- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
-
h-yle
addikt
Azt hogy? Nem húztam elég erősen, vagy te húztad túl erősen?
JMC: Barkács hajlam az van, de ha elcseszem levágnák a tököm, szóval asszem ezt az opciót a saját kütyüim szerelgetésére hagyom.
magyarattila: Mem. kártya nem tartozék. Legalábbis a független készülékeknél én még nem hallottam ról. Egyébként a R66 kéri a navigációhoz a kártyát, szóval anélkül nem fog menni. NDrive meg még odébb van, mert itthon még nincs fizetős store.
-
mesa23
aktív tag
Nekem gyárilag független készülékem van, de ez a hiba ugyanúgy fennáll sajnos! Valamelyik nap teljesen kiakasztott, böngészés közben állandóan jött a memória dumával, (több oldal nem lehet megnyitva egyszerre,mert akkor állandó a szövegelés) aztán bezárta a widgeteket, pedig csak három képernyőre van kirakva widget), aztán a hab a tortán a kétszeri újraindulása volt böngészés közben! Azt hittem kihajítom az az ablakon!
XJF4 van rajta, Kiessel frissített!
-
Kobe
veterán
hali. a nyilt terepen probalgatason mar tul vagyok, tobbek kozott egy baromi nagy, toronyhazaktol mentes (max 4 emeletes haz van a kozelben de az is messzebb) keresztezodes kozepen is probaltam, munkahelyem melletti bazi nagy parkoloban, melohely melletti parkban is....igaz hogy nem mezo vagy ret, de semmivel sem rosszabb hely szerintem mint ahol te probaltad
Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest