- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
Ace owner #1773 üzenetére
Az a jó hogy kb az első hónapban egy elég mély törés/karc/repedés lett a belső kijelzőn, egyszer bevittem azt mondták hogy csak a fólia repedt..
Szerintem meg nagyon nem, bár együtt tudtam vele élni eddig.
Hétfőn beviszem egy Samsung üzletbe, kíváncsi vagyok mit mondanak rá így, hogy van rajta külső sérülés, le merem fogadni hogy így jártam...
Ott bsztam el, hogy amikor akartam rá készülék biztosítást akkor még nem volt rá, azóta meg elfelejtettem... igaz esni is csak egyszer esett..
-
bcl
senior tag
válasz
Ace owner #1397 üzenetére
A helyzet kellemetlen, sajnálom.
Sosem csináltam ilyet (mármint: tényleg!
),szóval ebben az ügyben nem vagyok okos.
De van egy olyan gyanúm, hogy a Knox számláló csak számol, de semmi más információt nem tárol, így erősen kétlem, hogy a "mikor"-ra választ lehet kapni.
És igazából azt sem tudom, hogyan működik a Knox. (bár érdekes lenne egyszer utána olvasni)De ez csak tipp.
Hogy ki ért hozzá itt, azt nem tudom, de az xda-n elég sok hozzáértő van(*), ott biztos érdemes utána érdeklődni.
(*) meg sok hozzánemértő is)
-
bcl
senior tag
válasz
Ace owner #1256 üzenetére
Részemről csak tipp (itt lesz, aki tőlem jobban tudja), de nem lehet, hogy rootolt a telefon?
Akkor szoktak a Knox-szal védett dolgok nem működni.Ha így van, akkor nem is nagyon lehet mit tenni, a Knox nem áll vissza soha többet.
Itt van leírva (Samsung link), hogy ellenőrizheted a Knox állapotát
-
netboyszi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Robotporszívók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest