- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilefan
aktív tag
válasz
TomWexX #14165 üzenetére
Hát ez karaj telcsi
Danny750: Ez is k*rva jó
Melyik az olcsóbb ?
Mind a 2 tetszikBár sok különbség nincs köztük ahogy nézem....
Hát most megfogtatok mert nagyon bejönnek azokkal az üzemidőkkel...Ahogy nézem ph-n csak xt910-van.... Az nem jó ?
A másik 2 nem is ismertem,királyok vagytok amúgy
-
kengyel
nagyúr
válasz
TomWexX #13308 üzenetére
Már most a T. olyan mintha kezdené kiszórni
Már közvetlen a kezdőoldalon van
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #13000 üzenetére
A labs? Ha bekapcsolod, akkor ha bármelyik oldalról a kijelző szélére csúsztatod az ujjad, feljön egy menü, amivel lehet irányítani a böngészőt. Az alap hozzáállás valami olyasmi, mint az egér-gesztusok chrome vagy firefox alatt. Van egy ICS Browser + nevű app, a gyári böngésző motorját használja, ezt csípem legjobban; az első screenshoton láthatod, miről is van szó. Tableten, telefonon is megkönnyíti a használatot, nekem már nélkülözhetetlen. Persze másnak meg az agyára mehet, nem vagyunk egyformák.
-
darvinya
titán
válasz
TomWexX #13000 üzenetére
Kinek mi.
Én csak azért mondtam, hogy rossz.
Mert macerásabb mind menüje, mind használhatóság és kezelhetőség szempontjából.Opera egyszerű, igaz van bővebb beállíthatóság lehetőség, de így is megy rendesen.
És tördeli rendesen az oldalakat, bár ez néha hátrány is.Viszont az OperaMobil frissítésekkel nem vagyok kibékülve.
Mind egy rakás k…k… .A lényeg lemaradt.(Columbo)Placs Óóó.
Kérdezte mitől merül rohamosan. -
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #12503 üzenetére
Hopp, nem tudtam. Akkor már érdemesebb a javítás helyett feltenni a cybershot modot, valamivel gyorsabb, és talán jobb képeket is csinál vele a kütyü, mint a gyári szoftverrel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1950862
Ugyanúgy cwm-ből telepítendő, nincs adatvesztés, minden pont ugyanúgy működik, mint a gyári megoldással. -
darvinya
titán
válasz
TomWexX #11330 üzenetére
A feloldózát hangja a Hang menüben kell kapcsolni és semmi köze nincs a SystemUI-hoz és abban szereplő hang kapcsolóhoz.
Ott valami nagy gebasz lesz már.
Én próbáltam mindent kapcsolgatni a kapcsolóval és semmit ilyet nem produkált.
(a SystemUI-m csak 6.1.1.B.1.54_esre jó.
Az .544-esre 1 valaki mondta, hogy kellene, de lemondta, így arra nincs)Próbáld ki ezt az app-ot és nézd meg benne a system(rendszer) hangot. [link]
Állítsd max-ra és nézd végig mikor változik a hang. -
rbalint88
addikt
válasz
TomWexX #11029 üzenetére
Ha ráér jövőre, akkor ott már rugalmasabb leszek. 3-án lesz vizsgám, 4.-e meg már terv szerint el van (khm), úgyhogy 4-én estefelé is lehet egy kupakosztogatósdi. ha valaki már vasárnap készülne átilluminálni az újévbe (ezúton is gratulálnék neki a kiváló sportteljesítményhez, én már öregnek érzem magam ehhez
)
-
darvinya
titán
válasz
TomWexX #9469 üzenetére
Igen, ahogy gondolod.
Több rendelés kevesebb pénzért.
Többen jelezték, mint én is.
Akár előre odaadom rá a pénzt is, csak valaki rendeljen és Bp.-en át tudjam venni.(#9470) Bitpalace
Én avval root-oltam ami az 1 hsz-ben whYz kolléga javasol.[link]
Megkaptam az .544-es fw-t a fórumban.
Másnap feltoltam a frissítést.
Az .544-es kernel-t (de csak a kernel-t, wipe pipák nélkül, excloude csak a kernel-nél nincs pipa, No final verification-nál nincs pipa).
Root-olo whYz kollégáé 1 gomb, lefutásig, közben a telon visszaállítás megnyomva.
.54-es fw-ből kernel vissza. -
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #9082 üzenetére
A battery cache-ről azt írják az okosok, hogy 100%-ra töltött akksinál célszerű törölni, úgyhogy előbb tölts fullra.
Biztos a nem tiszta telepítés miatt van ez. Az xda-n jókat írnak az akksiidőről - igaz, többen ftf-ből, flashtoollal tették fel a szoftvert, és töröltek mindent a telefonról.
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #9078 üzenetére
Ugyanez, csak kevésbé drasztikus számokkal. A két napot az utóbbi hetekben röhögve kibírta a telefon (olyan 30% fölött maradt az .544-essel), most éppen kihúzom. Gyorsabban merül a friss szoftverrel. Igaz, én sem tiszta telepítést csináltam, úgyhogy nem lep meg a dolog. Az adatforgalom zabál nagyon durván: tegnap frissült 3 szoftver, csak a frissítés lehúzott vagy 10%-ot. Most készül a titanium backup mentés csak az alkalmazásokról, este visszaállítom a gyári állapotot, törlöm a dalvik és battery cache-t, és tolom vissza a backupot, állítom be újra a rendszert (fiókok, csengőhangok, hátterek).
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #8839 üzenetére
Hmm, az nem futott, a telefonra nincs is most telepítve. Baromi meglepő volt, eddig egyszer sem indult újra, egyszer sem fagyott a telefon. A legnagyobb stabilitási problémám a gyári böngészővel adódott, az néha letérdel 1-1 nagyobb oldal súlya alatt. Ha még egyszer újraindul, kap egy wipe-ot, és ha még azután is előfordul, akkor visszateszem az .544-et.
-
crus90
tag
válasz
TomWexX #8649 üzenetére
Elnézésed kérem nem ma hanem tegnap.
Hát akkor nem tudom mi volt az de valami olyasmi kinézetű telefon volt.!
Szilikon-tok volt rajta én annak néztem. Csak nem akartam pofátlan lenni, hogy oda menjek és megkérdezzem. xD (Héjjj mi a neve annak az app-nak).
U.i. nekem sajnos a munka miatt összefolyt az egész hétvégém....
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #8598 üzenetére
A root baromi egyszerű.
- feltettem sus-on keresztül a frisset; root el is veszett, ahogy kell
- kikapcs, flashtoollal régi kernel
- root
- kikapcs, flashtoollal új kernelVolt vagy 20 perc az egész. Egyébként le van mentve a teljes .544, ha gond lenne, visszateszem azt. A kamera bug nálam is megvan, de én is 16:9-ben kattintgatok havi 3-4 képet, szóval nem izgat. Az akksiidőre nagyon kíváncsi leszek, muszáj volt kipróbálni az új fw-t.
-
skynet666
tag
válasz
TomWexX #8261 üzenetére
Annak csak a hátlapja fém, nem hozza a P anyagminőséget
A T-nek meg úgy néz ki a hátlapja (legalábbis a képeken), mint ami még az Arc-nál is rosszabb. De summa summárum nem akarok műanyag telefont
Ezért is kérdeztem, hogy tudtok e valamit a P utódjáról, mert a "nagyképű" tesó elég jónak ígérkezik minőségi szempontból: [link]
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #7221 üzenetére
Nézd, miről lehetne még beszélni? Szarvashibák nincsenek a szoftverben, stabil és kellően gyors a telefon, az 1-2 kopás elő-előkerül, az elégedettségét senki nem hangoztatja naphosszat - marad az akksi. Mondjuk erről meg az adatlapot csak felületesen átfutó érdeklődő is látja, hogy nem túl erős - ahhoz képest viszont jól teljesít. Ez jobb híján hálás téma.
Amúgy én is sokkal szívesebben olvasnám a tapasztalatokat főzött ROM-okkal kapcsolatban. Tegnap lementettem mindent (van nandroid az .544-ről és titanium backup mindenről, ennyi elég), és ma nekiállok feltelepíteni 1-2 ROM-ot. Szép estét mindenkinek, én elleszek...
-
Jaffa75
őstag
válasz
TomWexX #7221 üzenetére
HA szabad javasolnom, akkor az első hsz-be bele lehetne tenni (linknek) egy hogyantudunkspórolniazenergiával javaslatot...
Igen egyetértek, minden 3-4. hsz erről szól, de ha hiteles forrásnak ítéltek (van egy S-em is) az S fogyasztása sokkal rosszabb volt, és folyamatosan javították sw oldalról... A P lazán veri még ügyes beállításokkal most is - akinek nem elegendő az meg (monnyon' le
) fektessen be egy RAZR Maxxba...
-
Dany007
veterán
válasz
TomWexX #5866 üzenetére
Köszi. Szerintem is normális. De még annyira nem ismerem a telefont, ezért volt jó más véleményét is hallani.
@Zigi: Ja, próbálkozok vele.
Igazából az irányítást nem bírom megszokni. Pedig állítgattam hátha másképp jobb nekem, de nem. 15 éve egérrel + billel fps-ezek... Ez nekem most nagyon más. : )
@Ferenczi Áko: A korábbi térképes gubanc nekem GB-n volt. ICS-en nem vettem észre. Most viszont nincs. Nem értem akkor mitől ragadhatott benn pont a google térképe...
Pedig az új GB-n is próbáltam már a térképet, navigációt stb.. ment egy ideig. De most nem jelzi a program hogy az fogyasztana sokat. Sőt, nincs is a listában. Anno pedig a második helyen szerepelt miközben nem is használtam. -
Dead_slow
tag
válasz
TomWexX #5878 üzenetére
Hmm ezt sehol nem láttam leírva, hol is kell ezt kiválasztani?
Bár mind1, már vissza raktam a GB-t és a másik módszerrel szeretném rootolni, de a script az első lépéshez simán végigfut, nem áll meg ott ahol a telefont csatlakoztatni kéne, nem értem lehet vmi driver probléma? Bár minden működik ezen kívül....
-
Knight666
aktív tag
válasz
TomWexX #5866 üzenetére
Ha mégis kopna, én felkészültem szín-azonos (mázli
) spray-vel. Az ezüstre már kevesebb az esély, hogy találni előtöltött spray-t, ami teljesen szín-azonos. De mivel egy jó minőségű spray is több mint 1500Ft, lehet, hogy egyszerűbb kupakot venni. Bár a spray-vel lefújhatod többször is.
Szerk.: Ha meg nem pontos a szín, legalább egyedi lesz a teló.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
TomWexX #5787 üzenetére
Azzal próbálom, ami itthon van. T-Home adta az IP tv-hez. De eddig soha, semelyik telóm nem csinált ilyet, pedig azokat is ezen wifiztettem! Mind stabilan tartotta a jelet! Feleségemnek pedig Sony Xperia Tipo-ja van, annál sincs gond.
Csináltam képernyőfelvételeket is a jelenségről. Megpróbálom feltölteni őket.
-
semmer
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest