- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
leslieke #36890 üzenetére
Sztem az egy alap dolog, hogy a korábban letöltött alkalmazásokat nem vesszük el a vevőtől...
Most miért kéne megvennem, ha egyszer akcióban sikerült ingyen letölteni a magyar apps-ból...
Ha trükközéssel másik apps-ból szereztem volna őket nem morgok, hiszen tudtam, hogy nem 100%-g ok, de ez így...
Ha máson nem is, ezen lehet felhúzom magam annyira, hogy eladom
Kijön a 2.0 nulla és újra meg kell vennem mindent, mert frissül az apps...
na ne már
Amúgy már indulásnál se értettem, hogy miért nem lehet belépni az apps-ba KIES-n attól, hogy nincs fizetős része...
(másfél éve nincs iphone-m, de az itunes-ban még most is ott figyel az összes alkalmazásom és kapom a frissítéseket...
)
Ettől még persze a telefon jó, de ez így nem customer service, hanem egy talicska gané... Az iphone-t is hasonló ügy miatt cseréltem le.
-
Polllen
félisten
válasz
leslieke #36795 üzenetére
Megkaptam a választ.
Kicsit tört magyarsággal jött a válasz, de a következő a lényeg:
Köszönök a megkeresést, korábban ingyenesen letöltött programhoz, ha az már fizetős csak akkor van jogunk, ha a letöltéskor be voltunk jelentkezve... Illetve kaptam egy hosszú instrukciót, hogy hogyan kell ezt.
Kicsit úgy tűnik, hogy nem ment át miről beszélek, ezért írtam nekik még egy levelet, amiben bővebben kifejetem, hogy az a problémám, h nincs meg a korábbi letöltések history-ja, hiába voltam bejelentkezve samu apps-ba mobilról és írtam két példát is. (carcon és dragon warrior)
Kíváncsi vagyok, az új választ. Amúgy gyorsan válaszoltak.
és ezt írtam nekik
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
A fizetős alkalmazások megjelenése óta nem elérhető a korábban letöltött alkalmazások listája. Egy készülékcsere, esetleges szervizelés után hogyan fogom újra megkapni azokat az alkalmazásokat, amelyek megjelenésük után fizetőssé váltak? (Pl. a fejlesztői verseny díjazottjai)
Illetve hogyan tudom ezeket frissíteni, hiszen mivel nincsenek az accountomon, az apps sem jelzi, hogy lehet frissíteni őket.
Számos alkalmazást csak a telefonomon töltöttem le, ezek áttöltése PC-re nem megoldható, így most úgy érzem, azon túl, hogy az összes korábbi ingyenes program újra letöltésén túl, a program támogatásától is megfosztottak...
Várom szíves válaszukat!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #36633 üzenetére
Amúgy a szótárt miért szedték le?
Ez mekkora *** már hogy amit eddig letöltöttem, nem lehet újrarakni.
Ezt nem értem, technikailag szerintem megoldható, de biztos hogy ez mögött is üzlet áll. Nehogy véletlenül is ingyen töltsem le az NFS Shift-et, vegyem meg most jó pénzért.
-
a510
aktív tag
válasz
leslieke #36602 üzenetére
KIES-ről próbáltam a letöltötteket visszatenni általában a valami install package damaged 0xFFFF hibaüzenet jött, de volt egy amit sikerült valahogy visszaimádkoznom, aminek meglehetősen örülök (MobilaMaps Greece/Cyprus)
Most érdemes még leszedni még ingyenes az nDrive Morocco! -
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #36580 üzenetére
kNekem eddig is volt fizetős apps (wirecard), úgyhogy mára ez nekem nem elég!
Facebook frissítést akarok!gamek!ller: Holnap max az ébresztő órádra ébredsz!
Majd az lesz, (preconf) de azért 20 percnél több idő kell nekem. Én olyan 2 napra tippelek mire mindent visszaállítok!
(nem először csinálnám)
-
plejik
addikt
válasz
leslieke #36563 üzenetére
Meg nem mondom mikora a kártya kb 2 éves lehet , annyira nem régi, de lehet 3 -om.De nem dombornyomott. De van esetleg valami egyszerű megoldás.Utalok valami netes számlára ami megfelel egy hitelkártyának, és már mehet is a dolog? Csak valami magyarországi megoldás lenne a jó.
u.i: PES 2011 et valaki próbálta már?
-
a510
aktív tag
-
Con Troll
senior tag
válasz
leslieke #36507 üzenetére
Nem
Eddig nem kellett restartolnom ebből kiindulva most se tettem. De így már működik
Kicsit többet vártam a fizetős appstól, de hát örüljünk, hogy legalább ennyi vanMajd jobb lesz.
Most akkor ezek szerint amiket akciósan letöltöttem ingyen régebben, azokat a progikat buktam? Ha igen, akkor az elég nagy f*szság...Spoofolt cuccaim nem voltak, csak az akciósan megkaparintott cuccok miatt aggódok.
-
TomWexX
addikt
-
gamek!ller
őstag
válasz
leslieke #36383 üzenetére
Elég régóta..
Megy a preconf. Remélem nem csinálok éppen téglát..
Ez alapján csinálom.
-
gamek!ller
őstag
válasz
leslieke #36356 üzenetére
Dzsí mail. (www.gmail.com)
-
Binyi01
aktív tag
válasz
leslieke #36272 üzenetére
arra konkretan emlekeztem, hogy te azt hasznalsz, es semmi bajod vele, meg ha jol remlik, meg egy par forumtarsnak is az van. az egyik regi tulaj, zeck nem akarta megerteni az Istennek se, h probalja meg masik karival, erre vett meg egy kingstont (huuu) es varta a csodat. erdekes, rajta kivul mindenkinel megoldodtak a gondok csere utan, o meg persze elkezdte fikazni a telot. az ilyen tud felidegesiteni, h valaki a sajat hulyeseget a telora 'keni'
-
gamek!ller
őstag
válasz
leslieke #36078 üzenetére
Bár most sem hiszem, hogy túl sok létjogosultsága lenne a Tableteknek, de ezek után kb semennyi sem lenne. Hetente többször meg tudok tapintani egy HTC HD2-őt és úgy veszem észre, hogy annak már túl nagy a kijelzője.
Amúgy nekem valamiért még nem frissített a Facebook. Pedig jó lenne ha menne a chat.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #35980 üzenetére
Ezzel viszont csak egy gond van! A bada a többihez képest még nem örvend nagy népszerűségnek, relatíve kevesebben használják mint a droidot. Ha ezt még a mobil szolgáltatók tovább nehezítik a támogatottság hiányával a helyzetet, abból nem biztos hogy sok jó sül ki.
Bár a felmérések alapján kevesen foglalkoznak a firm frissítéssel.
bokrosolajos: Na nehogy már a Wave-nél is elkezdődjön ez a kijelzőmizéria, mert befordulok. A minap olvasgattam az LG X2 topikot, és ott jó pár ilyen kijelzőhiba előfordult a pár napos, hetes készülékeknél. Még büszke is voltam a Wave-re, hogy azzal nincsenek ilyen gondok.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #35975 üzenetére
Az úja alkalmazások száma arányaiban, százalékosan egy számjegyű
Térképfrissítés Navitelhez: full Kelet-Eu, beleértve szép Hazánkat!
Valahol olvastam, hogy van aki licencelte. Megoszthatná velünk tapasztalatait. Eddig csak annyit tudok, hogy oroszul jelent meg... Videón okosabbnak tűnik, mint az NDrive vagy a R66 -
leslieke
Jómunkásember
válasz
leslieke #35938 üzenetére
Most már csak 3 jelzés van, az egyik meglett, a Sudoku Bomb-hoz jött ki frissítés.
-
AS
félisten
válasz
leslieke #35750 üzenetére
Nagyából semmi köze a régi Windows rendszerhez.
Nekem Wp telomim voltak, emlékszem napokig szórakoztam vele hogy jó legyem , ilyen rom ilyen rom, mindenfajta buhera a teloban.... Nah ezt meguntam és lett Bada, ami azért is tetszik meg nem kell belepiszkálnomMax témát rakok rá is ennyi.
De emlékszem sok munkával mit hoztam ki a Windows telombol
Itt van a erről 3 video ( kis nosztalgiaEbben az idöben az Android sehol sem volt, IOS létezett csak.--
link
71.101 nézettség -
ADAM1337
nagyúr
válasz
leslieke #35716 üzenetére
De miért megint wave ?
Én megnéznék egy komolyabb droidot, ma próbáltam rá a htc hd2-re androiddal nyomkodtam pár órát, ez a sense sokkal jobb mint ami a szutyok sony x8-on a gui..
Meg a telefon is bejött, egész korrekt rajta a droid, pozitivan csalódtam benne, lehet lecserélem a wave-emet majd idővel egy hd2-re egész bejön a telefon rendes anyaghasználat meg droiddal egész jó.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest