- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kincsesss
tag
válasz
Gubu0101 #1907 üzenetére
Felhívtam az Emagot. Tudatosan nem töltik ki a gyári garijegyet. Kvázi bolti haranciát adnak
Piszkos, aljas társulat. Edigitalt mennyire szerettem..... ( A honlapjukon gyári garanciát említenek, és azt, h a gyártó szervízébe is bevihetó a hibás telefon. A Samsung a kitöltött saját garijegyéhez ragaszkodik....) Vélhetőleg Romániába viszil ki javítani a hibás Samsung telókat. Ez elfogadhatatlan. -
dogi01
aktív tag
válasz
Gubu0101 #1853 üzenetére
Remélem én is hogy elszigetelt eset, de itt a fórumban is volt ugyanilyen probléma.
Jelzem, nekem is hibátlan/karcmentes voltba kijelző, nem volt feleslegesen nyitogatva. Kint hidegben sosem nyitottam ki. És kényesen ugyeltem a kijelző épségére. Ezért is lepett meg amikor minden előjel nélkül a reggeli első kinyitásnál azonnal szétrepedt.
Amúgy felesleges erre ráparázni, vagy évente meg kell venni a legújabb foldot.
Amúgy leadtam Budaörsön a szakszervízbe azt mondták jön majd egy szakvélemény amit vagy elfogadok vagy nem. -
bigkokas
tag
válasz
Gubu0101 #1651 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy igy felkavarja az álló vízet a kérdésem..csak valahogy.eu eszembe jutott.mert a gyári androiddal amivel kijönek a telefonok mindig jobban ,stabilabban és tovább birják a készúlékek..és igen ez lehet még a sony z3 és samsung S6 idejében igy ment főverzió váltásná..de lehet még a Note 8 nál is igy volt..csak most már annak is őrül az ember ha 1 teljes napot kibir a telefonunk 1 töltéssel...bezzek a Z3 elment 2 napot is..
-
válasz
Gubu0101 #1317 üzenetére
Én a kantáros nadrág felső zsebeöl leszálltam, mert nekem az folyton tele megy kosszal, és mi elég fóliát már szét karolta, és a zsanért is folytok mosom, mert állandóan recseg
ribarszki: hét igeny nem a legjobb védelmük tok.
szalai112: én ilyet vettem, csak ajánlani tudom. [link]
-
-
-
-
-
ribarszki
őstag
válasz
Gubu0101 #1076 üzenetére
Azzal a tokkal nagyon vigyázz! Könyvtárnyi beszámoló van a neten, hogy a kis rugó megadja magát, kihajlik és jobb esetben csak a telefon fém zsanérját karcolja szét teljesen. Árkot vés bele, rosszabb esetben a külső kijelző üvegét karcolja szét. Én emiatt nem mertem megrendelni..
-
-
-
-
Winchester95
őstag
válasz
Gubu0101 #645 üzenetére
Én most vettem egy átlátszó 2 részes tokot a gyári flip tok mellé.
A hátoldalát nem raktam fel. Csak a flip tokot. Előre meg az átlátszó toknak az egyik részét.
Így mindenhol védve van a telefon, nem is néz ki rosszul (bár fekete jobb lett volna).
Ugyan úgy össze lehet csukni.
Duna Pláza mobilboltban 7 ezerért vettem. -
Sanraith
aktív tag
-
válasz
Gubu0101 #606 üzenetére
Köszi a képet és az infókat.
Én is elhoztam végül ismét egy Fold 3-at, most fekete színű lett, de az ezüst jobban tetszett így utólag. A lényeg, hogy fogalmam sincsen hogyan, de már sikeresen tettem a belső kijelzore egy karcot. Érződik, ha végig húzom az ujjam, hogy még akad benne tehát valahogy szerintem a külső fólia sérült. Próbáltam a képen szemléltetni. Eléggé zavar szóval ilyenkor mi a teendő? Ha bemegyek egy SES-be ott ki tudják cserélni hamar vagy ehhez szervizbe kell küldeni? Alza vásárlás egyébként.
-
bigkokas
tag
válasz
Gubu0101 #461 üzenetére
Nekem ami a belső kijelzön volt az már nagyon csunya volt ..és le is szedtem..ügye az még nem volt ilyen jó mint a fold 3 ason..de beszéltem samsungal is..ök azt mondták , nem tudnak rá foliát adni és rakni..kérdem ,hogy akkor a garancia miatt szeretnék gyárit ,nehogy ezért elvesszen..semmi gond rakjak rá ha akarok.
Győrben konkrétan a csaj azt se tudta miről beszélek..még az első fold dolgait kezde el mondani..hogy azt nem lehet leszedni mert az a kijelző része..
Ezért kell 3 as foldot venni mert az már tiszta üveg..
Székesfehérváron pedig telefo on érdeklődtem..ott se tudtak segíteni, mert nincs nem is tudja mikor lesz..duma duma....csak fizessen az ember egy vagyont az újdonságért azt ha valami van akkor inkább vegyél újjat..mert az már jobb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest