- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister X
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem van,hogy az 1-es hsz-ben,a szoftverfrissítés alatt található rom-ok,miért nem egyformák ? Az egyik 370mega,másik 600 valamennyi. Mi a különbség köztük ? ICS szeretném visszatenni a telómra,mert néhány dolog nem tetszik a JB-ben.
" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
Mister X
tag
Valószínűleg ilyen marad,úgyhogy muszáj lesz újrahúzni. JB-ben van olyan új dolog -persze ami nem vizuális újítás,azt látom- ami miatt érdemes azt újra feltenni ? Ha nincs benne semmi kihagyhatatlan akkor inkább ICS raknám vissza.
-
Mister X
tag
App elvileg nem lehet az oka legalábbis olyan nem amiket letöltöttem,mert azokat leállítottam.Újraindítás volt már.
-
Mister X
tag
Ezer ok ? Pl. ?
-
Mister X
tag
Sziasztok. Olyan bajom van,hogy amióta frissítettem JB-re kb 2 hete,azóta iszonyat gyorsan merül az akksi. Példának azt tudnám mondani,hogy éjszaka régebben 6-8%-ot esett a töltöttség,most meg 20-25%. Használat közben is észre vehetően gyorsabban merül. Appok kilőve,adatforgalom,wifi természetesen nem megy. Ez esetleg ismert hiba JB-nél ?
[ Szerkesztve ]
-
Mister X
tag
Sziasztok. A 0.54-es fw-nek a kamera bugon kívül van még valamilyen ismert hibája ?
-
Mister X
tag
válasz Gyurma23 #11766 üzenetére
De mennyit használod ? Telefonálás,játék,internet ? Nálam pl. ez a három van legtöbbet nyúzva és én is minden nap töltöm. Voltak itt már feltöltve képek az akksi használatról,hogy 2-3napot is kibír,de ott nem is nagyon volt igénybe véve a teló. Meg a másik hogy a letöltött programok némelyike beakad,fut a háttérben és ez fogyaszt. De vannak itt nálam magasabban kvalifikált emberek, majd ők megmondják pontosan hogy is van ez.
-
Mister X
tag
válasz Nordschleife #11760 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs a sebességgel,még a galériában sem. Persze nem feltétlenül a gyári képnézegetőt kell használni. 5-8 mpxeles képek meg se kottyannak neki. Full HD videót akadás mentesen viszi és a játékoknál sem volt még lassulás vagy bármi gikszer. Az átlátszó sávban nekem már három hét után ott volt a buborék,de nem is nagy és nem is zavaró. A kupak még nem lötyög pedig "dobálom" a telefont,de az még bírja.
A térerő viszont érdekes,mert én olyan helyen dolgozok ahol Tmobilos antenna rendszer van kiépítve,és amíg a Nokia 6303-on kiakad a térerő,addig ezen 1-2 néha 3 pálcikával is kevesebbet mutat. Ugyanilyen volt a SE Mini Pro-m is,de a beszéd minőségével még nem volt gondom a P-nél." Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
-
Mister X
tag
Van valakinek ötlete,hogy miért lehet az,hogy átmásolok egy fényképet vagy videót és nem mutatja a galériában. A fájl kezelőben(Astro) viszont látszik,sőt a gyári appal meg is tudom nézni ill. le tudom játszani.
-
Mister X
tag
Sziasztok. Találkozott már valaki olyan problémával,hogy oldalról sárgán bevilágít a kijelzőbe valami ? Vagy maga a kijelző ? Ezt úgy kell elképzelni,mint a szélső megvilágítású lcd kijelzőkön (TV,monitor) ahol látszik hogy bevilágít a fénycső vagy a led. Gyakorlatilag csak fekete háttérnél lehet észrevenni(restartnál vettem észre). A bal oldalon függőlegesen 2-3cm hosszan,és a jobb felső sarokban egy cm szélesen sárgásan világít. Ma vettem észre.
-
Mister X
tag
(#9277) _Dumber_
(#9279) darvinya Köszi ! Sikerült.Viszont történt egy érdekes dolog. Felraktam tölteni 10%-nál,levettem 20perc múlva,és láttam hogy még mindig pirosan villog a led,és 9%-on állt. Telefonáltam egyet,letettem 2 percre,aztán töltőre akartam visszatenni és látom hogy már 29%. Na mindegy. Töltés újabb fél óra,telefon le,55%. Telefonáltam 2 percet,közben felment a töltöttség 72%-ra. Letettem(nem töltöttem) és fél óra múlva 92%.on volt az akksi. amennyi időt töltöttem,annyival lehetséges is lenne ez a szint,de ez így akkor is érdekes.
-
Mister X
tag
válasz razorka777 #9249 üzenetére
Köszi,egy kicsit igen.
Ez alapján látja vki hogy mi lehet a gond ? Esetleg megnézné a saját beállítását." Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
Mister X
tag
válasz bluemirage #9247 üzenetére
Már megvolt. Az volt az első mozzanatom ez ügyben,akkor küldték emailben azokat a beállításokat amit belinkeltem.
-
Mister X
tag
válasz bluemirage #9234 üzenetére
Köszi. Az este már sikerült magamtól is megtalálnom,de nem akar működni beállítás után sem a net...
-
Mister X
tag
válasz bluemirage #9225 üzenetére
Lehet hogy az működik,de nem is azért linkeltem be hogy azt megcáfoljam. Én az ügyfélszolgálaton elmondtam mi a bajom,és küldték amit belinkeltem. De egyszerűen nem találom hol kell ezeket beállítani.
-
Mister X
tag
válasz darvinya #9196 üzenetére
Ezeket hova a búbánatba kell beírni ? ez itt a Tmob hivatalos beállításai
-
Mister X
tag
válasz yodamester10 #9102 üzenetére
Telefonkönyv ----- opciók ----- megjelenítés ----- telefonban lévő kapcsolat vagy SIM kapcsolatnál vedd ki a pipát,akkor azokat nem fogja mutatni.
-
Mister X
tag
Na helló. Megkérdeztem,de két dolog miatt sem tudtak választ adni. Egy: ők csak szórakoztató elektronika szervizeléssel foglalkoznak,másrészről egyszerűen csak nem tudott választ adni. Azt ajánlotta hogy fel kell hívni az ügyfélszolgálatot és adnak választ. De szerintem ha találsz hivatalos mobilszerviznek telefonszámát,az még jobb mert direktbe hívod őket.
-
Mister X
tag
Szerintem akkor azoknak gyártói garisnak kell lenniük,különben tuti nem foglalkozna velük egy hivatalos szervíz. De hogy a te sony-d az milyen ? Az oldalukon egyébként ennyit írnak :
Hogyan érvényesíthető a garancia?
Alapszabály szerint, amennyiben egy gyártónak van hazai márkaszervize, hozzájuk kell fordulni. Ám ha ez kényelmetlen, vagy rugalmasabbnak érzi az eXpansys csomagküldő szolgáltatását, a külföldi szakszervizbe juttatást is el tudjuk végezni. Ha a hazai márkaszervizhez fordul, az eXpansys számláin mindig megtalálható az a sorozatszám (telefonoknál IMEI ), mely alapján a szerviz azonosítani tudja és ellenőrizni képes a jótállást." Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
Mister X
tag
Nekem még nem lötyög (2hetes),de az átlátszó sávban már megjelent a légbuborék. Pont ma nézegettem,hogy két darabból van összerakva,és ez valószínűleg úgy keletkezik,hogy a két fél rész eltávolodik egymástól. Ami igazából csak esztétikai probléma,addig ameddig be nem jut a levegő és ezáltal a páratartalom,ami nem fog jót tenni azoknak a kis hajszálnál is vékonyabb vezetékeknek. Gondolom én
-
Mister X
tag
válasz wallace #8326 üzenetére
Hali. Nekem mini pro-m volt,(azaz még van is amíg valaki meg nem veszi ),ami belül ugyanaz mint a mini,de szerintem egyáltalán nem lassabb. a galériában nagy felbontású fotók nagyításakor egyértelműen gyorsabb a P. Full hd videót akadás mentesen viszi,játékoknál sem tétovázik,bár még csak NFS futott rajta. A görgetést is simábbnak érzem ezen mint a pro-n. Szóval szerintem nem lassabb,sőt gyorsabb a P.
[ Szerkesztve ]
-
Mister X
tag
válasz Telomanikus #7760 üzenetére
Így kellett volna. Csak a speciális beállításoknál felugrik az a kis mező,ahova az ébresztő szövegét be lehet írni,na én ott nem mentem még lefelé. Azt hittem ott vége is a beállításoknak. De már oké minden. Csak a csoport csengőhang beállítással nem jutok dűlőre. De még nézgelődök egy kicsit,nehogy a fenti hibába essek. Ja és még egy kérdés,bárkihez,hogy le akarom tiltani a hívás átirányítást de nem tudom két esetben sem. Azt írja miután ki szeretném kapcsolni,(alapból be van írva egy szám ahova átirányítja) hogy a szolgáltatóm(t mob) nem támogatja a letiltást,ha foglalt és ha nem vagyok elérhető. Hát ez meg mi ?
[ Szerkesztve ]
-
Mister X
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Mister X
tag
Hali. Az lehetséges hogy nem lehet állítani az ébresztés hangerejét ? Már lehúztam mind a három csúszkát(kettő biztos nem az övé,de mindegy ) és még mindig ugyanazzal a hangerővel szól. Érdekes.
-
Mister X
tag
Hali. Az lehetséges hogy nem lehet állítani az ébresztés hangerejét ? Már lehúztam mind a három csúszkát(kettő biztos nem az övé,de mindegy ) és még mindig ugyanazzal a hangerővel szól. Érdekes.
-
Mister X
tag
Sziasztok. Megvettem a telefont,első benyomás mi más lenne minthogy tetszik. Idővel kiderül mennyire. Bár szerintem én mint átlagos felhasználó nem fogok benne csalódni,csak ha szervízbe kell vele járnom. Két dolgot azonban szeretnék megkérdezni,hogy hol lehet letiltani az adatforgalmat? Nem szeretném ha leszívnák a kártyám a forgalmat generáló ez meg az.. A másik,hogy azok a telók amit nyomkodtam a t.mob.ban,vagy a media markt-ban azoknál a jobb fizikai billentyűzet megnyomására ugyebár felugrott egy kis ablak,ahol lehetett választani a beállítások,háttérkép,meg már nem tudom mik közül. Na már most nekem ilyen nincs. Fent feljön egy keskeny szürke sáv,ahol tudok háttérképet módosítani,és a kezdőlapra kitenni dolgokat. Ennyi.
-
Mister X
tag
Sziasztok. Holnaptól ilyen telefonom lesz. Örüljek vagy ne örüljek ?
-
Mister X
tag
Nagyon nem félek igazából az akadástól,mert azért mégiscsak kétmagos a proci van benne. Batmannel max nem fogok játszani. Köszi
-
Mister X
tag
Sziasztok ! Kérdezni szeretnék erről a telóról,mert ez is benne van a pakliban,hogy ilyet veszek. Van e típus hibája,elég gyors e,futnak e rendesen rajta a játékok. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest