- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
duvi: bocsika, élcelődésnek szántam! Azt hittem elég lesz a smiley
leslieke: a csordaszellem hatással egyetértek!
Mióta használom az Androidot is (úgy, hogy még Froyót sem láttam előtte, tehát a legújabbat nyüstölöm) tapasztalatból mondom, hogy az emberek legalább 50%-a kurvára pofán esik, amikor megvesz egy Androidos telefont és halmozódnak a megoldhatatlan problémák.Most még kaphatók az "androiddal mindent lehet" Telenoros hazugságra, de egy részük hamarosan kiábrándul és ők azok akiknek olyan egyszerű, világos, felhasználóbarát felület kell, amilyen a például a bada
Az Androiddal együtt jár az a hihetetlen laza igénytelenség is, ami miatt pl. a Linux sem lett sokkal népszerűbb az elmúlt 15 évben
-
anrab
addikt
"Az Extreme Digital korrekt üzlet."
vettem náluk egy pendrive-t ami tönkrement. /Újpalotán lakom, Pólus/ semmit nem lehetett vele csinálni. beviszem a pólusba hogy kicseréltessem. a csávókám is kipróbálta és konstatálta hogy ez valóban besz@rt. elküldi szervízbe!
/pendrive-t ha jól tudom nem javítanak de ez most lényegtelen csak előzmény/
egy hét után értesítenek hogy menjek a pen-ért Óbudára. hát nincs közel mit ne mondjak.
mivel nem javítható kaptam egy ujjat. hazafelé az Árpád híd pesti hídfőnél a buszvégállomásnál veszem észre hogy nincs rajta hologram, ami a garancia feltétele, no meg a garancia levél a hozzátartozó számlával. /tök véletlen hogy megvolt minden az előzőnél/ irány vissza az üzletbe. elmagyaráztam nekik hogy mi a helyzet mire Ők megmagyarázták hogy miért is nincs rajta a hologramos matrica.
/persze ez teljesen ellentétbe van az én tudomásommal meg az áfa-val./ nem szóltam semmit mert minek inkább cserélje ki, gondoltam. nekem mindegy mit mond.
elkéri a pali, hátra megy, majd egy-két perc mulva vissza jön és hozza a hologramos dobozos pendrive-t.
csak egy baj volt vele! kivágta a régi pen dobozáról a hologramot majd felragasztotta cellukszal az új pen dobozára.
nagyon szépen megköszöntem és távoztam. nem tudtam mit hozzáfűzni. nem viccelek.
szóval itt is ugyan az folyik mint a többi cégnél. -
snecizero
senior tag
-
snecizero
senior tag
Vaterán ,de mobil boltból. Tehát akár személyesen is megvehettem volna ,de nem akartam utazni ez miatt 200 km-ert. Megpróbálom a formatálást. Itt egy jó film bemutatója. Amit biztosan felrakok a wave re.
[Fertőzés !!!]
-
szimike79
őstag
Sajna a Wave-ek mindig is gondban voltak a számokkal mem. kari terén. A régi kártyám is csak 1.7 gigásnak írta, a mostanit meg 8 helyett 7-nek. Tudom hogy valamennyi helyet fenntart a rendszer a karbantartáshoz, de sokalom az 1 gigát amennyivel kevesebbet ír az össz memóriára.
-
ettee
csendes tag
Köszi duvi!
Egyenlőre még olyan kérdéseim lennének, hogy:
1.a Wave S8500 hangrögzítője milyen formátumban rögzít hangot, és hogy van-e olyan jó mint a Wave II-é? A Wave II tudom hogy mp3-ban rögzít, és nagyon jó minőségben.
2. hogy lehet-e internettől függetlenül, ingyenesen navigálni Wave S8500-val? -
kennyke
aktív tag
köszönöm a segitökészséget
a telefont használtan vettem, t-mobilos volt, de hozzám már függetlenként jutott. az elöző tulaj ezt rakta rá:
a gyári t-mobilos net beállitásokat nem leht törölni, igy a vodafoneos amit használok csak a 3. ez lehet az ok? illetve van valami tétlenségi idő, az nekem 300ms. a hozzáférési pont, falhasznév és jelszón kivül kell mást megadni?
még két kérdés felmerült
swype szerü billentyűzet létezik?
erre a t-mobilos szoftra egyszerűen felmegy majd a gyári 2.0? -
wargar
csendes tag
Köszi a választ, Duvi! Ez kicsit elszomorít. Kár egy ilyen remek hardvert ilyen programok nélkül hagyni.
Ha lenne Voip szoftver Wave-ra, habozás nélkül ezt választanám. És igen,a Bada azért lenne jó megoldás sokaknak,mert nem mindenkinek (köztük nekem sem) van kedve/ideje programokat telepiteni egész nap. Csak egy kicsit lenne nyitottabb a Samsung, komolyan megszorongathatná az Androidot!
-
Goldmen75
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
Akciós játékot nem lehet megvenni kuponnal, csak és kizárólag pénzért.
A linken jobbra lent Használati feltételek:
A kiadott utalvány nem használható akciós (leárazott) termékek vásárlása esetén.
Ha olyan alkalmazást szeretne vásárolni, melynek értéke meghaladja a utalvány értékét, a különbözetet a hitelkártyájával tudja fizetni.
A utalványon megmaradt felhasználatlan összeg nem váltható készpénzre illetve nem tartható meg későbbi felhasználásra.
-
duvi
nagyúr
Egy kis help a Collage-Studio használatához (ha valakinek gondot okozna)
A Saját fájlok/Képek könyvtárba manuálisan kell létrehozni egy "CollageStudio" mappát a telefon memóriájában (a külső memkarin nem jó). Ide menti a legenerált képeket, amiket aztán már áthelyezhetünk a külső memkarira. -
Gonsalez
csendes tag
A pro oldalon hozzátennék, de a 2.0-s szoftverhez:
+ Zenelejátszóban működik a folder lejátszás
+ Zenelejátszóban működik a lyrics kijelzése
+ Video lejátszó támogatja a feliratot, sőt, mostmár a szinkronizáció is beállítható
+ Javított és használhatóbb Route66, 3d objektumokkal.Kérdés: Freemail accountomat a 2.0-n nem tudom használni. Mindent beállítok (pop3, smtp), úgy, ahogy a Telenornál leírták, és elvileg el is fogadja a teló, de mégsem tölti le a leveleket. 1.2-ben azonos beállítással ment minden, kivéva a levelek törlését a szerverről. Tudja valaki, mi lehet a gond?
Köszi!
-
F-ECT$
titán
Írtam, hogy nem csak Neked szól a válasz
A "hígfos" nem tőlem jön.
"Az meg, hogy a 2.0-val bármilyen új natív progi jönne szintén csak hiú ábránd." - Mindig ha jön egy frissítés, akkor valaki kitalálja, hogy azzal együtt talán jön majd valami nagy durranás progi is. Ettől mindenki izgatott lesz, aztán sosem történik semmi. Mindössze annyit akartam ezzel kifejezni, hogy a 2.0-val a 2.0 jön és kész. Persze a 2.0-ban lehetnek olyan változtatások, aminek hatására az eddig nem megvalósítható dolgok azokká válnak és/vagy a 2.0 hírét meglovagolva akkorra időzítenek egy új program megjelenést, de erre én kevés esélyt látok. Summa summarum: annak sincs tényszerű alapja, hogy jön valami a 2.0-val, és annak sincs, hogy nem jön.
A negatív hangulat nem csak az utolsó napokra igaz, ez már a fórum elején is jelen volt, amikor néhány napos/hetes használat után eljöttek a hibák/hiányosságok, bár akkor még az újdonság varázsa miatt sokkal több pozítv beszámoló is olvasható volt. Amúgy is általában akkor ír valaki a fórumra, ha valamilyen gondja van, vagy valamilyen pozitív élmény éri. (Plusz ha olvas valamilyen hírt az adott témáról.) Az, hogy a telefon teszi a dolgát nem késztet írásra, így túlsúlyban vannak a negatív írások.
Egyébként pont a 2.0 kapcsán igen sok pozitív írás is keletkezett (mi tetszett benne, mi nem), és az sem igaz, hogy a segítőszándék eltűnt volna, csak egyszerűen már mindenki ismeri a telefont, és így sokkal kevesebb konkrét segítségkérő hozzászólás születik.
Karma: én már nem bízok abban, hogyha jelzek valamit egy nagyvállalatnak, akkor arra érdemben reagálnak
(Szabályt erősítő kivétel persze van.)
-
-
F-ECT$
titán
Nem közöltem semmit tényként, így kezdtem a hozzászólásomat: "Én is hasonlóan látom." Nem vagyok bennfentes, így amit írok az végig szvsz, egy fórumtól nem szabad azt várni, hogy csak tények szerepeljenek benne.
Továbbra is tartom, hogy amit írál a Skypról az ugyanaz, amit én is állítok: Neked nincs szükséged rá. (De persze örülnél ha lenne.)
A véleményemet pedig hagy fejtsem ki itt, akinek nem tetszik ne olvassa. 1 évig volt Wave-em (én raktam össze az 1. hsz-t, néhány kolléga segítségével), szóval nem csak úgy idejövök és kívülállóként bepofátlankodok, hanem saját tapasztalatot írok le.
Azért soroljuk a hibákat, mert még mindig az a tévképzet él, hogy a bada a "harmadik király". Én úgy vettem bada-s készüléket, hogy mindent meg lehet vele csinálni, amit a droiddal vagy az ios-sel (akkor még nem volt wp7), vagy ha nem is, rövidesen jön majd a frissítés/progi és kész. Az elmúlt 1 év sajnos bebizonyította, hogy nem történnek olyan gyorsan a dolgok, ahogy vártuk. Ez a remény még mindig sokakban él, de hogy ezekből lesz-e valami, azt egyelőre senki, vagy csak nagyon kevesen tudják.
Ettől függetlenül persze biztosan sokan vannak, akiknek elég a bada tudása. Ez rendben is van, nem vagyunk egyformák, örüljenek a telefonjuknak, ami kétség kívül szép vas.
Természetesen egyik telefon sem hibátlan, a mostanival is voltak gondjaim. (Nem vagyok elvakult droid fan.)
ui.:A válasz nem csak Neked szólt.
-
F-ECT$
titán
Tegyük a kezünket a szívünkre! Az, hogy Neked nincs szükséged a Skypra, nem jelenti azt, hogy másnak sincs. A mobilos netről meg csak annyit, hogy a legtöbb szolgáltatónak van olcsó netet is tartalmazó csomagja (MediaMania, Matrix, Okostarifa), amikkel jópár beszélgetést le lehet folytatni.
Másrészt ha külföldön vagy és van a szállodában wifi (90%-ban van), akkor ingyen tudsz beszélgetni az ismerősökkel.
Harmadrészt nekem nincs laptopom / táblagépem (és ezzel sokan vagyunk így), így ha megyek valahova, akkor csak a mobilom van nálam. Így minden olyan alkalmazás, ami nem érhető el a mobilra kényelmetlenséget okoz.
-
JMC
tag
-
Dhampir
félisten
Biztosan üthetett a csipogó kvarcjátékomhoz képest.
Énnálam a 286-os fölött kimaradt lóugrásban, de a mostani színvonalas technikát alapul véve visszatekintvén úgy érzem, hogy amiről időközönként lemaradtam, azon utólag egyáltalán nem érdemes bánkódni.
Néhanapján kissé elszomorít, hogy a "csilli-villisedés" és az energiazabáló szörnyetegek gyártása során a programok ötletessége, hangulata elhalványodott vagy teljesen a háttérbe szorult. -
F-ECT$
titán
Nem tudom, akkor a fenti custom rommal volt-e.
Én még keresem a jó romot
Emelett még nem töltöttem annyiszor az akksit, hogy beálljon a "végső" állapotra. Már írtam konkrét számokat korábban, nálam a push + időjárás widget + foursqaure + mindenféle androidos szinkronizálás (az alkalmazások folyamatosan keresnek update-et) kb 2-4%-os óránkénti fogyasztást eredményez 3g-n. Ez még kicsit sok, de már van terv a csökkentésére
Wifin ennél kevesebbet eszik, meg ha pl az embernek nem kell egész nap a push, akkor a 3g-t kilőve 1% körüli a fogyasztás. (Repülő módban pedig olyan fél % körül mozog.)A melegedés az újabb romokkal (gyáriakkal is) megszűnt, 40-42 foknál én sosem láttam melegebbet. Ez belső hőmérséklet, mikorra a burkolathoz ér addigra kevesebb lesz, ilyenkor a telefon felső része érezhetően melegebb egy picit, olyan 30-35 fokosra tenném.
A wave jobban bánik az akksival, bár szerintem a 2.0-val ez változni fog. (A javuló böngésző több energiát használ.) Én úgy összességében nem vagyok elégedett a telefonok akksijával, az lenne az idális, ha 8-10 óra aktív (=proci intenzív + kijelző is világít, tehát navigálás, játékok, netezés) használatot kibírnának, ez az sgs2 esetén 2.5 - 7 óra között mozog használattól függően, és a wave sem tud sokkal többet.
-
István100
tag
Köszi a segítséget. Xp van a pc-én. Beállítások/Kapcsolatok/ eddig rendben de az USB segédprogramok lehetőség nincs. Gondolom ezt a telón kellene megtalálni Az USB/USB hibakeresés van. A PC-én az eszközkezelővel is megcsináltam amit írtál. Természetesen volt már fent Kies, volt uninstal is. Lehet, hogy én vagyok nagyon balfék, de ezt az örökös samsungos vacakolást rohadtul unom.
-
F-ECT$
titán
Az szép. Ebben még nagyon gyengék a 2 magos telefonok: hiába lenne elég 1 mag, gyakran pörög mind a 2, és így jóval gyorsabban merül.
Egyébként meg az a fő gond, hogy az akksik messze nem fejlődnek úgy, mint ahogy a fogyasztás nő. A tavalyi csúcstelefonokban is volt már 1500-as, most meg 1650-nél tartanak. Ha lenne egy 3000 körüli, akkor ha egész nap nyúznád, akkor sem merülne le.
-
F-ECT$
titán
A 10 óra a kezdeti időkben volt, amikor is az átlagos használat azt jelenti, hogy nyomkodod, mint az állat
Ebben volt kb 2 óra film, 3-4 óra rádió/zene, 1-2 óra játék, 1-2 óra net, néhány pár perces telefon. Az, hogy mennyit bír, az teljesen használat függő (általában kb napi 1 órát filmezek, 1 óra zene/fm rádió, fél óra net, néhány telefon), így általában 2 naponta töltöm, de volt olyan, hogy péntek délután 60%-on állt az akku, vasárnapig kb csak állt az asztalon, és így csak 50%-ra esett le a töltöttség.
-
razzorr
őstag
Köszi hogy gondoltatok rám így éjfél után.
Nos amiket irtál,ugy nekem szinte ua.a felhasználásom. Nem zavaró az oldaltördelés annyira netnél,elvégre 480x320on nyomom most is,előtte meg 176x220on edződtem :-D
Itt azért nem élmény az egész netes életemet bonyolitani,márpedig egy darabig no laptop.Erről jut eszembe hogy hotspotként akkor funkcionál rendesen?Ha néha szükség lenne rá?
A közösségi vackok csak annyiban h.ránèzek és kész,viszont ha jol tudom a skype-al nem lehet még dumcsizni?! Msnre is csak ritkán kellene.
De ami fontos,hogy az email-eket azért meg tudjam nézni (gmail,hotmail)!!!Amugy ezen kivül nincsenek borzasztó nagy igényeim. Nem vagyok egy szinkronizálgatós figura,tehát pl.a telefonkönyvet sem akarom összefésülni semmivel,a jó öreg kézzel beírós kategória vagyok :-)
Szeretem ha egy teló fürge,nem babrál olyan sokat feleslegesen.
Nem nyúlkálok a teló belsejében,megtisztelem azzal h.nem mókányolom. Amit az androidnál erősen javallott. Progikat se töltök már szinte,az andro elvette a kedvem,merthát valljuk be,hogy nagy katyvasz az egész,egy normális avi lejátszóért majdnem vasárnapi misére mentem imádkozni mert annyira semmilyenek voltak,tele szemét reklámmal...és meguntam! Mesélhetnék hosszan az akadásokról, a nem tudom felvenni mert fekete a képernyő és a belassuló effektusokról,de inkább pozitivan állok neki egy az uj életnek, és a remény hal meg utoljára.
Már mindkettő wavet nyomkodtam,csak hosszabb tapasztalatokat nem szereztem 2x10percben :-D
De mindkettő nagyon megfogott! Nehéz... -
-
leslieke
Jómunkásember
Van egy másik is, amiben szintén van magyar nyelv: tran-go EU-2 II
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest