- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Chelsea4ever #48357 üzenetére
Azért a kártyacsere előtt ments le mindent a kártyáról és formázd le a telefonnal és próbáld újra a HD felvételt. Nyaralás után nekem is megállt a HD video felvétel. Rengeteget fotóztam videóztam. Mikor lementettem a gépre mindent utánna volt ilyen gondom de a formázás megoldotta.
Nekem SiliconPower 8 gigás C10 van. -
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #48357 üzenetére
Ha rendes üzletben vetted (nem sufni aluljáros GSM bolt) akkor elvileg cserélik gariban.
Az új samsung memkártyákat dicsérik, én pl. ezt néztem ki magamnak! Durván jó ára van.
Ez mellett jó az eredeti kingston, silicon power, sandisc és a kingmax is. -
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #48353 üzenetére
A 3-4 perc több mint 1 perc nem? Tehát a belső memóriára tudsz felvenni megakadás nélkül...Lehet hogy mégis a memo.kártya a hibás?
Attól hogy egy PC nem látja hibásnak, még a telónak nem tetszhet valami. (pl. egy szektorhiba)
Egyébként milyen magyarázatot vársz? Sok lehetőség nincs a hibák közt...U.i.: Ja és nem megoldásnak írtam hogy állítsd át a belső memóriára, hanem hogy kiszűrd a hibát.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nincs másik magyarázat. A kártya lesz a bűnös. Csere megoldja.
-
consono
nagyúr
válasz
Nincs jobb magyarázat, eddig mindig a (hamis?) Kingstone SD kártya volt a ludas.
-
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #48351 üzenetére
Régen ilyen esetben a memóriakártya volt a hibás, állítsd át hogy a telefonra mentse a videót, ha úgy nem akad meg, (nem hiszem hogy megfog akadni), akkor a memo.kártyád szart be.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Chelsea4ever #25071 üzenetére
Azért van, mert nem 1/3 része a teljes szélességnek.
Nem mindegy, mekkora szélességű / magasságú képet raksz be.
Mivel alapból 480 pixel széles és 800 magas a képernyő, logikusan a canvast 3x 480 = 1440 pixelre kell állítanod, a magasságot pedig 800-ra
Ezek után beillesztheted a 3 képedet, melyek mindegyikére igaz kell legyen, hogy halál pontosan 480 pixel szélesek. -
Varszegig
veterán
válasz
Chelsea4ever #25071 üzenetére
ez vicces, mert a symbianesek hada nyálcsorgatva szeretne úszó hátteret, te meg olyan faékesre vágysz mint az
-
válasz
Chelsea4ever #25069 üzenetére
Paint.NET, Paint vagy Photoshop vagy bármi más programot előkapsz, és egymás mellé operálod őket
Vagy eladod a telefont és veszel egy C7-et.
-
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #24892 üzenetére
Elvileg beruházhatsz, de nem lehet biztosra tudni hogy jó lesz.
Lehetőleg még a helyszínen próbáld ki hogy nem e hibás, legegyszerűbben úgy hogy beteszed, és nekiállsz 720p-ben videózni. Ha legalább 3 próbálkozásnál tovább megy 2 percnél, akkor nagyvalószínűséggel a továbbiakban sem lesz vele gond. Ha egyszer is megakad akkor kitudod cseréltetni...
-
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #24888 üzenetére
A class tök mindegy, márka tök mindegy, a lényeg az hogy eredeti minőségi legyen! A Kingstonból sok a hamisítvány igaz nekem is az van, de szerencsére nekem működik rendesen. Én az Iponnál vettem, ott eredeti csomagolásban adják...Egyébként a Kingmaxról nem hallottam még rosszat. Plázákban lévő pultos telefonosoktól nem vennék, mert ott zacsiban adják, kitudja honnan való az.
ABal: A böngészősáv (fent) bal oldalán lévő csillag szerű ikonra nyomva előjön az oldal mentése ablak, és ott kell lennie. Jelzem ez csak JH3-tól van...(ez nem neked szól mert neked már JI2 van)
-
kaller1
veterán
válasz
Chelsea4ever #1345 üzenetére
Sose lesz annyi.
-
walko
tag
válasz
Chelsea4ever #1345 üzenetére
Csak buy it now árakat nézzetek, a licitek az utolsó percekben szaladnak fel, nem fogsz 30k-ért wave-et nyerni sajna..
400 usd körül vannak a legolcsóbbak + szállítás, ami 90k huf körüli összeget jelent.
A dollár az egekben sajna... -
Con Troll
senior tag
válasz
Chelsea4ever #867 üzenetére
Tényleg? Tv-ben, vagy hol láttad? Honlapjuk még nem "hullámzik".
-
válasz
Chelsea4ever #745 üzenetére
Mély tényleg nem igazán van, de azért a dobozhangtól is messze áll. Maxra csavarva elég hangos (nem is lineáris a skála, az utolsó 2 szintnél nagyot ugrik), de nem torzul, fain.
-
válasz
Chelsea4ever #741 üzenetére
A Facebookhoz nincs szükség a Samsung szervereire, úgyhogy ott egyáltalán nem kell még a prémium Hub se. Az MSN viszont jelenlegi formájában használhatatlan prémium nélkül, és ez nem a Wifitől/mobilnettől függ, azon felül van egy plusz költség.
Amit egyébként még mindig nem tudok hogy mennyi, és hogy hol lehet befizetni.
-
Zolesz007
őstag
válasz
hát itt arról volt szó, hogy igen akkoris DE! ez megkerülhető használható más program java alapú vagy késöbb natív is... Szóval nehéz kérdés
De MSN-ezni elvileg tudsz wifin ingyen!
De Karma lehet kielégítőbb választ tud adni... -
Harlek
tag
válasz
Karma fogja megmondani a tutit, de szerintem nagyon úgy néz ki, hogy a válasz: igen, kapcsolattól függetlenül kell fizetni a Social Hub prémium részéért.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest