- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #48535 üzenetére
Jó lenne...
Amúgy meg ezt az RSS widgetet fel akarom rakni Bada 2.0-ra, Telepítés 35%-nál kiírja, hogy sikertelen. Valaki nem tudja kiszedni a telójából a pl. rssworld.wgt-t, és feltölteni vhova? Mert ez a legnormálisabb rss widget. Ami jó, az persze fizetős nehogy jól járjon a felhasználó...
(#48537) leslieke: Semmi gond a letöltéssel, csak kiírja hogy Telepítés, és 35%nál kidobja azt a hibát hogy a "Telepítés sikertelen". A widgeteket nem lehet kihámozni valahogy? Gondolok itt a fent említett valami.wgt-re, és ha azt felrakom hátha feltelepül.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #48475 üzenetére
Az egyértelmű hogy drágább lesz, de a WaveI beszerzése gyári garival eléggé körülményes, és pont ezért már így nem igazán lehet hozzájutni jó áron. Ha megjelenik a Wave3, ebből kifolyólag nem lesz eget rengető az árkülönbség, azt viszont megéri a tudásbeli különbség, főleg ha hosszú távra tervez vele.
TomWexX: Nekem is jobban tetszik a WaveI, de minél többet nézegetem a Wave3-at annál jobban tetszik. De a rengeteg iPhone koppintás után még most is a Wave3 az, amibe raktak egyéniséget, és tovább viszi a Wave vonalvezetését.
-
dufta
csendes tag
válasz
leslieke #48440 üzenetére
Nos, ezen akadt meg a szemem egészen pontosan:
[link]A lokalizációról nem igazán tudom eldönteni, hogy pontosan mit takar. Talán egy naviprogram? Az általad említetteknek meg majd utánaolvasok, ha itt az ideje, gondolom mindenféle okosságot találok szakfórumokon a különböző verziójú szoftverek előnyeivel/hátrányaival kapcsolatban.
Zárójeles kérdés: a 220volttal kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieke #48425 üzenetére
Én tavasszal használhattam pár napig egy SGS 2-őt, ha a későbbi debütálásakor lett volna rá egy összegben annyi pénzem, akkor egyből megvettem volna.
Most egy Nokia E7 a telefonom, ennek is 4 inches a kijelzője (bár csak sima Amoled, és picit kisebb a felbontása), és a billentyűzettel együtt olyan érzésem van, mintha egy aprócska netbookot használnék, ráadásul az ingyen világ-navigáció alap.
-
rizso
addikt
válasz
leslieke #48422 üzenetére
Nyilván nézőpont kérdése. De hidd el, ha megveszed majd a WaveIII-at, pár hét után meg újra kézbeveszed a WaveI-et, te is azt fogod mondani, hogy igencsak kicsi. Mikor először megláttam a WaveII-t, azt mondtam, hogy egy nagy tepsi. Mióta megvan a Sensationöm, azóta azt mondom, hogy a WaveII egész kompakt méretű.
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #48360 üzenetére
Remélem tartósan ennyibe fog kerülni IPON-nál, mert én karácsonyra tervezem magam meglepni eme kártyával.
Egyébként kollégám a héten vett egy samsung cl6-os kártyát a kingston cl4-e helyett, és érezhetően gyorsabbak lettek a játékok/programok. A sparkle nevű játéknál brutális sebesség növekedés lett az eredmény....úgyhogy tényleg számít a class besorolás.
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #48291 üzenetére
Én pdf-et sem használok, mert nem lehet tördelni, betűméretet állítani, csak akkor, ha nagyon muszáj. Az e-bookjaim vagy ePub-ban, vagy fb2-ben vannak, ezeket tudom akkorában nézmi, amekkorában jól esik, ráadásul a Wave-en is, asszony gio-ján, vagy a régi iPod-on is tudjuk olvasni. Persze Calibre rulez
-
Willie
őstag
válasz
leslieke #48277 üzenetére
Azt elfelejtettem leirni, hogy termeszetesen el van inditva a gyari navigacios program, azert koszi.
Egyeb otlet?
Amugy kozben talalt jelet kb 15 perc utan, de esetleg valamivel nem lehetne felgyorsitani a folyamatot? A 2.0-ban jobb lesz a helyzet?
Ha jol tudom akkor van mas navi szoftver is, az sokkal gyorsabban talal jelet? -
duvi
nagyúr
-
-
study
tag
válasz
leslieke #48231 üzenetére
Én ma reklamáltam,ezt a választ kaptam:
Köszönettel vettük érdeklődését.Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt. által nyújtott szolgáltatással nem volt elégedett.
Szeretnénk biztosítani Önt, hogy észrevételét regisztráltuk. A KIES nevezetű szoftver folyamatos frissítés alatt van és szoftverfejlesztőink a minél jobb működés elérésére törekszenek folyamatosan. -
Dhampir
félisten
válasz
leslieke #48226 üzenetére
Értem. A virtuális gépen az USB-engedélyezés be volt kapcsolva?
Engem azért érdekel, mert mostanában emiatt nem használok Linuxot. Egy vinyóra egymás mellé telepítve nem szeretem, mert kell a lemezterület, és nem szívesen osztom meg az ntfs-sel.
Olvastam, hogy netbankolós kártyaolvasót is használ így valaki. Én egy non-profit intézménynél pénzügyi terminalt üzemeltettem VirtualBoxba telepített XP-ről, pedig az egy kényes program volt.
-
Silenzio
addikt
válasz
leslieke #48210 üzenetére
Csak innen a dll-t töltsd le és másold be! A többi legyen gyári!
Épp most szedek valami 20 giga játékot a ScummVM-hez.
Anno ebből egy csomó megvolt eredetiben a CD korszak hajnalán... Full Throttle, Sam & Max, Touche, később a Toonstruck és a Broken Sword... atyám, de jó idők voltak. Az örök kedvenc, a Future Wars és az Operation Stealth még mindig ott figyel a polcomon a papírdobozában (mennyivel fílingesebb mint a mai DVD-tokok). Imádtam a Delphine-játékokat. Az Another World máig a legkedvesebb játékom. Nomeg az Alone in the Dark. Tudtak valamit ezek a franciák akkoriban.
-
Silenzio
addikt
válasz
leslieke #48201 üzenetére
Várjatok, alakul ez itten. Most pl. teljesen tönkrement a Kies, felteszem alaptól. A Samsung megy lefelé súlyosan. Csak a Wave ne lenne ilyen jó... Már túladtam volna rajta ezekért a baromságokért.
A probléma ott van, hogy ha berakom a régi dll-t, azt írja, van újabb AppStore Plugin, és valahonnan (a seggéből húzza elő) letölt egy 5 megás dll-t, ami TÖK MÁS, mint ami akár a legújabb Kiesben van.
Ami a legszebb az egészben, szerinte muszáj letöltenem az újabb dll-t, anélkül nem működik az AppStore. Nos, én forszíroztam a régi dll-t, és a ScummVM tökéletesen lejött... Gond nélkül. Ez most egy kiskapu, hál'istennek, de még csak nem is következetes ez a szar.MI FOLYIK ITT?!
-
Dhampir
félisten
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #48154 üzenetére
Az IFA óta non-stop nyomják ezeket a rendezvényeket. Gondolom a fejlesztők verbuválása a cél. Volt már, Német, Francia, Indiai, Orosz és most Angol, Amerikai bada Developer Day. Mi eddig csak a marketinget látjuk az egész felhajtásból. Az tuti, hogy a samunak egy zsák pénzébe kerül ez a világjáró cirkusz. Reméljük, hogy hosszútávon meglesz a jótékony hatása és sorban jelennek meg a jó minőségű/hasznos alkalmazások.
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #48069 üzenetére
Gondolom a szolgáltatóknál valószínűsíthető a 300 Eurós Wave III ár, ami elég jól hangzik. Az elmúlt pár napban már láttunk egy pár árcédulát...
Ráadásul eléggé szélsőséges különbségekkel egyes régiókban/országokban. Ha minden jól megy, akkor a jövő héten véget ér a sok találgatás és okosabbak leszünk a végleges árakkal kapcsolatban
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #48034 üzenetére
Nekem sem áll szándékomban váltani egyenlőre. A hűségnyilatkozat csak másodlagos, megoldhatnám okosban, ha másik telót akarnák, és minimális anyagi vonzata lenne csak. Nagyjából egy nézőponton vagyunk a badával kapcsolatban is. Az ígérgetős töketlenkedéstől meg csak a rossz napjaimon kapok idegbajt. A nézőpontoddal eddig is tisztában voltam, megértem, és elhiheted nem akarlak semmiről meggyőzni.
Elég nagy vagy már ahhoz, hogy tud mit akarsz, és mi jó neked! -
Binyi01
aktív tag
válasz
leslieke #47988 üzenetére
na de éppen ez az, hogy ez akkor lett volna jól kitalálva sztem, ha különszedik az országokat, mert így már a játék előtt óriási hátrányból indultunk pl.: Mi Magyarok, mondjuk a Németekkel vagy az Angolokkal szemben, ahol 2x - 3x annyi alk. van. Nem panaszkodásnak szánom, mert jópofa dolog volt ez Samuék részéről, csak furcsállom.
-
Fogash
tag
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #47943 üzenetére
Én is meglepődtem reggel, mikor megláttam
Van már pár téma kint, pl a badadownload.com-ról lehet letölteni iPhone-os témát, meg másik 3-at, de eddig sTune, vagy egy régi téma telepítése kellett az alkalmazásukhoz.
Más: ez a firmware az xda-s infók szerint már több mint egy hónapos, szóval jó az esély rá, hogy nem ezt kapjuk majd véglegesként, a kiszivárgot 8600-as romok már októberiek voltak!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest