- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Fred23 #50746 üzenetére
-.ape-t nem próbáltam
- vlc szerintem nem lesz, nincsenek a szükséges library-k Badára
- folyamatos autofókusz nincs, touch to focus van: oda fókuszál felvétel közben, ahol megérinted a kijelzőt
- feloldani csak a képernyőzár gomb old fel, engem ez bosszant a legjobban...Goldmen75: még ez sem végleges verzió, szolgáltatói tesztverzió...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fred23 #49821 üzenetére
Ez a multizás: Firmware frissítés menete
-
szimike79
őstag
válasz
Fred23 #49527 üzenetére
A micro USB-nek a fülhallgatóhoz sincs köze, az 3,5-ös jack-ről megy. Szerintem hanyagold mindkét telót, ha nem akarsz felesleges gondot a nyakadba. Használtban hanyagolj olyat ami nem működik rendesen, vagy nagyon leharcolt, legyen akármilyen rendes arc az eladó. Valószínűleg csak addig ilyen rendes, amíg meg nem veszed a telót. Ez egy szimpla jótanács, ha akarod megfogadod, ha nem akkor nem.
-
gelbelex
őstag
válasz
Fred23 #49482 üzenetére
"Ha leejtették, attól lehetett valami komoly baja, ami azonnal nem derül ki?"
Rezgőmotor?
Még a szenzorokat (dőlés, gyorsulás, mágnesesség) is el tudom képzelni - lehet, hogy azért, mert nem tudom, miképp működnek...Mikor egy Nokia C7-et kerestem, kezembe került egy újszerű, aminek a rezgőmotorja kottyant rezgés elején/végén, pedig nem volt külsérelmi nyoma sem... Újat vettünk.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Fred23 #48854 üzenetére
-Ebben az esetben figyelmeztető ablak ugrik fel, hogy a rendszer nem tudja megnyitni az adott oldalt. Ez általában akkor jelentkezik, ha több alkalmazás fut egyszerre. Illetve ha háromnál több weboldalt akarsz egyszerre megnyitni.Előfordul, hogy bezárja a háttérben futó widgeteket és ezzel megoldódik a probléma.Ha mégse, akkor marad a taskmanager és manuálisan bezárhatod a többi alkalmazást. Legvégső megoldás a telefon restart. Ez már csak akkor kell ha valami beragadt a memóriába és nincs más megoldás a kitakarítására.
-A Youtube tényleg szép képet ad a gyári kliensen keresztül. Sajnos HD felbontásra nem lehet átkapcsolni a nézetet. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fred23 #48850 üzenetére
- átlagosan 2-4 napot bír, használattól függ,
- nálam 1-2 videót leszámítva mindet vitt,
- lesz erre is Bada 2.0, a legfrissebb infók szerint novemberben már hivatalosan is, azaz Kiessel is fel lehet tenni,
- újraindulás, fagyás nagyon ritka. Nem gyári programból előfordul a kilépés. Memóriafogyás böngészés közben előfordul 1.2 alatt.
- egyéb: szoftverellátottság kevés, nincs skype.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest