- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
harijani
tag
válasz darvinya #4695 üzenetére
és mégis ezt kapom:
29/057/2012 18:57:52 - INFO - Start Flashing
29/057/2012 18:57:52 - INFO - Processing loader
29/057/2012 18:57:52 - INFO - Checking header
29/057/2012 18:57:52 - INFO - Ending flash session
29/057/2012 18:57:52 - ERROR -
29/057/2012 18:57:52 - ERROR - Error flashing. Aborted
29/057/2012 18:57:53 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
29/057/2012 18:57:53 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
29/057/2012 18:57:57 - INFO - Device disconnectedna még egyszer driver telepítés hátha
COD forever!
-
darvinya
titán
válasz harijani #4694 üzenetére
Fw felrakás előtt telepítetted a driver-eket? (Flashtool/driver mappa)
Flashtool-t a legkönnyebben a Google keresőbe írva találod meg elsőként kidobja a linket.[link]
Maga a Flashtool [link][ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
harijani
tag
Sziasztok!
Az 1 hsz.-ben leírtak alapján próbálom az ICS-t felrakni, de Flashtool már nem elérhető, nem gond megoldom v0,9 letöltve. Firmware letöltve.
De amikor vissza dugom a "hangerő le" gomb nyomásával, kiakad a Flashtool. Valamilyen drivert keres.Amire én gyanakszom: Nem tudom átállítani az USB kapcsolódást Médiaátvitelről.
Láttatok már ilyet? T-fos letilthatta a szoftverfrissítést USB-n keresztül?
Azt írja a teló, hogy csak wifiről van szoftverfrissítés, és az USB-t a Média átvitelre használhatom.
Esetleg ötlet?
Rootolni nem kívánom
COD forever!
-
MyckY
senior tag
Hali
Nincs valakinek egy darab eladó smart tag?[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz neorow1 #4681 üzenetére
A fülest pont ma reggel próbáltam ki. És szerintem állat. Nagyon jó, főleg az EQ-val vegyítve. Bár én nem vagyok egy audiofil alkat, de nem értem hova kéne ennél jobb egy telefonba. Szépen jönnek a mélyek a magasak, még van egy kis térhangzás is a fejemben... : ) Nekem több, mint elegendő.
A RAM mizéria nálam egy beidegződés. A 2.2-es LG optimus One-on rendszeresen elfogyott, csökkent folyamatosan. Fogalmam sincs miért. És egy idő után mocskosul belassult. Aztán amikor a sok taskot kilőttem, utána visszakaptam a memória egy részét, de valamiért napról-napra kevesebbet. Majd a végén már restartolni kellett a telefont, mert minden task kilőve is alig volt szabad memória.
De észrevettem már, hogy ez itt a P-n 2.3.7-tel már egyáltalán nem így működik.Csupán idegesít, hogy ott van a facebook a futó alkalmazások között és foglal ~ 7-8MB-ot miközben sose indítottam még el és nincs is facebook profilom.... Plusz a tegnap letöltött játék is ott van, miközben tegnap este óta azt se indítottam el. És még van pár ilyen apróság... De csak egy kicsit idegesít.
-
Allure
aktív tag
A memóriakezelésről: [link]
-
neorow1
aktív tag
A GT540-emben is 1500-as akksi volt, mégis meg tudtam fektetni 4 óra alatt csak netezéssel, pedig nem lehet egy lapon említeni a 2 cuccot.
A füles a kategóriájában jól szól, szerintem hozza a HPM-70 szintjét, nem tudom mi a problémád, bár én egy CX300II-t használok Beats Audio driverrel és teljesen jó.
A bill feloldást nem kommentálnám, van ezerféle lock screen a Marketben, bár semmi kivetnivalót nem találok benne, szerintem tökéletes.
A RAM-hoz meg annyit, hogy azért van, hogy használjuk, bár úgy látom ez kardinális probléma néhány embernél, hogy "szabad memória fétisben" szenvednek és az a sok "szar" arra való, hogy működjön a rendszer.
Nálam naponta 30%-ot csökken az akksi, így könnyen kiszámolható, hogy 3 napig is elmenne, de nekem nem nagy fáradtság este rádugni a töltőre mikor elmegyek aludni. Elektromos zavart én még nem tapasztaltam.
Dany: a GPS nyugodtan maradhat bekapcsolva, csak akkor használja, ha egy programnak szüksége van rá, általában a Facebook szokta bekapcsolni kb. 3 mp-re ha chaten írok, meg a navi.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Már azt hittem végig negatív tapasztalat lesz csak...
A kijelző csúszka szerintem is nagyon alul van. Valahol a képernyő fele alatt egy picivel kényelmesebb lenne. De úgy tudom ezt könnyen lehet javítani valamilyen egyedi lockerrel.A ramot én is furcsállottam. Nekem most azt írja, hogy 145MB foglalt és 525MB szabad. Ha ezt így összeadom még akkoris messze van az 1GB-tól. De gondolom a többit maga a rendszer(mag) használja el. És azt nem jelzi külön. De mivel nálam zökkenőmentesen megy minden így nemigazán zavar a dolog. Gondolom ára van ennek a zökkenőmentességnek is.
A képstabilizátor nekem nem okozott még problémát. 1080p-ben minden akadásmentesen megy. Felvétel és lejátszás is. Viszont nekem a beltéri képekkel vannak problémáim. Még erős mesterséges fény esetén is hajlamos mocskosul zajos lenni a kép. Viszont a kültéri képek és a videók minősége kiváló.
Az akksi, hát az ilyen. Várd meg a 3 hetet, mielőtt megítéled, ugyanis ennyi kell neki, hogy elérje a maximális kapacitását. Kisütni pedig szigorúan tilos.
Én is naponta töltöm, bár tény, hogy elég sokat piszkálom. Kijelző auto-n az segít, meg persze GPS 3G csak akkor van bekapcsolva ha tényleg kell.A kijelző szerintem is brutális. Simán elfér egy iPhone mellett. Igazából azt a 40ppi különbséget csak pár centiről lehet észrevenni. Ellenben a white macig egyből kijön.
A régi LG telefonom képe szabályosan fakó hányadéknak tűnik a P mellett. : ) -
darvinya
titán
-
Zigi
senior tag
Sziasztok. Minap én is vettem egy P-t a vodánál. Töltő ,agyba dugós fülhallgatónak látszó tárgy, hdmi kábel. Előre bocsájtom, hogy Sony és SE telóm volt mindig (CM-DX1000-el kezdtem), tehát mondhatni fan vagyok/voltam. Két nap használat után: A telefon fogása nem a legkényelmesebb kicsit vágják az élei a kezem lehet, hogy túl nagy a tenyerem? Aki kitalálta ezt az alul húzogatós bill. feloldást és hívás választ azt falhoz állítanám! Miért nem lehet ívesen vagy felfelé vagy bárhogy csak ne így, mert egykézzel kényelmetlen.(ha esetleg ezt meg lehet változtatni örülnék a segítségnek). 2.3.7- ről azonnal frissítettem 4.0.4-re tehát GB-s tapasztalataim nincsenek. Nem fagy jön megy "multitaskol" stb. viszont az 1G ram ból 4-500-at rengeteg átláthatatlan program? felzabál, úgy hogy én még nem nyúltam semmihez....elképzelésem sincs minek ez a sok szar, de jó lenne ki írtani a feleslegeseket, bár a használatban nem zavar csak gondolom zabálja az akksit. Az akku..... felháborító hogy van pofájuk egy ilyen gyenge akksit belepakolni egy 100e-es teloba! Az asszony tipo-jában is 1500-as van! és az bírja is 2-3 napig ez NEM és nálam soha a büdös életbe nem is fogja!! hacsak nem a zsebemben pihen egész nap......siralmas látni ahogy fogy a százalék egy pár perces wifi-s netezés közben. Usb-ről lassan tölt, de a hálózati töltője combos 1.5-2 óra alatt feltölti teljesen. A "füles" egy amit adtak hozzá egy vicc, dinamika zéró max rádiózni alkalmas. Feltűnt hogy ha nem szól a zene, némi elektromos zavart is összeszed a telefonból ha dolgozik a proci. Viszont a kijelző gyönyörű!! Egyik ámulatból a másikba esem még mindig, és újra és újra. Nem fogok szégyenben maradni a szifonos barátaim mellett fényerő , kontraszt, betekintési szög kiválló (nekem bejön ez a Bravia cucc a tévém is az). A wifi hatótávolsága jó ,semmilyen problémát nem észleltem 15M a kert végén még van 1 csík. A navi szuper ráeresztettem IGOrt gyorsan pontosan teszi a dolgát, 10-30mp-n belül talál holdat. Ja a hangminőség tel. közben, a mic-re nem panaszkodtak, de a hangszóró lehetne jobb is. Minőségre is és hangerőre is, de azért a feladatát ellátja. A foto szerintem jó, gyors is és a minőség is rendben van, a videó-nál valószínű ki kell kapcsolnom a stabilizátort, mert így egy kicsit meg meg röccen ha bemozdulok. Nagyjából ennyi lenne az első benyomásom a P-vel.
Üdv:Zigi -
darvinya
titán
válasz k.daniel91 #4675 üzenetére
Egyszerűbb lenne, ha csinálnál 1 javítást SUS/PCC-vel és a letöltött file-okat elrakod későbbre, mert ez a te eredeti fw-d.(Logout_mon van leírás fw készítés címszó alatt)
Ha az megvan és eltetted biztos helyre akkor rakd fel az ICS-t.
Ezek után bármikor visszateheted az eredeti fw-t.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
T-mobile-os vagyok és megelégeltem a várakozást...Olyan kérdésem lenne ha én fogok egy gyári Gingerbread FTF, valamint lementem a build.prop-ot...majd letöltöm az EU-s 4.0.4-et és szépen a leírtak alapján felrakom Flashtool-al és én úgy döntök (persze csak szerzív esetén) hogy én visszarakom rá a gyári-t akkor Flashtool-al visszatudom azt rakni?
Ezután pedig berakom a helyére a build.prop-ot majd nyomok SUS-al egy javítást akkor újra T-mobile-os Rom lesz a telefonon? Vagy ha nem akkor valaki leírná nekem hogy lehet ezt megcsinálni? Addig nem nagyon szeretném felrakni az ICS-t amíg nem vagyok bebiztosítva. -
törölt tag
válasz calamites #4672 üzenetére
Nokia 101-ről váltok, előtte HTC Touch Pro 2-őt használtam. Lényegében amire szükségem van : jó hangminőség telefonáláskor, mp4 lejátszása, értelmes web böngésző, msn/skype használat lehetősége és ami a lényeg, ne legyen semmilyen szériahibája, mert gyakran beleválasztok az ilyen készülékekbe. Akkuidő nálam nem gond, mert ahol intenzivebben használnám, bármikor fel tudom tölteni.
-
törölt tag
A tulajoktól kérdezném : milyen a készülék, érdemes megvenni? 295 euró lenne bolti áron (nem szolgáltatótól). Köszi a válaszokat.
-
-
Dany007
veterán
Ejha, köszi! Töltöm.
-
Dany007
veterán
Valaki ajánlana a telefonra valami jó grafikájú játékot ami ingyenes?
Sajnos egyelőre nem sikerült megoldani bankkártya regisztrációt, így vásárolni még nem tudok.
De kíváncsi lennék mit tud a telefon. Néztem az Asphalt 7-et. Az brutálisan néz ki a képeken... Tegnap csak 55 forint volt, most 220... Ennyit is megérne.Na, de valami ingyenes kéne, csak demonstrációs céllal, hogy lássam mit tud. Nem fogok rajta sokat játszani, de azért kíváncsi vagyok. Nézegettem a playen az ingyenes legnépszerűbb játékok között, de szinte mind gagyi. Olyan PS1 szintű 15 éves grafikával... Pedig az LG-re is találtam szép játékot, most nem tudom, de még azt se találom meg...
Köszi.
-
baradi
senior tag
Van esetleg valaki, aki Samu S2-rol valtott erre? Ha igen, pro, kontra?
-
NemMoby
csendes tag
Mi az a 2d gpu megjelenítés? Érdemes bekapcsolni?
-
Dany007
veterán
Megnéztem azt a zöld pöttyöt.
Az valószínűleg egy törött sörösüveg darabkája, amint megcsillant rajta a napfény. (na ez most majdnem úgy sikerült, mint a ManInBlack-ben gázkisüléssel magyarázott ufó )Amúgy igen, a kültéri képek nagyon szépek. De beltérben mesterséges fénynél nem tudom mit csináljak. Majd megpróbálok ISO értékeket változtatni ha lesz egy kis időm. Azért ennél a minőségnél több kell... Mondjuk kárpótol a fullhd videófelvétel minősége. Na az kifogástalan. Igaz eddig azt is csak kültérben próbáltam. : )
-
m.zso
aktív tag
válasz Dany007 #4655 üzenetére
Amúgy tényleg jó képeket csinál. Csináltam vele 3 MB-os képeket is. Szerencsére nem tömöríti agyon a JPEG-et, mint az ARC S, sokkal nagyobb a részletesség.
Viszont kevesebb fény jut az érzékelőre, ezért nagyon könnyen zajosodnak a felvételek.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
Dany007
veterán
válasz rObika8802 #4641 üzenetére
Rendben.
Itt az első kép: [link]
Ez az ami bent készült 8db ~ 60 wattos halogén lámpa mellett. Elég brutál fényt ad a szobában, nem lehet rá panasz. A régi LG-m így kifogástalan képeket csinált. Ez meg full zajos. Ja és a kép jóval sötétebbnek néz, mint amilyen valójában volt.Itt a másik: [link]
Ez meg nem lett rossz. Természetes fénynél. Kicsit elmosott a zajszűrő algoritmus miatt (szvsz).Minden beállítás alap, és normál módban fotóztam. 6Mp. Kézremegés javítás bekapcsolva, de igazából nem állítottam semmit. Iso is alapon van. Esetleg azzal lehetne megpróbálni hátha? Ha jól emlékszem magas iso érték kell alacsonyabb fényerő mellé? Már nem tudom.
szerk.:
Ja igen és ezt ma csináltam itt a cégnél: [link]
Ami szerintem kifejezetten jó lett! Igaz ezerrel sütötte a nap. De nagyon szép lett az eredmény! Hát ki érti ezt.. : )
Ahogy látom leginkább természetes fényből kell neki sok. Mesterségest annyira nem szereti.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz harijani #4643 üzenetére
Nem billent semmit, csak jelet vagy rövidre zár és abban a pillanatban tudja, hogy ő autóban van.
Ez olyan mint a headset és a sima fülhallgató, ott egy láb hiánya miatt van rövidzár és ebből már tudja is, és másként is viselkedik.
Magyarán nem próbálja a mikrofon jelet oda küldeni ahova nem lehet, és más beállítást alkalmazni rá.(pl: Intelligens csatlakozás[LiveWare])[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Rossz disznók: [link]
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Dany007
veterán
válasz rObika8802 #4637 üzenetére
Az cool! Köszi!
Beltérben mesterséges fénynél amúgy igencsak zajos képeket csinál... Majd lehet rakok fel párat példának. 8db halogén lámpa mellett csináltam képet full zajos lett.
Ellenben kültéri természetes fényben még szürkületkor is jó képeket csinált. Igaz kicsit elmosott lett, de még tűréshatáron belül...Nem ért miért. Hiszen 1080p-s felvétel esetében meg tűéles zajmentes videót kaptam. Elvileg ugyanazt a kamerát használja akkor is.
-
sssz
őstag
válasz #09908736 #4636 üzenetére
ja, most hogy mondod, én tényleg nem az alapot használom bocsánat, csak már annyira megszoktam, hogy sokszor teljesen kimegy a fejemből, hogy ez nem a gyári launcher
én adw ex-et használok, az elfordul.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
atenza
senior tag
válasz Dany007 #4629 üzenetére
Sajnos nem tudok képet lőni most nincs a közelben a fényképező, de valaki korábban már belinkelt képet arról, hogy hogyan is néz ki. Annyira nem látható, nálam kb 1 gombostű fejnyi nagyságú részen van, de akkor se legyen egy ilyen kaliberű telefonnál...
Szerk: ha kézzel összenyomom akkor kisebb lesz Egyébként úgy kell elképzelni mintha levegős lenne mondjuk a képernyő és a rajta lévő fólia között egy rész. Talán ahhoz tudnám hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
harijani
tag
Egy "idióta" vagyok és nem akarom az ICS-t, amíg t-fos ki nem adja.
Már egy jó ideje levelezek velük, azt mondják, hogy nem kapták meg a Sony-tól, Sony azt mondja, hogy már augusztus végén megvolt.
Sokáig labdáznak tényleg fellövöm a gyárit és nem érdekel a T-fos.
COD forever!
-
-
-
baradi
senior tag
Tudom, hogy mar kerdeztem, de akkor csak 1 visszajelzest kaptam.
Meg tudnatok mondani, hogy milyen a telefon hangminosege telefonalas kozben?
Koszi elore is ! -
atenza
senior tag
Na remek, nálam is kezd megjelenni a kis folt ahol elválik a ragasztó az átlátszó sávban...
Nyár közepe óta van meg, most kezdte, pedig egyszer se szedtem még le a kupakot...
Ilyenkor mi van cserélik vagy javítják? Nem akarom h szervizben szétbarmolják :S -
darvinya
titán
válasz TomWexX #4622 üzenetére
Hát valahogy erzékelnie kell mit csinálnak vele.
Nem gondolat olvasó, meg azt sem tudja hol van.
Oké okostelo, de nem ennyire.
Meg az autós töltöt sem azért találták ki, hogy csak töltsön hanem jelezze az autót.
User Error már megint.Ezekre már nem válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
harijani
tag
Sziasztok!
tuti, hogy valahol le van írva a 4800 hozzászólás egyikében, de bocs, hogy nem olvasom végig.
Van egy Xperia P-m, 2.3.7, T-mobile.
Berakom az autós tartóba vízszintesen elforgatva. Főképernyőn semmi nem történik, nincs elforgatás. Hívást indítanék (kis telefon ikonnal), megjelenik a felület már elforgatva (hurrá), minden szuperül működik. Automata elforgatás bekapcsolva. (Menű sem fordul el.)
Nem tudjátok, hol lehet beállítani, hogy a főképernyő is elforduljon?
(rootolt 2.3.7-nál ez nem probléma)
Thx
COD forever!
-
m.zso
aktív tag
-
g0n21
senior tag
HOX-osoknál is világít haloványan a távolságérzékelő, a legutóbbi Viber frissìtés óta...
Más: barátnőm SXP-jén ma reggelre megjelent egy frissítés értesítő, hogy update-elhető a 6.B.0.544 (lehet, h a b es a 0 fordíva).. 0,6 Mb.
A telefon t-s, még egy hónapja tettem rá flashtool-lal a 4.0-át, ès rootoltam (root-jogot azóta nem használta semmire). A telefonon most is ez a verziószám.
Mi lehet ez a 0,6Mb? T kiadta volna a frissítést, és update-elné bele a T-s menüpontokat?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
rnorbi
csendes tag
Szia baradi!
Én próbáltam. Funkcióját tekintve tökéletes volt, de feleslegesnek éreztem, mivel a felső led is jól teljesít, és mivel fontos, hogy minél tovább bírja az aksi, ezért letöröltem... még ha nem is fogyasztana sokat.
Ettől függetlenül ajánlom!Eladó termékek, főleg hardver, garanciával: www.adokveszek.eu
-
NemMoby
csendes tag
55ft lehet megvenni a fifa12 az akció keretében.
-
baradi
senior tag
ezt mar tesztelte valaki? franko, pl nappal is latni?
[link][ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz n000rbi #4599 üzenetére
Lötyögni nekem se lötyög, de nem bírtam ki, hogy ne nyúljak hozzá és bizony érezni, hogy könnyen le lehetne szedni.
Szal kicsit megfogom a sarkát és már érezni, hogy egy tizedmillimétert mozdul. De ettől még lötyögősnek nem mondanám. Használat közben abszolút nem basztatom a kupakot, szóval nem probléma.
De aztán kitudja mi lesz hónapok múlva. Arra is gondoltam ha nagyon gázos lesz, akkor pöttyintek rá egy kevés pillanatragasztót. Azt akkor már tuti nem fog lötyögni... Az IMEI-t meg majd kiolvassák a telefonból vagy a szerződésből ha kell, ne kelljen. -
DarkDeer
senior tag
válasz bluemirage #4544 üzenetére
Én rendkívül elégedett vagyok a P üzemidejével. Az eddigi androidos mobiljaim fele ennyi ideig bírták. A Motorola Defy és az LG Optimus Black max. 2 napig bírták, de csak akkor ha alig használtam őket. Ha a P-t nem nyúzom egyáltalán akkor majdnem 4 napig megy. Természetesen nem kell csodát várni, ha nagyon nyúzod akkor ezt is naponta kell tölteni. De nyúzás közben is kevesebbet fogyaszt mint a legtöbb másik, és ami rendkívüli, hogy ha tényleg nem nyúzod, csak pihen a tokban akkor rendkívül keveset eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest