- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telefont (ez az első androidos telefonom). Szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e nekem ajánlani valamilyen off-line navigációs programot, meg egy olyan programot, amivel nyomon tudom követni az éppen futó alkalmazásokat (már. ha van ilyen), meg az adatforgalmat? Előre is köszönöm a segítséget. -
Mr.C
őstag
Tud valaki küldeni egy közeli képet a telefon micro USB bemenetéről? félő hogy nekem lett valami fizikai baja :/
sudo rm -rf /*
-
őstag
válasz bluemirage #14093 üzenetére
A szépség,a forma,és a sebesség nem kérdés,de nem tudom megszokni. Lehet hogy túl nagyok hozzá az ujjaim..
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
-
őstag
válasz csacsi67 #14091 üzenetére
Nagyon nehezen tudom megszokni az érintőképernyős gépelést. Mindig BB-k voltak, és vannak. Azon ha egy mailt gépelek max.1 perc.Ez az eladás oka, és lehet megvárok egy BB qwerty-st.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Ha valakit érdekel esetleg egy 1,5 hónapos szinte új Xperia P keressen meg ..
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #14087 üzenetére
Persze, ha SUS nem rakja fel, akkor flashtoolal menni fog.
-
Deck
titán
Modern Combat 4, GTA Vice City, Gangstar Rio, NFS Most Wanted, Asphalt 7, Nova 3, Dead Space, ezek mind jól futnak full grafikán. Tegyük hozzá mindet megvettem nem warez.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #14085 üzenetére
Igen, igen. Mondjuk a kamera bug ugyanúgy érinti, mint az ezt megelőzőt.
-
rObika8802
aktív tag
Üdv! Ezt a .75-ös firmet fel rakta vki? Érdemes?
.-.-.-.-.-.-.
-
s4tch
veterán
válasz bluemirage #14083 üzenetére
Nekem meg autóhifiben muszáj eq-t használni, egyszerűen az ajtóknak vannak egyedi és nehezen szabályozható tulajdonságaik, amik agyonvágják a lapos frekvenciamenetet. Az eq nem ördögtől való, az eszetlen használat annál inkább.
-
őstag
Másodállásban egy TV stúdióban dolgozom és volt szerencsém több színpadi hangosítást, koncertet is végignézni a Back Stage-ből. Az EQ valóban nem a zenéhez kell, hanem az élő beszédnél és éneknél lehet jelentősége. A stúdióban is csak ott használjuk, levágva, kizárva a beszéden kívül ami nem kell és kiemelve azt amit kell. Ezek tények persze nem zavarják az mp3-mas fülbedugós facebook generációt. De ez semmi. A legjobb az amikor Sokol' minőségben (ők már nem láttak ilyen eszközt) hallgatják a kihangosított telót. Na az a durva Ahhoz képest az EQ csak apró botlás.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
d3kk
senior tag
válasz Tomacko #14079 üzenetére
1. én is gondoltam másik lejátszóra csak a powerampot már évek óta használom..
2. Nagyon köszi az ajánlást és a jótanácsot, mert most próbáltam ki a jetaudio-t és ez is remek, csak akadozik böngészés közben (progin belül zenék között böngészek mappa módban és akadozva görget) szóval most jön a winamp.
még 1x köszöntem
-
zuzu000
őstag
válasz sonyxperia #14078 üzenetére
Ha nem érted, akkor nincsen underclockolva
A rossz verziót én a játékra értettem. -
Tomacko
őstag
Szeva !
Most hasba akasztós történet jön, EQ használat az olyan dolog ami tönkre vágja a zenéket. Elég sokat foglalkoztam hangosítással (nem DJ fütyikéket kell ezen érteni) stb, szóval tudom mit beszélek, szebbnek tűnik néha a dolog meg azt hiszed jobban szól stb. értem, de el kell fogadni, hogy valamit valamiért. Szóval nálam eq-t használó lejátszó = kuka mint pl poweramp és egyebek ami ugye a leg kedveltebb cucc sokaknál. Én a Winamp Pro-t és a Jet Audio-t használom. Talán tegyél velük is egy próbát, lehet kellemes lesz a csalódás. Az eq témába nem ohajtok vitát indítani és ellenérvek se kellenek, én csak a saját véleményemet, tapasztalatomat írtam le
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
darvinya
titán
válasz sonyxperia #14075 üzenetére
Eleve a 2 két telefon között van egy kis(nagy) különbség.
A másik, hogy a két telefon nem ugyanúgy van beállítva és használva.
Ez mind függ a felhasználótól.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zuzu000
őstag
válasz sonyxperia #14075 üzenetére
Először is: az S3-ban 4 fragment processzoros GPU van, ebben csak 1. Tehát nem ugyanaz a GPU. Másodszor: én a Modern Combat 3-al játszottam, és azt nagyszerűen vitte, és elméletileg a 4 jobban van optimizálva.
MC4 NOVA3
Szóval valami szoftveres gubanc lesz ott.
Appok ki vannak lőve? CPU maxon megy, nincs underclockolva? Lehet valami régi optimizálatlan verziót szedtél le. -
sonyxperia
csendes tag
Üdv.
Miért van az, hogy játékoknál (modern combat 4, nova 3,) ránézésre kb. 15-16 fps-t tud csak a telefon. Elég idegesítő, gyakorlatilag élvezhetetlen így.
Ennyire gyenge lenne a cpu? Vagy szoftveres gond van (frissen, flashtoollal felrakott 6.1.1.B.1.54)?
A gpu, csak nem lehet, mert az i9300 jól viszi a fent említett játékokat a mali 400-al. -
Deck
titán
Meg van mi szívta az aksimat nagyon. A Youtube volt volt valószínűleg mivel miután fagyasztottam az összes google-s programmal együtt (kivéve play) azóta normális az aksim. Most hallgattam hangosan zenét fürdés közben és fél óra alatt 1%ot esett le pedig ment a wifi is Youtube le is fagyott néha leállt stb.. Lehet beragadt mindig.
PS5
-
csacsi67
addikt
válasz SziberTomi #14072 üzenetére
Nem valoszinü
-
d3kk
senior tag
válasz SziberTomi #14069 üzenetére
Ne félj az sl kijelzőméretétől, mert nekem pont az tetszik jobban benne mint a p-ben. a 4,3 as kijelző nagyobb billentyűméreteket jelent ami pedig könnyebb használhatóságot.
A 4,3 az a pengeéles határvonal ami számomra nem nagy és nem kicsi.. ha nincs kis kezed akkor nem kell tőle félni. SZVSZ
-
s4tch
veterán
válasz SziberTomi #14069 üzenetére
Az SL erősebb hardver, ebben meg van nyáron tényleg hasznos whitemagic kijelző és szép fém háza van. Akadozni nem szokott, csak a gyári élő cosmic flow háttérkép + gyári launcher nyűglődik ICS alatt (le kell cserélni vagy a hátteret, vagy a launchert), amúgy nincs rá panasz.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Köszönöm szépen a válaszokat. Azért érdekelt, mert jelenleg a P és az SL között kellene választanom. Hardveresen jobb az SL, de félek a 4.3-as kijelző már nagy lesz a kicsi kezemnek. Ja és a gyári romot szeretném használni semmi hackelés nélkül. A rendszer meg szokott akadni vagy belassulni? Esetleg tudnátok segíteni, mivel lenne ez jobb választás?
Köszi előre is a segítséget.
iPhone 5S
-
d3kk
senior tag
válasz razorka777 #14067 üzenetére
van erre nem kb is: Merülés/merítés
más: Valaki tapasztalt már olyat hogy fejhallgatóval (nem fül, hanem fej) amikor megy egy basszusosabb zene akkor a basszust gyünyörűen kiadja viszont ennek időtartamára elvesz a magasból.. Valahogy ezen kellene segíteni mert hiába a jó fejes meg a jó player és nem utolsó sorban a jó minőségű zene, ha ilyen "bakikat" követ el a rendszer ellenem
u.i.: PC-n teljesen meg vagyok a fejessel elégedve, ellenőriztem és uaz a zene uazzal a fejessel "normálisan" szól, ellenben a telóval.
-
razorka777
veterán
válasz szabozsolt94 #14063 üzenetére
A kisütés "hülyén" van fordítva,valójában discharging,ami kb. "nem töltés".
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
TomWexX
addikt
Csak szimplán hülyén lett lefordítva.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
csacsi67
addikt
Ez igy igaz ahogy irod használat közbe az Iphone dupla annyit bir .Ezt arra értem pl, hogy állandoan megy mondjuk a képernyö és böngészel rajta.
-
szabozsolt94
csendes tag
Az akksiról még annyi kérdésem lenne hogy az energiagazdálkodásnál miért írja azt hogy "Kisütés" ezt nem vágom. Nekem azt mondták boltba hogy a mai telefonoknál már nincs is ilyen ezt nem értem. Nektek is írta eleinte amíg új volt?
Amúgy az iPhone 4-nek milyen akksija van hogy annyira jól bírja? haverom egész nap nyüstöli és alig merül neki pedig netezik,játszik stb...
-
Deck
titán
válasz darvinya #14046 üzenetére
Direkt semmit nem raktam még fel rá, hogy tudjam a gyári appok között van-e a gond.
Tehát gyári rendszer rendesen kipucolva, a google naptár ébresztgetett de fagyasztottam.
Youtube fenn van néha lefagy.. Google szolgáltatások ébresztgetnek nagyon sokat.
Pucolni mindig szoktam SD Maid Pro-val. Újraindítás napi 1x-er van. Nem tudom mi baja van márPS5
-
Cseneles
őstag
Futottam egy kört, gyárilag gyártó függetlenit és az 11000huf azért köszönöm
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
őstag
válasz Cseneles #14056 üzenetére
Szerintem lehet erről beszélni, hiszen van hivatalos út és néha az is megérheti. Többször volt téma.
Úgy tudom, hogy nincs rá közismert házi vagy egyéb megoldás. Csak a szolgáltatónál lehet, hivatalosan egy adott összegért. A magyar szolgáltatók saját unlock árai volt már többször téma, de valszeg neked ezt az osztrák szolgáltatónál kell kérned.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Cseneles
őstag
Adhatnál egy irányt mégis merre
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz Tomacko #14050 üzenetére
Egyértelműen a P kamerája a jobb. Ahogy többen is írták a kissé zajosabb kép sokkal élethűbb színeket és kontrasztot jelenít meg. Normál fénynél a zajosság is eltűnik. A raynél csak egy sw elsimítja az éleket és erősíti a kontrasztot. Mind a kettő ront a minőségen. Kijelenthető, hogy aki a kamera miatt vacilál a kettőn, az rosszul teszi. A P jobb. És itt már azt sem lehet mondani, hogy ez szubjektív. Mert olyannak is látnia kellene a különbséget, aki nem szokott "normál" gépekkel fotózni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
dajkapeter
senior tag
Nem tudom mit vacakoltok a 2 gigás hellyel. Ha felteszel egy appot, akkor átlehet helyezni SD-re és akkor így az addigi 30-60 megából még 10-et se foglalnak. A 13 giga kinek nem elég? Mire használjátok a telefont? Adathordozásra? Arra vegyetek inkább egy 1 terrás külső vinyót! Én vettem egy 16 gigás pendrive-ot és OTG-vel használom, ha kell. Nekem van rajta 11 giga hely úgy, hogy van rajta 1 gigányi app és 4 órányi zene.
Az akksihoz meg csak annyit, hogy már nem a 3310-esek korát éljük! Mutasson az aki panaszkodik egy kényelmes fogású (méretű, súlyú) készüléket, mely bírja 4-5 napig! Az akksi bír 2 napot, ha csak néhány dologra használja az ember és nem állandó jelleggel. Viszont lemerül gyorsan, ha használja! De ez ugyan olyan, mint az autók! Ha kihasználod a teljesítményt, akkor sokat eszik, de ha tojásokkal a talpad alatt mész, akkor kevesebbet eszik, de eszik!
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Tomacko
őstag
válasz Tome08 #14005 üzenetére
P és Ray foto teszt Ott van egymás alatt a linkbe a két készüék képe, a nagy ábrán húzod az egeret láthatod, hogy miben milyen különbségek vannak benne.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
s4tch
veterán
válasz SziberTomi #14041 üzenetére
Alkalmazásokat lehet az SD-nek ill. belső tárhelynek nevezett tárhelyre is telepíteni, + ugye az alkalmazásoknak szánt tárhely 2 gigás. A 16 GB tárhelyből gyárilag üresen maradó részt (ami kb. 13-14GB lehet, sosem néztem meg) elvileg tele lehet rakni programokkal. A navigációs programok eleve ide települnek, telepített programokat is át lehet pakolgatni ide.
-
razorka777
veterán
Nekem is van fent vagy 40 alkalmazás és 210 mega van használatban.bőven elég a 2 giga.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
darvinya
titán
Én nem használom az energia izét, de 0-6%-ot esik nyugalni állapotban 7 óra alatt.
Milyen app van a telon, milyen plugin-ek vannak rajta(youtube music app, stb.)?
Mikor törölted a szemetett utoljára?
Mikor állítottad le és indítottad a telot?
Sorold már fel milyen app van a készüléken.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Deck
titán
Kezdek ideges lenni.. 2óra alatt merült 10%ot. Bővitett készenléti mód be volt kapcsolva képernyőt be sem kapcsoltam semmi se ment. Semmi sincs fenn szinte ki is van pucolva. Nagyon zavaró már ez.
PS5
-
Newlachka
őstag
na megint olyan kérdések,amiket egy tesztből megtudsz.
teljes mértékben használható a készülék gyári állapotban(dec 13 óta van meg semmi mod nincs nekem benne)
2gb ember? nekem az első X10i-m ben 465 mb volt...te milyen telefonnal éltél eddig együtt ha 2gb kevés az alkalmazásra?(amúgy áthelyezhető a belső tárhelyre a legtöbb)
rendszerrel együtt használok most 421Mb-ot... mit raksz rá?
komplett pc játékot? -
Thorax89
csendes tag
Szia!
Egyszer raktam fel rá heppből rootolt, custom(Alienware) rom-ot, nem volt se jobb, se rosszabb. Galaxy S-ről váltottam, azt folyamatosan nyaggattam a custom romokkal, ennél semmi igényem nincs ilyesmire. Tökéletesen elmegy.
Bementem tárolóba, alkalmazások számára 2gb van, de mint ahogy bármelyiken, itt is tudsz sd-re telepíteni, illetve a játékok apk-i nem foglalnak többet mint 30-40 mega, az azokhoz tartozó file-ok(mondjuk játéknál textúra, meg hang, meg mittudomén), azok természetesen mennek a belső tárhelyre ami 11,26 gb.
[ Szerkesztve ]
-
Thorax89
csendes tag
Galaxy S-ben hivatalos 2.3.7-el alig bírta ki a 6-7 órás időtartamot, amit mások iskolának hívnak.(1500mAh). Ez 1350-es és kényelmesen hazajövök 8.óra után 12%-al. A használata kb. ugyanannyi, sőt abba elvileg amoled volt, ami kevésbé eszi a dolgot, meg egymagos, meg csak 512 ram Jelenlegi telefonok között szerintem jól bírja a P.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok!
Tervezem egy Xperia P beszerzèsèt. Kèrdèsem az lenne, hogy az alap gyári rom milyen? Rootolás ès custom rom felrakása nèlkül is jól használható? Az alkalmazásoknak pedig csak 2gb jut?
Köszönöm szèpen a válaszokat előre is.
Szèp napot!
iPhone 5S
-
Knight666
aktív tag
válasz darvinya #14027 üzenetére
Természetesen úgy értettem, hogy (legalább) olyan minőségben és kivitelezésben, mint az említett telefonok. Nem akarom szidni a Neo-t, mert sosem használtam, de maradjunk annyiban, hogy visszalépés lenne.
Ha már arról beszélünk, hogy milyen az ideális telefon, akkor szerintem 3.7" qHD / HD kijelző az azt elbíró hardverrel, fém ház akár 12mm vastag, minél nagyobb akksival (bár nekem már megfelel a P üzemideje is). A lényeg, hogy szép, minőségi, jól összerakott legyen. Az se baj, ha nem lehet vele telefonálni, azt a funkciót utálom a legjobban (a régi szép PDA-s idők). -
-
darvinya
titán
válasz TomWexX #14031 üzenetére
Már megint ez a aksi téma.
Akkor elmondom.
NeoV-m(1500mAh) és a P-m(1305mAh) pont ugyanannyit bírnak.Ha használom merül mint az állat.
Ennyi ezen semmi nem fog változtani, ha csak nem találnak fel újtípusú aksit.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TomWexX
addikt
válasz szabozsolt94 #14028 üzenetére
Ez normális. Várj 2-3 hetet míg beáll az aksi!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
szabozsolt94
csendes tag
Tegnap vásároltam egy Xperia P készüléket és imádom minden nagyon szuper, 1 dolgot kivéve: az akku idő :S
Miután kibontottam feltettem 30 percre tölteni, ahogyan azt írta. Utána kb. 2 óra használat után 20% alá csökkent az akkumulátor ezért feltettem töltőre és úgy hagytam éjszakára, 10 órát töltődött. Amikor reggel kicsit használtam (semmi extra dolog csak nézegettem a menüt, alkalmazásokat...) azt vettem észre hogy őrületes módon merül... tehát akár percenként 1%-ot is levett! Nem tudom mi a baj :S Utána szinte egész nap nagyon hozzá se nyúltam, 4 órakor már 15%-on volt az akku.
A fényerő automatán van és energiatakarékoson! az alapvető alkalmazásokon kívül semmi sem fut, nem is nagyon tettem még rá semmit. A bővített készenléti mód be van kapcsolva. Még 1 dolog: amikor belemegyek a beállítások/energiagazdálkodás/akkumulátor-hoz ott írja hogy hány %-on van... pl most töltöttem fel: 97% -- KisütésMiért írja hogy kisütés ezt nem értem? Tudnátok segíteni? köszi!
-
Knight666
aktív tag
válasz Tome08 #14012 üzenetére
"na ebből aztán igazán kiderül, hogy RAY kamerája sokkalta jobb!!!!"
WTF? Ugyanazt a linket nézzük ? Úgy tűnik, neked nem igazán fontosak a részletek. Nálunk van mindkét modell a családban, és egyiket sem látom "sokkalta jobb"-nak a másiknál fotózásban. Amiket észrevettem mint különbségeket, hogy a Ray-nél kapcsolgatni kell a fotófényt sötétben és csak 720p videót tud. Ja és a témafelismerés sem túl acélos benne. A képe kicsit túl van "zaj-filterezve", de amúgy hasonló képeket csinál.
Méretre a Ray a szimpatikusabb, de az igazán f*sza méret szerintem a kettő között lenne. -
Zigi
senior tag
válasz Tome08 #14021 üzenetére
A képek megítélése szubjektív. Viszont ha kamera által rögzített képet egy "szoftver" simítja akkor a rögzített képről képinformációk azaz pixelek tünnek el. Nézd meg a szemöldökét és az arcbőrét. Közel sem olyan részletes mint a p-nél. Ez még nem jelenti azt, hogy a p fényképezője jó vagy jobb, mint a ray-é egyszerűen nem írtak neki olyan erős zajszűrést, mint a ray-nek és az s-nek. Erősen zajos képeket produkál már a legkissebb fényhiánynál a p, értsd borús idő vagy beltér. Viszont cserébe gyönyörű képeket lehet vele lőni napsütésben és nagyon jó fényviszonyok mellett. Ha számodra fontos, hogy lakásban felkapcsolt lámpánál is elfogadható képet csinálj, akkor jelenleg a p erre alkalmatlan. Azért írom hogy jelenleg, mert lehet hogy a Jb-vel javítanak rajta hiszen ahogy láttad a gyengébb fényviszonynál alulmarad a kategória többi készülékétől, vagy legalább ugyan olyan szar. Szerintem ez nekik is feltünt. Remélem sikerül megtalálni egy arany középutat a mosott kutyaszar és a túlságosan zajos között.
szerk. a makrója viszont kiváló! a legjobb amit idáig láttam telefontól.[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Tome08 #14017 üzenetére
Az xperia ray-en a ha a színsávot nézed tényleg szebb, de ha pl. odamész az ernyő és az ég találkozásához, nagyon látszik, hogy egybeolvad a kettő, míg a P-n elkülönül. Igaz, hogy a P az egy kicsit zajos képeket csinál, de legalább nem mossa össze a részleteket, mint a Ray. (Nekem fontosabbak a részletek, főleg azért mert sokszor fotózok szöveget, és ott nekem ne mosson össze semmit.)
Itt [link] le van kicsinyítve 3MP-re, így már nem eget rengető a különbség, de ha megnézed a ráncokat ( ) akkor sokkal tisztábban kivehető, mint a ray-en, ahol a bőr is kicsit el van mosva. A színek élénkebbek az tény, de ez olyan mint a SAMOLED és az LCD: a samoled ezerszer kontrasztosabb színeket csinál mint a való életben, míg az LCD kicsit természetesebb. Mégis nekem a samoled az eddigi legjobb kijelző, mert tetszenek a túl kontrasztos színek. Vagy ez tetszik, vagy az. Egyén kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
Tome08
tag
nem szídom, csak picit csalodott vagyok na, hogy RAY-vel egy olyan szintet ütöttek meg amivel én még bőven el lettem volna legalább egy évig, de sajna eltuljdonították.....
4" feletti óriásokra nincs szükségem, mert nincs az a zseb amibe elfér és ugye az áruk is.....
Fényképezőm van 2 db is, szóval tényleg ne ez legyen már minden második válasz, ha kérhetem.....Tehát ugye a P már minden tekintetben üti a RAY-t, de a kamerába belehibáztak legyünk öszinték....vagy most tényleg az én szememmel van a baj? de most komolyan, hárman is írtátok, hogy tévedek....
olyan érveket pedig elfogadok aminek van alapja!Mi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
Deck
titán
A saját topikjában nem kéne szidni a P kameráját..Főleg ok nélkül. Nagyon jó képeket csinál, nálam vakuval is vagy gyengébb fénynél de egyértelműen a legjobb ha van fény. Nincs baj a kamerájával. Ha ennél jobb kell akkor vegyél fényképezőt.
PS5
-
Tome08
tag
válasz razorka777 #14007 üzenetére
Köszi, nagyon hasznos volt
bár egyben elkeserítő is Ray lencsével, oda vissza vert volna mindenkit a kategoriába, mint anno Ray tette ezt, nem véletlen még mindig 50 újonnan és használtani is 35....nagyon sajnálom, hogy eltulajdonítottákMi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
Blue@X
senior tag
válasz werszomjas #14008 üzenetére
Miből gondolod hogy kétféle előlapi kamerát használ (anélkül kérdezem hogy ennek utánanéztem volna)? Ahogy láttam a képeket csupán az úgymond "takaró" hiánya vagy megléte a különbség.
-
Tome08
tag
válasz Newlachka #13996 üzenetére
Értem én, meg aztán ez a legegyszerübb válasz, hogy akkor vegyél fényképezőt.....
de probáljuk meg inkább technikailag megközelíteni
tehát Ki tudja megmondani hogy a Xperia Ray-be és a Xperia P-be milyen kamera van (Lencse méret, típus stb.)mert a kérdés tulajdonképpen erre vonatkozik!! ha legalább azt tudja akkor nekem simán jó....
továbbra is köszönöm
Mi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
Thorax89
csendes tag
Jelentem visszakaptam a kis drágám
Szervizben amikor beadtam egy nő ült a pultnál, kicsit amolyan "nem érdekel, csak csináljuk" kategória.
Ma viszont két srác állt bent, kifejezetten jó fejek voltak, kérdeztem mit javítottak rajta, mondta, hogy szoftver újrahúzva, átlátszó sáv kicserélve, illetve, amit én észrevettem, hogy a felső műanyagot is kicserélték, már nem lóg ki egyáltalán, pedig ezt nem is jeleztem feléjük, nem is tűnt fel.Pénteken adtam be, ma került vissza, ez szerintem teljesen jó, vállalható idő. Cserébe egy SE W100i-t kaptam, ami béna, naponta lefagy, minden bajom volt vele, de legalább sms és a telefon rész jól működött.
Jelenleg a Telenoros készüléken 6.1.1.B.1.54 van, ezt ők rakták rá, nekem a hivatalos Telenoros szoftver volt, de semmi gond nincs vele. Ha valakit érdekel 33% töltöttségen kaptam vissza.
Új karc, hiba, vagy bármi egyéb nem keletkezett se a kijelzőn, se a készülékházon.
A szerviz korrekt, a cserekészülék gagyi, a végeredmény tökéletes. Ha bárkinek bubis, nyugodtan vigye be, hamar kész van és korrektül megcsinálják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín