- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
mobilefan #14180 üzenetére
A razr i lényegesen jobb választás ,nekem is ő lenne a fő kiszemelten.....
(a razr maxx hardverileg már nem mai darab+elég széles készülék, bár üzemidőben verhetetlen androidos mezőnyben)
Viszont ami az i mellett szól az a fejlett hardver, sztem szebb design, az akksi itt is a legjobbak között van ,bár nem egy razr maxx....,de a legfontosabb különbség az a mérete ami lenyűgöző a 4,3" mellé!!
Darvinya: azért élőben lenyűgöző a Szifon5...(a p összhatásán nálam sokat ront a műanyag kupak....)
-
TomWexX
addikt
válasz
mobilefan #14175 üzenetére
Nem ismerem a motorolát, így nem tudok róla mit írni, de a sima razr aksija már nem tűnik ki az ahhoz hasonló mobilok közül. Kérdezz rá a saját topikjában, ott biztosan kapsz rá választ. Ez a téma ebben a topikban már OFF kategória...
Egyébként razr maxx-ot már lehet venni 80k körül.... -
csacsi67
addikt
válasz
mobilefan #14160 üzenetére
A fényerő szabályzó király benne az biztos Iphone inkább nem minösitem.
Én ugy mondom neked ha sokat van ébren a kijelzö tényleg merül rendesen.
Ha telefonálásra használod akkor és nem sokat éber a kijelzö akkor 1,5-2 nap de inkább 1,5.
Az Iphone ugyan olyan kijelzö használat mellett dupla idöt produkál.
Itt mutatok egy képet holnap keresek neked egyet a P-röl .Itt föleg kielzö használat ment az 5-ön
De Wavet ne vegyél az már megjelenéskor egy lefutott dolog volt.Max ha csak telefonálásra akarod használni a telefont.
[link] -
válasz
mobilefan #14154 üzenetére
nem bír többet a p, de én nem is vettem alapul azokat, akik több napokat írtak, mert akkor biztos nem volt sokat használva a telefon... az a lényeg, hogy kijelzővel mennyit bír, mert pihiben persze, hogy napokat elmegy!
nálam az sgs2 is minden áldott nap töltődött, ahogy minden más okostelefonom is!
most i4s van, ez kicsivel jobban bírja, amint az sgs2, de ezt is töltöm naponta, kivétel néha a hétvége, ha sokat ülök a noti előtt, és kevésbé van használva a mobiltelefon, mert akkor 2 napot elmegy. -
TomWexX
addikt
válasz
mobilefan #14148 üzenetére
Nem értem miért nem elég az 1. hsz, ami most már minden oldal tetejére oda van rögzítve + a már elolvasott erre vonatkozó megnyilvánulások. Nem várhatod el hogy ezeket a kedvedért összefoglalja valaki, képekkel stb. és az email-edre elküldje. Aztán lehet hogy csak mi vagyunk bunkók, nem tudom...
Amúgy csak az aksi miatt váltanál sgs2-ről P-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest