Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Na en piacra is dobtam a telefont
-
Gubu0101
veterán
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy hatlap csere mennyibe kerul ~kb.
-
Gubu0101
veterán
En is ugy szoktam
Hiaba vettem ra 80€-os tokot aminek van takaroja a zsanernal is,ugy ugy bemegy a por.En is vesestol kezdve a mindent is csinalok,igy meg vennem kellett pluszban egy ovtaskat,igy mar jobban vedve van.Azt meg nem tehetem meg,hogy leteszem valahova,mert pofan is vagjak,foleg mikor 4-5 csapat dolgozik egy epitkezesen.Hiaba nemeto. ott is megfordul am minden nemzetiseg
-
Gubu0101
veterán
Igen,az accountot tiltjak,nyilvan kellemetlen mert buksz mindent ami rajta van,de magat a ps konzolt nem(legalabb is infot nem talaltam rola) .Csinalsz masik accot es jatszol tovabb.Itt [link] pedig az xbox tiltasrol van szo,tiltjak a halozatrol az teny,de nem nem fizetes miatt.Utanna is mukodik csak offline.
De ha van linked johet,most kivancsi lettem -
Gubu0101
veterán
válasz
Kincsesss #1936 üzenetére
Hany szolgaltatos keszuleket eladtam mar,ugy hogy meg volt hatra mondjuk egy ev a reszletbol es az elofizetesbol is
Mondjunk en becsuletesen fizettem/fizetem,de hat ez en vagyok.Az meg hulye aki kepes emiatt tartozasba verni magat,gyors penz az biztos,de utanna ki kell azt fizetni
Mondjuk ez a riziko csak teloknal van.Tabelt,tv stb ezeknel nem kell tartani a tiltastol.
-
-
Gubu0101
veterán
Szerintem ez igen elszigetelt eset lehet.Enyem is mar elmult egy eves,de meg a folia is hibatlan,pedig nem vigyazok ra.Mar a hatlap is betort,mikor kicsuszott a zsebol
A por az rendszeres vendeg,recseg-ropog mikor konyitom a telefont,meg is lepodtem,hogy milyen jol birja.Mondjunk en kotottem ra biztositast,ha barmi komolyabb baj lenne.
-
Gubu0101
veterán
Nem one touch easy volt asszem az alkatel mobilja,az volt az elso telefonom,kb azota van mobil a kezemben
Utobbi ~10 evben csak samsungom volt,csak android vonalon mozogtam
Nem futottam meg bele ebbe amit irtak fentebb,nyilvan ha olvastam volna vagy barki mondja akkor tudom,de igy…Most mar ezt is tudom
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snoop27 #1536 üzenetére
Nem voltam sose iphone/ios parti.De a 2 ev 12 pro hasznalat mellett ugy megszoktam,megszerettem,hogy az android nem igazan hianyzik.Kulonosebb bajom nincs a foldal,csak ez a ketto.Nem napi, szinte folyamatos hasznalatra lett kitalalva.Kb egy orat melozok utana van fel ora szunet,akkor mas nem tudok csinalni csak telotnyomkodni,mint most is
Ezen a poros szutyvadek helyen meg nem teszem le tolteni a telefon,foleg ugy hogy jonnek mennek,ha nem latom mar zsebre is vagja valaki.Na majd kialakul mi lesz.Most is vissza ment masodlagosnak,hagy huzza a zsebem,legalabb nem fuj el a szel
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snoop27 #1533 üzenetére
Masodlagos telefon volt,ugy meg elment.Aztan hogy megvaltam az iphone-tol csak ez maradt.Valahogy nem bekultem meg vele,foleg hogy par ora alatt lemerul,ha irni kellett gyorsan valamit a kis kijelzon ossze vissza nyomkodtam mindent,igy maradt a kinyitas.Meloban meg nem tudok tolteni telefon sajna.Meg hianyzott is az ios
-
Gubu0101
veterán
Nekem a hatlap ilyen.2 helyen be van repedve abol az egyik ilyen mint neked a kepen.Nekem tok nelkul repult csoda,hogy a kepernyo meguszta.Ugy,hogy vihetem majd hatlapcserere
Rendberakom azt lehet hamarosan tul is adok rajta
Maradok az ios vonalon.Eladtam az iphone 12Prom de kb 2 napig birtam a foldal,vettem is meg az iphone 14-et…
-
Gubu0101
veterán
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snoop27 #1432 üzenetére
Masodlagos telefonkent hasznalom(egyenlore)elso sorban az iphonet nyomkodom,kenyelmesebb es tovabb birja az akkumlator mint a foldban.
Lassan keszulok megvalni az iphone-tol igy csak a fold marad.Amugy szerintem teljesen jo,egy ami zavar az,hogy konnyen bemegy a por a zsanerokhoz,nekem meg olyan a munkam ami jo sok porral jar.Emiatt elegge zavaro mikor otthon kinyitom es recseg ropog,nem gyozom mosni csap alatt,hiba van rajta olyan tok ami vedi a zsanert is,semmit nem er.Ugy,hogy ilyen melo melle nem ajanlom,ha csak nem tartod taskaban.Keszulok most venni majd egy ovtaskat emiatt.Amugy szerintem korrekt,nem lassu,egyszer se vettem eszre,hogy megakadna.Kamerat ritkan hasznalom mivel az iphone-al szoktam kepeket csinalni.Profi fotokat nem szoktam csinalni,amit en fotozok neha,arra meg tokeletes ez a minoseg is,bar szerintem jo kepeket csinal.Gyari foliak vannak meg rajta,nekem meg birja,pedig kapja rendesenHatlapot kell majd csereltetnem,mert ketszer kirepult a kantaros nadrag felso zsebebol mikor nem volt tok rajta,igy 2 helyen is berepedt
Por,toresteszt nalam mar megvolt
-
Gubu0101
veterán
Jott egy 231 MB-os biztonsagi frissites(szeptember).
-
Gubu0101
veterán
En tok nelkul hasznaltam,parszor kiesett,repult a kantaros nadrag felso zsebebol.Szerencsere a kijelzo mindig meguszta,helyette a hatlap repedt meg az egyik saroknal meg egy masik helyen.Majd egyszer beviszem kicsereltetem ha lesz idom
Amit most vettem spigen tokot nem is tudom majd hogy fogom lehamozni a telefonrol,mert korbe a keretnel televolt kis ragasztos szivacsokkal,hogy ne engedje kiesni a telefont a tokbol.Neztem minap,hogy leveszem kitakaritani,de letettem rola
-
Gubu0101
veterán
Amugy kint a frissites 437,62 Mb
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz
ribarszki #1184 üzenetére
Hát ha a külföldi samsung szervíz kicseréli,akkor kellene a magyarnak is,szerintem
Végül is egy cég.Amúgy fel kell hívni az itthoni samu szervízt és megmondják.
Mondjuk van 1 extra garancia,ami a belső kijelzőre vonatkozik és azt egyszeri alkalommal cserélik,ha olyan sérülés éri,levannak írva a feltételek. -
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1159 üzenetére
Szerintem olyan napi ~20-25% kell az oranak,ugye sok mindentol fugg.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1157 üzenetére
Ahhhha
Akkor,nem kell sok fogyasztasra kell szamitani.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1155 üzenetére
Nincs mit.Mondjuk ha csak az ora megy a telefonrol,es alig hasznalod,akkor ott valami mas szivja nagyon az aksit.Meg kellene nezni az akkumlatornal,hogy melyik app vagy mi szivja le annyira az akkumlatort.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1153 üzenetére
Reggel ~6:30-tol idaig.A lenyeges info kimaradt
Watch 3
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1151 üzenetére
Nekem most 86% ig meritette a telefont,ma meg nem nyomkodtam a telot,oran nezem meg ha erkezik valami ertesites.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snoop27 #1082 üzenetére
Igen szokatlan,foleg mikor a kis kepernyot hasznalva irok
En amiatt is vettem,mert nem volt se laptop se tablet,filmeket nezni stb kellett egy nagyobb keszulek.Mar most van minden,igy ritkan is hasznalom kinyitva,meloban az iphonet nyirom gyorsabb,egyszerubb.Ha most perpill kellene masik telefon nekem 13 pro maxot vennem.
-
Gubu0101
veterán
Meg jott ma a spigen slim armor pro tok,hat nem vagtam tole hatast,foleg anyaghasznalatban.Ranezesre lehet jol ved,majd kiderul.90€-ert azert kicsit jobb minoseget vartam.
Meg arra leszek kivancsi,hogy a zsanernal levo vedo, kis rugos zsaner rugoja,hogy fogja birni( deszepmondat) -
-
Gubu0101
veterán
Felhasznalo fuggo,nekem reggel 6 tol este 7-ig 80%-ra merul,mivel az iphonet gyilkolaszom egesz nap
Majd csinalok egy teszt napot,ha annyit hasznalom mint a masikat meddig birja.Csutortokon megjona tok,aztan batraban eloveszem meloban,most felek,hogy veletlen esik azt annyineki.Igy is a hatlap mar cseres lesz.
-
Gubu0101
veterán
válasz
N.YCityBoy #976 üzenetére
Arra tippelek en is,kikuldtek ujra a multhavit.Frissitettem en is de maradt a junius.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest