- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
-
Decske
senior tag
válasz
szalai112 #2906 üzenetére
Gazdasági totálkárra. Most nem találom a papírt róla, de amikor az enyémet biztosításon belül javították tételesen felsorolták, hogy mit és mennyiért javítottak, de emlékeim szerint olyan 300k körül lehetett csak a belső kijelző.
Ezzel kapcsolatban had kérdezzek egyet. Éjszakára hogy szoktad letenni a telefont? Nyitva vagy zárva? Illetve akkor gondolom a belső kijelzőn lévő fóliát leszedted?
-
válasz
szalai112 #2588 üzenetére
Igen, tudom, a kijelzőt kb 3 hónapos korában össze törtem. Igazából akkor kellett volna leadni, nem is mondtak akkor még sokat a javításra. Azóta eltelt 1.5 év, most elkezdte a hülyeségeket, nincs BT kinyitva, nincs hang kinyit, majd most már kinyitom és nincs kép sem.
Ha mindegy, ha a garit nem is fogadják el, akkor is szerintem megjavíttatom, hanem mondanak nagyon nagy számot. A kijelző cserére asszem tavaly 55ezret mondtak.helixP: szerintem is, de azért megpróbálom
-
Sumptuous
senior tag
válasz
szalai112 #2256 üzenetére
Csak a garanciapapír elég ezekhez a javításokhoz, vagy a számlát is kérik?
Szerk: Csatlakoztam a klubba egy fold 2-őt váltottam
Hát, így első körre vegyesek az érzelmek. Akkuidőben jelentős a visszalépés. Melegedés nálam nagyon erősen jelentkezik, de még csak tegnap óta van nálam. Gondolom még sok dolog fut a háttérben, majd megnyugszik?! A kijelző nagyon szuper, szereztem egy spent is hozzá, de a flip tok nekem nem jön be, azt meghírdettem inkább. Egy iPad Pro és egy S21 Ultra összevonását váltja a fold nálam, eddig nagy sikerrel. Nem gondoltam volna, hogy egy 11"-os tablet után ennyire prodiktív tudok maradni egy jelentősen kisebb kijelzőn is. (Azért a fejlesztőiben a dpi 399-re van állítva, ezt javaslom másoknak is!)
-
-
csolaca68
tag
válasz
szalai112 #2160 üzenetére
Ma reggelre nekem is megelent. Fólia nelkül használom, de szerintem nem karc, hanem kezdődő repedés. Nem tetettem rá fóliát, nem akrtam Budapestre küldeni. Debreceni samsung szervíz nem tudja cserélni a fóliát, javítás idejére sem tudnak cserekészüléket biztosítani. Kijelzőre csak 1 év gararnia van?
-
-
icemad
nagyúr
válasz
szalai112 #2080 üzenetére
Hidd el, hogy én sem így terveztem. De talán még így úszom meg a "legolcsóbban". Ha tényleg kap új kijelzőt, és az is csak 9-10 hónapig bírja, akkor mit csinálok vele? Törött kijelzővel nem lehet eladni. Vagyis ellehet, de egy doboz cigi áráért. És most ott vagyok, hogy kellene egy másik telefon, de mi legyen? Fold 4? És ha azzal is így járok?
-
icemad
nagyúr
válasz
szalai112 #2078 üzenetére
Elméletileg igen. Gyakorlatilag, ha 9-10 havonta szervízbe kell küldeni kijelzőcsere miatt, az nem lesz túl gazdaságos. Se nekem, se a samsungnak. És gyanítom, hogy 9 hónap múlva nem lesz ingyen a kijelzőcsere. Szóval lehet, hogy kérek alaplap, aksi és külső kijelző cserét is, utána megy apróra. Pedig a legjobb telefonom, ami valaha volt. Így meg még nehezebb túladni rajta....
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szalai112 #1293 üzenetére
Ez a téma időnként felmerül itt, és soha nem értem.
Nekem 2021 dec óta van meg a telefon de még fel se vált pedig zsebbe hordom nem a legjobb körülmények között használom, és még mindig tökéletes a fólia rajta.
Ha elkezdene elválni max rendelek egy fóliát n+1 fajta van már rá. -
Gubu0101
veterán
válasz
szalai112 #147 üzenetére
Persze,hogy nem titok
[link] Nekem nagyon hasznos,foleg azert,mert eleg poros munkam van meg a pakolas,guggolas stb.Zsebben kenyelmetlen volt a 2 telefon,ebben meg kenyelmesen elfer az ovon,ketto cipzaros rekesz van rajta es a belseje is belelt,hasonlo anyaggal mint a polar.Ha a foldre esne se lenne semmi bajuk a telefonoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest