- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor452
tag
az idegesítő szaggatás,akadás,a menü,a háttér mikor lapozok.ahozképest hogy nem kezeli a 2.3.7 a 2 magot ezek a dolgok amit fent irtam nincsenek jelen.
sajnos telóról vagyok fent és lefog merülni,nem tudok reagálni vissza,ha irtok nekem és nem is tudom feltölteni mert a mezőn nincs 220-as konnektor:-D -
tibor452
tag
Sziasztok valaki megtudja mondani 2.3.7-est hogyan lehet rootolni?
-
tibor452
tag
válasz
bluemirage #12673 üzenetére
nem csak mozgó háttér alatt "szaggatott" az ics,kár hogy nincs másik teló hogy videoban tudjam alátámasztani az állításomat.amúgy szeretném használni az ics-t de nekem jó élvezhetetlen a menü szaggatás miatt.video nézés közben nincs jelen a probléma gyönyörűen viszi .avi.mkv.etc... de ez a menü szaggatás idegesítő.ez van.
-
tibor452
tag
Valahogy meg lehet oldani mint a xperia U-nál világit a plasztik,amilyen háttér van olyan szin-ben világit. "vagy a P-re ra tenni flashtool-lal az U fw-jét"
-
tibor452
tag
valaki tudja a megoldást hogy miért nem sikerül telóról a facebook frissités?állandóan hiba
-
tibor452
tag
[link] valoban van lt22i-re is csak még a pcc nem jelzet.
-
tibor452
tag
válasz
zsoltzsolt #9392 üzenetére
There is a new sw certified with date Dec 11, 2012 for Sola
http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21035
New firmware sw version 6.1.1.B.1.75 sajnos solához van nem p-hez
-
tibor452
tag
ja ezt jol benéztem már nem tudom törölni.csak kerestem a topicban erre itt van ebben.
-
tibor452
tag
Pirosat szeretnék kérni [Hazse]
[ezért az üzletért. -
tibor452
tag
válasz
ballington #9312 üzenetére
nekem sajna nem sokáig bírja az aksi vegyesen használom a feleségemel csevegek órákig mert családbarát van köztünk,film nézés hajnalokig szolgálatban vagyok,és zene halgatás 1-2 órát.
-
tibor452
tag
válasz
ballington #9309 üzenetére
én mikor vettem a készüléket már ki volt bontva
be is kapcsoltam a készüléket már akkor tudtam hogy 2.3.7 es android van rajta.
-
tibor452
tag
válasz
ballington #9304 üzenetére
milyen OP rendszerrel jön? természetesen androiddal szerintem azt szereted volna kérdezni milyen verzióval árulja a t-mobil.én 2 hete vettem meg 2.3.7.es androiddal.
-
tibor452
tag
Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogyan lehetne jobb térerőt kicsikarni a telóbol?pedig 2g hálózatot használom,javítottam már a telót pcc-nal de nem lett jobb.rootoltam szóval nem gond ha bele kell nyúlni root explorer-rel csak jobb legyen a térerőm
-
tibor452
tag
én vissza tettem 2.3.7 es androidot mert az ics .544 ill .54 es is szaggatott a menünél.video nézésnél játéknál nem szaggatott az akkut 1 filmnél 52%ra merítette le valami nem jó nállam
-
tibor452
tag
igen jelezni fogja a pcc,ill a seus is
-
tibor452
tag
nagyobb bizony azért nem működött nekem,lol pedig a t-mobilos haverom is azt tanácsolta hogy vágjam körbe és jó lesz.
-
tibor452
tag
én is körbe vágtam sajnos sikertelenül ezzel a művelettel apámnak is -4500ft
-
tibor452
tag
t-mobil ügyfélszolgálat karcag csak 10000ft lett a számlám mert rá terheltettem nem volt nállam kp.
-
tibor452
tag
Sziasztok tud e valaki olyan appot a ledhez amikor van térerő akkor villog mikor nincs térerő akkor nem villog a led.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest