- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Készítsek alsó sáv szerelési útmutatót képekkel?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
sajo13
senior tag
Amióta Jelly Bean(tiszta telepítéssel, SD formázással) van fent azóta a "Phone" nevű processz eszi nálam legjobban az aksit. Tudja valaki mi ez, másnál is előfordul ez a jelenség?
Reggel 7-től egészen 3/4 12-ig, 0 perc telefonálással, ezért is gyanús.
Jelen állapot: Phone(32%, ébren tartás 6 óra 16 perc). Mi a csuda ez a Phone?
Az "Android op. rendszer" százalékos aránya sem kevés, de azt gondolom a Viber okozza. -
qamu74
őstag
Most nézem ,hogy van már Enigma 4.2
-
PHARD
tag
Nem tudja valaki,hol lehet kapni az átlátszó érintősávot?Nem szivesen mondok le róla 2-3 hétig a garos javitás miatt.
P30 pro-Mate10 lite-Lg g2-Xperia P-Xperia x10
-
qamu74
őstag
válasz razorka777 #18088 üzenetére
Gondoltam.
Akkor maradok én is az Enigma 4.1-nél!
Azért köszi a választ! -
qamu74
őstag
Kérdés:
A szolgáltatói P-k zart(allowed:no) bootloaderesek?
Vagy lehet allowed:yes is,mert most hogy kicserélték a P-t kíváncsi vagyok rá!
Másik kérdés,csak a telcsit cserélik,vagy a tartozékokat is hozzá?
Mert a fülest elhagytam.... -
gerii
addikt
válasz Knight666 #18083 üzenetére
Kicsit utánaolvastam XDA-n, van megoldás rá, csináltak +2 féle Nfc.apk -t, az egyik képernyőzárnál, a másik teljesen sötét kijelzőnél is működik, csak kell hozzá root, hogy át lehessen írni az eredeti .apk-t. Szóval ha lesz rootom, akkor frankón be tudom állítani az NFC-t minden hülyeséghez.
-
qamu74
őstag
Na sziasztok!
Rossz telomat kicserélték egy újra!!!
Hála a Sony Xperia Magyarország telefonos ügyfélszolgálatának!!!!! -
Knight666
aktív tag
-
Knight666
aktív tag
Állítólag valami adatvédelmi szabályozás miatt nem működik lezárt képernyőnél (ami érthető is ha bele gondolsz, hogy fizetésre is használható). Így viszont tényleg nincs sok értelme a tag-eknek sajnos . Alternatívának egy helyalapú kapcsolgató progit ajánlok (Llama, Tasker, stb...). Ezekkel tudsz pl. cellainfó alapján profilt váltani és még sok mást is.
-
darvinya
titán
válasz Zolee11 #18081 üzenetére
Én névjegy, naptár, ébresztő, hívás listát visszaállítom.
App-ok többsége a Belső táron dolgozik és azokat nem bántva az alap app újból kezeli.A Flashtool elintézi a teljes gyalulást, ha az összes Wipe ki van pipálva.
[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
válasz darvinya #18079 üzenetére
Ez a teljes gyalulás mit jelent pontosan?
Csak felteszem flastool-al az új droidot/kernelt/akármit, vagy resetelni is kell dolgokat előtte?
Az alap, hogy a beállításokat nem másolom vissza, de az alkalmazások mentései, egyéb dolgai? Azok is kockázatot jelentenek? Tehát az a biztos, ha a névjegyeken kívül semmit nem mentek vissza a telefonra?
Köszi!no brain, no problem
-
Rossi
addikt
Kijött a vodás JB is.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
darvinya
titán
válasz DonkeyRider8 #18077 üzenetére
Még nem.
Rendszer újrahúzása teljes gyalulással, persze biztonsági mentések legyenek a főbb dolgokról.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
gerii
addikt
válasz DonkeyRider8 #18077 üzenetére
Párunknak néha előjön (előjött), nekem JB frissítés után csinálta pár nappal, de egy hete már nem találkoztam vele. Szóval random. Ami lehet esetleg hogy mielött csúsztatod, megnyomsz véletlen egy másik gombot. Majd figyelj rá, lehet az a baj.
[ Szerkesztve ]
-
DonkeyRider8
csendes tag
A JB ota van egy olyan hiba hogy bejövö hivasnal egyszerüen kifagy a fogado kepernyö, hiaba huzom el a zöld csikot egyszerüen csörög tovabb es semmit nem lehet vele kezdeni, csak ujrainditas segit.
Jelentkezett mar valakinel ilyen? Ötlet a megoldasra? -
atika88
senior tag
Jól látom srácok, hogy már felfrissített JB-re nincs utólagos root megoldás?
-
DaDa
senior tag
-
Dany007
veterán
válasz darvinya #18068 üzenetére
Tényleg, köszi!
@roland091: most már így is megy, kössz!Más hangot egyébként nem lehet állítani alapból? Van csengőhang, értesítési hang és most már ébresztőhang. Aztán kész. Nem képernyőzárra gondoltam, hanem múltkor jött egy sms pl és teljesen más volt a hangja, mint amit értesítésnek beállítottam.
-
Dany007
veterán
Valaki rájött már hogy lehet csengőhangokat állítani kb mindenhez aminek hangja van?
Csak mert röhej, de alapból ébresztőhangot nem tudok állítani. A beállításoknál ki van szürkítve és a hangbeállításoknál is csak csengőhang van és értesítési hang. Ez a kettő.
Közben meg bizonyos esetekben itt olyan hangokat is hallok amiket sehol nem tudok beállítani...
Komolyan külön app kell ehhez is? =/ -
DaDa
senior tag
Nincs véletlen valakinek egy direct linkje erre: Xperia P LT22_6.2.A.0.400_World Generic.ftf ? Az XDA-n lévő összes link megakad, vagy el sem indul vagy mindenféle letöltést kér. Előre is köszi
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz #72172032 #18059 üzenetére
Akkor mit mondjak én, nekem is és a páromnak is gyártói független, még sincs még JB
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
d3kk
senior tag
Még mindig nem szóltak a T-mobile szervizesek hogy megjött a kupakom..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az azért vicc hogy a T-mobilnál hetek óta kint van a JB de a Telenornál még semmi.
Állítólag van Telenoros aki már megkapta - ez lehetséges?
Mit csinálok rosszul? A telefon frissítéssel és PC Companionnal is próbáltam. -
rozsomak
tag
válasz darvinya #18052 üzenetére
Szia!
Van egy P-m, ami a nagyobb gond, hogy van egy kutyám is, aki éjszaka az éjjeli szekrénynél matatott és egy félig tele poharat elborított, amiben víz volt.
A telefonra nem sok jutott, de sajnos pont elég ahhoz, hogy meghibásodjon. A kijelző nem mutatott semmit, a notification led ment és a szenzoros gombok világítása is.
Telefont egyből kikapcsoltam (hangerő fel+power). Vártam reggelig, bekapcsoltam. Kijelző egy tized mp-re feléledt, de aztán fekete lett (nincs háttérvilágítás). Majd csörgött az ébresztés is, reflexből elhúztam a kezem, hogy leállítsam az ébresztőt és működik! Aztán kivittem a napfénybe és a telefon teljesen működőképes, látszik a kijelzőn minden,de nincs háttérvilágítás.Hívható, menüben lehet mászkálni, wifi OK, emailek jönnek, fényképező is megy.
A telefon egyébként még garanciális (sufni), de hát a beázás miatt gondolom az amúgy sem játszik.
Van ötleted? Esetleg alkatrészed? Háttérvilágítás külön van a kijelzőtől?
Köszönöm!-=< Power is Nothing without Control >=-
-
darvinya
titán
válasz TomWexX #18055 üzenetére
Azért írtam, hogy maga az fw is lehet rossz, mint már többen is tapasztalták ezt a jelenséget.
Én csak a hiba lehetőségeket írtam le.
Egy szó sem volt user error-ról.(#18054) bossm
Tudom mi az temp unroot, de P-n nem is jó SuperUser.
Maga Root Binary is a SuperSU-t rakja fel.[ Szerkesztve ]
-
bossm
csendes tag
akku szint 15% DE! Sikerüüült! Pipa ki a temp unroot mellől és máris megkapta a root jogot a wifi adb Köszönöm emberek a jó tanácsokat és a biztatást is
-
bossm
csendes tag
basszus nem néztem mennyi van hátra az aksiból..... olyan rohadt lassan mászik ez a kis kék csík és persze a kijelző is világít mint egy jelzőrakéta.... ha ez most lemerül.... rádughatom a töltőt most is?
-
bossm
csendes tag
Egyből ezt húztam rá: "LT22i - 6.1.B.0.544 -Central Europe - ICS.ftf" (607 770 333 bájt). Annyira akartam pörgetni, hogy nem vettem észre: nem nyomtam be az USB debugot. A kis nyitott lakatos gomb persze nem vált elérhetővé... hiába: napi pár óra alvás ide vezet Szal' root megvan (teszteltem, müxik), supreruser naprakészre, ota túlélő benyomva, temp unroot benyomva, ota frissítés letöltött, most fut frissítő..... idegbaj a köbön
-
darvinya
titán
válasz TomWexX #18048 üzenetére
Először nem volt ott a root me visszaállító rekord
Ez akkor van mikor már volt mentés, és csak ki kell választani a listából, vagy maga az fw rossz.Az én .54-es fw-nél ott van egyből.(kernel csere megtörténte után végre hajtva, 1 kiválasztva a root binary -ban)
másodjára látszólag sikerült csak root jogom nem
Idő előtt lett lehúzva a telo a gépről, vagy maga az fw rossz.Azért gépemen fent vannak:
.NetFramework család
Java SDK
Java motorMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TomWexX
addikt
Nekem is csak harmadjára sikerült a root. (.54) Először nem volt ott a root me visszaállító rekord, másodjára látszólag sikerült csak root jogom nem volt, majd harmadjára az is meg lett. (nálam mindig is ilyen volt) Próbáld meg újra és ne add fel ilyen hamar.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
darvinya
titán
Hát az .54-es root-oláshoz vissza kell flash-elni a .544-es kernel-ét(de csak a kernel-t!).
Ezután lehet csak a root-olni, a RootMe-vel.
A végig kell várni az újraindulást is, és utána vissza flash-elni a .54-es kernel-t.(#18047) bossm
Annyira nem olyan hosszú idő ez.
15 perc.[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
válasz darvinya #18043 üzenetére
Találtam elérhetőséget, és küldtem nekik egy e-mailt a garanciáztatással kapcsolatban. Leírtam a hiba típusát és arra is rákérdeztem, hogy az esetleges garanciális javítás idejére módjukban áll-e bármilyen cserekészüléket adni.
Kíváncsian várom a választ.
Jó lenne ha megoldanák, mert szerintem időben jóval hamarabb kivitelezhető a gariztatás így mint a T-n keresztül. -
bossm
csendes tag
válasz darvinya #18041 üzenetére
Köszi. Ahogy írtam: az ICS rootig sem tudtam eljutni... Lehet, hogy a "Sony Xperia P LT22i_ 6.1.1.B.1.54_Sony.ftf" -vel van gond? Kipróbálom ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2256889
Ha jól látom a letöltődő rar nevét akkor ebben egy CE 6.1.B.0.544 lesz.
Azt írja: "Root it with Flastool (very simple because it's 0.544 rom)" A FT is képes rootolni? -
NY_A
őstag
Sziasztok.
A feleségem P-jén viszonylag számottevő mértékben megmutatkozott a bubisodás néven elhíresült anomália. T-Mobile-os a cucc, és T-Mobile-os garanciajegye van. Van esélyem a Cordonban legaranciáztatni vele, vagy ezzel a garanciapapírral megkerülhetetlen a T? Ha lehetőség van rá egyből oda vinném ahová amúgy is kerülne, úgyis sűrűn járok arra.
-
darvinya
titán
-
bossm
csendes tag
válasz freemanone #18038 üzenetére
Én vezetékessé varázsoltam Odahaza a konyhában az avstreamer gondoskodik wifin keresztül az ebédkészítés közben állandó tévéműsorról amit a laptop az usb tunerről pumpál hd-ben. Csak felrakom a polcra a poharak mellé a tűzhely mellett aztán hadd szóljon Este hagyom, hogy a javítsa a torrenteim arányait Meló közben pedig a nyugtató helyet órákon át mp3player és callrecorderként is funkciónál. Szerencsére irodai meló.... különben cipelhetnék magammal egy agregátort Viszont a gps! Az valami borzalom. Nem csak most, már mióta még a kalácsos szoft-rel megvettem. Ugyan az a két navi progi van a telómon mint párom öregedő HTC Wildfire-n. A HTC 5, max 10 msp alatt belövi a poziciót. A XP néha perceken át bénázik, és sokszor még utána is elveszíti a jelet. Mind2 fémházikós... a fene érti.
-
bossm
csendes tag
Sziasztok!
1st: nagyon szimpi ez fórum. Sok értelmes, segítőkész ember Úgyhogy nem is bírom megállni, hogy meséljek és kérdezzek
Olvasgattam pár oldalnyit a pár napja debütált hivatalos JB update (nálam 05.01-én 00.00-kor ugrott fel a kis frissítést jelző ikon) óta pötyögött hsz-ból. Én oktondi, égve a vágytól, hogy lesz ami lesz azonnal Jb-t akarok, rá is engedtem a jól bejáratott, rootolt ICS-semre a telepítőt. Csakhogy az miután leszedte és újraindította a telót, nem akart felmenni. Jött hát a Sony PCC supportja, ahol simán felpakolta az új csomagot. Újraindítás körömrágással: behal? milyen lesz? stb., stb. Nem untatok senkit, hisz jó páran ecsetelték már az élményt. A lényeg: ICS alatt nálam sok rezidens dolog futott (call recorder, cpu monitor, Kasp Mobile Sec, Ringer, stb, stb) mégsem éreztem azt, hogy a teló szenvedne az erőforráshiánytól. Ráadásul mindezek mellet vidáman futottak olyan izomagyú játékok mint pl. a NOVA3, CONDUIT stb. De aminek hiánya most végkép kétségbe ejt: olyan hasznos progik mint az adb server, titanium backup, otg progik stb. A frissítés után minden programom megmaradt, de a root-t követelők csak panaszkodtak. Átfutottam a plusz dolgokat, de nem estem hanyatt. A naaagy JB... és közben azt éreztem, hogy mintha picit többet "gondolkodna" használat közben. A játékok jóval lassabban töltenek be, sőt néha meg is torpannak. Ok, gondoltam, lássuk mi van ha kipucolom. Gyári reset, full sd törléssel. Lapozgatok, szemezgetek a számomra idegesítően túlbonyolított home menü rendszerben, de valahogy nincs olyan "ez igen, ez már döfi!" érzésem. És amikor el kezdtem mazsolázni a neten elérhető Xp JB root témákat, végkép padlót fogtam: olyan nincs, hogy én ezt a vasat ne uraljam, ne lehetne rajta root jogom. Még van rajta 6 hónap gari, ergo, bootloadert nem akarom birizgálni. Marad a downgrade. Rohadtul nincs kedvem a letöltöm, felnyomom, rootolom, updatelem műsorhoz, de ugye jelenleg nincs jobb. Ok, leszedtem ezt: "Sony Xperia P LT22i_ 6.1.1.B.1.54_Sony.ftf" (393 534 876 bájt), Flashtoolal rápörkölöm, újraindul, verzió ellenörzés a telon: 6.1.1.B.1.54. Na most a bín4ry csomagból flastoolal "Xperia P LT22_6.1.B.0.599_Kernel.ftf" pakolása a telóra. Látszólag lefut. Reboot. Verzió ellenőrzés: 6.1.1.B.1.54! Persze a bin4ry root nem csinál semmit. Adb-n felküldi a fájlokat de a rendszer visszaállítás fel sem ugrik, nincs rootme visszaállítási pont. Ez már éjjel 1kor.... 6kor kelés melózni... csakhogy melóhoz kell a működő teló... ok, letöltöm és feltuszkolom ezt: Xperia+P+LT22_6.2.A.0.400_World+Generic.ftf mert freemanone olyan szépeket írt róla (köszi Azóta ez megy. Valóban simábbnak tűnik a PCC által gyárilag feltöltött verziónál, szépen futtat, tölt mindent. Néha azért fura dolgok előjönnek (meghall az aktuális kedven lwp-em a diavetítés amikor leállítom és kiürítem a mediascanner app-t, vagy ép az előbb be akartam lőni a BT-t de a kis csúszka csak visszaugrott folyton kikapcsolt állapotba. Na ekkor jöttem vissza most ide, megnézni járt-e már így más is. Közben elővettem az 1000 éves windowsos trükköt: reboot phone, és voila: bekapcsol a BT. Azért ICS alatt ilyen nem volt... De ami nonstop kikészít: nincs root
Bocsi a hosszú léért[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz freemanone #18032 üzenetére
Kösz kipróbálom.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Freeman01
tag
Olyat nem tapasztaltatok a JB-en hogy a wifi be van kapcsolva és randomra ledobja magát a hálózatról?
Pedig a wifi működik mégis lecsatlakozik...és teljesen véletlenszerű mikor csak azt veszem észre hogy már a mobilnetet zabálja... -
eami
veterán
-
őstag
CWM-et sikerült valakinek feltenni JB-re ?
Hogyan?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
freemanone
addikt
válasz dajkapeter #18027 üzenetére
Nekem ICS alatt is 3-4 napot bírt a teló, szóval részemről nem változott a dolog. Ja és stamina nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
Nem tudom mi a problémátok a stamina móddal... Nekem ICS alatt 2 nap volt a maximum amit ki tudtam hozni belőle teljesen gyári rendszerrel. Most a JB alatt az első nap ugyan olyan használat mellett még 81%-on van.
Természetesen alig használom, csak mondhatni készenlétben van. Néhány sms, 10 perc telefonálás, egy kis 3G és egy kis wifi (autoszinkronnal) van benne. Szerintem ez elég látványos és érezhető javulás...
Természetesen most is letudom meríteni 3-5 óra alatt komoly használattal.Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
gerii
addikt
Ma beszereztem a gyári NFC tageket, kicsit kiakasztott hogy nem működik csak feloldott képernyőnél. Így a szűk bőrtokból ki kell szedni a telót, feloldani, NFC, lezárni, és betuszkolni a tokba... pedig milyen egyszerű lenne, csak kivételeznie kellett volna a Sonynak a gyári tagekkel szemben.
Ja, amúgy a Stamina tényleg nem túl hatékony. Másik észrevétel hogy a WiFi úgy zabálja az akksit mint a fene.
[ Szerkesztve ]
-
NemMoby
csendes tag
válasz bluemirage #18024 üzenetére
Az xda-n van egy post a wipe battery stats menetéről szerintük van értelme kalibrálni. Én kipróbáltam és mintha lassabban merülne.
1000 töltési ciklus csak elég, szerintem hamarabb hagyom el a telefont, minthogy bekövetkezne az ezredik töltés -
őstag
válasz NemMoby #18017 üzenetére
Nem kell formázni, ezentúl pedig....
A LiPo az egyik legtöbbet kibíró akksitípus: Élettartama jóval 1000 töltési ciklus felett van és ez 3 éven túli élettartam még napi töltés mellett is. Ezalatt állítólag nem nagyon csökken a kapacitása.A nagy töltőáram nem a legjobb neki sem. Ennek utána lehet olvasni. A Sony a 1,5A-es töltőfejjel az 1300mAh aksihoz már a határokat feszegeti. Én 1A-es töltőt használok és szerencsére csak 3 naponta kell töltenem, de így is előbb fog a telefon elavúlni', minthogy az akksi kapacitása csökkenne.
Meliora sunt bono inimica
-
darvinya
titán
Van még valaki aki ICS-n van és használja az OperaMobil-t és a Flashplayer-t, van root joga?
-
darvinya
titán
válasz NemMoby #18020 üzenetére
Ha értesz a gépekhez akkor így könnyebben megérted.
CWM-mel olyan, mint a vinyó törlése amit bármikor visszaállítható.
Flash-eslés olyan, mint a vinyó formázása nem állítható vissza az MBR cím változása miatt.Alap fw csak flash-elni lehet amit Flashtool/SUS/PCC végez.
Az összes többi csak az alap szerkezet kiképzés utáni rendszer másolás, sz.gépen rendszer klónozás.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz NemMoby #18017 üzenetére
A batterystat az csak statisztikai adat, a törlésével nem csinálsz semmit.
Az csak a pillanatnyi érték, folyamatosan változik.CWM az nem flash-helő, mint a Flashtool/SUS/PCC.
Ergo nem.(#18019) NemMoby
Ha nullázod az Li-Ion/Poly aksit, akkor dobhatod a kukába egyből.
Ezek az aksi élete végéig azonos teljesítményt adnak le.Li Ion/Poly aksit értelmetlen „formázni", ugyanis nem lehet.
Ezek nem NiCd/NiMh aksi![ Szerkesztve ]
-
NemMoby
csendes tag
Ha cwm-ben törlöm a battery statot, akkor ahogy a nagykönyvben meg van írva törlődik az aku és ennyi vagy számíthatok később problémákra? Jah ha a prerooted jb újrateszem cwm-ben ezzel törlődnek az aku adatok?
Cwm-ből bármilyen romot felrakhatok örökre elfelejtve a flashtoolst?
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #18015 üzenetére
A stamina módot én is próbálgattam, de semmi értelme. A másik aminek szintén nincs értelme szerintem, az energia takarékos mód. Gyakorlatilag csak olyan funkciókat lehet vele kikapcsoltatni ami vagy nem befolyásol szinte semmit, vagy szükségem van rá, tökmindegy hogy áll az akku tötöttségi szintje. Az idióta ledet persze villogtatni kell amikor merül, had segítsen rá még az is.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #18013 üzenetére
Az fw összeállítás sok mindentől függ:
1. Összetevő a gépen
2. Melyik Flashtool (van bug-os is)
3. Mit hagy ki aki összeállítjaAksi hiba inkább bosszantó, mert melegszik az aksi.
A másik amit leteszteltem az a Stamina Mód.
2 napig bekapcsolva volt és két napig nem, de ugyanazok voltak szinkronizálva.
Eredmény katasztrofális kamu.
Többet ért, ha manuálisan kikapcsoltam a net-et, mintha rábiztam.
Értem ez alatt, hogy minden megjött alatta csak nem jelezte LED-el és jobban merült.Így marad a manuális net kapcsolás, ha nem kell.
-
kk831228
addikt
válasz freemanone #18013 üzenetére
Tényleg úgy van ahogy írod vannak dolgok amit egyszerűen nem tudnak elfogadni itt a ph-n...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
freemanone
addikt
válasz kk831228 #18010 üzenetére
el van nézve, volt már durvább is. az ár érték arány is biztos közre játtszik.
(#18012) darvinya: fasza... mondjuk talán az még egy fokkal jobb, mint amit ICS-en produkált.
(#18006) DaDa: A helyedben megpróbálnék többet is. CE illetve WG-vel kezdeném. Kicsit furcsa lett ez a JB update... az eddigiekkel (ICS) nem volt ilyen gondom sose, hogy egyik rom jól fut a másik meg nem, amikor a build szám egyező.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Az aksi probléma felbukkant.
De nem beragad, hanem a töltés közben nem mutatja jól.
kb. 70%-tól 100%-ig 10-15%-ot csal, azaz mikor 80%-ot mutat az valójában 89-90%.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kk831228
addikt
válasz freemanone #18007 üzenetére
Én nem azért írtam csak ezért: Az ár érték aránya miatt ellenzik szerintem...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Feltettem egy hete a JB-t a telefonomra, majd tegnap a clean master nevű programot. Ma futtattam egy rendszer gyorsítótár takarítást, és sajnos utánna már nem jelenít meg semmit az albumban, sem amit letöltök, sem amit letöltöttem (elsősorban képeket töltök/töltöttem le). Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet visszaállítani, hogy lássam az albumban levő fájlokat? Előre is köszönöm a segítséget. -
darvinya
titán
Avval van a baj, hogy 32kbps net-em van.
Tárhelyem van 4shared, SkyDrive, ahova lehetne.Inkább ha valaki Bp.-en pendrive átvenné és ő valahová feltöltené.
(#18006) DaDa
Pre -rootos az nem flash-hető, mert az CWM-ből kell felrakrni.
Amit én készítettem az SUS file-okból készült Flashtool-al.
Ezt lehet flash-elni Flashtool-al.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #18004 üzenetére
Jah hát ez ilyen. Tudom, hogy itt PH!-n a Beats cuccok fogadtatása finoman szólva is ellenszenves, főleg hogy sokaknak kínai kopi van, akinek ez a menőzése tárgya.
Az ár engem általában nem szokott mozgatni ha gadgetekről van szó, így annyira nem fájt 300€-t kiadni érte.
- szép design, ami szerintem egyetlen felsőkategóriás fejesről sem mondható el, de ugye ez a szubjektív része
- lecsatolható kábel, mindkét végén sima jack csatlakozóval, a telefon felé eső az 90°-ban hajlított
- egy sima 3 eres 1,5m-es kábel és egy 1,1m-es mikrofonos kábel, aminek a bekötése egyezik a Sony NXT sorozatával
- hangminőség megüti a 40-50k-s fejhallgatók szintjét, ami nekem már megfelelő
- Denon D1100 az egyetlen fejes amiben nagyjából hasonló mennyiségű mély van és nagyjából egyező hangképpel (nagyon mély túlsúlyos, Én ezt igénylem is)
- 2db micro ceruza elem kell bele, a fejhallgató erősítőhöz (hangosabban szól telefonról, mint bármely másik fejhallgató amit próbáltam) napi átlag 4 órás használatot nézve kb 3 hétig bírja a két elem, ami lehetne akku is, de a lidl 600huf-os 8db aerocell eleme odavágja a duracellt és társait.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz darvinya #17991 üzenetére
Már akartam "régebben" kérdezni, hogy melyik ftf JB most a "leghivatalosabb"? Nem mókolt, nem prerootolt..stb, ha esetleg flashtoollal akarnám felrakni melyiket rakjam fel a 20 közül?
-
darvinya
titán
válasz freemanone #18003 üzenetére
Igaz, hogy néha nem szabad ilyet megemlíteni.
Mert félre értik/magyarázzák.
Pedig mindenkinek magának kell kitapasztalnia mi a jó.
Igaz az is, hogy vannak más végletek.Valaki tudna abban segíteni, hogy az én JB fw-met feltöltésében?
-
freemanone
addikt
nemtudom, azt nem próbáltam.
(#17990) razorka777: közben rájöttem, de valamiért az a rom az én telómon nem úgy működik ahogy kéne neki. Nem értem a miértjét, de laggos, röcög mindenhol. Párom Xperia U-ja odakente sebességben ICS-el...
A world generic viszont teljesen korrektül megy.
Tegnap csináltam egy rakás telepítést és több kombinációt is kipróbáltam.(#17988) kk831228: Már vártam valakitől ezt a kommentet. ezért nem szeretem megemlíteni, hogy mivel használom.
-
darvinya
titán
válasz Hedgehog87 #18001 üzenetére
Milyen Op. van a telon?
MAC szűrés bekapcsolva van?stb. kicsivel több infó kellene.
De egyszerűen nyomj egy reset-et a router-eken.
[ Szerkesztve ]
-
Hedgehog87
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám melyre megoldást keresnék.
Van egy P-m és a wifi kártya benne van amikor magától bekapcsol, illetve régebben T-home-os cisco-s routerhez tudott kapcsolódni, de egy linksys WRT300-hoz nem... és mostanában már a t-home-oshoz se tud csatlakozni...Mi lehet a probléma és mi a megoldás.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest