- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMU94
csendes tag
megrendeltem T-nél nem bizok a sufnigsmekbe legkésöbb szedáig kihozzák,simet is kapok hozzá de az már mikro sim lesz?Esetleg eredeti tok van eladó ? eszméletlenül várom már
Glory Glory Man United
-
rbalint88
addikt
remélem hivatalos garanciával veszed onnan, mert az volt a másik hely, ahol szívtam a garanciával. konkrétan annyira, hogy közölték, nincs garancia, pont.
vip-nél csak huzavona volt, ami félig az ő hibájuk, félig a cirma-é, a lényeg, hogy a független telefonból majdnem pannon függőt csináltak. -
escape
aktív tag
Ma beszéltem egy VIPtechnikás emberkével, felhívtam őket, hogy ugyan már, bontsanak ki nekem egy dobozt, és mondja el mi van benne. Töltő, headset, usb kábel teló és használati utasítást sorolt fel. Szóval a hdmi kábelről és a tokról is lemondhattok ezek alapján. Végül ezért maradtam én is a nextelnél, ott tételesen fel van sorolva, hogy mit küldenek, de drágább is egy tizessel majdnem, viszont cserébe van pickpack pontos szállítás is.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
rbalint88
addikt
válasz Telomanikus #3989 üzenetére
akkor jó
ettől függetlenül én csak hivatalossal venném, korábbi rossz tapasztalatok miatt (az egyik pont a vip technika volt) -
rbalint88
addikt
válasz Telomanikus #3985 üzenetére
sony hivatalos garancia két év kell legyen. valami félreértés lesz ott, mert vagy a garancia nem kóser vagy elírták vagy félreértetted.
-
bdani94
tag
Lehet én csinálok valamit rosszul de nekem elakad a ez a rootos dolog..:\ Megáll a "Please Your Device,open backup und restore app from menu stb.." és itt állunk vagy 10 perce.. Ötletek? :\
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
calamites
őstag
válasz Telomanikus #3982 üzenetére
nekem megér 10.000-et a gyári tok, a hdmi kábel, és a + 1 év gyári gari.
-
calamites
őstag
válasz Telomanikus #3982 üzenetére
Engem fel is hívtak, hogy rábeszéljenek a vip garisra, de nem akartam változtatni, éppen eleget agyaltam rajta.
-
calamites
őstag
válasz Telomanikus #3977 üzenetére
én a http://viptechnika.hu/ tól rendeltem feketében, és sony garanciával, de csak jövő hétre ígérték.
-
werszomjas
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz Telomanikus #3977 üzenetére
Én meg azt mondom hogy az ezüst a legszebb. Ízlések és pofonok....
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Telomanikus
senior tag
Na holnap érkezik...végül fekete lett. Eredetileg ezüstöt akartam, de azt monda a csávó, hogy a fekete szebb. Holnap eléggé összejött, mert nem tudom átvenni...szóval szerdán megyek micro sim kártyát vagdosni és a telefonért.
-
sssz
őstag
Na fentit már nem tudtam szerkeszteni. A probléma megoldódott, nem én voltam a ludas. A PC egyik usb-je volt rossz. Bár érdekes hogy tölteni meg töltötte.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
Ja igen, még egy kérdés: mikor rádugom a telót a pc-re akkor nem jelenik meg a pc-n a belső meghajtó. Valahol valamit elállítottam, de nem találom.
Ötlet?szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Bitpalace
senior tag
m.zso,Allure: Igen erre gondoltam!
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
sssz
őstag
A töltő kábelén az a kis "bumszli" jelent valamit? Mármint azt látom, hogy egy sima microusb kábel is belemegy és tölteni is tudja a telót, de van valami oka (áramerősség, feszültség, bárminek az átalakítása) amiért az ott van és csak a gyári kábellel lehet/szabad tölteni a telót?
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Rizel7
csendes tag
sziasztok!
van valakinek infoja arról hogy mikor lesz megint készleten a T-s webshopban?
-
Bitpalace
senior tag
Bocsi a dupláért....
De azt szeretném kérni, hogy aki Apex launchert használ, el tudná nekem valamilyen úton módon juttatni az alap hátterét? Mert nekem az nagyon bejön, de nem apex-et használok...
Köszönöm!
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
épp a napokban olvastam, hogy valaki ics alá visszatette a 3d kép valamit, ami GB rajta volt. Na már most az kérdezném, hogy azt csak root-al lehetséges visszatenni, vagy anélkül is megy a dolog?
Üdv!
-
m.zso
aktív tag
Üdv. Miért csinálj azt a készülék íráskor, hogy a billentyűzetre arab, cirill, illetve más karakteret tesz be? Olyan is van, amikor billentéskor
mindenféle krikszkraksz van a billentyűzet helyén.
Amikor elbillentem,akkor a qwerty billentyűzet jön elő, de be van állítva a szójavítás.
Én mindenféle szójavaslatot, javítást kikapcsoltam, de ennek ellenére előjött, amit nem értek hogyan, de így képtelenség gépelniMás :
Feltettem ma a PCC-t, és frissítést ajánlott fel, annak ellenére, hogy fent van már az ics. Ez valamiféle ics frissítés?
Ti már feltettétek ?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
NY_A
őstag
Ezt a root eljárást is fel kellene venni első hsz-ba. Több Xperián is használtam, és elsőre gond nélkül sikerült.
Így már két root lehetőség is van.[ Szerkesztve ]
-
skul0
aktív tag
válasz Dzsuditt #3958 üzenetére
Ha wifire csatlakozol, akkor a mobilnethez nem nyúl, nem fog nőni az adatforgalmad, szóval a kikapcsolgatás szvsz felesleges.
Viszont ha megszakad a wifi kapcsolat, rögtön átvált mobilnetre és amíg nem csatlakozik újra egy wifi hálózathoz, addig bizony a mobilnetet használja. -
darvinya
titán
-
Dzsuditt
tag
Igen, az xperia menüben kérem le a beállításokat, azaz kérném, de azt írja, hogy sikertelen.
Én t-mobile-os vagyok, routert meg nem szeretnék újat venni egyelőre...
Nem akarom szidni a telefont, ez az első androidos készülékem, szóval az én hozzánemértésem is nagy szerepet játszhat.xtibi, te vagy az én megmentőm! átállítottam b/g-re és működik! (igaz, nem tudom, ez mit jelent
A wifit meg úgy használom, h az 'Adatok' ki van kapcsolva, hogy véletlenül se a mobilnetet használja. Vagy ez hülyeség?
-
-
xtibi
tag
válasz bozsozso #3951 üzenetére
Akkor passz, igazából nem próbáltam. De a mobilnet beállítás nem wifi függő.
Még egy ötlet: piszkáld meg a csatornákat a wifi b/g eleg lesz mindenhez. Aztán restart. Egyszer jártam így és ez segített. Aztán kíváncsiságból visszatettem 1 héttel később bgn-re és működik.Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
addikt
válasz Dzsuditt #3946 üzenetére
A tiéden vodás rom van? Az enyém ugyan ezt csinálta, egy percig volt netkapcsolat, majd se fel,se le. Vettem egy más márkájú routert, azzal tökéletes.
Ami 100x jobban zavar: GB alatt az autóm gyári kihangosítójaval tökéletesen működött, most hívás közben szetkapcsol, kifagy. Ilyenkor a rádió sem kapcsol vissza, csak a motor leállítása után. Már csináltam teljes rendszervisszaállítást, sus-sal visszaraktam újra az icst, de semmi javulás. Már ott tartok, hogy eladom a vaterán. Előnyt még nem fedeztem fel! GB alatt igaz,hogy torzult a szín kultéren, de most a max fenyero is annak kb csak 50%a, már napon annyira nem jól olvasható!My name is Bond, James... Dean.
-
xtibi
tag
válasz Telomanikus #3927 üzenetére
Ha Vodas telót veszel miért jem cserelteted ki a sim-edet velük? Az tuti jó megoldás és minden voda boltban elég megbízhatóan csinálják.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
xtibi
tag
válasz Dzsuditt #3946 üzenetére
Ha letiltod az adatforgalmat, akkor a wifi sem fog adatot forgalmazni. A mobilnet beállításokat wifi nélkül is le tudod kérni az Xperia menüben. ha valakinek semmilyen internete sincs csak a mobil, akkor is be tudja állítani.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
xtibi
tag
válasz Robbie85 #3940 üzenetére
Normál nadrág zsebében nem lesz gond, nekem sincs. Ha leülsz tedd ki az asztalra. ha nekimész a sarkának, legalabb nem fáj;
Akksi: vegyél Nokiat, de egyszerűt. Ha használod merül, ha nem akkor meg minek vetted.
Sajnos ez ilyen, nekem a rekordom kb 23 óra üzemidő.Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
Dzsuditt
tag
A főképernyőm ahol pl a Wifit lehet ki-be kapcsolni, ott van egy 'Adatok' is, az nem csak a mobilnet ki-be kapcsolását jelenti? Csak mert ha mindkettő be van kapcsolva (wifi és adatok), úgy van net, viszont ha külön-külön csak az egyik, úgy nincs.
-
Robbie85
tag
Az átlátszó felületen most világít az ikon vagy sem?! Van ahol azt látom, hogy igen és van ahol meg nem.
-
_Dumber_
őstag
-
Robbie85
tag
-
sssz
őstag
válasz Dzsuditt #3934 üzenetére
A router azonositojaban van esetleg ékezet? Az van hogy nem szerti. A jelszod a routeren legyen legalább 8 karakter. Abban se legyen ékwzet. Telon nincsen letiltva az adatforgalom? Bal felső sarokban akkor ott van egy kis piros háromszög. Valamint csinálj gyári beállitàsok visszaállitását ha egyik se segit.
-
DarkDeer
senior tag
válasz Robbie85 #3930 üzenetére
Mostanában rengeteget melózom, nincs időm nyomogatni a P-t. Naponta 5-10 perc hívás, meg 10-20 perc netezés, meg 10-20 perc zenehallgatás. Ezzel a használattal teljes 3 napot elmegy, úgy, hogy éjszakára sincs repülő módba téve, és semmilyen energiatakarékos funkció nincs bekapcsolva. A kijelző fényereje automatikus fényes beállításon van, a Gmail és az időjárás folyamatosan szinkronizál. Ha semmit nem csinálsz a mobillal, tehát csak kikapcsolt kijelzővel szinkronizálgat a háttérben akkor nagyon sokáig bírja. A P-m előtt több androidos mobilom volt, egyik akkuja sem bírta ilyen jól, ezzel a P-vel rendkívül elégedett vagyok.
Ja és TP-Link TL-WR1043ND routerrel mindenféle állítgatás nélkül tökéletesen működik![ Szerkesztve ]
-
Dzsuditt
tag
válasz _Dumber_ #3929 üzenetére
Látja a routert, beírom jelszót, kapcsolódik is, de net az nincsen...
És egyelőre mobilnetem se, mert nem tudja letölteni mobilnetem beállításait (gondolom mert wifi sincs vagy passz). És ez most eléggé aggaszt.Ha én itt rámegyek az X10-re, akkor a GB-t rakja vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Robbie85
tag
Biztos volt már róla szó a korábbi hozzászólásokban, de nincs kedvem végig böngészni 3000 hozzászólást. Mennyire zsebbarát a telefon? Kényelmesen lehet ülni, ha zsebben van a telefon? Akkumulátor teljesítményre lennék még kíváncsi. Elképzelhető vele 3-4 nap töltés nélkül? Értve úgy, hogy éjszakára repülőüzemmód, napi 1-2 óra netezés/zenehallgatás max, kevéske telefonálás. A másik kiszemeltem a Sola lenne és a két telefon között döntök majd, tudom, hogy a P sokkal jobb, csak nekem nagyon fontos az hogy jó teljesítményű legyen az akksija és elférjen a zsebben, kényelmesen lehessen használni egy kézzel is, na meg az ár is.
-
Dzsuditt
tag
Sziasztok,
hogy tudom visszaállítani az eredeti gyári állapotára a telót, hogy GB legyen rajta? Mert ICS alatt nekem sem jó a wifi tplink-kel.
Először flashtool-lal raktam fel az ics-t, SUS-al szerettem volna gyári állapotba rakni a telót, de csak olyan lehetőséget találtam, hogy gyári visszaállítás és a legújabb szoftver felrakása. Na azóta nem jó a tplinkemmel.Kérlek segítsetek! Leginkább a GB-re való visszaállítás érdekelne. Rootolni semmiképp sem szeretném a telefonomat.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
attila.86
tag
válasz Telomanikus #3925 üzenetére
Nekem az első sufnigsm-ben kivágták sablongéppel egy ezresért. Csak az a kérdés, mikori a sim. Mert régen nagyobb volt a chip a kártyában, ami el sem férne a micro-ban.
-
Telomanikus
senior tag
Hétfőn meg is rendelem, csak a microSIM ami kicsit probléma...mert én nem merek belevágni. Hova vihetném? Vodafonenál nem vágják meg mi? Mert olvastam, hogy saját kezűleg is meglehet csinálni, de nem nagyon merem. Valaki ötlet?
-
Krisz0630
senior tag
Ha flashtoollal felraktam az ICS-t és most újra szeretném húzni a telefont (magyarul legyalulni szeretném), akkor gyári visszaállítással csináljam vagy pedig SUS-al javítással? Vagy van ennek egy procedúrája?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
szakonyi
tag
Egy T-mobilos rom jönne jól. 2.3-as.
LG 65C1 iPhone 11
-
Hubzsi
tag
válasz Dexter-2000 #3921 üzenetére
Szia
Használatfüggő.
Ha nagyon nyüstölöm 1 nap (Wifi netezés )
Ha normál terhelést kap akkor 1,5 - 2 nap, 3 napot még nem értem el sose
Üdv!
Hubzsi -
Dexter-2000
őstag
ez a telefon 1 töltéssel kb hány napig bírja?
Szép napot!
-
calamites
őstag
Ma megrendeltem a P-t. A Vip-technikától, feketében, 24 hónap gyártói garival.
-
-
Freeman01
tag
Végrehajtottam a frissítést elvileg ugyanarra a verzióra és maga a build szám tényleg nem változott egyetlen egy adat csak ami más:
A service menü Software info résznél olvasható:
Customization version:
Eredeti: 1261-8592_R1G
Frissítés után: 1261-8592_R2GEz mit takarhat?
-
hurrikan
addikt
-
darvinya
titán
válasz hurrikan #3908 üzenetére
Hát elég nehéz ez a fw vadászat.
Miért nem kéred el a CDF számot és a root-olt bármilyen fw-be rakva és utána csinálni egy javítást, akkor már ahhoz tartózó fw kerül letöltésre és telepítésre.
Én így szereztem vissza a telomhoz tartózó fw.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
hurrikan
addikt
Megkérném azon segítő P tulajdonost-okat akiknek Magyarországon vásárolt telefonjuk van / t-mobil ; Telenor ; Vodafone ; Független / és már frissített valamelyik gyári frissítő programmal, hogy amit a PC Companion vagy a SEUS letöltött egy mappába 3 db fájlt. Ezt a 3fájlt verziószám megjelöléssel feltöltenék valahova, és a letöltő linket ide belinkelnék.
Hogy megtudjuk belőlük csinálni a flashtoolhoz az FTF fájlokat ,amit visszaállításhoz használnátok hogy bármikor vissza tudjátok hozni a garanciátokat észrevétlenül, pl Rootolás, Bootloader nyitás stb. után a későbbiekben.Ha SEUS-sal csináltad a frissitést akkor itt találod
c:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs\
elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszedHa PC Companionnal / PCC / csináltad akkor meg itt találod
c:\ProgramData\Sony Ericsson\Update Engine\db\13740270\blob_fs\
elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszed[program DATA mappát csak akkor látod ha engedélyezve vannak a rejtett mappák a Windowsodban, ezt legkönnyebben úgy tudod megtenni, hogy a keresőbe beírod hogy rejtett mappák, ott bedob neked egy menüt ahol megkeresheted és bepipálhatod az engedélyezésüket]
A PC Companionos frissítésnek ebben az esetben van egy nagy előnye is, ahogy a cikkben is írtuk itt előbb letölti a szoftvert, és csak azután kell kikapcsolni a telefont és elindítani a frissítést. Ezt az utolsó lépést ha kihagyod a telefonod nem frissül. Ezt azért mondom el hogy tudjátok nem kell valakinek feltétlenül frissítenie ahhoz, hogy megoszthassa velünk az adott szolfogaltatós szoftvert.
Amit tüntessetek fel:
-melyik szolgáltató ROM-ja
-melyik szoftver, (2.3.7, 4.0.4 stb) ROM verzió+build számElőre is köszi mindenki nevében akinek később hasznos lesz!
A feltöltött mappát itt, vagy privátban is linkelhetitek!
Fontos!Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
darvinya
titán
válasz Memmaao #3903 üzenetére
Inkább ez rossz fw-re utal.
Mivel raktad fel?
Flashtool után nem árt egy PCC/SUS javítás, mert amit feltettél az nem a te gépeddel lett összerakva és ez okozhat hibát.
Javítsd az fw-t PCC/SUS-al, de előtte gyári visszaállítást csinálj.Ha nem akarsz legközelebb PCC/SUS-al bajlódni akkor a Logout-mon van fw készítés Flashtool-lal.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BigSlim
csendes tag
Engem is érdekelne most ez a PCC-s frissítés mert nekem is feldobta h lehet frissíteni de nekem T-mobilos telóm van és én raktam még rá az ICS-t. Lefrissíthetem így vagy inkább ne?
Note 8, Mate 20 Pro, Note 10+
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín