- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Medellin23
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy gyárilag független fekete samsung wave I.-t? nagyon jó állapotban van, de két pici karc azért fellelhető a fém szélén. A kijelzőn fólia van a vásárlás napjától! Kiesel automatikusan frissül, buhera nélkül! Garancia már nincs hozzá!
+ prémium szoftverek/N.O.V.A. HD, Asphalt5, Gangstar, FruitNinja, Worms, PvZ, Spirit, Naught, Herman, ControlTower, Turbofly3D, WAMOcamera, TimeLapse, FlashlightPRO/
+case mate tokkal+minden tartozékával dobozával együt. -
Medellin23
tag
Ne használd sűrűn ezt a tudást!
-
Medellin23
tag
"Próbáld meg hajszárítóval csontra kiszárítani."
Fürdőzés után nem javasolt hajszárítóval szárítani! A forró levegő nem csak megolvaszthatja az alkatrészeket hanem beljebb is fújja a vízcseppeket. furán hangzik de inkább a porszívót használd!
itt elég jól leírják, hogy mivel menthető meg a telefon: [link]
-
Medellin23
tag
Az ingyenes futárszolgálat gondolom csak garanciás telefonra érvényesek... nekem sajnos már már nincs garim :/ tavaly április-májusban vettem ha jól emlékszem. belinkelnéd hogy hol találom, hogyan működik ez a szolgáltatás. köszönöm!
-
Medellin23
tag
"Úgy látszik, hogy az én wavemen is kezd meglátszani az öregedés jele, és a kb. 500+ fénykép elkészítése... ma is próbáltam volna fényképeket csinálni, lenyomom a gombot, és nem élesít. Lenyomom megint, semmi. Megnyomom kicsit erősebben, semmi. Kicsit vártam vele, utána működött rendesen. Majd egyszer megint eljátszotta ezt. Régebben is írtak néhányan olyat, hogy nem érintkezik megfelelően a fényképező gomb, attól félek, hogy nekem is ilyen gondom van..."
Nekem is ilyen gondom van :/ Egy hete vettem észre, hogy félig lenyomom az exponálógombot, fókuszál, zöld lesz a négyzet majd lenyomnám teljesen hogy fényképezzen erre újra fókuszál és egy homályos képet csinál
Westend samsungban azt mondták, hogy kamera hiba és hogy kb.15000ért megcsinálják, az Allee-ban már azt mondta a srác, hogy szoftveres gond, 5000 ért lefrissítimondtam kösz nem... megvárom a 2.0 hátha a képernyőn lévő exponáló gombbal megjavul a probléma.
Valakinek van még ilyen gondja? 2.0 esetleg javítja? Én sem tudom sajnos, hogy hardveres vagy szoftveres a gond :/
-
Medellin23
tag
Hello! Ha engedem frissíteni az 1.2-őt kiesen keresztül akkor elveszik a hekkelt premium soc.hub?
-
Medellin23
tag
Köszönöm a gyors választ!
-
Medellin23
tag
Bocsánat! félre kattintottam ...
Most már mindnekinek él: Hello! lenne egy kérdésem, remélem nem hülyeséget kérdezek: Gyárifüggetlen a wavem, most vodás vagyok de jövhéttől trémobilos előfizetésem lesz. működni fog a premium soc hub-om ha más szolgáltatós kártya új számmal lesz a telefonban? válaszokat előre is köszönöm
-
Medellin23
tag
Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest