- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe4
tag
Üdv! Szeretnék aksi cserét a telefonomban mert már nem bírja mobilnet használata közben gyorsan merül. Segítséget szeretnék kérni ez, hogy lehetséges és kb. milyen árba lenne ez nekem.
-
pepe4
tag
Olyan problémám lenne, hogy a készülékem már legalább 2 hete 50 % környékén fogja magát és lemerül 1 percen belül és ki is kapcsol. Utána fel töltöm és jó megint egy ideig, de ha elérte az 50%-ot újra zuhan egyet és ki kapcsol. Valami ötlet vagy tipp mit csináljak vele?
-
pepe4
tag
Sziasztok!A hívás bug-ra van valami megoldás mert egyre gyakoribb.1 hete éppen-e miatt frissitettem újra a telot és ugyan úgy csinálja!
-
pepe4
tag
Olyan problémám volna,hogy a kijelzőn megjelent ilyen sárgás színű folt pár napja vettem észre.Szervizbe elvigyem emiatt vagy van rá más megoldás is?
-
pepe4
tag
Most vettem észre 1 órán belül vagy 4* ki be kapcsolt a telom magától JB van rajta.Valaki tapasztalt már ilyet?Mi lehet a probléma?
-
pepe4
tag
válasz
razorka777 #17774 üzenetére
Valami csevegő szolgáltatás, az ikonja a beállításokon belül a fiókok közt van.Bocsi ha hülyeséget írok,de nem naon értek hozzá
-
pepe4
tag
Nekem olyan problémám lenne JB ,hogy megy az aksi 1 napja és egy bizonyos Joyn szolgáltatással nem tudok mit kezdeni hiába állítom le mindég elindul magától Ébren tartás 18 óra ezt írja gondolom-e miatt merül a telom gyorsabban.Mit tudnék kezdeni ezzel a Joyn alkalmazással mert törölni nem engedi?
-
pepe4
tag
Amióta frissítettem a telefont a videókat nem játssza le ezt írja ki (a videó nem játszható le).Valaki valami ötlet?
Másik a kamerába belépek és full sötétség se fényképezni sem videózni nem enged.Ha tud valaki segitsen légyszí! -
pepe4
tag
2 napja tettem fel a JB. és reggel raktam fel tölteni azt vettem észre jóval lassabban éri el a 100%-ot mint eddig.Nektek is?
-
pepe4
tag
Valami jó zene lejátszót tudnátok ajánlani?Köszi!
-
pepe4
tag
Sziasztok!Tudnátok valami jó kis fülhallgatót ajánlani nekem a telefonhoz mert amit hozzá adtak azzal nem nagyon vagyok megelégedve.
-
pepe4
tag
Sziasztok!Tegnap óta az alap időjárás alkalmazás valamiért nem frissít.Gondoltam beállítom újra és akár milyen város nevet írok be azt írja ki,hogy a hely nem található.Valami megoldás?
-
pepe4
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Az alap fényképező részében az optimális beállítást írja már le valaki! Mert frissítettem a rendszert(6.1.1.b.1.54) és azóta nem készít már olyan szép képeket mint ezelőtt. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget! -
pepe4
tag
Új rendszerfrissités érhető el 6.1.1.B.1.54.Érdemes frissitenem a telot most a 6.1.B.0.550 ics van fent.És ha frissitem nem fog elveszni semmi a telefonból?gondolok itt tel. számokra programok.stb.
-
pepe4
tag
Sziasztok!Tudnátok olyan navigációs programot ajánlani amiben csak Magyarország térképe van.Köszi!
-
pepe4
tag
A router beállításainál állítsd át a wifi módot b/g-re.Leírná valaki,hogy kell átálitani pontosan nem találom sehol a router beállításai menüt.
-
pepe4
tag
Sziasztok!Opera Mobie-val böngészek és mostanábban nem lehet lejátszani a videokat gondolok itt pl.sport oldalon foci meccs összefoglalóra vagy bármi ilyesmire.
-
pepe4
tag
Azt hogy tudnám beállítani,hogy mikor a power gombot megnyomom eddig GB-nél mikor balra huztam akkor halk üzemmódra váltott most meg ICS alatt a kamerára vált.Ezt vissza szeretném állítani ha lehet.
-
pepe4
tag
Elérhető új szoftver 6.1.B.0.550 ez most az ICS volna?Érdemes letölteni? Wifin vagy adatkábelen keresztül csináljam a letöltést?Letöltés előtt valami fontos tanács?
-
pepe4
tag
válasz
darvinya #4270 üzenetére
Köszi beállítottam a kilépés gombot inkább mert nekem az alkalmazás kép meg sem mozdul hiába próbálom tolni jobbra/balra.Azt vettem ma észre,hogy ha megy a pc akkor nem lassú a böngésző a mobilon ,de viszont ha kikapcsolom a pc-t akkor ugyan úgy lassan tölti be az oldalakat néha kell neki 1 perc mire behozz vmit.Ez mitől van?
-
pepe4
tag
válasz
darvinya #4226 üzenetére
Szia.Tegnap már nem tudtam válaszolni indultam melózni.Simán a home gombbal szoktam kilépni a böngészőből.Ez volna a baj?Amit írtál,hogy hosszan home gombot nyomjam meg azután nem tudok semmit csinálni mert a legutóbbi programokat hozza be a készülék.Szóval én ezt nem igazán értem ezzel mirre akartál utalni (Hosszan home és jobbra/balra vedd ki/zárd be és indítsd újra az OperaMobilt.)
-
pepe4
tag
Ti milyen böngészőt használtok?3 hónapja használom az Opera Mobile-t eddig semmi baj nem volt vele,de a napokban nagyon belassult van hogy 1 perc is eltelik még betölt 1 oldalt.
-
pepe4
tag
Reggelre a mobilom azt írta ki,hogy új rendszerfrissítés érhető el 6.0.B.3.184.Az volna a kérdésem ,hogy föl merjem frissíteni,ez az új ics.?Egyébként vodás vagyok.
-
pepe4
tag
Sziasztok!Élő háttérképet ti mit használtok?Valami jó és szépnek a címét lerhatnátok.
-
pepe4
tag
Volna 1 kérdésem játszottam 1 játékkal nevezetesen Shadowgun kiléptem a game-ből és a háttérben ugyan úgy futott tovább ilyen kor mi a tehendő?A futó szolgáltatásokban nem jelezte ,hogy még fut a game,de viszont este 30% merült az aksim megnéztem az aku használatot és mikor befejeztem a játékot 8% jelölte a játékot reggel meg már 24% volt úgy,hogy hozzá sem értem a telohoz.
-
pepe4
tag
Most játszottam először a telefonnal hosszabb ideig az asphalt 6 játékkal kb. 2 órát folyamatosan és 50%-ott merült az aksi.Nektek is ennyire gyorsan merül játék közben?
-
pepe4
tag
Tudnátok mondani valami jó camera programot amivel fekete-fehér képet tudok csinálni?Előre is Köszi!!!!
-
pepe4
tag
válasz
werszomjas #1010 üzenetére
Köszönöm!Ez tényleg nagyon jó.
-
pepe4
tag
Tudnátok olyan programot mondani a mivel az internetes adatforgalmamat követni tudnám.Köszi!
-
pepe4
tag
Ti,hogy használjátok a fényerősséget /fényes módba vagy energia takarékos módban/?
-
pepe4
tag
Sziasztok megvettem a telefont ma végre hát nagyon tetszik.1 kérdés az automata billentyű zárt hol lehet kikapcsolni sehol sem találom
-
pepe4
tag
Én ma fogtam először a kezemben Miskolcon a Médiában nyomkodtam kicsit,hát ez 1 brutálisan eltalált jó készülék lett.A külső nagyon szép az ívelt hátuljával tenyeremben elsimult.Néztem feketét és ezüstöt is nekem a fekete jobban tetszett.Nyomkodtam 1 kicsit hát nem akadt meg sehol a gép.Pár hét és én is beruházok 1-re nagyon megfogott a telcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest