- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dany007
veterán
válasz werszomjas #4493 üzenetére
Jónak jó. Csak én itt egyből tudom viszonyítani a gépen lévőhöz. És bizony látok élességbeli különbségeket.
Így elnézve az előző kollega videóit teljesen rendben van. Viszont én így hogy tudok mihez viszonyítni simán észreveszem a különbséget.
Szegény apám fején jól kijönnek a részletek, így nekem feltűnő. : ) Nem is tudom mihez hasonlítsam a különbséget... Mintha kisebb lenne a bitráta youtube videó esetében, mint a gyárin.
Ahogy nézem itt a videó információit 18.762kb/sec-et ír ki rá a windows. Akkor az olyan 18 Mb /sec lehet. Hogy youtube-on ezt hogy lehet csekkolni nemtom... Max megpróbálom letölteni és megnézni arra mit ír ki a win.szerk.: Telefonról töltöttem fel, lehet az volt a gond? :S Passz...
Most viszont letöltöttem mp4-be! Azt amit az előbb töltöttem fel.
Halljátok, az eredetileg 136MB-os videó mostmár letöltve csak 42,6MB. És csak 5772 kb/sec-et ír ki rá a windows... Ez elég furcsa...[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
-
Dany007
veterán
Végülis csak felraktam egy próbavideót youtube-ra. Ez az első 1 perc amit a P-vel vettem fel.
Viszont valamiért a youtube eléggé ront a minőségen. Legalábbis youtube-on keresztül visszanézve 1080p-ben már közel sem olyan éles és tiszta a kép, mint a gépről nézve ugyanazon a TV-n. :S Furcsa.
Na, itt a link: [link] Ha érdekel valakit. Közreműködik apám... Pár nap aztán törlöm. -
escape
aktív tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom rábírni a telót, hogy mkv fájlokat is lejátsszon? Illetve lejátssza, de nincs hang. Se a gyári lejátszó, se a mobo player nem viszi a hangot. Ötlet?
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
s4tch
veterán
Már valaki leírta neked, és én is többször linkeltem: total commander + media audio plugin.
-
vlaho
aktív tag
Nálam ezt a képernyő bekapcsolást, a Flash player telepítője csinálta. Tedd fel az Airpush Detector appot, az megmutatja mi éleszti fel a telot.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
istika
tag
Ha rajta a telón a bill zár és sötét a kijelző, miért világosodik ki időről időre egy pillanatra a kijelző?Csak ugy magátol...ez normális vagy sem?Köv kérdésem, amit már egyszer feltettem csak nem nagyon értettem a választ és egy egyszerübb válaszban reménykedem - hogy lehet mp3at rakni a telora a music mappába?adatkábelen keresztül szamitógépből...képet enged feltenni, zenet mar nem.valamit folyton kiir hogy nem lehet másolni. köszi
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz Dany007 #4479 üzenetére
GB, alatt app lehet megoldani. ICS alatt már root nélkül is enged párat. Szinkronizációra nincs ötletem
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Dany007
veterán
Kérdeznék pár hülyeséget... Azt hol lehet beállítani, hogy mennyi időközönként frissítse a gmailemet? Néztem a szinkronizáció alatt, de ott csak annyit lehet, hogy szinkronizálja-e vagy nem...
Plusz ez az app fagyasztás csak roottal működik? Gyökér facebook folyamatosan csinál valamit a háttérben, pedig egyszer se indítottam el. Most kilőttem elvileg nem okoz gondot. Remélem nem mászik vissza magától a memóriába.
-
rnorbi
csendes tag
Abban tud valaki segíteni, hogy egy független ICS FW-el rendelkező P-re rá tudok-e tenni GB-t, mondjuk Telenort, és utána valahogy vissza is, ha nem tetszik?
Eladó termékek, főleg hardver, garanciával: www.adokveszek.eu
-
Dany007
veterán
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz.
Tegnap bementünk, 3 másodperc alatt hozta a csaj a micro simet. Pötyögött valamit még a gépben aztán csá. Pedig nem is az én nevemre lett véve a készülék! Szó nélkül cserélték, egy fillérbe nem került! Régen én is vodás voltam... Most így jobb T-sként. -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Megkerdeztem Vodat, 7000 Ft a micro SIM, ami szerintem sok, de mar ezen nem lepodok meg, nalunk a szolgaltatok kulon fogalom...
Jahh es a hab a tortan, hogy ha alap csomagban vennem plussz 2 ev alairasaval , akkor 99k-ert mar az enyem is lenne
Mi van??? aaa, tragedia, no comment[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Csak akkor fog működni, ha csal az 1 HDMI van rajta.(azaz más HDMI-s készülék ne legyen bekapcsolva, és más cec ne is legyen csatlakoztatva)
#4465 Dany007
töltő, microUSB kábel, HDMI kábel
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Király, megjött a méretpontos autós tartó (szellőzőrácsra tehető), és az OTG kábel.
-
Dany007
veterán
Nekem is ugyanez van. Minden ugyanúgy ahogy leírod.
Csak ahogy észrevettem van amikor kell egy restart a telefonnak és utána már pikk-pakk talál jelet.szerk.:
Most megint kipróbáltam így 30 perc után újra. És működik tökéletesen! Kb 3 másodperc alatt talált 10 műholdat, abból 7-et fixált.
Mostmár egyre egyértelműbb a diagnózis. Nem akku függő. Hanem ha kikapcsolt GPS-szel kapcsolom be a telefont, akkor nem működik, nem fixálja a műholdat. Ha viszont bekapcsolom a GPS-t, bekapcsolva hagyom és úgy indítom újra a telefont akkor onnantól kezdve gond nélkül működik. Akár ki-be kapcsolhatom a GPS-t. A lényeg, hogy GPS be legyen kapcsolva kikapcsolás előtt.
De ez nem probléma mert nemnagyon szoktam kikapcsolni a telefont.[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz Dany007 #4467 üzenetére
Gyenge akkunál még sose próbáltam a gps-t, de ezidáig sose volt olyan, hogy nem találtam gps-jelet pár másodperc alatt (igen, a telefonos hálózaton keresztüli rásegítés aktív, de miért ne legyen az ha van netkapcsolat a telefonon?.. csak gyorsítja a kapcsolódás sebességét).
Szerk: a telefonomon még GB van, a legutolsó T-s frissítéssel (6.0.B.3.184).
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Dany007
veterán
Na most azt vettem észre, hogy a GPS megint nem akart működni, még szabadtéren sem...
Furcsa volt, mert műholdat talált (azt is csak szabadtéren) de nem fixálta. Egyet se.Fogtam a telefont, újraindítottam úgy, hogy a GPS-t előtte bekapcsolva hagytam. Majd újraindítás után megint próbálkoztam GPS status programban. Kb 7 másodperc kellett neki, hogy lefixálja mind a 8 GPS műholdat amit talált.
Úgyhogy valami összefüggés van a reboot és a GPS ki-be kapcsolása között. Mostmár biztos, hogy valami egyszerű szoftveres "probléma" lehet. De miután így bekapcsoltam utána már működött végig. Szóval annyira nem nagy probléma, ezért egyelőre megvárom a hivatalos frissítést... ha lesz...
-
zooly
aktív tag
Sziasztok!
Siekrült már valakinek Philips TV-vel működésre bírnia a TV távirányítójával való irányítást HDMI-n keresztül? A P-men ICS van, a TV pedig tudja a HDMI-CEC szabványt (EasyLink néven) ami be is van kapcsolva a TV menüjében, illetve a P menüjében szintén a HDMI-CEC vezérlés. Rádugom a készüléket, a kép és a hang kimegy, de a távirányítót hiába nyomkodom nem történik semmi (a telefonnal). Kell még valamit állítgatni esetleg? Vagy csak bizonyos programokban kell ennek működnie, vagy hogy megy ez?
Köszi!
https://www.ratingraph.com/
-
darvinya
titán
8Gb -ból mennyi a valódi hasznos?
Nagyon gondolkodok, hogy váltok P-re, de V-nek jobban örülnék.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Knight666
aktív tag
válasz Dany007 #4449 üzenetére
"Egyedül arra nem jöttem rá hogyan lehet a dedikált gombbal fotózni.. Vagy az csak gyorsfotózásra való? Hiába állítottam be, hiába nyomkodtam, ráfókuszált a képre és kész. Képet nem készített."
Az egy 2funkcios gomb es eleg izmosan kell megnyomni, hogy aktivalja a masodik funkciot (az exponalast). Nekem mar megvan egy ideje a telefon es mintha konnyebb lenne vele fotozni mint eloszor, de lehet, hogy csak megszoktam.
-
kola1234
tag
válasz darvinya #4456 üzenetére
csaknem
pedig mindehol egyformán állkövetkező gondom támadt. FB messenger loginol, aztán vissza a bejelentkezési oldalra.
3 újra telepítés után is. FB jó.
mit kezdjek vele vajon? van valahol mentése a proginak? GB n megszerettem. meg elég sok üzenet jön. számomra ez a legfrankóbb. nem tudom mi lehet. -
kola1234
tag
válasz Dany007 #4406 üzenetére
nem a telefont kell vizezni. a fóliát. és kijön alóla a víz.
amúgy nem tudom mit rágódnak páran a fólián. amikor megvettem, láttam, hogy van rajta a szokásos.
alatta meg ugye kiderült, hogy ott a rávasalt.
van egy srác akitől elég sok félét vettem már.
rendeltem egy plusz fóliát a telefonra. olyan a tapintása mint az lcd tvknek,ami matt.
na az karcolódhat.kissé meglepődtem tegnap. kijelzővel lefele tettem a telefont az asztalra.
2sarka felfekszik, a másik sarkokra meg billeg. minden sima felületen. érdekes azért nem? -
Bitpalace
senior tag
Vagy csak nekem van az hogy pl Youtube videóknál is a video alja elmosódik? Amit meg rögzítek zöld sáv ugrálgat?
üdv!
-
darvinya
titán
válasz Dany007 #4449 üzenetére
Egy trükk a képekhez.
Fénymérés:
pl: makróhoz spot kell, a végtelenhez áltag/középre, érintés/folyamatos fókuszhoz pedig középre/spot.
Vaku:
pl: makró derítő, stb.rnorbi
Csere a lentire?
[ Szerkesztve ]
-
rnorbi
csendes tag
Hátha valakit érdekel...
http://hardverapro.hu/apro/sony_xperia_p_ezust_uj_0_perces_fuggetlen_dobozos/hsz_1-50.html
És ha így volna, akkor privátot írjatok, vagy hívjatok.Eladó termékek, főleg hardver, garanciával: www.adokveszek.eu
-
Dany007
veterán
Bakker most meg működött a GPS!
Lehet valami köze az akksi töltöttséghez? Csak mert az első 3-4 alkalommal olyan 17-20%-os akksin próbáltam. Majd most nemrég a flesseléshez feltöltöttem az akksit és olyan 60%-nál próbáltam. Kb 10 másodperc alatt talált műholdat. Teljesen jó volt.Ha már minden ilyen jól alakult had írjam le a véleményem az új telefonról.
Szóval még nem láttam szebb telefont, mint a P. Egyszerűen gyönyörű. Zökkenőmentesen műkszik minden. Ahogy az kell.
A kijelző gyönyörű. Brutális ez a Bravia engine meg a 275ppi. Komolyan mondom, szebb a képe, mint ugyanaz a 110-es full HD IPS paneles tévén! Mindent villámgyorsan, azonnal kezel... Vajon ez fog lassulni az idők folyamán? Remélem nem. : )
A kijelző az én kezemnek már egy kicsit nagy. Azért az ellentétes sarokba nyúlva már igencsak nyújtózkodnom kell. De ennyit bőven megér.
Az alap böngésző is villámgyors. Egyelőre nem volt szívem lecserélni Opera Mobile-ra.Az egyetlen negatívum amit eddig felfedeztem az a fényképezés. Egy kicsit zajosnak találtam a képeket mesterséges fényben. A kültérben készült képeket pedig kissé elmosottnak a zajszűrő algoritmus által. Igazából egy 110-es FullHD tévén még így is gyönyörűek. Rengeteg beállítás van. Őszintén van 1-2 amiről azt se tudom mi. Az extrák, mint a mosolyfelismerés és a tap to focus tökéletesen működnek, ahogy a vaku is.
Egyedül arra nem jöttem rá hogyan lehet a dedikált gombbal fotózni.. Vagy az csak gyorsfotózásra való? Hiába állítottam be, hiába nyomkodtam, ráfókuszált a képre és kész. Képet nem készített. Mindegy.Ami viszont lenyűgözött, az a 1080p-s videófelvétel. Hát az valami brutális. Az első és eddig egyetlen tesztvideót olyan este fél 7 körül csináltam, tehát már kezdett sötétedni. De valami gyönyörű képet csinált. Elsőre kicsit lassan fókuszált, de ez kb 2 másodperc volt, utána hibátlan. Visszanézve a 110-es TV-n is brutális. Már-már hibátlannak mondanám.
Az biztos, hogy szebb a felvétel minősége, mint apám BenqM23-as kézikameráján szintán 1080p-ben. Pedig az a kamera ~ 40-45k volt tavaly karácsonykor! És 100%, hogy ez jobb képminőséget produkál. Mondjuk az elkészült videók is több helyet foglalnak. Itt 1 perc cirka 136MB-ot foglal. Ami nem kevés, de megéri.Youtube-on valamiért nem sikerült HD-ban nézni bármit is... Hiába HQ-t játszottam le és direkt HD trailert kerestem, látszott a képen, hogy az messze van a full minőségtől. Nem tudom mitől lehet ez.
Egyszóval eszméletlen jó a telefon. Simán megérte az árát (egyelőre). Nem csak jó, de szép is. Ha most letennének mellé egy i5-öt akkor is csak a P kéne!
@darvinya:
Bocs, mostmár látom, hogy a blogodra gondoltál... Valamiért félreértettem. De most megnéztem, köszi! Mondjuk a probléma megoldottnak látszik, de köszönöm a segítséget! Első körben azt hittem, hogy az 1 hsz-re gondolsz. Valahogy benéztem... De már látom a blogodat.
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Nekem miért csinálja azt, hogy full hd-ba szoktam felvenni videót, hogy időközönként bevillan egy zöld sáv a videó visszajátszása során?
-
istika
tag
válasz darvinya #4428 üzenetére
Köszi a választ. Már csak azt nem tudom h mi az a média plugin és honnet tölthetem le ill melyiket kell konkretan, mert ami link itt van pluginra abbol semmit nem ertek. Van ott kismillio plugin es azt sem tudom mi mire van. A Total commandert ismerem, csak nem ertem mi az a media plugin ami pluszba kell hozza. Siman egyébként miert nem másolja be az mp3at a music mappába? Képet siman beraktam a pictures mappába. Mp3at meg nem engedi.
-
darvinya
titán
-
Dany007
veterán
válasz Dany007 #4443 üzenetére
Egyvalamiben nyugtassatok meg légyszi, hogy ugye nem tudom így flasheléssel szétcseszni a telefont?
Mert amúgy mocskosul bejön! A GPS annyira nem is fontos... Mondjuk a fotóktól nem vagyok elájulva de a 1080p-s videófelvétel brutálisan jó.
Szebb, mint apám 45k-s kézi kamerája, ami szintén 1080p-ben rögzít... -
varesz11
tag
Ma nekem is jött egy 0,5 Mb-os OTA. Vodás teló, felmókolt ics-sel. Várom, hogy végre megtaláljam a hihetetlen horderejű, fél megás változásokat.
-
Dany007
veterán
válasz darvinya #4441 üzenetére
Elolvastam az első hsz-ben a szoftverfrissítés részt. Nem tűnik komplikáltnak. Ennyi az ICS felrakása? Kész..? Csináltam egy backup-ot a PCC-vel. Ez elég ugye? : )
Már csak annyi a kérdés, ha nem járok sikerrel ICS után sem, akkor hogyan rakom vissza a gyári 2.3.7-et? : s Azt is le lehet valahogy úgy tölteni, mint az ICS-t és a flashtool-lal ugyanúgy visszarakni? -
darvinya
titán
válasz Dany007 #4439 üzenetére
Ha még nem laktad be, akkor egy javítás ajánlott PCC-vel vagy SUS-szal.
PCC vagy SUS file-okat mentsd külön mappába, ezeket a file-okat a Logout-mon lévő fw készítés Flashtool-lal PCC/SUS file-okból fejezet alatt.
Ha ez nem oldja meg akkor talán rakd fel az ICS-t Flashtool-lal.
Ennél sincs javulás akkor rakd vissza az eredetit és irány a szerviz.A felirat normális.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz Dany007 #4439 üzenetére
Még az tűnt fel, hogy akárhányszor engedélyezem a gps-t mindig jön egy figyelmeztetést hogy adatot kell szolgáltatnom ami költségekkel járhat... Ezt persze elfogadom meg minden.. .de ennek csak egyszer kéne feljönnie, nem? Na nálam minden alkalommal megkérdezi és elfogadtatja... :S
Az előző lg amit vettem ott se működött a gps elsőre. Szó nélkül cserélték, azon már működött. -
Dany007
veterán
Na, nem talalja a gps jelet.... Vagy 5percet vartam de semmi. Mellette volt a regi lg telefonom, az fel perc alatt talalt muholdat. Volt valakinek ilyen? Mit csinaljak? Vigyem vissza? Gps status nevu progival probaltam, letoltottem az adatokat de semmi... Az lg meg fel perc alatt talalt 8 muholdat fixen...
-
calamites
őstag
Helló!
Lehet a telefonra valahonnan valami világosabb témát varázsolni? Ha igen honnan, és hogyan? Ez a fekete eléggé gyászos nekem.
-
Knight666
aktív tag
-
Bitpalace
senior tag
köszi!
Nem karcoltam össze mert a nillkin, meg gondolom többi is úgy oldja meg, hogy fóla 2 oldalára rak lehúzhatós védő réteget, így felhelyezésnél, én is kártyával nyomtam ki a bubikat hibátlanul, majd a felső védőréteget is lehúztam és nagyon baba! Főleg a Nillkin tok... minőségi érzeted ad a kinézetének pluszba!
[ Szerkesztve ]
-
baradi
senior tag
Nem okoz gondot a specko felbontas pl. navi, progik beszerzesenel?
-
davidfun
tag
Valaki nem probálta ki hogy hogy fogyasztja jobban az aksit a képernyő ha automatán állitgatja magának vagy ha mondjuk beállitjuk állandóra egy közepes fényerővel?
-
baradi
senior tag
Sziasztok, mennyibe kerul micro SIM-re valo csere a szolgaltatonal?
-
NemMoby
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy le van tiltva az adatkapcsolatom és semmi extra programot nem telepítettem fel, de mégis amikor feloldom a képernyőt, akkor network connecting errort ír ki, tehát vmi folyamatosan fel akar mászni a netre. Nincs valami ötletek, hogy a gyári cuccok közül melyik lehet vagy hogyan tudnám kideríteni? Nem túl nagy probléma, de zavar. Az automatikus szinkronizációi is ki van kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
istika
tag
Hogy lehet adatkábelen keresztül felrakni a telora pl egy mp3at?Ratolom kábelre a telot, megjelenik a merevlemeze a telonak és barhogy porbalom copyzni az adatot, azt irja ki h nem lehet masolni...ezek szerint mindent csak wifin keresztul lehet letölteni?Zenéket szeretnék rakni a telora és nem megy. Segitene vlki?
-
somadog
tag
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy hasznos információt ami szerintem minden kérdést segíthet megválaszolni a fóliás kérdésben.
az info. igen biztos helyről származik:
"A készülék kijelzőjére ( nem csak erre hanem az összesre) gyárilag felkerül egy fólia ami egy plusz mechanikai stabilitást ad a kijelzőnek.
Ez egy kemény törés biztos fólia illetve a kijelző pedig egy karcálló üvegből készült."
"a fólia leszedhető, nehezen de leszedhető, óvatosan valamelyik sarkát meg kell kezdeni és utána lehúzni."
Az infó előtt és megszerettem volna tudni mindent erről a dologról, gondolkoztam hogy lecseréljem mert az enyém is karcos lett egy kicsit mikor leesett egy szikláról nyaralás közben, de ezek után annak fogok utána járni, hogy hogy lehet ezt a fóliát cserélni akár pénzért is a sony-nál.
Ha érdemi infom. lesz megosztom veletek.
üdv, mindenkinek
-
törölt tag
T-Mobilnál jönni akar egy 600k-s frissítés ICS-hez. Másnál is?
-
-
Dany007
veterán
Na, most telefonált párom, hogy megjött a P. Már csak munkaidő végéig kéne kibírnom valahogy... aztán futok is be a T-be micro-simet kérni... Aztán már próbálhatom is...
@rbalint88: na, végülis akkor simán meglehet oldani. : ) Nem kell sokat agyalni rajta. De P-n van gyári fólia, ugye? A sima védőfólia alatt...
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz Bitpalace #4395 üzenetére
Én azt csináltam a régebbi telefonommal ha fóliát tettem rá és nem sikerült jól akkor leszedtem és kicsit megnedvesítve a fóliát (de tényleg csak kicsit.. gyak 2-4 cseppnyi össz folyadék maradt a fólián óvatosan kell mert a sok víz a telefonba kerülhet, ha jól csináljuk akkor azonban nem jut ki annyi mennyiség ami a telefonba szivároghat, és a telefont áttöröltem ha mondjuk valami "szösz" miatt nem sikerült rendesen felrakni) és újra próbálhattam (bár akkor már nehezebb volt mivel a fólia alsó rétege hiányzott.. de ez így mindig tökéletes eredményt adott és semmi buborék vagy szösz nem lett a kijelző alatt).
A rásimításhoz segédeszköz nekem nem kellett, magától "rácuppant" mindig (elég volt az ujjam, vagy esetleg kicsit a körmöm ha "beragadt" egy kis levegő).[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Dany007
veterán
válasz darvinya #4402 üzenetére
Nem kell túlmisztifikálni.
Nálunk a cégnél a dekoratőrök egy ~ 400 forintos műanyag simítóval dolgoznak, aminek a végén van egy puha filcréteg. Az a speciális folyadék meg nálunk sima mosószeres víz. Azért kell bevizezni az anyagot, hogy csússzon és ki lehessen "simítani" alóla a levegőt. De egy telefonnál nyilván nem ajánlanám a vizezést. Főleg, hogy a P-nek az akksiját se lehet kiszedni.A gyári eljárás meg nyilván más... Ott azért sietni kell : )
De fogsz valami nem túl merev tágyat, erre a bankkártya teljesen jó. Betekered valami vékony filccel aztán nyomatod is rá a fóliát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest