- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
Üdv! Jelly Beanes P-ben Google Now elővarázsolására csak a Google keresőwidget alkalmas? Néztem a beállításait, de nem találtam olyan lehetőséget, hogy valamelyik érintőgombra rá lehessen faragni...
-
skul0
aktív tag
válasz
Dzsuditt #3958 üzenetére
Ha wifire csatlakozol, akkor a mobilnethez nem nyúl, nem fog nőni az adatforgalmad, szóval a kikapcsolgatás szvsz felesleges.
Viszont ha megszakad a wifi kapcsolat, rögtön átvált mobilnetre és amíg nem csatlakozik újra egy wifi hálózathoz, addig bizony a mobilnetet használja. -
skul0
aktív tag
Egyébként P-n hol van a másodlagos mikrofon? A kamera és a LED közt lévő vékony csík mögött?
-
skul0
aktív tag
válasz
magic69 #3232 üzenetére
Tegnap lettem én is Telenoros, nekem jött egy sms hogy hamarosan letöltődnek az internetbeállítások. Így is lett, csak le kellett okéznom.
Ha ilyet nem kaptál, de WiFi közelben vagy, akkor Beállítások->Xperia->Internet beállítások. Pár pillanat alatt lerántja. Neo-n így van, de gondolom P-n se lehet másképp. -
skul0
aktív tag
válasz
nintendojet #2172 üzenetére
+1, Llama tényleg nagyon jó, sokoldalú alkalmazás.
-
skul0
aktív tag
A telefon oldalsó gombjai (bekapcs, hangerő, kamera) milyen anyagból vannak? Fém vagy műanyag?
-
skul0
aktív tag
Multitaskingot egyébként hogy bírja? Llama, Viber, Foursquare, e-mail szinkronizálás a háttérben, közben zene és böngészés vagy youtubeozást így egyszerre hogy viseli? Ha így ezen programok egyszerre gond nélkül elfutnak, akkor szerintem nincs ok az aggodalomra. Na meg persze bírja ki az egy napot, este meg csünghet a töltőn.
A játékok engem nem érdekelnének, hogy melyik hogy fut. Az ilyen fps játékok telefonon élvezhetetlenek számomra. -
skul0
aktív tag
-
skul0
aktív tag
válasz
ntomi0730 #527 üzenetére
Amit én próbáltam a mediaba, az bizony akadt. De ez egy kiállított darab volt, szóval elhiszem, hogy egy nem agyonnyomkodott darab nem akad.
Fura volt látni, hogy a szabad RAM kb 550 mega volt, nekem alapból ennyi van benne, kicsit szokatlan volt. Viszont futott egy csomó felesleges dolog, azt is láttam.
Ami még marha jó volt, szoftveres részről, az a zenelejátszó, azon belül pedig az album adatainak szerkesztése. Hatalmas pirospont érte! -
skul0
aktív tag
Ma én is találkoztam vele. Tényleg nagyon szép készülék, képeken is tetszett, de élőben még szebb. 3,7-es telefont használok, és egyáltalán nem éreztem nagynak még a P-t, teljesen rendben van mind méret, mind anyaghasználat terén. Sebességével nincs baj, viszont a menü az akadozott rendesen, de ezen az ICS változtatni fog, és remek vétel lesz számomra egy fél év múlva.
szerk.: A kijelző majdnem kimaradt. Azt hittem ez a whitemagic tényleg ki fogja sütni a szemem, de nem tapasztaltam hatalmas fényerőt, nexus s-nél határozottabban fényesebb volt, de egy iphone 4s-sel kb egy szinten volt. Nem mintha ez zavarna, sose használom teljes fényerőn a telefont.
-
skul0
aktív tag
Ha egy amoled kijelző színei szépek lehetnek, akkor ennek szvsz gyönyörű.
A böngésző gyengélkedésére: ég és föld a különbség 2.3 és az ICS böngészője közt a Neo-n legalábbis, szóval aki emiatt tart tőle, az szerintem várjon. Persze ha kijön erre is az ICS akkor lesz cáfolva vagy igazolva, ez szintén magán vélemény.
-
skul0
aktív tag
Én úgy tudom, ICS-ben alapból benne lesz.
Egyébként a telefon nagyon szép, tetszetős, az ár még magas, de majd alakul. A belső gyengélkedését remélhetőleg ICS ellensúlyozza. Ha hozza egy neo szintjét (gyorsaság, kamera, böngésző) akkor nem lesz ezzel semmi gond. A lényeg, hogy ne essen össze a launcher a kevés RAM miatt, mint neo-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest