Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
válasz
Kincsesss #2504 üzenetére
Uhh.. Az elég kevés nem gondoltam hogy ennyire beesett.
Telekomban megnyomkodtam a Fold 5-öt de igazából a rés nélküli összecsukhatóság az jól jönne meg a kamera is jobb mint a 3-ban (de azt már a 4 is adná) de ezenkivül igazából a fold 3 is tud mindent.
Egyelőre kivárok megnézem jönnek-e esetleg még új foldable telók idefelé is. -
helixP
nagyúr
válasz
Kincsesss #2484 üzenetére
Annyira off, hogy erre külön topic van
-
goldister
tag
válasz
Kincsesss #2024 üzenetére
Köszönöm a javaslatot. Fold4-et meg is vettem. hamarosan csatlakozom a klubhoz.
Dobtam rá egy kis kupont is, így a vége: (alapból mikor beraktam a kosárba leugrottt 563-ra, majd egy 10% kupon besegített)Plusz az erste ad 10% visszatérítést (Samsung moneyback)+ 4% hitelkártya miatt, szóval kb: 450 jön ki a végső ár. Jobb, mint a 470 fold3
Köszönöm
-
Gubu0101
veterán
válasz
Kincsesss #1936 üzenetére
Hany szolgaltatos keszuleket eladtam mar,ugy hogy meg volt hatra mondjuk egy ev a reszletbol es az elofizetesbol is
Mondjunk en becsuletesen fizettem/fizetem,de hat ez en vagyok.Az meg hulye aki kepes emiatt tartozasba verni magat,gyors penz az biztos,de utanna ki kell azt fizetni
Mondjuk ez a riziko csak teloknal van.Tabelt,tv stb ezeknel nem kell tartani a tiltastol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest