- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Nem értek egyet a többiekkel. A sercegés valós hiba. Írtam anno, hogy nagyobb rms átlagú, 0db közeli zenéknél jön ki. Ki kell kapcsolni az xloud-ot (ami egy fajta kompresszorként működik). GB alatt nagyon, ICS alatt kevésbé hallható. Azzal, hogy halkítjátok, max. kevésbé hallatszik. Xloud-nak max. gyenge minőségű felvételeknél van értelme.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Dany007
veterán
válasz SpeedHUNGARY #5792 üzenetére
Ez akkor tuti, hogy nem a telefon hibája pedig... :S Furcsa.
Ilyen hibajelenséggel eddig senki se találkozott. Nálad összejött okés. De mi az esélye, hogy a cserekészülék is pontosan ugyanezt a még sosem látott hibajelenséget produkálja?Próbáld ki másik wifivel, máshol. Menj el egy McDonaldsba vagy akárhova ahol van nyílt wifi, aztán tegyél egy próbát.
@Blue@X: wohoo! Nagyon helyes! Remélem az jobb lesz, mint az ICS és ott talán már az élő háttérkép se fog szaggatni...
@sdd2:
Én meglesem most mindenképpen. (huh milyen morci ez az arckép! )
-
TomWexX
addikt
válasz n000rbi #5793 üzenetére
Nekem is a fresh leaves van beállítva háttérnek, de nem vettem észre hogy zabálná az aksit.
(#5788) Blue@X: Én szinte biztos voltam benne hogy megkapjuk. Szép is lenne ha nem.
(#5795) SpeedHUNGARY: Ahogy többen is javasolták, állítsd át only B/G-re!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
sdd2
veterán
Esetleg akit érdekel egy P teszt [link]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz TomWexX #5787 üzenetére
Azzal próbálom, ami itthon van. T-Home adta az IP tv-hez. De eddig soha, semelyik telóm nem csinált ilyet, pedig azokat is ezen wifiztettem! Mind stabilan tartotta a jelet! Feleségemnek pedig Sony Xperia Tipo-ja van, annál sincs gond.
Csináltam képernyőfelvételeket is a jelenségről. Megpróbálom feltölteni őket.
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
Zigi
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #5786 üzenetére
Ha n-es a routered állítsd át b/g-re és próbáld úgy.
Megelőztek[ Szerkesztve ]
-
Allure
aktív tag
Szia!
Próbált a router wifijét b/g only-ra állítani.
-
DraXoN
addikt
a router tp-link?
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Blue@X
senior tag
Kapunk Jelly Bean-t: [link]
-
TomWexX
addikt
Milyen routerrel próbálkozol? Másikkal nem tudod tesztelni?
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Visszajöttem T-ből. Nem az a fickó volt most a szervízben (szerencsémre), így azonnal cserélték a készüléket! De!!!! Ez ugyanazt csinálja! Mondjuk kikapcsolni nem mertem, de ugyanúgy dobálja le a wifit, pedig az állapotjelző sávban full a wifi jelerősség, de a beállításokon belül látom, ahogy erőlködik! Csatlakozik, megtartja, ledobja, csatlakozik, nem sikerül, csatlakozik, megtartja pár másodpercig, aztán újra kezdődik minden! Szerintetek mi lehet a baj? Én már nem értem!
-
Blue@X
senior tag
Kijött a frissítés Wallbase-hez, így már nem crashel.
-
Zigi
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #5751 üzenetére
Szia.
Próbálj meg egy gyári visszaállítást hátha az segít, persze a fontos dolgokat mentsd el. A wifi egyébként az én akksimat is "zabálja" ICS alatt, ha folyamatosan be van kapcsolva szinte látom a %-on ahogy esiksemmer A sercegés biztos nem normális a hangszóróra még nem volt panasz. (nekem is tökéletesen szól)
Ferenczi Áko
Este még játszottam egy kicsit (Dead Trigger) és nagyon melegszik. Ultra high beállítások mellett vannak is kis akadások, szerintem totálra terheli az SoC-t azért fűt ennyire Azért jó lenne ha valaki más is jelezné, hogy
melegszik, mert így nem nagyon merem erőltetni a Zombi vadászatot -
Mani007
csendes tag
Sziasztok, a watchdog szuperül működik, köszönöm az ötletet.
Közben a következő problémával találkoztam: nem tudok fényképet feltölteni Facebookra ( ) sem rögtön fényképezés után. sem a galériából, sem pedig a FB oldaláról közvetlenül, mindig azt írja ki, hogy Can not upload the file..... Találkozott már vki ilyennel? Vmit be kell állítani valahol, hogy engedélyezze?...
A másik, nekem 12 óra alatt lemerül (3 napos a telefon), úgy hogy nem is hallgattam vele zenét, nem töltöttem le videót, nem játszottam vele, és a net sem ment rajta azért olyan sokat....Ez normális?
Köszönöm
N. -
-
Dany007
veterán
válasz djpetar #5773 üzenetére
A "futó alkalmazások" menüpont közel sem ír ki mindent ami fut.
Esetleg meg lehet próbálni a Clean Master nevű progit. Az már többet ír ki a futó közül.
Plusz véletlenül vettem észre, se az AirDroid nevű program eszközök menüpont alatt folyamatok(?) része alatt aztán végképp mindent kiír ami éppen fut. -
djpetar
tag
Szia!
Nekem kb. 1 hetes a telóm és most csinált először olyat, hogy éjjel kb. 40%-ot ment le az akksi úgy, hogy lefekvés előtt levettem a töltőről. Se wifi, semmi nem volt bekapcsolva. Eddig minden ok volt a készülékkel, tegnap feltettem egy új appot (zombies, run!), az hittem, hogy az ragadt be vagy valami, de nem találtam a futó alkalmazások között. Most visszatettem töltőre, játszottam vele egy kicsi, ismét 61%.
Trust me, I'm a doctor.
-
TomWexX
addikt
válasz Dany007 #5771 üzenetére
Épp most hallgatom én is ezt a zenét (telefon hangszórón) full hangerőn és semmi recsegés! Szép tiszta szokol hangzás.
(#5770) semmer: Akkor lehet hogy a SIM kártyával van valami gond. Ha tudod, cseréltesd ki micro sim-re! A hangszóró gond pedig lehet hogy szerviz gyanús...
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Na, most kíváncsiságból meghallgattam ezt a számot, 720p-ben youtube-ról letöltve: Tranzpotter - Journey
Van benn mély is, magas is. Meghallgattam full hangerőn, hangszóróból és semmi recsegés nem volt.
-
semmer
csendes tag
-
Dany007
veterán
Próbálgattam én is 1-2 letöltött külön csengőhang van, hogy serceg de csak full hangerőn, a gyáriak egyik se.
Amúgy még sose próbáltam, nem hangszóróból hallgatok zenét ha azt akarok : P
Youtube meg egyéb videók nézelődni stb arra bőven jó.
A füles viszont nekem kifejezetten tetszik. Bár nem vagyok audiofil de brutál jó hangja van fülessel EQ-val rendesen belőve... A mélyet is kellemesen érezni. -
darvinya
titán
-
semmer
csendes tag
Helló!
Lassan egy hete "boldog" tulajdonosa vagyok egy Xperia P-nek, de egy-két problémával küszködök a kezdetek óta, de persze nem volt annyi eszem, hogy 3 napon belül visszaküldjem a telefont.
Szóval a problémák amikbe belefutottam:
1. telefonálás után nem ritkán lefagy az érintő, semmire se reagál, csak újraindításra vagy a SIM kártya eltávolítására.
2. a hangszóróból szóló zene botrányosan rossz minőségű (többféle zenei stílussal teszteltem), egyes hangtartományokban erőteljesen "serceg" a hangszóró.Legfrissebb szoftver van a telefonban amit a Sony Companion ajánlott fel.
Kérdésem az lenne, hogy más találkozott egy hasonló gondokkal? Határozottan kijelenthetjük, hogy belefutottam egy gyári hibás készülékbe?
-
Haart
addikt
Kollégámnak van egy HTC Desire HD-ja és sehogysem tudjuk előhozni az easter egg-et. 2.3.5-ös szoftver van rajta de azt hiába nyomogatjuk nem jön elő semmi.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #5763 üzenetére
A T-s szervizben mindig akad egy-két jó válasz...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz SpeedHUNGARY #5762 üzenetére
Kíváncsi leszek mit mondanak!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz Dany007 #5761 üzenetére
Próbálok megnyugodni most már. Szerintem a kettő közt van valami összefüggés (hibás wifi chip vs. aksi), mert amúgy az aksi tök jól nyomta. Nem merült úgy, mint, amitől féltem. Pl. tegnap reggel 8:30-kor vettem le a töltőről és este 10-kor még 71 %-on volt úgy, hogy kb. 30 percet beszéltem, egy órát wifiztem, és volt kb. 20 perc zenehallgatás is meg 1-2 sms. Na mindegy! Majd lesz valahogy. Minden esetre beszámolok majd a fejleményekről!
-
Dany007
veterán
válasz SpeedHUNGARY #5760 üzenetére
Ja, engem is elöntene az ideg az biztos! Megtudom érteni milyen ez.
De próbálj lehiggadni, garancia van. Cserélni fogják. Minden rendben lesz.
Szerintem a wifi elszállás nem magyarázható a szar akksival. Szerintem. Vagy pedig összefügg a kettő esetleg. A hibás wifi zárja valahogy rövidre a dolgokat amitől rohadtul merül az akksi, nem tudom.De szerintem ez nem olyan terület amit csak úgy, megtudnak javítani. Mert ha elszakad egy szalagkábel vagy ilyesmi akkor azt rendben, javítják. De ha a wifi chip hibás, esetleg az akksi... Max az akksit cserélhetik, de sz.tem a wifit nem tudják szervizben javítani.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz Dany007 #5756 üzenetére
Hát elég kemény. Én meg voltam olyan naiv, és megnyugtattam magam, hogy biztos csak egy cache cleaner program csinálhatta (mármint a lemerülést), mert volt olyan, hogy a widget-je beakadt, aztán gondoltam, most úgy beakadt, hogy nullára merített. Mivel nem igazán akartam elhinni - a kisebb vacakolások ellenére sem -, hogy hibás a készülék, ezért jól ki is csúsztam a 3 napból... Faxa!
-
s4tch
veterán
válasz Ferenczi Áko #5758 üzenetére
GB-n ilyen.
-
Dany007
veterán
válasz SpeedHUNGARY #5754 üzenetére
Az kemény. Én se hallottam még ilyen jelenségről. 100%, hogy hibás a készülék.
Ha 3 napon belül vagy akkor úgy tudom kötelesek azonnal és szó nélkül cserélni.Én így voltam a régi LGP500-zal. A GPS nem működött rajta, akármit is csináltam. Másnap visszavittem a szervizbe, a faszikám azt mondta még nem is látott ilyen telefont és már hozta is a másik készüléket. Azzal minden rendben volt.
-
s4tch
veterán
Beállítások - A telefonról, itt az android verzióra néhányszor gyors egymásutánban rápöttyintesz. Egy ideje minden droidban volt egy ilyen kis kép, természetesen a verziószámra jellemző, direkt pixeles buta kis ábra; érdekességként megnézi egyszer az ember, és elfelejti. Aztán ha a megjelenő képen lenyomva tartod az ujjad, az egy újabb easter egg.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #5753 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Akkor nekikészülök. Jól kifogtam ezt az egyet... Nem tudom, hogy ezt tudják-e javítani, de egy biztos: kb. 2 hétre búcsút mondhatok a telónak! Pedig tényleg fasza volt minden. Az aksija is szépen teljesített, de ez a wifi miatti nullára merülés... OdaB!
-
Ferenczi Áko
addikt
Szia! Hát ez egyedi jelenség, tudomásom szerint még nem volt ilyen panasza itt senkinek(javítsatok ki ha tévedek) Vidd vissza a szervízbe!
Tegnap este 23:00-kor vettem le a telefont a töltőről,wi-fi ment. Nem nyúltam hozzá! Reggel 9-kor még 100%-on volt az akksi!
-
darvinya
titán
Alkatrészben az eltérés még az egy régióba tartózókban is van.
Nem lehet tökéletes alkatrészt gyártani, csak bizonyos türéshatáron belül.
Ami meg teljesen más az meg nehéz felrakni, de nem lehetettlen.SpeedHUNGARY
Inkább szerviz lesz ebből, mert itt aksi lesz a ludas, vagy ahhoz tartózó dolgok.
Op nem tudja rendesen mérni az aksi szintjét.App-kat gondolom nem nézted mi marad a memóriában.
Bár ezt kezelni GB alatt elég nehéz.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Hétfőn lettem boldog (?) tulajdonosa egy P-nek. Minden szép és csodás volt, ám kedd reggel elkezdett vacakolni a wifi. Pl. kiírta a Play-en, hogy nincs kapcsolat, vagy a böngészőben ugyanezt. Közben wifi jel a maximumon. Gondoltam kikapcsolom a wifit, aztán vissza, de igazából ez sem oldotta meg a dolgot, hanem még annyi történt, hogy az értesítési sávból is eltűnt a wifi jele, viszont a menüben meg be volt kapcsolva és innentől egyáltalán nem bírt csatlakozni. Gondoltam biztos csak egy újraindítás kell neki. Ki is kapcsoltam, vártam pár másodpercet, aztán meg nem tudtam visszakapcsolni! A teló töltöttsége 89% volt! Töltőre, gépre dugva sem reagált semmit. Bementem a szervízbe, ott a manusz elmondta, hogy nem olyan forrón eszik a kását, hogy én itt máris cseréért kiáltok, ezért azt javasolta, hogy hagyjam bent nála nap végéig töltőn és ha akkor sem lesz jó, akkor kicseréli, mert szerinte csak egy beragadt app szívta le. Így is lett, visszamentem addigra jó volt. Vette a töltést és a wifi is jónak tűnt, aztán este már elkezdett bohóckodni megint, de végül jelen maradt. Másnap is néha kiírta, hogy connection lost, de aztán 2., 3. tapicskolásra csak jó lett. Ma viszont megint a keddi állapot állt be. Annyira elment a wifi, hogy vissza se talált, pedig fontos lett volna, aztán megint a jó öreg újraindítás mellett döntöttem és hát ismét beállt a "halál". Talán mondanom sem kell, hogy elborult az agyam...
Tapasztalt már valamelyikőtök ilyet? Én vagyok valamiben tájékozatlan/láma vagy ebből tényleg szerviz lesz megint? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
DraXoN
addikt
válasz darvinya #5748 üzenetére
Igen.. én is tudom... de azt mondjuk nem, hogy a fent említett 550es firmware milyen régiójú.. de mint mondtam akár régión belül is lehet egy-egy azonos modell más alkatrésszel szerelve ami miatt más firmware kell rá.
(nekem is elmenne legalább 2 napot ha hagynám.. egy 2 napja pl. úgy jött ki a meló, hogy hozzá se tudtam érni a telefonhoz egész nap csak este (és szokásommal ellentétben útközben se piszkáltam.. mire hazaértem az előző esti feltöltésből "csupán" 30% esett le).
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
sssz
őstag
válasz Ferenczi Áko #5736 üzenetére
Nekem 544-es van,de az nem merül annyira. 1 napot simán, ha kicsit kímélem, akkor 1,5-2 napot is.
s4tch: és ez hogyan jön elő??
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
DraXoN
addikt
Tudni kell, hogy a telefonokból régiónként más-más típusú alkatrészek előfordulhatnak (néha még régión belül is), érdemes mindig megvárni a saját régiónk szoftverét, mert egy másik régió jé nem biztos, hogy jobb (ha más a régió). Ez okozhat hibás működést, gyorsabb merülést, kritikus esetben akár téglát is (mondjuk ha az adott telefon egy-egy régióban más procival szerelt és a szoftver csak az adott típusra van kihegyezve)...
Meg egyébként is.. szoftverfejlesztéseknél nem mindig a legújabb a legjobb .
(mondom ezt úgy, hogy magam is felraktam a T-s P-re az ICS-t, de még az .544-es van rajta. A frissítését meg az OTA hálózatra bízom majd )
#s4tch: Ha még nem tetted meg, tartsd lenyomva rajta az ujjad ( csak húzd majd be közben a fejed )
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Akinek ICS van fent az nem hozta még elő a "titkos" képet a telefonból. Kíváncsi vagyok, hogy az vajon milyen leheg.
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem még nem melegedett be a hátlap pedig szoktam játszani is a telefonon. Én is megvárom a Telenoros ics-t míg felajánlja a PcCompanion. Ha telepítés után is fennállnak a számomra zavaró dolgok akkor visszateszem a mostani Gb-t!
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
Én használtam GB - vel és ICS - el is. Nálam kb ugyan azt tudja 2 nap. ICS felrakása után volt olyan eset, hogy 30% - ot merült egy éjszaka alatt , utána meg 1 - et, de az átlag 2-3 % töltés után (gondolom beragadt valami progi.).
Lehet egy egy gyári helyre állítás rendbe rakja a dolgokat!
Hubzsi!
-
Zigi
senior tag
-
Zigi
senior tag
válasz Ferenczi Áko #5739 üzenetére
Nem szeretek downgrade-elni Megvárom a t-s ics-sek mit mondanak ha végre kijön nekik.
Most játszottam a Dead trigger-el kb. fél órát, és eléggé bemelegedett a hátlap jobban mondva nagyon. Kezdett zavaróan meleglenni. Ez másnál is így van?
-
Ferenczi Áko
addikt
Neked pedig azt javaslom,hogy akkor cseréltesd ki sima simre,így lesz egy új sim karid díjmentesen. Azt meg simán ki tudod vágni micro sim méretre. Még ha bemész egy gsm boltba ott is megcsinálják neked max 1000 ft-ért. Így jársz a legjobban!
Bocsánat a dupla hsz-ért!!
[ Szerkesztve ]
-
Zigi
senior tag
Nekem is ez van fent és gyorsan merül . Mondjuk én gb-vel nem használtam, nincs viszonyítási alapom...
-
Bitpalace
senior tag
Én is azon gondolkodom erősen... Most pl játszottam vele az előbb 1 órát, és csutkára lemerült, ki is kapcsolt! (3d parking game)
[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
Szia
Nem akarod megosztani az fw-ed.
Otthon frissítettél?
Ha igen.
A Logout-mon van egy bejegyzés fw készítésről SUS/PCC file-ok.
Ha nem akarod megcsinálni akkor azt könytárat csomagold be és oszd meg.A panaszodra javítás gyári visszaállítás és fw javítás PCC/SUS-szal.
-
istika
tag
Hello. Kérdezni szeretnék valamit. Valaki felrakta mar a telojara az uj szoftver verziot? 6.1.B.0.559. Létezik hogy alig hasznalat, par drb par perces telefonalas es nulla netezes mellet egy napa alatt lemerül az aksi? reggel levettem töltőről és egy gyors telefonalas utan 5 szazalekot esett az aksi, mire kijöttem a fürdőből mar 10 százalék. Ugyanilyen használat mellet a régi szoftverrel siman kibirt csaknem 2 napot is az aksi, mosmeg szinte szemmel láthatóan merül. Tudtok valamit javasolni? Észlelte ezt már mas is rajtam kivül? Jah és még valami, az uj szoftverrel eltünt a telobol az energiatakarekos applikacio, ahol be lehetett allitani h 25 szazalek alatt autom. kapcsoljon be, azon kivul energiatakrekos legyen egesz nap, stb...nem értem hogy mi történik. Tud segiteni vlki? Köszi
-
darvinya
titán
Senkinek nem tűnik fel, hogy már háromféle ICS van, és itt a fórumon.
.544
.550
.559Csak sehogy sem sikerül többet megtudni róluk semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Hubzsi
tag
Huhhh....
Nagy nehezen rávettem magam, hogy leszedjem a sérült gyári fóliát (Pofára esés koszos járólapra a kertben.....).
Ahhoz képest, hogy mennyire tartottam tőle nagyon egyszerűen ment, épp hogy meg kellett piszkálnom szikével és már fel is jött a sarka.
Tudtok ajánlani valami jó tokot hozzá?
Köszi!
Hubzsi -
Bitpalace
senior tag
wallbase nekem mindig leáll :/ akármelyik képre akarok bökni leáll
(ICS)[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Tudtok ajánlani valami "battery chargert" amit érdemes lenne megvenni hozzá?
Köszi!
-
eami
veterán
a másik telón GB alapú CyanogenMod van, szóval gyanús hogy az ICS az akadálya valahol. Össze tudom kapcsolni a telóval, csak épp az app ami kommunikálni az órával nem hajlandó felismerni hogy már össze lettek kötve :/
bár a furcsa, hogy nem nagyon találtam ilyen jellegű error reportokat mástól, úgy ICS általánosságban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ferenczi Áko
addikt
Én most tettem fel a telenor szolgáltatóit,de ismét meggyőződtem arról,hogy a 2.3-as verzió jobb. Ics jobban eszi az akksit,és ha élő háttér van beállítva,még mindig érzek olyan apró röccenéseket,amit 2.3 alatt nem éreztem. Ez a két dolog nekem fontosabb,mint az hogy Ics legyen a telefonomon!
-
n000rbi
senior tag
válasz bozsozso #5709 üzenetére
Az rendkívül érdekes, mert nekem meg ezt írták kedden ICS-re:
"Az Önt ért kellemetlenségért elnézését kérjük. Jelenleg a gyártótól sajnos még nem érkezett meg az említett szoftver. Így nem tudjuk ügyfeleinknek biztosítani."
Az igaz, hogy utána írtam egy "felháborodott ügyfeles" választ (úgyhogy lehet nekem köszönhetitek )
Egyébként a Neked írt válaszlevelél is a nagy semmi, ha jobban belegondolok... "Pontos időpontról...nem tudunk...nincs teendője." Tehát üljön türelmesen a kedves ügyfél. Elmehetnek a p...ba.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz bozsozso #4895 üzenetére
Az ICS frissítésre az alábbi választ kaptam T-től:
Társaságunk az említett szoftvert letesztelte. A Sony a PC Companion-on keresztül fogja elérhetővé tenni az Ügyfeleink által használt telefonokra. A Pontos időpontról sajnos nem tudunk felvilágosítást nyújtani. Amennyiben a készüléke automatikus frissít, abban az esetben nincs teendője.
-
novitsch
csendes tag
Helló!
Egy kérdésem volna Xperia P tulajdonosokhoz. Csak az én készülékemben (telefonomban/fülemben) van a hiba, vagy mondhatjuk, hogy a vibramotor rezgése hangos? Persze ez egy csöndes szobában érdekes, de akkor olyan kellemetlennek tűnik pl. gépelni rajta. A beállítások keyboard beállítások között a haptic feedback erősségének állítása meg úgy tűnik, mintha nem állítana semmit.
No, nehéz ennek a hangosságról objektíven beszélni. De kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
Köszi, üdv.
-
Blue@X
senior tag
válasz Dany007 #5706 üzenetére
Érdekes mert webes felületen meg látszik az alkalmazás, én úgy telepítettem a P-re De ha rákeresek az androidos kliensben, hát tényleg nincs fenn...
-
eami
veterán
valaki használ esetleg SE MBW-150 karórát ezzel a telefonnal? Egyszerűen nem sikerül működésre bírni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest