- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.daniel91
tag
válasz
zsoltzsolt #24397 üzenetére
Köszi es melyik Build van feltéve a telora?
-
k.daniel91
tag
válasz
razorka777 #24387 üzenetére
Csak az a baj, hogy nem emlékszem mar rá.
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
A következő a problémám, az istenért sem akar működni a GPS...mindig csak a keresés. (Próbáltam otthon, M1-es pályán,Pest belváros, munkahely...)
Build szám:6.2.A.1.100
Esetleg valakinek hasonló probléma?
Próbáltam mar a gyári visszaállítást,akkor programmal: GPS status and toolbox.
Se root semmi nincs a telefonon es szolgáltató függő.
Esetleg egy régebbi Romot tudtok ajánlani ?
Vagy customot ahol eddig pozitív tapasztalatok vannak? Vagy root? -
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Alábbi probléma lepett fel: a GPS csak úgy megadta magát bárhogy is erőlködök nem talál jelet bizonyos appoknal.
Facebook messenger programja esten sikerül pozíciót találni egy kis mobil net segítségével, de Runkeeper, Igo esetben semmi.
Gondoltam arra is hogy jo kis "orosz" vasbeton lakótelepen lakok és azért az elege árnyékolja ( mindig szabadban próbáltam ) de miután nyílt terepre sétálnok a telefonnal úgyse talál semmit (5-10 perc várakozás után).
Volt mar repair is...
A Sony legújabb szoftvere van rajta : 6.2.A1.100 -
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném, a Google Now hangutasításait hogy "kell" / "tudom" használni?
pl. egy ébresztő beállítása? Rányomok a mikrofonra és mondom hogy "Set alarm eight o'clock" és csak annyit tesz..hogy rákeress Google-n és kidobja a találatokat. -
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném, a Google Now hangutasításait hogy "kell" / "tudom" használni?
pl. egy ébresztő beállítása? Rányomok a mikrofonra és mondom hogy "Set alarm eight o'clock" és csak annyit tesz..hogy rákeress Google-n és kidobja a találatokat. -
k.daniel91
tag
Miért lehet az, hogy 6.1.1.B.54-nél ha a Foursquare alkalmazásba bejelentkezek, és kilépek az alkalmazásból akkor újra be kell jelentkeznem? Eddig nem volt ilyen problémám.
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Valaki próbálta már a "Lejátszás Eszközön funkciót" Smart Tv-n?
Van egy Lg Lm620S Smart Tv-m, bemegyek az albumba kiválasztok egy képet majd rányomok a lejátszás eszközön-re, látom is a Tv-t lenyomok és utána annyit ír csak ki, hogy müködési hiba.
Valakinek valami tipp? (Youtube alkalmazáson belül is van ilyen funkció, azzal megy, de egyszerűen képet nem tudok megosztani.) -
k.daniel91
tag
válasz
Dany007 #5647 üzenetére
Érdekes mert amióta ICS van fennt nekem is (még az EU-s), azóta én is ezt tapasztalom, hogy éjszaka 30%-ot simán lemerül...még GB alatt 2-3 % volt. Ezt a problémát lehet valahogy orvosolni? Ja és se mobilnet semmi..még ha repülő üzemmódba rakom akkor is merül..annyit kb.-ra :/
-
k.daniel91
tag
Ma raktam fel az ICS-t Flash-el, majd frissítettem is azt a 0,6 MB-os kis bugfixet, viszont azt vettem észre hogy iszonyatosan hamar merül a telefon. 10 perc wi-fi meg app telepítésekkel 8%-ot merült eddig kemény 20 perc alatt..mintha ez eddig nem lett volna így.
Ilyenkor mivan? Most újra be kell állnia az akkunak 2-4 napon keresztül hogy szokja a használatot az új rendszer? vagy nyomni kellett volna egy gyári beállítások visszaállítását? vagy mit lehet ilyenkor tenni? -
k.daniel91
tag
Sziasztok,
T-mobile-os vagyok és megelégeltem a várakozást...Olyan kérdésem lenne ha én fogok egy gyári Gingerbread FTF, valamint lementem a build.prop-ot...majd letöltöm az EU-s 4.0.4-et és szépen a leírtak alapján felrakom Flashtool-al és én úgy döntök (persze csak szerzív esetén) hogy én visszarakom rá a gyári-t akkor Flashtool-al visszatudom azt rakni?
Ezután pedig berakom a helyére a build.prop-ot majd nyomok SUS-al egy javítást akkor újra T-mobile-os Rom lesz a telefonon? Vagy ha nem akkor valaki leírná nekem hogy lehet ezt megcsinálni? Addig nem nagyon szeretném felrakni az ICS-t amíg nem vagyok bebiztosítva. -
k.daniel91
tag
Tudom, hogy már 1000x átrágott téma, de valaki szerint van Fólia valaki szerint nincs fólia a telefonon.
Én T-mobile-nál vásároltam és teljesen abba a hitben voltam, idáig, hogy van rajta fólia, de sokan azt mondták hogy az csak egy perem rész ami ottvolt az X10-eseknél is.
A lényeg, hogy megkérdeztem a T-mobile boltban is hogy Ők tudnak-e erről valamit, és azt mondták hogy elvileg nincs rajta, de hogy ezt Ők is csak onnan tudják, hogy már hoztak vissza készüléket, mert megpróbálták késsel lekaparni azt a fóliának vélt valamit és roncsolódott a készülék.
Na szóval az egészből csak annyit akartam kihozni, hogy valakinek van-e valami életszerű tapasztalta a fólia témáról?Ui: Tudom, hogy most páran leharapnátok a fejem ezért a kérdésért, de csak egy Van / Nincs-et kérnék.
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Meguntam a várakozást, hogy a T engedje frissíteni a P-met és szeretném felrakni az ICS-t, a módszert tudom, de esetleg valamilyen intézkedést érdemes előtte tenni? (Ha esetleg a T szabad utat tesz a frissítésnek, akkor felraknám én azt egyből)Olvastam, hogy a T-s Gb-t visszatudjam rakni ahhoz majd kell valami CDF-szám, ezt hol találok? ha ez megvan akkor ezzel a számmal mit tudok kezdeni hogy visszaerőszakoljam rá a T-s GB-t (Csak a frissítés végett érdekel az egész)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest