- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilefan
aktív tag
válasz TomWexX #14165 üzenetére
Hát ez karaj telcsi
Danny750: Ez is k*rva jó
Melyik az olcsóbb ?
Mind a 2 tetszikBár sok különbség nincs köztük ahogy nézem....
Hát most megfogtatok mert nagyon bejönnek azokkal az üzemidőkkel...Ahogy nézem ph-n csak xt910-van.... Az nem jó ?
A másik 2 nem is ismertem,királyok vagytok amúgy
[ Szerkesztve ]
-
-
mobilefan
aktív tag
válasz csacsi67 #14161 üzenetére
Köszi szépen
Tomweex : Egyébként régebben volt Wave 3-am,szerettem nagyon,mert mondjuk az üzemidő csodás, képeket csinál olyat mint az Xperia P, videó az igaz "csak" hd míg a p-nek fullhd.
Bár ez már mindegy, ha kamerázni akarok akkor veszek majd megint egy 808-at.(ami tervemben is áll csak menjen 60k körül az ára)Végülis láthatod,hogy "mindenevő" vagyok, bada - symbian - droid nekem mindegy.
Szeretem cserélgetni őket.
A Wave 3 mai napig meg lenne ha nem vágytam volna jobb kamerára,így vettem a 808-at.
Aztán észbe kaptam,hogy még megy annak majd lejjebb az ára,és inkább eladtam,hogy ne bukjak rajta.
Jött az S2 ( első droidos telcsim) és megtetszett sok dolog az androidba.
Facebook alkalmazás nagyon f*szán kezelhető benne,képfeltöltés,netezés minden nagyon flott benne...
Megtetszett a droid nem tagadom.
De az akksi idő az bosszant nagyon,és úgy látom ez minden droidos telcsire vonatkozik sajna...
Amire én használom a telcsit,az emailek, kamera,gps,telefonálás.
Ennyiben ki is merül.
Ezért gondolkodom most már a Wave 3-on,mert ezeknek a kritériumoknak megfelel,plusz az aksi is bitang benne.
Nem egyszerű ez a telefon csere soha ....[ Szerkesztve ]
-
-
mobilefan
aktív tag
Barátnőmnek is i4s van, kb 2 napot megy neki.
Akkor nem tudom mit fogok venni....
csacsi67: 3g off,automata fényerőn szoktam minden telót használni....
Lehet marad a Wave 3 az elmegy 2 napot stabilan,ha nem használom 4-et is...
Igaz nem android hanem bada,de valamit valamiért-
-
mobilefan
aktív tag
Inkább a méret ami meghatározó,mert ez már nagy nekem,kezdem unni egyszóval
Az már csak plusz lenne,hogy ha többet elmenne,mert az S2 ha minimálisan is kihasználod 1,5 nap.
Nem több,aki azt mondja,hogy 2 - 2,5 nap az hazudik....
A 808 az tényleg elment 2 napot,ha nem használtam 3-at is.
Lehet fogok is majd megint venni 1x ha reális áron lesz Jelenleg nagy bukó megvenni.[ Szerkesztve ]
-
-
mobilefan
aktív tag
válasz zuzu000 #14149 üzenetére
És most,hogy van 1db kép akkor állapítsam meg belőle ? Ahogy elnéztem nincs eleresztve a topik képekkel..
kali: Nem várom el az Sgs2 szintjét,tehát szerintem nem fogok csalódni,reálisan állok mindenhez,mint ahhoz is pl,hogy az Sgs2 előtt Nokia 808-am volt és tudtam,hogy messze nem csinál olyan képet a Samsung(sőt semmilyen más mobil) de ennek ellenére azt mondom,hogy használható képeket csinál az S2.
Nem vagyok az a lefikázós típus.tomwexx: " Nem várhatod el hogy ezeket a kedvedért összefoglalja valaki, képekkel stb. és az email-edre elküldje." ---> Ha ez nagy kérés,hogy valaki a saját véleményét 2 mondatban leírja,hogy mit és mennyit használja kvázi,hogy merül neki,és 2-3db publikus fotót elküld akkor...
Ahány topik annyi szokás ...Amúgy igen,aksi miatt meg kicsit kezdem unni az S2-őt,hogy ennyire széles és szinte mindig 2 kezet igényel ez miatt.
Vezetés közben k*rvára idegesítő és cseppet veszélyes is,ha mindig a telefont kell figyelnem,hogy ne ejtsem le.[ Szerkesztve ]
-
-
mobilefan
aktív tag
Hy all !
A napokban váltanék egy Sgs2-ről, xperia p-re.
Pont az aksi miatt...Most így jelen állapotban,jelenlegi legfrissebb rom-mal, mik az üzemidő tapasztalatok ?
Illetve ha küldenétek 1-2 fotót,hogy miket produkál azt megköszönném (mobilefan01@gmail.com)Esetleg valamilyen szériahiba?Vagy amit tudnom kéne róla ?
Pozitív-negatív-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín