- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
duplaa #25832 üzenetére
A Route66-hoz és a térképek telepítéséhez nem kell a Kies! Simán háttértár módban csatlakoztasd a telefont és akkor látni fogja a PC-s program is.
Ezt állítsd be: Beállítások -> Kapcsolatok -> USB -> USB -> Kérdezzen csatlakozáskor
Így feljön a választómenü, amikor összekötöd a PC-vel, és ott lesz a Háttértár mód is. -
Varszegig
veterán
válasz
duplaa #23157 üzenetére
ha nem nyúlsz a boothoz, akkor senki meg nem mondja, mivel frissítettél. Persze ha olyat raksz fel, ami hivatalos (JI5-ig bezárólag.) Ami elvész: sms, névjegyek, tiltólista, napló, email ilyesmi. Ami memkarin van az nem, csak a telefonmemória. (Én is mentéssel kezdem a frissítést mindig, mert a KIES-ben nem bízom annyira-tegnap rá is basztam, de a helyreállítás sikerült.)
-
Torry
addikt
válasz
duplaa #23157 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a djuice-os is független mint a vodafone-os, szóval ami hivatalosan kijött firm felrakhatod rá, nem bukod a garanciát.
A multi 100x megbízhatóbb mint a KIES, ez már sokszor bebizonyosodott.
Egy full firmware-t kell letöltened, azt felrakod és kész a telód.
Most éppen az 1.2-ből kijőtt a JK2 full, ebben mondjuk nincs magyar nyelv.
Olvass utána, ha most megteszed, később gyerekjáték lesz bármi ilyen nemű probléma orvoslása. -
Varszegig
veterán
válasz
duplaa #23135 üzenetére
no para. Ma este sok sört ittam, szerencsére előtte túlestem a frissítésen
Nincs bedugva más usb eszköz véletlenül? Aztán egymillió egyéb gond lehet még, a lényeg, hogy multival minden helyreállítható, csak ne nyúlj a boothoz (azt soha ne akard felülírni), másrészt, ha multival rakod helyre, akkor minden adat törlődik. Ezt a két "apróságot" leszámítva minden megoldható, olvas el az első hsz-t, ha úgy sem megy, akkor Karma biztosan megoldja
dapro: a szerviz is multizik, akkor meg minek? ha a bootot nem nyírod ki, akkor semmi gond.
-
Varszegig
veterán
lehet hogy én látom rosszul, de én egy használt telót sem vennék meg, ha nincs meg minden tartozéka. újat meg pláne nem. (Saját telóimból ami nem volt olyan állapotú, azt nem adtam el, inkább elraktam magamnak. Amit eladtam, az makulátlan volt.) én a helyedben nem vacilálnék ezen a töltős átverésen
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest