ms
veterán
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Tudnátok olyanban segíteni, hogy egy Z kèpernyőzár pin kódját, hogy lehet feloldani sèrült èrintőpanel esetèn?
A kód miatt a számítógèp sem akarja... Jó lenne kijelzőcsere nèlkül megoldani! Köszönöm! -
troger911
tag
válasz
Steve198310 #29285 üzenetére
Köszi! Sajna Flashtool alatt is újraindulgat:
13/032/2016 19:32:37 - INFO - Device connected in flash mode
13/033/2016 19:33:38 - INFO - Device disconnected
13/033/2016 19:33:50 - INFO - Device connected in flash mode
13/034/2016 19:34:51 - INFO - Device disconnected
13/035/2016 19:35:03 - INFO - Device connected in flash mode
13/036/2016 19:36:03 - INFO - Device disconnected
13/036/2016 19:36:16 - INFO - Device connected in flash mode
13/037/2016 19:37:16 - INFO - Device disconnected
13/037/2016 19:37:28 - INFO - Device connected in flash mode
13/038/2016 19:38:29 - INFO - Device disconnected
13/038/2016 19:38:41 - INFO - Device connected in flash mode
13/039/2016 19:39:42 - INFO - Device disconnected
13/039/2016 19:39:54 - INFO - Device connected in flash modeRáadásul nem találok gyári független ftf romot
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #29284 üzenetére
"Rizsezem"
Ezt hogy csinálod? Berakod a lencse mögé? Gondolod a rizs kívülről kiszívja a párát a készülékből?
Szerintem, ráolvasással is eléred ugyanezt.Szóval, ha ki tud száradni, akkor azt rizs nélkül is megteszi.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
jó estét!
nyaralásom alatt beázott a z1-em, a balaton vizétől, a telefon működik, de a hátsó kamerája párás.. rizsezem amennyire csak tudom, alakul, de elég lassan, lassú folyamat?
lezáró gomb sem működik, ahogy előtte működött -
Daw93
senior tag
válasz
Scooter86101 #29282 üzenetére
A telefont eredetileg 2330-as akksival szerelték, tehát nem 3 ezres. Ha találsz bele 3 ezrest ami kompatibilis vele akkor működnie kell, de én gyárit tennék bele. Egyszer vettem egy 2430-as akksit a Sonyericsson live with walkmanemhez, de egyrészt semennyivel nem bírt többet mint a gyári (a gyári 1200-as volt) csak más volt a cimkéje, másrészt nem volt valami stabil, random melegedett, indokolatlanul lemerült, meg ilyesmi. Szóval szerintem akksiból gyárit érdemes belerakni. Tehát a gyárinál nagyobb kapacitásúnak mondott ugyanolyan akksi lehet nagy átverés is, lásd az én példámat, igaz az nem a Z-vel volt.
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , bocsi a zavarasert mostanában valaki vásárolt akksit ezen telefonba ? Ami be vált .. ? Ha igen egy linket nem tudna írni valaki ? Illetve ennek a cseréje nagyon netszes ? Valaki hajdú biharbol nincs
? Persze nem ingyen kérnem .. És olvastam hogy ezek az akksik gyárilag sem 3000esek ? És lehet nagy hülyeség de ha egy olyan kerülne bele mi történne ?
köszönöm előre is ... udv
-
bsanzika
tag
Jelenleg mi az a megoldás ami egyszerű és használható rootot ad a telefonnak és nem cseszi azt el azzal hogy minden másodpercben más alkalmazás áll le? Kingorootot próbáltam de azzal eléggé instabil lett a telefon, ami meg a topic elején van az már nem életképes. Lollipoppot szeretnék rootolni
-
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #29269 üzenetére
Próbáltad másik kábellel?
Külső vinyóval jártam úgy, hogy a kábelével nem akart működni usb3 porton, csak usb2-n, de ott másolt, mindent rendesen csinált.
Kicseréltem a kábelt, onnantól ment az usb3 is, az annak megfelelően jóval nagyobb sebességgel.
Szóval simán lehet csak a kábeled döglődik. -
troger911
tag
válasz
Steve198310 #29273 üzenetére
Jelenleg azt csinálja, hogy Felvillan a piros led, aztán a Sony logó aztán kikapcsol és kezdi ugyanezt már vagy egy órája folyamatosan... Töltővel se megy tovább. Power + hangerő le/fel-re is csak rezeg hármat aztán ugyanez
-
troger911
tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni a következő problémához. Van egy Z-m, ami két éve hibátlanul működik, de tegnap kb 50-os töltöttség mellett egyszer csak kikapcsolt. Nem tudtam újra indítani, csak miután töltőre raktam. Ilyenkor nagyon lassan indul, kb 10-15 perc, mert kiírja, hogy alkalmazás optimalizálás xxx/286 és lassan csinálja. Itthon teljesen feltöltöttem. 98%-os töltöttség mellett reggel benyomtam a mobilnetet, még hallottam csiporászni az üzenetek miatt, aztán ismét kikapcsolt. Most ismét csak töltővel indul és optimalizál már 10 perce, persze közben melegszik. Amúgy alapból vállalhatóan melegszik, nem durván. Akku lehet? Köszi!
-
Jumapili
tag
válasz
Felesleges rádugni ...
File Commander / Total Commender látja a PC-t
FTP Droid telefonon és látja a PC.
Másolás kb. USB sebességgel. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ha a telefon épp le van zárva, akkor hiába dugod a gépre, nem látod.
Lehet nálad is ez van? -
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Miért van az, hogy a noti usb-n keresztül felismeri, de a meghajtójába lépve semmi sincs. Kb. 30-szor ki-be kell huzogatnom az usb-t, mire a meghajtóba lépve kiírja, hogy Belső tároló. Próbáltam memóriakártyával együtt rádugni a gépre, de akkor is ugyan az a hiba. Mi lehet a probléma? Kicsit már idegesítő azért, és sem a telónak sem a gépnek nem fog ez használni hosszú távon.
-
Steve198310
őstag
-
válasz
Steve198310 #29266 üzenetére
Én ugy tudom 3-szor töltés merítés után jó
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #29263 üzenetére
Üdv újra
Akku csere után hányadik töltés után éri el a végleges kapacitást.
Elsőre nem kecsegtet de csak változik?! -
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Miért van az, hogy a noti usb-n keresztül felismeri, de a meghajtójába lépve semmi sincs. Kb. 30-szor ki-be kell huzogatnom az usb-t, mire a meghajtóba lépve kiírja, hogy Belső tároló. Próbáltam memóriakártyával együtt rádugni a gépre, de akkor is ugyan az a hiba. Mi lehet a probléma? Kicsit már idegesítő azért, és sem a telónak sem a gépnek nem fog ez használni hosszú távon.
-
válasz
Steve198310 #29263 üzenetére
A levételhez gitárpengetőt szoktam használni,a hátlap leragasztásához pedig kétoldali ragasztó csikot,2mm-s tekercsben van
-
Steve198310
őstag
Köszönöm mindenkinek!!!
Jó a hajszárító rendesen melengetni kell. Egy GPS tartó tapadókorongját használtam a levételhez. A baj az volt kb 1 éve volt javítva mikor még garis volt és igen jól bírta a ragacs.
Szóval a a nagy tapadókorong egészen jó szolgálatot tett. Volt kicsi is de azok nem tartottak úgy mint a nagy -
mihaly13
tag
válasz
Steve198310 #29258 üzenetére
Talán ez majd segít ![link]
-
válasz
Steve198310 #29258 üzenetére
Hajszárítóval körbe-körbe közelről kb 10 szer
-
Steve198310
őstag
Sziasztok!
Akkut akarok cserélni de a fránya hátlap nem hagyja magát
Ötlet? Melengettem cseppet de csak mocorog.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Vancsik99 #29253 üzenetére
Valami a háttérben meríti az akksidat akkor, amikor aktív a kijelző.
Rakj egy fel egy akksi monitorozót pl (GSAM Battery) és figyeld meg mi lehet az.
lehet, hogy nem eredeti Sony adapterrel, és USB-vel töltöm?
Nem kell ahhoz egy töltőnek eredeti Sonynak lennie, hogy normális 5V-ot adjon. Nem olyan nagy tudomány ez, bármely tisztességes töltő megteszi. Az USB portról töltés tényleg kevés lehet, mert az max 500mA-t ad. A kábellel már lehet gond. A gyári kábel viszont tuti jó, ha valami hosszabbat használsz, akkor ott előjöhetnek huncutságok Én is vettem már 1,5m-es "töltőkábelt" amin nem jött át a nafta és a telefon használat közben jobban merült, mint ahogy töltődni tudott volna. E helyett beruháztam egy drágábba (volt vagy 1000 Ft-nyi külföldi pénz) és lőn megy a töltés rendesen. -
Vancsik99
újonc
Sziasztok! az miért van, hogy használat közbe nem tölt a telefonom? (Sima Z) ha lezárom, akkor tölt, de ha nyomkodom akkor csak töltés mellett egyszerűen merül... egy adapterrel se jó, 1.5 amperes töltővel is próbáltam, azzal se volt jó, sok USB-vel is próbálkoztam, de egyik se tölti használat közbe... ilyenkor mi lehet a gond? lehet, hogy nem eredeti Sony adapterrel, és USB-vel töltöm?
-
bsanzika
tag
válasz
BLUE TORNADO #29250 üzenetére
Nekem tavaly nyáron navigálás közben a napon megadta magát és keresztbe végigrepedt a kijelző. MÉg volt rajta garancia, visszaküldtem és kaptam egy új, vagy refurbished telefont a javítás helyett. Semmi bajom nincs a készülékkel nekem sem, egyedül az üzemidő az ami kicsit rövidebbnek érzek. Mert ugye ha refurbished a telefon, akkor nem biztos hogy nem egy 5éves akksi van benne...
-
polcsy1
tag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani komplett LCD-t + ragasztót megfizethető áron? 2,5 év használat után megadta magát
-
bsanzika
tag
Ha garanciában visszaküldöd csináltatni a telefont, de nem javítják hanem egy új IMEI számmal rendelkező telefont küldenek vissza ami fóliás elől hátul, az refurbished vagy ténylegesen vadonat új? Tavaly történt ez meg velem, és annyira már nem vagyok megelégedve az üzemidővel... 1 év alatt gallyra tud menni az akkumulátor?
-
Daw93
senior tag
Nekem sony szervizbe csinálták, igaz nem a hátlap leválás miatt küldtem vissza konkrétan, hanem a kijelzőn volt egy folt, de ha már visszaküldtem minden hibáját javíttattam, és olyan jól sikerült visszarakniuk a hátlapot, hogy már több ideje bírja leválás nélkül, mint mikor tök gyári volt a ragasztás. Szerintem már más ragasztóval tették rá, voltak akkoriban hírek, hogy változtattak a ragasztón a leválás miatt. És a mai napig néha fürdetem, imádja a vizet a Z
-
M_AND_Ms
veterán
Nekem meg a hátlap nem vált le (kollégámnak igen) Ellenben az usb ajtós probléma nekem is volt. Másik kollégának a hangszórórecsegés, míg másiknak a spontán kijelzőtörés volt.
Szóval mi sem mondogattuk a másiknak, hogy nem értem, mit jössz a problémáddal, amikor nekem olyan nincs. Hidd el, aki panaszkodik, hogy nagyon melegszik neki, annak tényleg melegszik. -
Daw93
senior tag
válasz
M_AND_Ms #29243 üzenetére
Nem bizonygatok én semmit, csak nem értem hogy másnak 60 meg 80 fokos, nekem meg a 2,5 év alatt sosem volt olyan meleg h ne tudjak hozzányúlni semmilyen használat mellett sem.(tehát sose volt 60 fokos sem nemhogy 80)
A hátlap nekem is elvált vagy 1 éve, azóta kibírt egy nyarat is, most éppen bírja kifele a másodikat is, ja és teljesen nyugodtan teszem vízbe bármikor. -
M_AND_Ms
veterán
Mint írtam a Z melegedése egyik napról a másikra, egyértelműen az 5-re való frissítés után kezdődött. Nem csak nálam, hanem a céges flottában szinte mindenkinek (15-20 készülék).
De azt is írtam, hogy ez már a javításoknak köszönhetően megszűnt, legalábbis enyhült. Tehát, nem kell bizonygatnod, hogy most(!) nálad nem melegszik. Nálam sem. (pontosabban a páromnál, mert már ő használja, amióta én váltottam Z5-re) -
Smiro
senior tag
Nekem nem rég cserélték biztosításra összetörés miatt. Az újnak a melegedéstől elvált a hátlapja. Visszaküldtem, írtam, hogy q forró például navinál. Visszaírtak, hogy ez ilyen. Hátlapot visszaragasztották. Korábban nem volt ilyen, ami még zavar azon kívül, hogy navi után ha kiveszem a tartóból alig bírom kézben tartani, hogy a 2.1-es autós töltőm nem bírja visszatölteni a navi közben felhasznált energy-t. Rohadt idegesítő, mert fotózásra is használom (-nám) QX100-zal, így megállás után rá kell raknom egy 30.000 mAh akksira, hogy ne merüljön teljesen le. Szóval nem értem, hogy a navi (Sygic) hogy bírja ennyire leszippantani, illetve hogy tud olyan fokon átforrósodni, hogy kivenni alig lehet a tartóból. Pedig menet közben takargatom is, hogy ne érje a napfény... Ja, most meg előjött fényképezéskor - a saját képnél - egy fekete pötty is. Szerviz azt mondja, ez nem biztosítást érintő problem, pedig a korábbi telefonon ilyen nem volt. Mitől jelenhet meg ilyen pixelhiba-szerű izé a képen?
-
Daw93
senior tag
válasz
M_AND_Ms #29240 üzenetére
Mert a Z5ben már van hűtés. Olyasmi, mint a laptopokban is, heatpipe, ami egy réz"cső" ami elvezeti, eloszlatja a hőt. Amúgy nem értem ezt a melegedés dolgot, kb negyed órája böngészek és csak langyos a hátulja. Játék után igaz hogy forró, meg ha max fényerőn töltés közben nyomkodom. De alap esetben közel sem megy fel 60 fokig, 40-45 körül mindig megáll
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Jumapili #29239 üzenetére
Az tény, hogy a Kitkat alatt nem voltak ezek a megmagyarázhatatlan melegedések. Az 5-ös Android felrakása után látványosan tüzesebb lett a készülék, sima böngészéskor is forró volt a kijelző. Ezzel együtt jobban is merült, hiszen a hőhöz energia kell.
Ezt utána egy patch-csel orvosolták úgy, ahogy.
És az is tény, hogy a Z sokkal jobban melegszik, mint pl a Z5, amit a melegedéséről hírhedt Snapdragon 810-zel szereltek. -
Jumapili
tag
Egy éve még az új szoftverre fogtátok a melegedést.
Pedig csak az adott körülményektől függ.
Ésszerű használat mellett nem vészes.A PC-im is melegszenek, pedig az összehasonlíthatatlanul nagyobb doboz. Alig három fokkal van több a szobában, de igen kis igénybevételnél is azonnal melegedni kezd, pedig alacsony hőtermelésű processzorokról van szó.
-
törölt tag
válasz
Mark023 #29231 üzenetére
Na, elkezdtem én is játszogatni egy kicsit próbaképpen, aztán néztem egy akksi hőfokot: a hátlap igencsak forró lett, és ehhez egy 47 fokos hőmérséklet párosult. Ha azt mondod hogy nem akadozik a telefon, akkor valószínűleg tényleg csak tisztán a meleg játszik be. Milyen alkalmazással mérted ezt a 80 fokot?
-
Mark023
tag
válasz
#40351744 #29227 üzenetére
Nos, az aksi jobban merül ez tény, viszont újraindítottam már párszor. Direkt megnéztem a futó alkalmazásokban is, hogy nincs e valami olyan process amit szétcsesződött volna. De semmi jele ennek. A baj az,hogy be is ragadna, akkor akadozna a teló is, amit egyáltalán nem csinál. Viszont egy Deck Heroes játéknák pl ami sima 2D semmi pucc, ahogy melegszik, úgy kezd lassan akadozni, tehát visszaveszi a teljesítményt a túl.meleg. szabályzó.
Szervizben, nem rég volt egyébként kb 2,5 hónapja, mert a képernyő bal felső sarkában a töltő résznél beégett a kép. illetve a felső műanyag rész elkezdett leválni. Tehát majdnem egy komplett csere volt, kivéve az aksit. De küldök képet róla. Amúgy mindíg kiszoktam lőni a háttérben futó progikat a sima Droidos alkalmazáskezelővel.
Pont emiatt küldtem el szervizbe mert nem találok olyan telefont amire azt mondanám, hogy költök rá és jobb ettől.
Egyébként nem szoktam tokban tartani, mostanság, hogy nyár van. De küldök egy screenshotot.
A válaszokat köszönöm: Jumapili
-
Jumapili
tag
-
törölt tag
válasz
Jumapili #29228 üzenetére
Mondjuk a 80 fokot elképzelni sem tudom, én egyszer néztem meg a telefon hőmérsékletét, amikor éreztem hogy már készülhetne rajta a tükörtojás: 44 fokot mutatott, és kb tartani nem bírtam. Ezek alapján én a 80 fokot furcsának találom. Természetesen hiszek a kérdezőnek, csak irreálisan magasnak tartom.
Habár, ebben az időjárásban...mindenesetre a fent említettek mindegyikét érdemes megfogadni, én is katonás rendet tartok a telefonomon, így tényleg csak az megy, ami szükséges, akksi is hálás érte, és a hőfok is " használható " szinten marad.
-
Jumapili
tag
válasz
Mark023 #29226 üzenetére
Már 25-26 fokos helyen is jóval melegebb lesz a telefon.
A 80 fok túl magas.
Ne feledd, ez a kis készülék alapjában véve csak egy telefon.
Ami nem kell, ne fusson.
Felesleges gyári alkalmazások leállítása vagy tiltása.
Saját alkalmazások „jegelése” a Greenify programmal.
Ha telefon nem kell, kapcsold ki!
Ne most nézz filmeket!
Ne játssz vele! -
-
Mark023
tag
Sziasztok!
3 napja irtózatosan elkezd melegedni a teló a kamera rész alatt picivel. Olyannyira,hogy égeti is akezem. Az Aida szerint azaksi 43,5 de a többi kis szenzor 80 fokot is mutat. És csak sima böngészés van. Semmi videó. Stb. Nagyon zavaró. Garancia most járt le. Megoldás? Vagy hasonló ilyen tapasztalat?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BLUE TORNADO #29223 üzenetére
Nem, csak a Z a jó.
Ne Z-ként keress, mert oda bejönnek a Z1, Z2 stb találatok is, hanem C6603 és C6602 -
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Az ebayen nézegettem dokkolókat a telóhoz. Leginkább Z1, Z1 Compact, Z2-höz vannak. Ezek kompatibilisek a Z-hez?
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , szeretném megkérdezni egy olyan valakitől aki a z telefonjaba esetleg cserélt már akksit és bevált ..
hogy honnan érdemes venni , ami árban sem annyira veszes, mert gondolom ezer felé lehet az ebayen , de esetleg aki konkrétan tudna ajanlani valamit és használja is és jobb
köszönöm előre is ..
Sziasztok -
harry3
őstag
Na elért engem is a tömítő gyűrűnek a leválása(a töltőnél), még szerencse, hogy a jövő hónapban jár le a garancia.
-
Steve198310
őstag
Szasztok skacok!
Működő FM Transmittert tud valaki?
5.1.1 gyári ROOT van.Kössze
-
HD5570
aktív tag
válasz
JegesEmber20 #29217 üzenetére
Z jóval gyorsabb,mint az SP.Érezni a 2gb ram előnyét.Nekem is volt SP, aztán Lg G2 meg Z is,és határozottan jobb használni.
-
Smiro
senior tag
válasz
JegesEmber20 #29217 üzenetére
A felsoroltak miatt szerintem megéri. Bár lehet, nevesebb kínai jobb fotót készít ezért az árért...
-
JegesEmber20
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes lenne egy Xperia SP-t lecserélni sima Z-re? Anyukám használná leginkább telefonálásra, viber és fótózásra. 10-15k felár lenne igazából, megéri-e vagy érdemleges "gyorsulást" nem eredményezne? Eddig is sony telefonjai voltak, már nagyon megszokta.Esetleg Galaxy S3?
-
mihaly13
tag
Az én telefonom blokkolva van és megkaptam a Sonytól a feloldó kódot ,de az a Android SDK program egy kész katasztrófa egy fél napig bütyköltem vele és nem jutottam semmire vele ,közben átnéztem egy tucat fórumot is és egy nagy semmi ,tud valaki egy egyszerűbb programot vagy más megoldást .
-
Steve198310
őstag
válasz
BLUE TORNADO #29214 üzenetére
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Steve198310 #29213 üzenetére
Ebayről
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #29206 üzenetére
Hát igen harmatos az akku ideje. Itt az idő ki cserélni. Esetleg honnan milyet érdemes venni?+ ugye akkufedél ragasztó sem ártana ?
-
Brinyó01
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki tud sim olvasót cserélni c6603-ban?
-
Smiro
senior tag
válasz
Scooter86101 #29210 üzenetére
Az összefoglaló (fent) meg volt már?
Azután például a 29114. hsz... -
Scooter86101
tag
Sziasztok bocsika a zavarásért , szeretném megkérdezni hogy én szeretnék most a 4.4.4 után egy 5.1.1 et kipróbálni, viszont sehol nem találok egy gyári ilyen romot ami mondjuk csak annyi hogy előre rootolt, megbízható és semmi fölösleges gyári appp nincs benne , semelyik szolgáltatótól .. nekem c6603 , zárt bootloader ..
Köszönöm előre is ha valaki tudna linket adni vagy segíteni ... -
mihaly13
tag
Egy kis segítség kellene az én telóm nem engedi az " ismeretlen források "bekapcsolását mit lehet tenni -loli 5.1.1 . Előre is köszönöm.
-
Steve198310
őstag
Hát igen harmatos az akku ideje. Itt az idő ki cserélni. Esetleg honnan milyet érdemes venni?
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #29204 üzenetére
A Z2 Z3 akku bele fér? Mintha ugyanott lenne a csati
-
Steve198310
őstag
Kapacitásban van nagyobb kapacitású akku mint a mik benne vannak?
-
Studi
veterán
válasz
Steve198310 #29199 üzenetére
Lehet, hogy triviális kérdés, de azért hátha: a kábelt is cserélted a töltőfejekkel együtt? Mert a kábel is lehet a szűk keresztmetszet, nekem van olyan kábel itt a fiókomban, amivel időtlen idők alatt sem hajlandóak feltölteni a telefonok. Pedig mint USB kábel tökéletesen működik.
-
flegga92
senior tag
válasz
BLUE TORNADO #29200 üzenetére
Vagy a töltőcsatlakozó. Az akku tapasztalataim szerint elhasználódáskor inkább hamarabb feltölt és baromi gyorsan le is merül.
*#*#4636#*#* tárcsázóba és ott elméletileg megtudod milyen állapotban van az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest